-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Çok güzelmiş Can'ım güle güle kullansın bebeğin mantar için çok geçmiş olsun umarım geçer yakında

Sağol canım Tombik ayak parmaklarım da çıkmış arada

Bu mantar bende çok zor geçer canım da (4 senedir geçemedi ki) hafiflesin azıcık ona da razıyım inan ki

Canim diger aldiginada yazmayi unuttum ikisinide gule gule kullansin kizin cok sekerler :) benim kiz kardesim yok :) teyzemde yok ikisinide merak ediyorum gercekten :) hala,dayi,amca var ama olmasaydida olurdu

Sağol canım. Son alınanlar işte böyle böyle şeyler

İnsanın kız kardeşi iyi bişey gerçekten, 2 teyzem var biri olmasa daha iyi olurdu da diğeri iyidir, sözü dinlenir yani.

O yüzden 2 kızım 2 oğlum olsun çok istiyordum. Hani hepsi teyze, dayı, hala, amca kavramını bilsin.
Ama ilkini bile 6 senede 32 yaşında ancak yaptım şu zamandan sonra zor gibi

Hayırlı haberlerle gel canım sen de.
İnş inş. şu yanlış testlerden biri olsun canım Rabbim kimseyi kimseyi evladıyla sınamasın inş. (amin)

Emzik zincirini instagramdan buldum canım. Kartın üstünde ismi yazıyor sayfanın ismi

Kızlar bugün bizde de temizlik var, kv kp sağ olsun, kv temizliyor, kp yardım ediyor, ben de utaniyorum acigi hic bir shey yaptirmiyorlar
oh ne guzel canım sagolsunlar ama anlıyorum senı rahat edemezsın suan. Guzel yaparlar ınsallah ıcıne sıner

Masallah 4 cocuk hee ben 3 dıyordum hep sımdı 2 ye dustu Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah

Kızlar bugün bizde de temizlik var, kv kp sağ olsun, kv temizliyor, kp yardım ediyor, ben de utaniyorum acigi hic bir shey yaptirmiyorlar

Onlara kolay gelsin canım. Allah razı olsun onlardan
Sonuçta senin riskin var, sen bişeyler yapsan onların içi rahat etmez, sen bakınca sen rahat etmiyon ama yapcak bişey yok. Sonuçta onlar yardıma geldi

Masallah 4 cocuk hee ben 3 dıyordum hep sımdı 2 ye dustu Rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallah

Ben şimdi 3 diyorum canım bakalım nolcak

Elma sirkeli su ile yıka inan çok iyi geliyor.

Kaç gündür karbonatlı su ile temizliyordum biraz iyi gelmişti ama tesir mi etmiyor nedir artık azdı dün gece iyice
Bi de onu deneyim bakalım, doktora gidene kadar idare etsin bari

Canım benimde bebek zincirim aynı yerden biliyo musun?
Harika olmuş, bende benimkine bayılmıştım yanımda değil yoksa resmini çeker atardım bende

Aiiiii demek aynı yerden yaptırmışız. Güzel kadının yaptığı zincirler ben çok beğendim Allah için
Heee seninde gelmişti zincirin değil mi ve paylaşıcam diyip paylaşmamıştın sopadan geçircem burda herkesi

Güle güle kullansın kızın da annesi

Emzikzincirim sanırım düşünmüyordum çocuk koparıyor diye ama çok hoşuma gitti

Evet kalite kokuyor geldiğinde farkettim çok güzel olmuş :) Kuzum ya ben resim atmaya çalışırken pes edip bırakıyorum pcdende teldende yüklemede sorun yaşıyorum ne yapıosam olmuyo bırakıyorum ya

Aynen evet Sadece Ada yazıyor canım

Ben yükleyim miiii

Selen_Ay insagram kullanmıyorum canım iletişim göremedim kartta Nasıl sipariş verdiniz

Ben instagramdan sipariş verdim canım ama sen de direk kendi sitesinden de sipariş verebilirsin istersen google a emzikzincirim yazınca hemen sitesi çıkıyor. Direk linki de koyardım sıkıntı değil ama yasakmıdır acep bilemediğimden linki koymadım

İnş kopmaz canım ip öyle basit bişeye benzemiyor. Elbet kullanmadan da bilemeyiz ama gerçekten o kadar şeker bişey ki insan özeniyor

Buldum canım siteyi model Atacam fiyat verecek insagramda 3500 model varmış bakacam bi

sekerli_seker Selen_Ay kaça yaptrıdınız kızlar bu emzikleri fiyatını yazarmısınız

Canım isme göre ya da üzerinde kullandığı şeylere göre fiyatı değişiyor. şekerli şekerin fiyatını tahmin ediyorum ama O, istiyorsa belirtsin
Ben toplamda 60 tl ye yaptırdım (kargo da içindeydi)
Aslında daha bazı figürleri de istiyordum ama kadın belli bir cm den fazla yapmıyor. O yüzden diğer figürler hep kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…