- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
canım çalışanlar içindemi geçerli belediye yardımları
Sen basvuru yapmamistin dimi kendileri aradilar? Bizim belediye egitim veriyomus onun sonunda paket veriyomus galiba ama belediye cok uzak :/ semt farki var. Baska veriyorlar mi bilemedim
Bende dun depend alacaktim 2 arkadasima sordum ikiside gece pedi gotur yeter dedi. Internettede baktim cocuk bezide koyan varmis hastanede verilenden sonrayani almadim simdikik :)
Günaydın kızlar
Selen_Ay Can'ım bende baktım Karşıyaka belediyesine göremedim herhalde bazı yerlerde var dediğin gibi bütün annelere verilir dense daha iyi olurdu bende bugün kalan eksikleri alcam depend kullan at alsam mı acaba göğüs kalkanı gerek olurmu hep soru işaretli olanlarım kalmış
Günaydın kızlar
@hayatalya unutulmadın canım ama yoksun bayagidir
Konyadaki belediyeden de bi yardım yokmus kızlar netten araştırdım kadariyla
Diş agrim fena kızlar geçmek bilmedi dün araştırırken napsam diye kk da birisi yazmış 1 çay bardağı sirkeye 1 diş sarımsak koyup 10 dk kaynattim onunla gargara yaptım tadı iğrenç ama hafifletti aklınızda olsun sizinde inş. Gerek kalmaz
Baktım canım ikisinde de yok malesef aynen dediğin gibi ihtiyacimiz olmasa da güzel. Oluyor hediye gibi :) dış ağrısı kotu yaa benimde ilk isim dişçi gitmek olcak inş.Göğüs kalkanı alıcaktım canım, sonra vazgeçtim. Olaki yara olur o zaman dicem eşime git al
Depent kilot ben de alıcam. Hep lazım olduğunu duydum. İlk iki üç gün yoğun sonra ped e geçebilirsin dediler.
Bizim büyükşehir ihtiyacı olana veriyor paketi tamam. Bana koca paket molfix i vermesinler zaten ya.
Hani ebebek paketi gibi herşeyden azar azar ne güzel olur. Aslında ihtiyaç var mı yok ama insan seviniyor şöyle şeylere, bi de benim denemediğim şeyleri de veriyorlar ya pakette belki hoşuma gidecek alıcam devamlı kullanıcam yani...
Büyükşehir ve bağlı bulunduğun belediyenin ikisine de baktın mı canım?
Diş ağrısını iyi biliyorum canım ben de ama çok az kaldı artık, Rabbim sabır versin, hemen yaptırıcam dişimi....
Anladim canim :) guzel olmus bu bebeginede gelir insallah :)Bu yardımların çalışan, çalışmayan ayrımı yok, belediyelerin kendi hizmeti. Ben hiçbir başvuru yapmamıştım. Ama sanırım bebek doğunca kayda geçince direk sisteme düşüyor. Yada sağlık ocaklarından bilgi veriliyor tam emin değilim.
Insallah memnun kalirsin canim :) bende kararsiz kalmistim arkadaslarda oyle diyince bakalim dedim olmadi hastanenin yaninda hem eczane hemde tam karsisinda sok market var :) markette 20 tl idi baktim gecen esim alir dedim :) ped gibi birsey yani tek farki kilot olmasi iyiymis :)kan sulandırıcı kullandığım icin doğum sonrası iğnelerime devam etmem gerekecek.Lohusa durumunda 2 hafta kadar normalde de azda olsa kanamalar oluyormuş bende mutlaka olur diye düşünüyorum.Yatarken normalde de pedlerde rahat etmiyorum. Lohusalıkta bir yandan bebek bir yandan benim lohusa sıkıntım olursa birde ped vs sıkıntısı yaşamak istemediğim icin depend kullanacağım ,aldım açtım baktım, rahat gözüküyor,öyle cok kalın birşey değil :)
Hayırlı haberler verirsin inşallah canımMerhaba kızlar, saat 4de inşallah doktor randevum var, dua edin inşallah iyi geçsin, artık doktora gitmekten korkuyorum yine bir şey diyecek diyorum
Ben de depend külot aldım, internetten 17 tlye. Bizim belediyenin bir şeu vereceğini sanmıyorum, saçma sapan şeylere para harcasınlar ancakyine de bi araştırayım, belki şaşırdırlar beni
Çok şükür eve gelebildik kızlar.maşallah bi sorun yok çok şükür paşam 2500 gr olmuş boyuda 45cm olmuş.akıntımı ağrılarımı söyledim ama test yapmadı benimde işime geldinst de sancı çıkmadı doktor 2hafta sonra tekrar gel dedi.bugün tembellik yapmazsam bebişin kıyafetlerini ütülücem bakalım
daisy5 hayırlısı olsun canım ama evde olmak gibisi yok ben oh bee diyorum 2 haftadır
AGRA canım bebişlerin yeri daraldı ondandır.benimkide eskisi kadar tekmelemiyo daha çok sağa sola dönüyo
Merhaba kızlar, saat 4de inşallah doktor randevum var, dua edin inşallah iyi geçsin, artık doktora gitmekten korkuyorum yine bir şey diyecek diyorum
Ben de depend külot aldım, internetten 17 tlye. Bizim belediyenin bir şeu vereceğini sanmıyorum, saçma sapan şeylere para harcasınlar ancakyine de bi araştırayım, belki şaşırdırlar beni
H&M İzmirde var canım. Geçen sene geldiğimde gördüm diye hatırlıyordum, baktım 2 tane var hem deama sana bayaaaaaaaaa uzaklar internetten satışı varmıdır H&m nin bilmiyorum denemedim :) gerçekten çok tatlı
Bu arada bak diğer beğendiğim şeyler şunlardı
Eki Görüntüle 1881687 Eki Görüntüle 1881688 Eki Görüntüle 1881690 Eki Görüntüle 1881691 Eki Görüntüle 1881692 Eki Görüntüle 1881693
Bu arada hareketleri benim bebişiminde şiddetli değil artık. Eskiden tekmeledi mi uykumdan uyandırıyordu. Şimdilerde daha çok itekleme şeklinde, bildiğin ittiriyordönerken ise çok hareketli olmasından biliyorum. Hiiiç durmuyor hatta bazen çok canımı yakıyor
Ay hepsi çok güzel bende HM ye senden bildiğim için bilerek girmiyorum, çok yakınımda var aslında
Asıl eksikler tamamlansın oraya en son girip alıp alıp çıkıcam
Hayırli haberlerle gel inş. CanımMerhaba kızlar, saat 4de inşallah doktor randevum var, dua edin inşallah iyi geçsin, artık doktora gitmekten korkuyorum yine bir şey diyecek diyorum
Mas. Yavruna iyi olsunlar da gezmesek de olur sabretsin azcık daha kuzucun inş.Kızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dediyürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum neyse bebiş iyi olsun da
canım maşallah bebişine ama sen sıkma canını sende bu bahaneyle dinlenmiş olursunKızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dediyürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum neyse bebiş iyi olsun da
Cnm maşAllah bebeğineKızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dediyürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum neyse bebiş iyi olsun da
Sağol Can'ım benim bebişde seninki gibi iyice inmiş aşağı sana da kendimede dua ediyorum vakitlice sağlıkla gelsinler benimde 36 yeni doldu 37 de doldururuz umarım dinlenelim bol bolCnm maşAllah bebeğinene isr artık izne çıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?