ben sordum daha erken dediIstedigim normal ama nasil olacak bilmiyorum. Doktorla dogumun d sini konusmadiksaglikla kucagimiza alalimda
Amin kuzum insallah saglikla kavusuruz yavrularimiza
Hayir canim demedi. 2 hafta once dopplere girdigim icin sadece o sonuca bakti. 8.ayda gelisiminfe sorun olur mu diye sormayi unuttum bak ama insallah etmez
Canim baya yakinlastirdi biseyler yapti net degildi ama burnu bizde babaya benzetiyoruz
günaydın kızlar..
bu aralar çok tembelleştim yageceleri uyuyamadığımdan mıdır nedir öğlene kadar uyuyorum sonrada hiç iş yapasım gelmiyo yatıp tv izliyorum.kapı süsüne başladım bi tarafta duruyo,battaniyeyi bitircem o bi tarafta duruyo,kıyafetleri daha yıkamadım bile napcam bu tembellikle bilmiyorum
Amin canim insallah.iste bizimde keserse damar tikanabilur :/ ya ben bebegimin biyuna taktim simdide 32+2 40 cm cikti burada 43.7 yaziyor. Doktora dedim oda hayir normal 50 cm dogar dedi ama bana daha kisa olurmus gibi geldi uzar mi acaba doguma kadaarGünaydın kızlar
Dün hiç giremedim evde temizlik vardı ben bişey yapmadım ama ayakta dolanmaktan pert oldummüstüne bi de gece diş agrim tuttu naptiysam geçmedi en son sirkeyle gargara iyi geldi sabaha karşı uyudum anca
MutluBulut_ gözün aydın canım sevindim herseyin normal gitmesine bu arada bende 28. Haftaya kadar coraspin kullandım behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirmişti pıhtı atmıştı o yüzden benm doktor kanama olabilir plesentada diye kesti bu haftada ama tanınsın durumlar çok farklı inş. Bi sıkıntı yaşamayız sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi@sekerli_seker Güle güle kullanın inş. Yükleyebilirsin resmi ben yukleyemedim Daha şu temizlik olayı tamamen bitsin bilgisayardan uğraşayim bi de
Son haftalari bekliyolar demek ki canim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun insallahben sordum daha erken dedi
pazartesi randevuya gidecem tekrar soracam bakalım.
Oo canim gozunaydin darisi basimiza :) ben bu yavaslikla ve kararsizlikla zor bitiririmdeMerhaba annişler
Deli gibi bir alışveriş turunda beeeen
Gömlek geceliği, emzirme atletlerini, kızımın çoraplarını ve Bebek bakım çantasını aldık
Ayrıca kızımın emzik zincirini de görüşüyorum bugün modele karar vericem, o iş de bugün yarın biter.
Artık son eksikler....
Bişey demediyse sıkıntı yoktur canım için ferah olsun. Ufak bi ihtimalde bile telaşe sokuyorlar biliyorsun.
O tembellik ve gece uyuyamama hepimizde sorun canım. Şükür sabah uyuyormuşsun ben onu da yapamıyorum. 7:30 dedi mi ayaktayım yaaa
İyi kötü bir yerlerden başlaman faydana olur canım ve en güzeli kıyafetleri yıkaman olur ilk etap. Sonra kapı süsü ve hayırlısıyla battaniyeyi de bitirirsin inş
Masallah canim senin miniginede :) ayni gunlerde gidicez o zaman benide ekim basi cagirdi :) ama bana cati muaynedi falan demedi bakalim yapacak mi sonrasinda mi yapacak. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Direnc devam ediyormuymus bakiyordu dimi seninkiMutluBulut_ canim cok sevindim senin adına maşallah kızına:) bende bugün gittim geldim çok şükür benimde 2 kg olmuş doktor herşey yolunda dedi Coraspirini keselim dedi bir dahaki kontrol 37 haftada yani 1 Ekim onda alttan muayene edicek ama büyük ihtimalle normal doğum olacak dedi doktorum çatı muayenesi yapacak ondan sonra siklasacak kontroller büyük ihtimalle 20 sini bulacak ekimin doğum
Masallah canim senin miniginede :) ayni gunlerde gidicez o zaman benide ekim basi cagirdi :) ama bana cati muaynedi falan demedi bakalim yapacak mi sonrasinda mi yapacak. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Direnc devam ediyormuymus bakiyordu dimi seninki
