Canım benim bugün son :) Yarın 32.haftam doluyor, 33e giriyorum çıkacağım izne.Günaydın tatlım, sen izne çıktın mı?
Canım benim bugün son :) Yarın 32.haftam doluyor, 33e giriyorum çıkacağım izne.
O zaman demek ki gercekten sezeryan masi gerekiyor onemli olan saglikla kucagimiza almak zaten. Ben her ne kadar normal dogum istesemde sezeryan derse guvenerek tamam dicemMutluBulut_ canım doktor normal doğum yanlısı bende ondan tercih etmiştim işyerimden var onda normal doğum yaptılar daha önce baştan beri çoğu şey yasak ağır kaldırma ,eşinle kardeş gibi ol,protein ağırlıklı beslen,ev işi yapma, yolculuk yapma çoğu bitti azı kaldı inş.
AGRA canım özel hastane kent hastanesi güvendim artık doktora inş.hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklere
Yarın tam 32haftam bitiyor, 33.haftamın içinde oluyorum canım34e mi giriyorsun canım, 33e mi? Yoksa doğum haritanda mı yanlışlık var. 33. haftada görünüyosun da ondan merak ettim : )
Ya gercekten su imza kafa karistiriyorYarın tam 32haftam bitiyor, 33.haftamın içinde oluyorum canım
Ya gercekten su imza kafa karistiriyorkimin kacinci haftada oldugunu tam kestiremiyo insan :) 32 de 32 yaziyor 32+1 de 33 :)
EvetAynen o yüzden karışıklık oluyor aslında
Aynen o yüzden karışıklık oluyor aslında
Benimde direnc sol tarafta var. Bende corasprin kullaniyorum. Su zamana kadar imzada yazanla hep ayni gitti. Insallah oylede gider. Bana doktor 8. Ayda gelisimi durabilir falan dememisti hicarkadaşlar selam,bayadır yazamıyorum arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama pek fırsatım olmuyor yazmaya,ben şuan 33+1 oldum yarın doktor muayenem var,bu arada çalıştığım için 32.hafta çalışabilir raporumu aldım eylül sonuna kadar çalışacağım sonra ekimde doğum zaten.Benim size sormak istediğim önemli bir konu var benim gebeliğin başından beri bebeği besleyen 2 ana damarda direnç vardı ciddi anlamda hem coraspirin kullandım hala kullanıyorum 1 damardaki direnç düzeldi fakat sağ taraftaki hala devam ediyor.Bebeğimin gelişmesi şimdi önemli Allah korusun 8.aydan sonra durabilir dedi doktorum size sorum 32.haftada bebişim 1500 gramdı çok mu az kafama takıyorum çok küçük gibi geliyor.yardımcı olun arkadaşlar bir de son sorum sizin muayeneler sıklaştı mı?
Benimde direnc sol tarafta var. Bende corasprin kullaniyorum. Su zamana kadar imzada yazanla hep ayni gitti. Insallah oylede gider. Bana doktor 8. Ayda gelisimi durabilir falan dememisti hicInsallah oyle birsey olmazda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Sagligi yerinde olsunda zayif olsun. Bana doktor tereyag,margarin,tuz bunlari yeme demisti. Gecen ay tam uyguladim direnc biraz azalmisti. Bu ay biraz sallantida oldu sanki ama insallah bisey olmamistir.
Canım inşallah sıkıntılı durum olmaz, iyi düşün. Dirençle ilgili birley söyleyemem, ma randevularım sıklaştı, haftada 1 nstye giriyorum. Bende erken doğum riski var ondan haftada 1.imzalar pek tutmuyor azcık ileri tarih veriyor
Ya gercekten su imza kafa karistiriyorkimin kacinci haftada oldugunu tam kestiremiyo insan :) 32 de 32 yaziyor 32+1 de 33 :)
arkadaşlar selam,bayadır yazamıyorum arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama pek fırsatım olmuyor yazmaya,ben şuan 33+1 oldum yarın doktor muayenem var,bu arada çalıştığım için 32.hafta çalışabilir raporumu aldım eylül sonuna kadar çalışacağım sonra ekimde doğum zaten.Benim size sormak istediğim önemli bir konu var benim gebeliğin başından beri bebeği besleyen 2 ana damarda direnç vardı ciddi anlamda hem coraspirin kullandım hala kullanıyorum 1 damardaki direnç düzeldi fakat sağ taraftaki hala devam ediyor.Bebeğimin gelişmesi şimdi önemli Allah korusun 8.aydan sonra durabilir dedi doktorum size sorum 32.haftada bebişim 1500 gramdı çok mu az kafama takıyorum çok küçük gibi geliyor.yardımcı olun arkadaşlar bir de son sorum sizin muayeneler sıklaştı mı?
Aminn..ay canım inşallah ya bende dikkat edeyim onlara ya benim içinde sağlıklı olsun kilosu çok olmasada olur ben doğduktan sonra toparlar canım yaa,inşallah sende bende herkes sağlıkla alır kucağına benim şu ana kadar durmadı gelişimi azda olsa kilo aldı ama yarın ne olacak merak içindeyim.Birde artık 8aya girdiğimiz için corasprini mecbur kesecekler onunda faydası çoktu
Aminn..
Neden kesiyorlar canim? Bana doktor doguma kadar kullanicaksin demisti. Kesilmesi neden gerekli kiinsallah iyi haberlerle gelirsin canim. Birde zayif dogan daha cabuk toparlar derler.
Bende hep oyle diyordumBu durum sadece burdaki gebelik takviminde böyle canım. Benim telefonda kullandığım takvimde 32+0 olduğu an 33. hafta diyor zaten.
Burdaki takvim haftalık bazı bir gün geriden gösteriyor sadece. Onun dışında önden gitme gibi bir durum yok.
Bazıları durumu anlamıyor, bebeğin 22+3 de olması onun 23. haftasında olması demek. 22+ diyince 22 haftamdayım diyor bazıları ama öyle değil 22+ dediğin an sen 23. haftadasın demek.
Canım bu durumda bizde bir mutlubulut var o da yazmış ama onda hep tek damarda vardı. Hani çoğumuzun bildiği bir durum değil.
Ama doktorun bebeğin kilosuna iyi diyorsa kafana takma. Varsın bebişin zayıf olsun, canı içinde olsun yeter ki.
Doktor neden gelişimi durur dedi acaba?? İlginç. Rabbim esirgesin meleğini inş. hayırlarla ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Bu arada bizim kontroller daha sıklaşmadı hala ayda bir gidiyorum. Ama 34. haftadan sonra ne olur bilemiyorum. Haftaya randevu bakalım....
Tamam canim yaz banada. Bende haftasonu doktorum calisiyo olursa gideyim :/ detayliya girmesek haberimiz bile olmayacakti tabi. Haberi olmayanda vardir eminim onu dusununce biraz rahatliyorumcanım muhtemelen kan sulandırıcı olduğu için olaki normal değil sezaryan olursa bence çok kan kaybı nedeniyle demiştir.Gerçi normalde olsa öyle olur ama bana doktorum özellikle 8.aydan sonra kesecez demişti hala içiyorum yarın kontrole gittiğimde soracam devam mı diye sana yazarım.
Tamam canim yaz banada. Bende haftasonu doktorum calisiyo olursa gideyim :/ detayliya girmesek haberimiz bile olmayacakti tabi. Haberi olmayanda vardir eminim onu dusununce biraz rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?