güzel haberlerini beklıyoruz :)İnşAllaj bu gün 3.20'de benim randevum varbakalım nasıl olacak
İnşAllaj bu gün 3.20'de benim randevum varbakalım nasıl olacak
kızzz gerçekten uzaylıya benzedi bebişbizimki neye benzeyecek bakalım.. seninki artık resim için poz vermeyi öğrenmiş bence
Maşallah kuzuya :)
Cinsiyet söyledi mi ?
inşAllah canım haber vericem. hava da bugün bozuk yağmur yağacak gibi, ben de ince giyindim. Dışarı çıkınca üşüyorum
Yaa bu doktorlar öyle bir yerde çekiyorlar ki resim de belli olan birşey yokEki Görüntüle 1825943
Günaydın kızlar sabah sabah hemen doktora gittik geldik. Yalnız ben bugünki devlet hastanesindeki doktoru beğenmedim. Geçenki doktorum daha iyiydi ama o doktor yoktu.
Amaaaa uzaylımızın resmini aldıkbakıın
Hayırlısı olsun Can'ım hayırlı haberlerle gel bize de haber Vermeyi unutmaİnşAllaj bu gün 3.20'de benim randevum varbakalım nasıl olacak
Yaa bu doktorlar öyle bir yerde çekiyorlar ki resim de belli olan birşey yok
Kizlar gunaydin herkese.benim doktorum ayrintili ultrason bakmiyor.sanirim baska bir doktora gidecez.kacinci haftalarda bakilmasi gerekiyor ayrintiliya biliyomusunuz.
inşAllah canım haber vericem. hava da bugün bozuk yağmur yağacak gibi, ben de ince giyindim. Dışarı çıkınca üşüyorum
Ben 16 haftalıkken randevu aldım bir ay sonraya veriyorlar randevuyu ona göre alacaksın yani ben 20 haftalıkken girmiş olacamKizlar gunaydin herkese.benim doktorum ayrintili ultrason bakmiyor.sanirim baska bir doktora gidecez.kacinci haftalarda bakilmasi gerekiyor ayrintiliya biliyomusunuz.
Ben 16 haftalıkken randevu aldım bir ay sonraya veriyorlar randevuyu ona göre alacaksın yani ben 20 haftalıkken girmiş olacam
ben hiç randevu almadım, doktor da bir şey söylemediBen 16 haftalıkken randevu aldım bir ay sonraya veriyorlar randevuyu ona göre alacaksın yani ben 20 haftalıkken girmiş olacam
Hayırlı olsun Can'ımHerkeze merhaba demek sayfamız taşınmış.
Bayadır giremedim :)
Bu arada bende bir paşa bekliyorum :)
Sor Can'ım çünkü bir ay sonraya veriyorlar randevuyu bende yarın kontrol var detaylı soracam bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ne kadar sürüyor sizlerede bilgi veririm canım acaba diğer gruptan kalanları etiketlesek mi grup çok zayıf eylül annelerini kontrol ettim de acayip kalabalıklarben hiç randevu almadım, doktor da bir şey söylemedibugün giderken soriim.
etiketliyelimSor Can'ım çünkü bir ay sonraya veriyorlar randevuyu bende yarın kontrol var detaylı soracam bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ne kadar sürüyor sizlerede bilgi veririm canım acaba diğer gruptan kalanları etiketlesek mi grup çok zayıf eylül annelerini kontrol ettim de acayip kalabalıklar
Hayırlı olsun cnm, eklendinANNE ŞEHİR = SAKARYA
YAŞ = 34
SAT = 23.01.2016
TAHMİNİ D.T. =29.10.2016
CİNSİYET =ERKEK
BEBİŞİN ADI =HAMZA
KAÇINCI BEBİŞ =2
Sor Can'ım çünkü bir ay sonraya veriyorlar randevuyu bende yarın kontrol var detaylı soracam bu ayrıntılı ultrason ne oluyor ne kadar sürüyor sizlerede bilgi veririm canım acaba diğer gruptan kalanları etiketlesek mi grup çok zayıf eylül annelerini kontrol ettim de acayip kalabalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?