-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kns. Gelmez erkenden küvöze gErek kalmaz dualarim sizlnle

Çok sağ olun kızlar dualarınız için İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğururuz bebişlerimizi
@Selen_Ay cnm yaaaa ben de istedim ama çok güzel, güle güle kullansın prenses inşallah
Kızlar bu arada göğsü acıyan var mı? Bende göğüs ucları bazen sızıldıyor, ilk aylarda vardı, sonralar kayb oldu. Bi kaç gündü yine sızlıyor

Günaydın cnm Nasılsıniz valla yaylada net tel çekmiyor o yüzden giremiyorum ya o yüzden doğum yaklaştıkça rahatım yok o kadar kötü değilim ama işte doğum =)

Cnm allahın izni ile erken olmaz dikkat et kendine yat dinle cnm dualarımız seninle =)

Sağol Can'ım dinlencem artık 1 hafta daha atlatırsak inş.çok iyi olcak benim doktor panik zaten benide panik yaptı

Yazını okuyunca dedim evet sonlara doğru yaklaşıyoruz :)
2800gr diyince düşündüm de tamamen gelişmiş bir bebek 2800gr doğan bebekler var sonuçta hoşuma gitti
Maşallah, az kaldı senin dinlen zaten daha iyi, sağlıkla doğsun inşallah.

Güle Güle kullansın, çok güzel :)

AGRA Canım doğum için 2 haftan kaldı nekadar güzel birşey bu :)
Önceden almak istememeleri ben iyi birşey gibi geldi ama bilmiyorum. Senle nekadar kalırsa okadar güzel gelişir sanki.
Hayırlısı neyse öyle olsun, güzelce dinlen. Az kaldı oğluna kavuşmana :)

Dogru canim daha da agirlasacaklar :)

Az kalmis gitmesine sayili gun :) ama yine sende oraya gideceksin ya sonrada gelince 1 ay kalmis olacak :)

Günaydın annişler
Yine zor bi geceydi. Bu sefer de var olan mantarım iyice azdı. Bildiğiniz yanıyor cuma doktora gidicem ama Nasıl dayanıcam bilmiyorum

Çok tatlı teyzesi astronot

Netten satın almayı dene istersen bi canım

Ay o göğüs acısı başlıyor mu yeniden başlamasın yaaaa

Güle Güle kullansın, çok güzel :)

Sağol canım. Darısı hepimizin bebişinin başına inş

Dogru canim daha da agirlasacaklar :)

Az kalmis gitmesine sayili gun :) ama yine sende oraya gideceksin ya sonrada gelince 1 ay kalmis olacak :)

En zor 1 ay sanırım
Yine de çok şükür kaç ay oldu, elim ayağım oldu sağolsun, bacı başka bişey

Sağol artık haftada 1 e düştü kontrol ayy Bayram'ı atlatalım doktorum tatile çıkıyor bayram sonrası gelcek doktor dedi 39 doldurmak en iyisi hepimiz doldururuz umarım

Canim diger aldiginada yazmayi unuttum ikisinide gule gule kullansin kizin cok sekerler :) benim kiz kardesim yok :) teyzemde yok ikisinide merak ediyorum gercekten :) hala,dayi,amca var ama olmasaydida olurdu

AGRA canım dinlen bol bol haftan az değil aslında da işte hastanelerin almıyormuş inşallah haftan dolar Canım duam seninle Selen_Ay aldıkların çok güzel emziği nerde yaptırdın aldın bana da bilgi verirsen sevinirim bende yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek bende sıkıntılı bir durum yok rahatım hala sanırım daha gelmez diye düşünüyorum kızlar sizden ayrıca bir ricam olacak arkadaşımın 2 li testi ile 4 lü testi kötü çıktı lütfen duanızı eksik etmeyin sizden ricam bebeği sağlıklı doğsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…