-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
MutluBulut_ canım doktor normal doğum yanlısı bende ondan tercih etmiştim işyerimden var onda normal doğum yaptılar daha önce baştan beri çoğu şey yasak ağır kaldırma ,eşinle kardeş gibi ol,protein ağırlıklı beslen,ev işi yapma, yolculuk yapma çoğu bitti azı kaldı inş.
AGRA canım özel hastane kent hastanesi güvendim artık doktora inş.hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklere

Uykusuzluk sorunu bende de mevcut
Zombi gibiyim geceleri, özellikle sabaha karşı asla uyuyamıorum..

O zaman demek ki gercekten sezeryan masi gerekiyor onemli olan saglikla kucagimiza almak zaten. Ben her ne kadar normal dogum istesemde sezeryan derse guvenerek tamam dicem

arkadaşlar selam,bayadır yazamıyorum arada girip okuyorum yazdıklarınızı ama pek fırsatım olmuyor yazmaya,ben şuan 33+1 oldum yarın doktor muayenem var,bu arada çalıştığım için 32.hafta çalışabilir raporumu aldım eylül sonuna kadar çalışacağım sonra ekimde doğum zaten.Benim size sormak istediğim önemli bir konu var benim gebeliğin başından beri bebeği besleyen 2 ana damarda direnç vardı ciddi anlamda hem coraspirin kullandım hala kullanıyorum 1 damardaki direnç düzeldi fakat sağ taraftaki hala devam ediyor.Bebeğimin gelişmesi şimdi önemli Allah korusun 8.aydan sonra durabilir dedi doktorum size sorum 32.haftada bebişim 1500 gramdı çok mu az kafama takıyorum çok küçük gibi geliyor. yardımcı olun arkadaşlar bir de son sorum sizin muayeneler sıklaştı mı?

Benimde direnc sol tarafta var. Bende corasprin kullaniyorum. Su zamana kadar imzada yazanla hep ayni gitti. Insallah oylede gider. Bana doktor 8. Ayda gelisimi durabilir falan dememisti hic Insallah oyle birsey olmazda saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi. Sagligi yerinde olsunda zayif olsun. Bana doktor tereyag,margarin,tuz bunlari yeme demisti. Gecen ay tam uyguladim direnc biraz azalmisti. Bu ay biraz sallantida oldu sanki ama insallah bisey olmamistir.

ay canım inşallah ya bende dikkat edeyim onlara ya benim içinde sağlıklı olsun kilosu çok olmasada olur ben doğduktan sonra toparlar canım yaa,inşallah sende bende herkes sağlıkla alır kucağına benim şu ana kadar durmadı gelişimi azda olsa kilo aldı ama yarın ne olacak merak içindeyim.Birde artık 8aya girdiğimiz için corasprini mecbur kesecekler onunda faydası çoktu

imzalar pek tutmuyor azcık ileri tarih veriyor
Canım inşallah sıkıntılı durum olmaz, iyi düşün. Dirençle ilgili birley söyleyemem, ma randevularım sıklaştı, haftada 1 nstye giriyorum. Bende erken doğum riski var ondan haftada 1.

Ya gercekten su imza kafa karistiriyor kimin kacinci haftada oldugunu tam kestiremiyo insan :) 32 de 32 yaziyor 32+1 de 33 :)

Bu durum sadece burdaki gebelik takviminde böyle canım. Benim telefonda kullandığım takvimde 32+0 olduğu an 33. hafta diyor zaten.
Burdaki takvim haftalık bazı bir gün geriden gösteriyor sadece. Onun dışında önden gitme gibi bir durum yok.

Bazıları durumu anlamıyor, bebeğin 22+3 de olması onun 23. haftasında olması demek. 22+ diyince 22 haftamdayım diyor bazıları ama öyle değil 22+ dediğin an sen 23. haftadasın demek.

Canım bu durumda bizde bir mutlubulut var o da yazmış ama onda hep tek damarda vardı. Hani çoğumuzun bildiği bir durum değil.
Ama doktorun bebeğin kilosuna iyi diyorsa kafana takma. Varsın bebişin zayıf olsun, canı içinde olsun yeter ki.

Doktor neden gelişimi durur dedi acaba?? İlginç. Rabbim esirgesin meleğini inş. hayırlarla ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Bu arada bizim kontroller daha sıklaşmadı hala ayda bir gidiyorum. Ama 34. haftadan sonra ne olur bilemiyorum. Haftaya randevu bakalım....

Aminn..
Neden kesiyorlar canim? Bana doktor doguma kadar kullanicaksin demisti. Kesilmesi neden gerekli ki insallah iyi haberlerle gelirsin canim. Birde zayif dogan daha cabuk toparlar derler.

Aminn..
Neden kesiyorlar canim? Bana doktor doguma kadar kullanicaksin demisti. Kesilmesi neden gerekli ki insallah iyi haberlerle gelirsin canim. Birde zayif dogan daha cabuk toparlar derler.

canım muhtemelen kan sulandırıcı olduğu için olaki normal değil sezaryan olursa bence çok kan kaybı nedeniyle demiştir.Gerçi normalde olsa öyle olur ama bana doktorum özellikle 8.aydan sonra kesecez demişti hala içiyorum yarın kontrole gittiğimde soracam devam mı diye sana yazarım.

Bende hep oyle diyordum ancak bir iki gun kala mesela suan oldugu gibi 32 diyorum :)

Tamam canim yaz banada. Bende haftasonu doktorum calisiyo olursa gideyim :/ detayliya girmesek haberimiz bile olmayacakti tabi. Haberi olmayanda vardir eminim onu dusununce biraz rahatliyorum

Tamam canim yaz banada. Bende haftasonu doktorum calisiyo olursa gideyim :/ detayliya girmesek haberimiz bile olmayacakti tabi. Haberi olmayanda vardir eminim onu dusununce biraz rahatliyorum

aynen canım benim ilk 12.hafta 2li taramada net belli oldu ama doktorum başından beri kullandırıyordu zaten,sonra zaten kendi doktorum da söyledi benim doktorumun 4d ultrason olduğu için sürekli takip ediyor Allah'dan yoksa zor tabi yazdığın gibi iyi ki biliyoruz ve buna göre tedbir alıyoruz ya bilmeseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…