-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben sitesindeki modellere baktım çok yoktu ordan beğendiğim bu Mina yazılı olan kadın 3500 model var dedi bir de insagramdan bakıp model Atacam buna verdiği fiyat 42 tl kargoda 5 tl bana pahalı geldi senin harf 7 harfli 60 benim ki 4 harf 50 tl

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugun yine duramadım elbise aldım yaa kızıma birde şunu farkettim sizde de oluyordur daha çocuk doğmadan öncelik onun kendime bakmadan kızıma bakıyorum valla çok tuhaf bir duygu

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 42

İşte 7 harf var ama çok figür yok bende canım : ) öyle azizliğimiz var.
O baktığın Mina isminde baya figür var. Kalp, yıldız, kurdela, ayıcık kafası ve taç : ) bunların her biri para yükseltiyor. İstemiyorsan bunların bazılarını çıkartabilirsin.

Tabi parasının fazla gelip gelmemesi de kişinin durumuyla ilgili canım, ona bişey diyemem.

Kızlar bugun yine duramadım elbise aldım yaa kızıma birde şunu farkettim sizde de oluyordur daha çocuk doğmadan öncelik onun kendime bakmadan kızıma bakıyorum valla çok tuhaf bir duygu

Aynı şeyi dün eşimde söyledi biliyormusun

Hayırdır hatun bu aralar madam coco, english home, bernardoya hiç uğramıyon sürekli bebek mağazası turundasın dedi keyfime sanki dedim, kızının eksiklerini alıyorum. Açıktamı kaldı sanki dedi yaaaa manyak. Nasılsa bebeğin herşeyini hatun düşünüyor alıyor, nerde indirim var takip ediyor.....

Güle güle eskitsin de küllüklere çıksın elbisesi annesi, çok güzel
(yazmayı unutmuşum, sonradan düzenledim :) )

Sağol canım daha iyisi senin kıza olsun senin modeli de sordum ona da 48 tl dedi kargo dahil ben bıktım kıyafetten artık almayacam diyorum dayanamıyorum bugun kendime bayramlık bakmaya çıktım kendimden önce kıza bakıyorum birde yolda her yerde travel sistem arabalı bi anne görünce durduruyorum Nasıl arabanızdan memnunmusunuz diye :) bir eksik araba kaldı bir günümü ayırıp araba bakmam lazım ama hangi ara bende bilmiyorum

Slm kızlar Nasılsıniz? Ya bişey sorucam demin sol yanıma yatıp dinleniyodum göbek deliginin olduğu bölgede hafif sancı olmaya başladı ve bebeğim hareket halindeydi bende sirt üstü uzanıyim rahat hareket etsin dedim ama bi an Karnım yumuşacık oldu acayip korktum hemen dogruldum sizde de karinda yumusama oldumu hiç yada neden olabilir böyle bişey zaten kızım hiç yukarda oynamiyo ve bi kaç gündür karnını üst kısmında yumusama var daha çok aşağı göbek hizasında sertlik çok korkuyorum ya bişeymi oldu acaba diye: (

Cnm bebek aşağı inmiş, doğuma hazırlanıyor bu haftalarda normal, benimki de bugünden göbek altında, ine ine gidiyor, bir gün uyanınca bacaklarımın arasından çıkacak diye korkuyorum

Kaç gündür karbonatlı su ile temizliyordum biraz iyi gelmişti ama tesir mi etmiyor nedir artık azdı dün gece iyice
Bi de onu deneyim bakalım, doktora gidene kadar idare etsin bari
benim hamilelik ilk aylarında olmuştu,günde birkaç kez sirkeli su yaptım,doktora gidene kadar idare etsin dedim,ama gidene kadar iyileşti şükür.İnşallah sende atlatırsın çok rahatsız edici özellikle bu son haftalarda.

Aynen Can'ım agranın dediği gibi benimde aşağı inerken yumuşamıştı seninkide iniyor sanırım

Cnm bebek aşağı inmiş, doğuma hazırlanıyor bu haftalarda normal, benimki de bugünden göbek altında, ine ine gidiyor, bir gün uyanınca bacaklarımın arasından çıkacak diye korkuyorum
Yaaa erken değilmiki canım ya korktum bi an bişey olcak diye bide mideme mideme kramplar giriyo senin ilk gebelik dimi normal se doğum ne güzel birak çıkıversinbenim sezaryen olucak istesede çıkamaz

İyi geceler kızlar valla dolap sus sepet yaptırdım 130 tl tut valla terlik yaptırmayı unutun ama bu haFTA yaptıracakim baklim

Yaaa erken değilmiki canım ya korktum bi an bişey olcak diye bide mideme mideme kramplar giriyo senin ilk gebelik dimi normal se doğum ne güzel birak çıkıversinbenim sezaryen olucak istesede çıkamaz
Erken olabilir cnm, o yüzden dinlen biraz, ağır şey kaldırma yorma kendini, bi de bol bol su iç bazi bebekler erken iniyor, sabırsız tırtıllar evet bende ilk gebelik, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız

Günaydın cnm nasılsın =)

gunaydin kizlar nasilsiniz?
uzun suredir yazamiyorum ama takip etmeye calisiyorum benim de cok az eksigm kaldi yatagimiz bayram sonu gelecekk artik kiyafetlerini yikayip utulemeyi dusunuyorum merak la kim once dogum yapacak bekliyorum hayirlisiyla kucaginiza aliriz insallah :

Anladım canım öyle yapıyı ozaman dinleneyim bide yavaş yavaş kiyafetlerimizi hazirliyayim ne olur ne olmaz oğlumda 2 hafta erken gelmişti sanırım buda erkenci olucak.

Günaydın annişler

Bizde son sürat temizlik devam ediyor valla bugün de son gün, biticek inş. Camlar silindi, perdeler yıkandı, kapılar silindi, banyolar yıkandı. Bugünde etraf alınıp dip bucak, silinecek ve bitecek inş.

Bu iyileşmiyor canım yaaa, son aylar ya neyse ki hafifledi biraz

İyi geceler kızlar valla dolap sus sepet yaptırdım 130 tl tut valla terlik yaptırmayı unutun ama bu haFTA yaptıracakim baklim

Resimlerini atmıyorsun hiç

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…