-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar
Dün hiç giremedim evde temizlik vardı ben bişey yapmadım ama ayakta dolanmaktan pert oldumm üstüne bi de gece diş agrim tuttu naptiysam geçmedi en son sirkeyle gargara iyi geldi sabaha karşı uyudum anca
MutluBulut_ gözün aydın canım sevindim herseyin normal gitmesine bu arada bende 28. Haftaya kadar coraspin kullandım behcet hastasıyım ve daha önce atak geçirmişti pıhtı atmıştı o yüzden benm doktor kanama olabilir plesentada diye kesti bu haftada ama tanınsın durumlar çok farklı inş. Bi sıkıntı yaşamayız sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi@sekerli_seker Güle güle kullanın inş. Yükleyebilirsin resmi ben yukleyemedim Daha şu temizlik olayı tamamen bitsin bilgisayardan uğraşayim bi de

Merhaba annişler
Deli gibi bir alışveriş turunda beeeen

Gömlek geceliği, emzirme atletlerini, kızımın çoraplarını ve Bebek bakım çantasını aldık

Ayrıca kızımın emzik zincirini de görüşüyorum bugün modele karar vericem, o iş de bugün yarın biter.

Artık son eksikler....

Bişey demediyse sıkıntı yoktur canım için ferah olsun. Ufak bi ihtimalde bile telaşe sokuyorlar biliyorsun.

O tembellik ve gece uyuyamama hepimizde sorun canım. Şükür sabah uyuyormuşsun ben onu da yapamıyorum. 7:30 dedi mi ayaktayım yaaa

İyi kötü bir yerlerden başlaman faydana olur canım ve en güzeli kıyafetleri yıkaman olur ilk etap. Sonra kapı süsü ve hayırlısıyla battaniyeyi de bitirirsin inş

Amin canim insallah.iste bizimde keserse damar tikanabilur :/ ya ben bebegimin biyuna taktim simdide 32+2 40 cm cikti burada 43.7 yaziyor. Doktora dedim oda hayir normal 50 cm dogar dedi ama bana daha kisa olurmus gibi geldi uzar mi acaba doguma kadaar

ben sordum daha erken dedi
pazartesi randevuya gidecem tekrar soracam bakalım.
Son haftalari bekliyolar demek ki canim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun insallah

Oo canim gozunaydin darisi basimiza :) ben bu yavaslikla ve kararsizlikla zor bitiririmde gule gule kullanin aldiklarinizi

MutluBulut_ canim cok sevindim senin adına maşallah kızına:) bende bugün gittim geldim çok şükür benimde 2 kg olmuş doktor herşey yolunda dedi Coraspirini keselim dedi bir dahaki kontrol 37 haftada yani 1 Ekim onda alttan muayene edicek ama büyük ihtimalle normal doğum olacak dedi doktorum çatı muayenesi yapacak ondan sonra siklasacak kontroller büyük ihtimalle 20 sini bulacak ekimin doğum

Masallah canim senin miniginede :) ayni gunlerde gidicez o zaman benide ekim basi cagirdi :) ama bana cati muaynedi falan demedi bakalim yapacak mi sonrasinda mi yapacak. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Direnc devam ediyormuymus bakiyordu dimi seninki

evet ediyor direnç ama doktor güzel gidiyor dedi demekki sorun görmediği için 1 ay sonraya gün verdi

Boy konusunda doktor normal diyorsa, normaldir canım. İnsan elbet bi heves istiyor uzun olsun kilosu iyi olsun ama her bebek de bir olmuyor. 50 cm doğarsa Allah'ın izniyle gayet iyi. Kaç kişiyle konuştum şu an 50 cm bile doğuran çok az :S 48-49 cm doğuyormuş hep bebekler

Ben bitireyim artık canım. Haftaya memlekete gidersek gelince hiiiç halim olmaz. Koyayım da her bişeyini dursun

Kızlar kızlar bu da son siparişlerim, şimdi tam hazırız. Bi tek biberon almadım, annem al diyor, ben kararsızım alsam mı almasam mı

Güle güle kullan canım. Gözün aydın bitmiş herşeyiniz

Ben de almadım biberon. İlk dönemde de pek düşünmüyorum. Haniiii olaki sütüm gelmez (Allah esirgesin) mama vermek zorunda kalırız. Onda bile kaşıkla vermeye çalışıcam. Sonra alışsın biberona

Gözün aydın canım kızın iyimiş
Doktorun yine 1 ay sonraya mı verdi kontrolü? NST ye filan bağladı mı?
Normal doğum olur inş.

