Selen_Ay Astronot gerçekten çok iyi :) Çok gzül birde fiyatları en düşük 50tl civarı diye biliyorum daha uygununu görmedim. Biliyorsun bende alacaktım, hediye verdi eşimin arkadaşı aradan çıkmış oldu. Bende hevesliyim onlara :)
Kızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dediyürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum neyse bebiş iyi olsun da
Merhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyesealttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,
Sağol Can'ım dinlencem artık 1 hafta daha atlatırsak inş.çok iyi olcak benim doktor panik zaten benide panik yaptıcanım maşallah bebişine ama sen sıkma canını sende bu bahaneyle dinlenmiş olursun
Sağol Can'ım umarım sabreder çıkış yolunu arıyor galiba yaramazMas. Yavruna iyi olsunlar da gezmesek de olur sabretsin azcık daha kuzucun inş.
Evet Can'ım birkaç gün adet Ağrı'm oldu hafif hafif ara ara sonra şekil olarak boşaldı üst taraf aşağı tarafta toplandı zaten apartmanda yaşlı kadınlar var görünce onlarda dedi aşağı inmiş artık diyeBence de iyi fiyat ama eşim işte gel de anlat yani.
Astronot gerçekten çok iyi oluyor kışın. Kat kat giydirine kadar en iyi şey
Karnın aşşağıladı mı canım?Yani üst kısımdan boşalıp alt kısma mı yerleşti?
Öyleyse gerçekten gezinmeden evinde kal bayramda.
Bu arada maşallah bebişine annesi, çok şükür iyi
Sende dinlen canım, kendine dikkat et.
Yalnız acayip meral ettiğim bişey var. Sancılandın diyelim ve hastaneye gittin. Hemen son adet tarihini mi soruyorlar?
Kuzenim İzmirde doğum yapmıştı canım hani 36. haftasında doğum yapan (burda 1-2 kere bahsetmiştim)... 4 sene oldu. Küveze hiç ihtiyaç duymamışlar. Bebekle kendi ertesi gün taburcu edilmişti. 37. haftasından önce illa her bebek küvöze mi giriyormuş
Bana doktor bişey demese yaaaa, memlekete gitmeyi gerçekten çok istiyorum çünkügerçi bizim haftamız daha erken ve bebekte aşşağılamadı daha şükür. Bi gidim gelim de ondan sonra ne zaman istiyorsa gelsin yavrucuğum
Bugün çantamızı yaptık, zaten önceden poşetlemiştim. Bebişimin eşyalarını çantaya da koyduk. Bi tek benim eşyalar kaldı çantaya koymalık
Ben de aynısını sordum doktora, millet 35+ da doğum yapıyo , küvöze ihtiyac olmuyor, doktor ben garanti veremem küvöze ihtiyac olmayacağını dedi, her bebek farklı, ya olursa nolacak? Dedim tamaaaaam.. O doktoruma çok güveniyorum, gerçekten çok da seviyorum. Gerçekçi insan.. Bir de çok kibar, alttan muayine ederken de çok kibar, eli hafif.. O yüzden doğuma onum girmesini istiyorum. İnşallah öyle kismet olur.. Çok bilgili bir de, ultrasyondam önce karnıma bakarak eli ile karnıma dokunarak tahminlerini diyor, sonra ultrasyonda da aynısı çıkıyorBence de iyi fiyat ama eşim işte gel de anlat yani.
Astronot gerçekten çok iyi oluyor kışın. Kat kat giydirine kadar en iyi şey
Karnın aşşağıladı mı canım?Yani üst kısımdan boşalıp alt kısma mı yerleşti?
Öyleyse gerçekten gezinmeden evinde kal bayramda.
Bu arada maşallah bebişine annesi, çok şükür iyi
Sende dinlen canım, kendine dikkat et.
Yalnız acayip meral ettiğim bişey var. Sancılandın diyelim ve hastaneye gittin. Hemen son adet tarihini mi soruyorlar?
