-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım çalışanlar içindemi geçerli belediye yardımları

Sen basvuru yapmamistin dimi kendileri aradilar? Bizim belediye egitim veriyomus onun sonunda paket veriyomus galiba ama belediye cok uzak :/ semt farki var. Baska veriyorlar mi bilemedim

Bu yardımların çalışan, çalışmayan ayrımı yok, belediyelerin kendi hizmeti. Ben hiçbir başvuru yapmamıştım. Ama sanırım bebek doğunca kayda geçince direk sisteme düşüyor. Yada sağlık ocaklarından bilgi veriliyor tam emin değilim.

Bende dun depend alacaktim 2 arkadasima sordum ikiside gece pedi gotur yeter dedi. Internettede baktim cocuk bezide koyan varmis hastanede verilenden sonra yani almadim simdikik :)

kan sulandırıcı kullandığım icin doğum sonrası iğnelerime devam etmem gerekecek.Lohusa durumunda 2 hafta kadar normalde de azda olsa kanamalar oluyormuş bende mutlaka olur diye düşünüyorum.Yatarken normalde de pedlerde rahat etmiyorum. Lohusalıkta bir yandan bebek bir yandan benim lohusa sıkıntım olursa birde ped vs sıkıntısı yaşamak istemediğim icin depend kullanacağım ,aldım açtım baktım, rahat gözüküyor,öyle cok kalın birşey değil :)

günaydın kızlar..
Selen_Ay bende bugün sabaha kadar uyuyamadım 7de biraz sızmışım yeni uyandım.3 haftadır bütün uyku düzenim alt üst oldu ya

Göğüs kalkanı alıcaktım canım, sonra vazgeçtim. Olaki yara olur o zaman dicem eşime git al
Depent kilot ben de alıcam. Hep lazım olduğunu duydum. İlk iki üç gün yoğun sonra ped e geçebilirsin dediler.

Bizim büyükşehir ihtiyacı olana veriyor paketi tamam. Bana koca paket molfix i vermesinler zaten ya.
Hani ebebek paketi gibi herşeyden azar azar ne güzel olur. Aslında ihtiyaç var mı yok ama insan seviniyor şöyle şeylere, bi de benim denemediğim şeyleri de veriyorlar ya pakette belki hoşuma gidecek alıcam devamlı kullanıcam yani...

Büyükşehir ve bağlı bulunduğun belediyenin ikisine de baktın mı canım?

Diş ağrısını iyi biliyorum canım ben de ama çok az kaldı artık, Rabbim sabır versin, hemen yaptırıcam dişimi....

Baktım canım ikisinde de yok malesef aynen dediğin gibi ihtiyacimiz olmasa da güzel. Oluyor hediye gibi :) dış ağrısı kotu yaa benimde ilk isim dişçi gitmek olcak inş.

Anladim canim :) guzel olmus bu bebeginede gelir insallah :)

Insallah memnun kalirsin canim :) bende kararsiz kalmistim arkadaslarda oyle diyince bakalim dedim olmadi hastanenin yaninda hem eczane hemde tam karsisinda sok market var :) markette 20 tl idi baktim gecen esim alir dedim :) ped gibi birsey yani tek farki kilot olmasi iyiymis :)

Merhaba kızlar, saat 4de inşallah doktor randevum var, dua edin inşallah iyi geçsin, artık doktora gitmekten korkuyorum yine bir şey diyecek diyorum
Ben de depend külot aldım, internetten 17 tlye. Bizim belediyenin bir şeu vereceğini sanmıyorum, saçma sapan şeylere para harcasınlar ancak yine de bi araştırayım, belki şaşırdırlar beni

Hayırlı haberler verirsin inşallah canım

Canım sorunsuz olmasına çok sevindim, maşallah kilosunada :)

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, sorunsuz olsun inşallah :)

Ay hepsi çok güzel bende HM ye senden bildiğim için bilerek girmiyorum, çok yakınımda var aslında
Asıl eksikler tamamlansın oraya en son girip alıp alıp çıkıcam

Ay hepsi çok güzel bende HM ye senden bildiğim için bilerek girmiyorum, çok yakınımda var aslında
Asıl eksikler tamamlansın oraya en son girip alıp alıp çıkıcam

Seni seniiiiiiii
Ben bilerek sürekli giriyorum canım. İndirimli kıyafetlerine bakıyorum ne indirimli gelirse alıyorum. Şu ana kadar, o anki fiyattan bir ya da iki parça eşya almışımdır (Bebek kıyafeti olarak) hatta geçen bi indirimden 4-5 yaş kız çocuğu tişörtü aldım 3 tl ye. Dedim kız çocuklu birine giderken hediye götürürüm sevinir cimcime

Ama bu gördüklerimi özellikle astronotu çok istiyorum yaaaaa diğerlerini bekleyebilirim girerlerse indirimde alırım.

AGRA cım hayırlı haberlerle gel inş

Bakalım ilk doğum haberi kimden gelecek, merakla bekliyorum. Ekim başındakilerden çok umutluyum. Daisy nin tarihi bile belli bakalım

yengec4 canım uykusuzluk ben de ne zamandır var bilmiyorum ama acayip can sıkıcı. Gece kalktım uykum kaçtı ya makinaya çamaşır atmıştım onu serdim kaç dk Sabah da işte 6 da kalktım işte......

Selen_Ay Astronot gerçekten çok iyi :) Çok gzül birde fiyatları en düşük 50tl civarı diye biliyorum daha uygununu görmedim. Biliyorsun bende alacaktım, hediye verdi eşimin arkadaşı aradan çıkmış oldu. Bende hevesliyim onlara :)

Hayırli haberlerle gel inş. Canım

Kızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dedi yürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum neyse bebiş iyi olsun da

Mas. Yavruna iyi olsunlar da gezmesek de olur sabretsin azcık daha kuzucun inş.

canım maşallah bebişine ama sen sıkma canını sende bu bahaneyle dinlenmiş olursun

Merhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyese alttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,

Cnm maşAllah bebeğine ne isr artık izne çıkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…