Sagol canim :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Ooo suan odadan cikamazsin ne guzel olmustur :)
Amin canim insallah.iste bizimde keserse damar tikanabilur :/ ya ben bebegimin biyuna taktim simdide 32+2 40 cm cikti burada 43.7 yaziyor. Doktora dedim oda hayir normal 50 cm dogar dedi ama bana daha kisa olurmus gibi geldi uzar mi acaba doguma kadaar
Son haftalari bekliyolar demek ki canim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun insallah
Oo canim gozunaydin darisi basimiza :) ben bu yavaslikla ve kararsizlikla zor bitiririmdegule gule kullanin aldiklarinizi
Kızlar kızlarbu da son siparişlerim, şimdi tam hazırız. Bi tek biberon almadım, annem al diyor, ben kararsızım alsam mı almasam mı
MutluBulut_ canim cok sevindim senin adına maşallah kızına:) bende bugün gittim geldim çok şükür benimde 2 kg olmuş doktor herşey yolunda dedi Coraspirini keselim dedi bir dahaki kontrol 37 haftada yani 1 Ekim onda alttan muayene edicek ama büyük ihtimalle normal doğum olacak dedi doktorum çatı muayenesi yapacak ondan sonra siklasacak kontroller büyük ihtimalle 20 sini bulacak ekimin doğum
Kızlar kızlarbu da son siparişlerim, şimdi tam hazırız. Bi tek biberon almadım, annem al diyor, ben kararsızım alsam mı almasam mı
Cok sukur canim :) bizede 1 ay sonra diyince sasirdim. 2 hafta sonra der diye bekliyordum :)evet ediyor direnç ama doktor güzel gidiyor dedi demekki sorun görmediği için 1 ay sonraya gün verdi
Surekli dilimden dusmuyor ama saglikla miniklerimiz bir gelseler odalar bi dolsa :)Ayy Evet ya cok heyecanliyim ben
Boy konusunda doktor normal diyorsa, normaldir canım. İnsan elbet bi heves istiyor uzun olsun kilosu iyi olsun ama her bebek de bir olmuyor. 50 cm doğarsa Allah'ın izniyle gayet iyi. Kaç kişiyle konuştum şu an 50 cm bile doğuran çok az :S 48-49 cm doğuyormuş hep bebekler
Ben bitireyim artık canım. Haftaya memlekete gidersek gelince hiiiç halim olmaz. Koyayım da her bişeyini dursun
Güle güle kullan canım. Gözün aydın bitmiş herşeyiniz
Ben de almadım biberon. İlk dönemde de pek düşünmüyorum. Haniiii olaki sütüm gelmez (Allah esirgesin) mama vermek zorunda kalırız. Onda bile kaşıkla vermeye çalışıcam. Sonra alışsın biberona
Gözün aydın canım kızın iyimiş
Doktorun yine 1 ay sonraya mı verdi kontrolü? NST ye filan bağladı mı?
Normal doğum olur inş.
Sanırım benim doktor da 1 ay atar ama o Zaman da 38. Hafta oluyor. Belki çocuk bile doğar : ) belli olmaz
Selen_Ay gule gule kullanin inshallah aldiklarinizi
sekerli_seker senin odanin resmini bekliyoruz bu arada hanimefendicigim
Cok sukur canim :) bizede 1 ay sonra diyince sasirdim. 2 hafta sonra der diye bekliyordum :)
Surekli dilimden dusmuyor ama saglikla miniklerimiz bir gelseler odalar bi dolsa :)
Oyle canim saglikli olsunlar insallah ama daha once cizelgeyle uyumluydu hep bu sefer kisa kaldi. Benide 1 ay sonra cagirdi canim 36 bitmis oluyor 37 nin icinde olmus olucam insallah. Soylemedi ama o hafta cati kontrolu falan mi yapar acaba.
Birde aldiklarin cook guzel :) esinin yaptigi suprizde harika :) ya bi ben alamadim corapdaha almam lazim ama seninkiler gibi guzel cikmiyo karsima. Alttakini hele cok begendim gorsem alirdim :) bu hafta dur pazarada bakayim dedim daha tam bakmadan adam ne ariyodunuz yardimci olayim dedi.. Bende corap dedim sonrada bakasim gelmedi erkek bebklere bir suru vardi kizlara hep buyuk yaslar cikti karsima. Caddedeki magazalarda ise zaten kotu coraplar :/ tamam alti ustu corap ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?