-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
tedbiri elden bırakma eğer imkanın varsa akşam git yok iyi hissediyorsan bebikin hareketleri gayet iyiyse 1 hafta bekle kendi doktoruna gözük her ikisini de yapabilirsin.
Suan kendi doktorum izinden geldi canim bakalim aksam gidicez sanirim :)

Ayy evet evet aynı ben hesaplayıp hesaplayıp hem 2ay var diyorum Aynı gün içinde mi hesaplıoz acaba unutup malum hamilelik unutkanlıkta yapıyormuş
45 gunu.gorunce iyi bari 1,5 ay dicem

Bi de cnm eğer kendi doktorun professorsa gerçekten dediklerine güven, onlar sıradan doktorlar gibi değil. Sen universiteye mi gidiyorsun yoksa özel muayinehaneye?

ben Dr. doğru soylediğine şu şekilde inanaıyorum.Bebeğin yüzünü görmek istediğini söyle.Ultrasonu göğüs altında tutuyorsa kafası yukarda,kasıkta tutuyorsa başaşağı

22+1 de 22.haftayı doldurup 23.hafta dan gun almış oluyorsun.
39.hafta dolup 40.haftaya girdiğin 39+1 .nci gun doğumun olacağı gun olarak gözüküyor.

Aminn..
Neden kesiyorlar canim? Bana doktor doguma kadar kullanicaksin demisti. Kesilmesi neden gerekli ki insallah iyi haberlerle gelirsin canim. Birde zayif dogan daha cabuk toparlar derler.
Erken doğum olma durumunda kanamayı durduramazlar diye.
32. hafta benimde kesti.Ama iğneye kontrol sonrası ben kes diyene kadar devam dedi.

Erken doğum olma durumunda kanamayı durduramazlar diye.
32. hafta benimde kesti.Ama iğneye kontrol sonrası ben kes diyene kadar devam dedi.
Gecenki muaynede direncin ilerlememesi icin doguma kadar devam demisti ama yinede birazdan tekrar sorucam bakalim

Kizlar doktordan geldik. Cok sukur kizimiz iyi az biraz yuzunu gosterdi minigim. Plasenta hep onunde duruyor. Doktor son aylarda hep farkli hafta soyledigi icin bende takvimi ona gore guncelledim 32+2 dedi. 2 kilo olmus boyu 40 cm. Dogum pozisyonunda mi falan diye sormak aklima bile gelmedi ama sanirim olsa soylerdi. Tekrar 1 ay sonra cagirdi. Corasprini sordum 37 haftaya kadar devam ederiz dedi. Bu kadar.

MaşAllah kızıma tatlım, inşallah hep sorunsuz devam eder

Çok şükür iyimiş kızçen annesi. Ne güzel.

Tıkalı olan damarla ilgili bişey dedi mi doktor peki?

Ayrıca maşallah

Maşallah bebişine kime benzettin Can'ım yüzünü ben sadece burnunu gördüm oda tıpkı babasıydı

MaşAllah kızıma tatlım, inşallah hep sorunsuz devam eder
Amin kuzum insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza

Çok şükür iyimiş kızçen annesi. Ne güzel.

Tıkalı olan damarla ilgili bişey dedi mi doktor peki?

Ayrıca maşallah
Hayir canim demedi. 2 hafta once dopplere girdigim icin sadece o sonuca bakti. 8.ayda gelisiminfe sorun olur mu diye sormayi unuttum bak ama insallah etmez

Maşallah bebişine kime benzettin Can'ım yüzünü ben sadece burnunu gördüm oda tıpkı babasıydı
Canim baya yakinlastirdi biseyler yapti net degildi ama burnu bizde babaya benzetiyoruz

Kızlar Günaydınn

Dün bende gittim İstanbulda Çamlıca Ebebekte veriliyormuş paket. 7 ay üstü hamileler diyor ama birşey sormadılar hiç. İçinde bu ürünler var, tam hastane çantası hazırlamalık ürünler, herşeyden koymuşlar.

Kizlar Günaydın,
Bebegimin odasi geldi resmini cekince eger yukleyebilirsem sizinlede paylasacagim.
MutluBulut_ Masallah bebegine herseyin iyi gitmesine cok sevindim.

Bende önümüzdeki hafta gidecegim kontrole insallah.

Kizlar Günaydın,
Bebegimin odasi geldi resmini cekince eger yukleyebilirsem sizinlede paylasacagim.
MutluBulut_ Masallah bebegine herseyin iyi gitmesine cok sevindim.

Bende önümüzdeki hafta gidecegim kontrole insallah.
Sagol canim :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Ooo suan odadan cikamazsin ne guzel olmustur :)

günaydın kızlar..
bu aralar çok tembelleştim ya geceleri uyuyamadığımdan mıdır nedir öğlene kadar uyuyorum sonrada hiç iş yapasım gelmiyo yatıp tv izliyorum.kapı süsüne başladım bi tarafta duruyo,battaniyeyi bitircem o bi tarafta duruyo,kıyafetleri daha yıkamadım bile napcam bu tembellikle bilmiyorum

Hepimizde var o tembellik ama onlari bitirmen lazim tabi :) plan yap once battaniyr mi bitecek kapi susu mu :) isi az olandan basla bitir canim yaparsin sen :) sonra gittikce daha zor gelir

MutluBulut_ valla galiba en önceliği olanlar kıyafetler.yıkayıp çantamı hazırlarsam dolabı yerleştirsem gerisi çok önemli değil pek bişi kalmıcak gibi

MutluBulut_ valla galiba en önceliği olanlar kıyafetler.yıkayıp çantamı hazırlarsam dolabı yerleştirsem gerisi çok önemli değil pek bişi kalmıcak gibi
Aslinda gozumuzde de buyutuyoruz camasir ve canta olayini bende ayni oyleyim gunlerdir sayikliyorum daha camasirlar yikanacak diye halbuki her hafta 2~3 makine yikiyoruz zaten ama iste olay bebisin olunca bi farkli oluyo :))
Ben niye esimi bekliyirum tatile ciksin diye bilmiyorum yapacak olan benim ama oda gorsun seve seve yapalim istiyorum hemde bir iki eksigim var cantaya koymak icin onlari tamamlamamda lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…