Kuzenim İzmirde doğum yapmıştı canım hani 36. haftasında doğum yapan (burda 1-2 kere bahsetmiştim)... 4 sene oldu. Küveze hiç ihtiyaç duymamışlar. Bebekle kendi ertesi gün taburcu edilmişti. 37. haftasından önce illa her bebek küvöze mi giriyormuş
Bana doktor bişey demese yaaaa, memlekete gitmeyi gerçekten çok istiyorum çünkügerçi bizim haftamız daha erken ve bebekte aşşağılamadı daha şükür. Bi gidim gelim de ondan sonra ne zaman istiyorsa gelsin yavrucuğum
Bugün çantamızı yaptık, zaten önceden poşetlemiştim. Bebişimin eşyalarını çantaya da koyduk. Bi tek benim eşyalar kaldı çantaya koymalık
Sen de cnm sezaryen olucak ya, o yüzden dinlenmeni istemiş, o tarihten önce gelmesin diye. İnşallah bizim sabırsız cücükler beklerEvet Can'ım birkaç gün adet Ağrı'm oldu hafif hafif ara ara sonra şekil olarak boşaldı üst taraf aşağı tarafta toplandı zaten apartmanda yaşlı kadınlar var görünce onlarda dedi aşağı inmiş artık diyeama ben 37.hafta günlüğü okudum internetten Ordada diyor bu haftada iner göbek diye belkide normal ama dinlencem hep
Canim insallah bayrami gecirecek minigin en az :) ama gercekten buyuk sacmalik sizin hastanelerMerhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyesealttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,
sen dikkat et allahın izniyle gecer zaman,ve inşallah olması gereken zamanda gelir.Strese girmeMerhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyesealttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,
Ben de aynısını sordum doktora, millet 35+ da doğum yapıyo , küvöze ihtiyac olmuyor, doktor ben garanti veremem küvöze ihtiyac olmayacağını dedi, her bebek farklı, ya olursa nolacak? Dedim tamaaaaam.. O doktoruma çok güveniyorum, gerçekten çok da seviyorum. Gerçekçi insan.. Bir de çok kibar, alttan muayine ederken de çok kibar, eli hafif.. O yüzden doğuma onum girmesini istiyorum. İnşallah öyle kismet olur.. Çok bilgili bir de, ultrasyondam önce karnıma bakarak eli ile karnıma dokunarak tahminlerini diyor, sonra ultrasyonda da aynısı çıkıyor
Canim ne guzel darisi basimiza insallah :))Anladım canım tedbirli davanıyor yani. Sürekli küvöz lafı geçince ben de illa koyacak mı gibi algıladım.
Elbet tedbirli davranması en güzeli canım, doğum sırasında bile ne olacağı bilinmiyor sonuçta
Kızlar bu arada ikeadan aldığımız ürünleri bekliyorum, pazartesi yola çıktı inş. yarın gelecek.
Emzik zincirimiz de pazartesi yola çıktı inş. o da yarın gelecek.
Az önce kızımın dayısı da aradı avize ve halımız gelmiş (pazar günü almak için gitmişti, 2 üründe kalmamıştıordakilere sormuştu, neyse ki ürünler gümrükte bekliyor her an gelebilir demişler) aldı o da bugün kargolayacak inş.
Bizde son durumlar bunlar.
