- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Suan kendi doktorum izinden geldi canim bakalim aksam gidicez sanirim :)tedbiri elden bırakma eğer imkanın varsa akşam git yok iyi hissediyorsan bebikin hareketleri gayet iyiyse 1 hafta bekle kendi doktoruna gözük her ikisini de yapabilirsin.
45 gunu.gorunce iyi bari 1,5 ay dicemAyy evet evet aynı ben hesaplayıp hesaplayıp hem 2ay var diyorumAynı gün içinde mi hesaplıoz acaba unutup malum hamilelik unutkanlıkta yapıyormuş
Bi de cnm eğer kendi doktorun professorsa gerçekten dediklerine güven, onlar sıradan doktorlar gibi değil. Sen universiteye mi gidiyorsun yoksa özel muayinehaneye?
Bu durum sadece burdaki gebelik takviminde böyle canım. Benim telefonda kullandığım takvimde 32+0 olduğu an 33. hafta diyor zaten.
Burdaki takvim haftalık bazı bir gün geriden gösteriyor sadece. Onun dışında önden gitme gibi bir durum yok.
Bazıları durumu anlamıyor, bebeğin 22+3 de olması onun 23. haftasında olması demek. 22+ diyince 22 haftamdayım diyor bazıları ama öyle değil 22+ dediğin an sen 23. haftadasın demek.
Erken doğum olma durumunda kanamayı durduramazlar diye.Aminn..
Neden kesiyorlar canim? Bana doktor doguma kadar kullanicaksin demisti. Kesilmesi neden gerekli kiinsallah iyi haberlerle gelirsin canim. Birde zayif dogan daha cabuk toparlar derler.
Gecenki muaynede direncin ilerlememesi icin doguma kadar devam demisti ama yinede birazdan tekrar sorucam bakalimErken doğum olma durumunda kanamayı durduramazlar diye.
32. hafta benimde kesti.Ama iğneye kontrol sonrası ben kes diyene kadar devam dedi.
Canim programdan baktim ama 40 +0 da tam olarak bebegin dogumu olarak gostermis :/22+1 de 22.haftayı doldurup 23.hafta dan gun almış oluyorsun.
39.hafta dolup 40.haftaya girdiğin 39+1 .nci gun doğumun olacağı gun olarak gözüküyor.
MaşAllah kızıma tatlım, inşallah hep sorunsuz devam ederKizlar doktordan geldik. Cok sukur kizimiz iyi az biraz yuzunu gosterdi minigim.Plasenta hep onunde duruyor. Doktor son aylarda hep farkli hafta soyledigi icin bende takvimi ona gore guncelledim 32+2 dedi. 2 kilo olmus boyu 40 cm. Dogum pozisyonunda mi falan diye sormak aklima bile gelmedi ama sanirim olsa soylerdi. Tekrar 1 ay sonra cagirdi. Corasprini sordum 37 haftaya kadar devam ederiz dedi. Bu kadar.
Kizlar doktordan geldik. Cok sukur kizimiz iyi az biraz yuzunu gosterdi minigim.Plasenta hep onunde duruyor. Doktor son aylarda hep farkli hafta soyledigi icin bende takvimi ona gore guncelledim 32+2 dedi. 2 kilo olmus boyu 40 cm. Dogum pozisyonunda mi falan diye sormak aklima bile gelmedi ama sanirim olsa soylerdi. Tekrar 1 ay sonra cagirdi. Corasprini sordum 37 haftaya kadar devam ederiz dedi. Bu kadar.
MaşallahKizlar doktordan geldik. Cok sukur kizimiz iyi az biraz yuzunu gosterdi minigim.Plasenta hep onunde duruyor. Doktor son aylarda hep farkli hafta soyledigi icin bende takvimi ona gore guncelledim 32+2 dedi. 2 kilo olmus boyu 40 cm. Dogum pozisyonunda mi falan diye sormak aklima bile gelmedi ama sanirim olsa soylerdi. Tekrar 1 ay sonra cagirdi. Corasprini sordum 37 haftaya kadar devam ederiz dedi. Bu kadar.
Amin kuzum insallah saglikla kavusuruz yavrularimizaMaşAllah kızıma tatlım, inşallah hep sorunsuz devam eder
Hayir canim demedi. 2 hafta once dopplere girdigim icin sadece o sonuca bakti. 8.ayda gelisiminfe sorun olur mu diye sormayi unuttum bak ama insallah etmezÇok şükür iyimiş kızçen annesi. Ne güzel.
Tıkalı olan damarla ilgili bişey dedi mi doktor peki?
Ayrıca maşallah
Canim baya yakinlastirdi biseyler yapti net degildi ama burnu bizde babaya benzetiyoruzMaşallahbebişine kime benzettin Can'ım yüzünü ben sadece burnunu gördüm oda tıpkı babasıydı
Sagol canim :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Ooo suan odadan cikamazsin ne guzel olmustur :)Kizlar Günaydın,
Bebegimin odasi geldi resmini cekince eger yukleyebilirsem sizinlede paylasacagim.
MutluBulut_ Masallah bebegine herseyin iyi gitmesine cok sevindim.
Bende önümüzdeki hafta gidecegim kontrole insallah.
Hepimizde var o tembellik ama onlari bitirmen lazim tabi :) plan yap once battaniyr mi bitecek kapi susu mu :) isi az olandan basla bitir canim yaparsin sen :) sonra gittikce daha zor gelirgünaydın kızlar..
bu aralar çok tembelleştim yageceleri uyuyamadığımdan mıdır nedir öğlene kadar uyuyorum sonrada hiç iş yapasım gelmiyo yatıp tv izliyorum.kapı süsüne başladım bi tarafta duruyo,battaniyeyi bitircem o bi tarafta duruyo,kıyafetleri daha yıkamadım bile napcam bu tembellikle bilmiyorum
Aslinda gozumuzde de buyutuyoruz camasir ve canta olayiniMutluBulut_ valla galiba en önceliği olanlar kıyafetler.yıkayıp çantamı hazırlarsam dolabı yerleştirsem gerisi çok önemli değil pek bişi kalmıcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?