Sanırım benim doktor da 1 ay atar ama o Zaman da 38. Hafta oluyor. Belki çocuk bile doğar : ) belli olmaz

Kızımın çorapları teyzeleri

Gömlek geceliğim. Daha önce demiştim. Geçen seneki ameliyatımdan geceliğim var ama ip askılı. Sabahlıkla hiç uğraşmayım dedim. Yine de onu da atarım çantaya ne olur ne olmaz dursun

Atletler siyah ve beyaz. Sonrasına yine alırız

Bu da Bebek bakım çantamız. Son dönem böyle bişey düşünmüyordum ama arabamıza acayip uyuyor ve baya gözü var. Alalım aradan çıksın dedik aldık

Bunu da Koçtaş ta gezerken çok beğendim eşim sonra alırız diyip geçiştirmişti. Sonra kardeşimle bakınırken eşim yok oldu. Aradı nerdesiniz arabaya geldim ben diye. Eve geldik bagajı bi açtım bu Nasıl sevindim anlatamam. Oyuncak kutusu gibi bişey. Şimdilik oyuncağımız yok ama odamız baya büyük olduğu için koyduk bir köşeye. Odamız dolu görünsün

Bu arada emzik zincirimiz de tamam. Renkleri modeli belirledik, kadın pazartesi kargolayacak o gelince onu da sizlere atarım

Aaaa bu arada bir paket daha bezimizi de aldık. İnş doğumdan sonra baya önümüzü almış olur bu bezler

Son düzenleme:
evet ediyor direnç ama doktor güzel gidiyor dedi demekki sorun görmediği için 1 ay sonraya gün verdi
Cok sukur canim :) bizede 1 ay sonra diyince sasirdim. 2 hafta sonra der diye bekliyordum :)

Ayy Evet ya cok heyecanliyim ben
Surekli dilimden dusmuyor ama saglikla miniklerimiz bir gelseler odalar bi dolsa :)

Oyle canim saglikli olsunlar insallah ama daha once cizelgeyle uyumluydu hep bu sefer kisa kaldi. Benide 1 ay sonra cagirdi canim 36 bitmis oluyor 37 nin icinde olmus olucam insallah. Soylemedi ama o hafta cati kontrolu falan mi yapar acaba.
Birde aldiklarin cook guzel :) esinin yaptigi suprizde harika :) ya bi ben alamadim corap daha almam lazim ama seninkiler gibi guzel cikmiyo karsima. Alttakini hele cok begendim gorsem alirdim :) bu hafta dur pazarada bakayim dedim daha tam bakmadan adam ne ariyodunuz yardimci olayim dedi.. Bende corap dedim sonrada bakasim gelmedi erkek bebklere bir suru vardi kizlara hep buyuk yaslar cikti karsima. Caddedeki magazalarda ise zaten kotu coraplar :/ tamam alti ustu corap ama

Selen_Ay Çoraplar ve kutu cok cici
Saglikla kullansin bebegin canim.

Amin inş canım. Çok sağol

Selen_Ay gule gule kullanin inshallah aldiklarinizi
sekerli_seker senin odanin resmini bekliyoruz bu arada hanimefendicigim

Sağol canım. Hepimize güle güle kullanmak nasip olsun inş

Aaaa seni de mi 1 ay sonra çağırdı. Benim doktorda kesin 1 ay sonra çağırır.

İnş canım hayırlarla bi gelselerdi.

Bizim de aldığımız ilk çoraplar canım. Dayısıyla yengesi almışlardı ilk çoraplarını ama bizim aldıklarımız ilk....

Babası beğendi bizimde bunları çünkü benim beğendiklerim genel olarak bej ve mavi renk üzerineydi bir bayan neden pembe sevmez yahu.
Joker mağazasından aldık canım. Yoksa ben H&M den gidip bej ve gri renk alıcaktım gerçi aldığım onca kıyafete o renkler giderdi de parası babamıza fazla geldi 3 çoraba 15 lira vermem dedi gerindi

Daha banyo kovası ve maşrafası alıcam. Ne zaman el atsam şimdi acelesi mi var diyo adam yaa gerçi ben de beyaz ya da şeffaf alıcam kovasını buluyorum maşrafası yok aynı renk
Bugün mağazada yine almıcan dedi. Sonra kasada hani kova diyor yaaa
Yarın onu da alırım artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…