-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen canim sasirdim tekrar sordum hatta 1 ay sonra mi yani diye Cidden neden sevmez kizinin en sevdigi renk olursa birde bizimde 4 tabe var iste az :) iyiki almis babasi hakli tabi 15 cok pahali :) bizimde kova masrafa var ama kuvet yok

Gunaydin canim son 1 ayin kaldi belkide daha kisa tabi ne guzel :)

İyi pazarlar kızlar dün temizlik vardı miss oldu ev ama 2 haftaya batarhalılarıda veedim yoğunluk varmış bayram öncesi gelcek halısız ev bi garip oluyor bizim bebişin hareketleri aşagıda oluyor artık indi sanki salı günü randevu var sorayım doktora

Gercekten oyle oluyor canim. Halisiz ev bir garip :) Ama daha iyi olmus nasilsa buyuk ihtimal tarih belli ve geldiginde mis gibi serersin hemen kirlenmez
Ya herkesin oturdugu yer bizim gibi degil tabi ama bizim ev asiri asiri tozlaniyo yuk kamyonlari geciyor surekli :/

MutluBulut_ Sağol cnm benim valla bayramda sonra doktor gideceğim o zaman belli olcak normal mi yoksa sezaryan mi olcaki bakiim şimdi iyim =)

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah.bugün kontrolümüz var oğlumu görcem inşallah.biraz kasık ağrım var üşüttüm galiba ama doktora söylemeye korkuyoum yine antibiyotik vercek diye
Srn soyle canim belki sebebi baskadir

Günaydın kızlar
yengec4 hayırli haberlerini bekliyoruz canım
Ben randevu alamadım bayramdan önceye ful doluymus doktorum biraz bel agrim oluyo adet ağrısı gibi annemler normal dese de doktorun ne dicegini merak ediyorum aslında bayramdan sonra gitmeye karar vrdim bakalım inş. Bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…