Artık o kadar heyecanlıyım ki, her an doğum olacak gibi, tabiki daha var34. haftamıza bugün girdik
MutluBulut_ canım sağol bazen etiketler öyle oluyor ilk başta çıkmamış sonrakinde çıkmış bende henüz sırt Ağrı'sı yok bel Ağrı'mda yok şükür ama bacak Ağrı'm var
Selen_Ay tamamlandı herhalde herşeyin değilmi ne güzel benimde bitti sayılır
NisanFRM sen baby plus 6 almıştın değilmi ya ablam bakıyor internetten alcakmış beşiğin içi incemi Bebek yatarken ayrıca birşey koymak gerekirmi diye düşünceliydi sen incelediğin kadarıyla Nasıl
Canim ne guzel darisi basimiza insallah :))
Ya benim sirt agrilarim var seninde basladi.mi :/
MutluBulut_ canım sağol bazen etiketler öyle oluyor ilk başta çıkmamış sonrakinde çıkmış bende henüz sırt Ağrı'sı yok bel Ağrı'mda yok şükür ama bacak Ağrı'm var
Selen_Ay tamamlandı herhalde herşeyin değilmi ne güzel benimde bitti sayılır
NisanFRM sen baby plus 6 almıştın değilmi ya ablam bakıyor internetten alcakmış beşiğin içi incemi Bebek yatarken ayrıca birşey koymak gerekirmi diye düşünceliydi sen incelediğin kadarıyla Nasıl
Çok şükür canım asıl büyük şeyler tamamlandı gibi
İşte göğüs pompası alayım diyorum, süt poşetleri filan. O tip bikaç eşyamız kaldı.
Sırt değil de canım benim de belim ağrıyor yanı sıra bacaklarım da...
Ödemden bahsetmiyorum bile, birazcık iş yapayım ya da yürüyüm hemen şişiyorum.
Bu arada kardeşim gitmeden son işleri halledelim dedim. Yanı sıra kış hazırlıklarını filan da bitirmeye çalışıyorum. O yüzden halimiz harap bugünler
Çok şükür canım baya bitti gibi. Mutlubuluta dediğim gibi acil lazım olmayan şeyler var artık
Artık bitirmek bizim avantajımıza canım her an ne olur ne olmaz demi
Sen de bayramda dikkat et annesiminnak azıcık daha kalsın içerde
Bebeğin aşşağıya inmesinin 37. Haftada olduğunu bilmiyordum canım eskiler genelde çocuk doğuma yaklaştığında aşşağılar derler ama genel durum buymuş demek ki.
Gerçi eşim gündüz şey demişti bizim burda da bi arkadaş 37. Haftasında iyice aşşağılamış karnı demişti. Demekki bu haftada normal yani.
Nasipse bizde gelicez
O sonra alinsada olur canim kalanlar bitmis ya :) ne guzel oldu kardesinin sizde kalmasi.gercekten ne zaman gidiyor ?Çok şükür canım asıl büyük şeyler tamamlandı gibi
İşte göğüs pompası alayım diyorum, süt poşetleri filan. O tip bikaç eşyamız kaldı.
Sırt değil de canım benim de belim ağrıyor yanı sıra bacaklarım da...
Ödemden bahsetmiyorum bile, birazcık iş yapayım ya da yürüyüm hemen şişiyorum.
Bu arada kardeşim gitmeden son işleri halledelim dedim. Yanı sıra kış hazırlıklarını filan da bitirmeye çalışıyorum. O yüzden halimiz harap bugünler
Çok şükür canım baya bitti gibi. Mutlubuluta dediğim gibi acil lazım olmayan şeyler var artık
Artık bitirmek bizim avantajımıza canım her an ne olur ne olmaz demi
Sen de bayramda dikkat et annesiminnak azıcık daha kalsın içerde
Bebeğin aşşağıya inmesinin 37. Haftada olduğunu bilmiyordum canım eskiler genelde çocuk doğuma yaklaştığında aşşağılar derler ama genel durum buymuş demek ki.
Gerçi eşim gündüz şey demişti bizim burda da bi arkadaş 37. Haftasında iyice aşşağılamış karnı demişti. Demekki bu haftada normal yani.
Nasipse bizde gelicez
O sonra alinsada olur canim kalanlar bitmis ya :) ne guzel oldu kardesinin sizde kalmasi.gercekten ne zaman gidiyor ?
Alıntı yapayım dedim yalnış olduSelen_Ay Can'ım kolay gelsin haftaya annem geliyor oda bana yardım eder ev işlerinde yorulmamış olurum
MutluBulut_ Can'ım normaldir heralde sırt Ağrı'sı kendini yorma sende bebekler ağırlaşıyor sanırım ondan bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?