Kns. Gelmez erkenden küvöze gErek kalmaz dualarim sizlnleMerhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyesealttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,
Günaydın annişler
Sabahın 6sından bu yana uyank biri olarak sesleniyorum yineee
Günaydın cnm yok unutmadı ya yaylada net tel çekmiyor bizim evde şimdi çarşıya indik Salça çıkarmak için cnm öyle giriyorum benim hazırlıklar bitti sade sus yaptıracakim o kaldı bugün onu yaptırmaya gidecekim baklim =)
İnternetten baktım Samsun büyükşehir belediyesi ihtiyacı olanlara; başvuru yapınca araştırıp eve getiriyorlarmış paket içeriği de iyi ama ihtiyacım var diyememki o pakete.... Bütün bebeği olanlara verselerdi ne güzel..
Bi de İlkadım belediyesini araştırayım bakalım buralardan onlar veriyor mu
Günaydın canım
Biz seni unutmadık da sen bizi baya unuttun.
Gerçi bu ara baya bi arkadaş ekti buralarıbırakıp gittiler bizi
Doğumdan sonra kimse kalmıcak anlaşıldı
Günaydın cnm Nasılsıniz valla yaylada net tel çekmiyor o yüzden giremiyorum ya o yüzden doğum yaklaştıkça rahatım yok o kadar kötü değilim ama işte doğum =)Günaydın kızlar
H hayatalya unutulmadın canım ama yoksun bayagidir
Konyadaki belediyeden de bi yardım yokmus kızlar netten araştırdım kadariyla
Diş agrim fena kızlar geçmek bilmedi dün araştırırken napsam diye kk da birisi yazmış 1 çay bardağı sirkeye 1 diş sarımsak koyup 10 dk kaynattim onunla gargara yaptım tadı iğrenç ama hafifletti aklınızda olsun sizinde inş. Gerek kalmaz
Cnm allahın izni ile erken olmaz dikkat et kendine yat dinle cnm dualarımız seninle =)Çok sağ olun kızlar dualarınız içinİnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğururuz bebişlerimizi
@Selen_Ay cnm yaaaa ben de istedim amaçok güzel, güle güle kullansın prenses inşallah
Kızlar bu arada göğsü acıyan var mı? Bende göğüs ucları bazen sızıldıyor, ilk aylarda vardı, sonralar kayb oldu. Bi kaç gündü yine sızlıyor
Sağol Can'ım dinlencem artık 1 hafta daha atlatırsak inş.çok iyi olcak benim doktor panik zaten benide panik yaptı
Aynen onlar sonra bile alında olur
Bayramda götürücez işte canım. Okul açılıyor. Gitmeseydi iyiydi alışmıştım evde sese
Hadi sana da kolay gelsin canım. Ben eğer memlekete gidersem gelince pertim çıkmış olur 1 hafta hiç bişey yapamam zaten. Orda da bazı hazırlıklar yapıcam çünkü. Annem salça filan da yapacak bari bu sene yardım edeyim kadına. Her sene yapıp yapıp yolluyor.
Bu arada kızlar, kızıma astronotu aldım sonunda. Daha bakalı kaç gün oldu. Son 3 kalmış, ayı kalmamış diye yüreğime indi bir an dedim eşime alıcam ben bunu hiç kusura bakma.
Baya mırın kırın etti ama aldı mecbur. Sonra eve geldi seviyor ya. Eşim de bi alem
Eki Görüntüle 1882382
Dogru canim daha da agirlasacaklar :)Alıntı yapayım dedim yalnış olduSelen_Ay Can'ım kolay gelsin haftaya annem geliyor oda bana yardım eder ev işlerinde yorulmamış olurum
MutluBulut_ Can'ım normaldir heralde sırt Ağrı'sı kendini yorma sende bebekler ağırlaşıyor sanırım ondan bu ağrılar
Az kalmis gitmesine sayili gun :) ama yine sende oraya gideceksin ya sonrada gelince 1 ay kalmis olacak :)Aynen onlar sonra bile alında olur
Bayramda götürücez işte canım. Okul açılıyor. Gitmeseydi iyiydi alışmıştım evde sese
Hadi sana da kolay gelsin canım. Ben eğer memlekete gidersem gelince pertim çıkmış olur 1 hafta hiç bişey yapamam zaten. Orda da bazı hazırlıklar yapıcam çünkü. Annem salça filan da yapacak bari bu sene yardım edeyim kadına. Her sene yapıp yapıp yolluyor.
Bu arada kızlar, kızıma astronotu aldım sonunda. Daha bakalı kaç gün oldu. Son 3 kalmış, ayı kalmamış diye yüreğime indi bir an dedim eşime alıcam ben bunu hiç kusura bakma.
Baya mırın kırın etti ama aldı mecbur. Sonra eve geldi seviyor ya. Eşim de bi alem
Eki Görüntüle 1882382
Gunaydin canim )günaydın kızlar..
Çok sağ olun kızlar dualarınız içinİnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğururuz bebişlerimizi
@Selen_Ay cnm yaaaa ben de istedim amaçok güzel, güle güle kullansın prenses inşallah
Kızlar bu arada göğsü acıyan var mı? Bende göğüs ucları bazen sızıldıyor, ilk aylarda vardı, sonralar kayb oldu. Bi kaç gündü yine sızlıyor
Güle Güle kullansın, çok güzel :)
Dogru canim daha da agirlasacaklar :)
Az kalmis gitmesine sayili gun :) ama yine sende oraya gideceksin ya sonrada gelince 1 ay kalmis olacak :)
SağolYazını okuyunca dedim evet sonlara doğru yaklaşıyoruz :)
2800gr diyince düşündüm de tamamen gelişmiş bir bebek 2800gr doğan bebekler var sonuçta hoşuma gitti
Maşallah, az kaldı senin dinlen zaten daha iyi, sağlıkla doğsun inşallah.
Çok güzelmiş Can'ım güle güle kullansın bebeğinBu arada kızlar emzik zincirimiz geldi.
Resimde yine basit görünüyor gerçekten çok daha kaliteli. Bayıldım
Eki Görüntüle 1882518 Eki Görüntüle 1882519
Canim diger aldiginada yazmayi unuttum ikisinide gule gule kullansin kizin cok sekerler :) benim kiz kardesim yok :) teyzemde yok ikisinide merak ediyorum gercekten :) hala,dayi,amca var ama olmasaydida olurduGünaydın annişler
Yine zor bi geceydi. Bu sefer de var olan mantarım iyice azdı. Bildiğiniz yanıyorcuma doktora gidicem ama Nasıl dayanıcam bilmiyorum
Çok tatlı teyzesi astronot
Netten satın almayı dene istersen bi canım
Ay o göğüs acısı başlıyor mu yenidenbaşlamasın yaaaa
Sağol canım. Darısı hepimizin bebişinin başına inş
En zor 1 ay sanırım
Yine de çok şükür kaç ay oldu, elim ayağım oldu sağolsun, bacı başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?