merhaba kızlar doktordan geliyorum ayrıntılı ultrasonsa bakıldı 20 dakika falan surdu bütün organlarına baktı iyi çok şükür 230 gram olmuş Olumsuz olarak plasenta biraz aşagıda onun için ağır falan kaldırma yorma kendimi dedi yürüyüş serbest sonra yukarı çıkabilirmiş bana dil çıkardı yaramaz kızım doktor tekrarladı kesin kız dedi
Kızlar İnternette buldum. Doğum öncesi - Doğum sonrası - Bebeğiniz büyürken ihtiyacınız olabilecek her şey listelerde yazıyor. Bence bunları biyere kaydedin. Lazım oldukça yada alışveriş yaptıkça kontrol edersiniz.
merhaba kızlar doktordan geliyorum ayrıntılı ultrasonsa bakıldı 20 dakika falan surdu bütün organlarına baktı iyi çok şükür 230 gram olmuş Olumsuz olarak plasenta biraz aşagıda onun için ağır falan kaldırma yorma kendimi dedi yürüyüş serbest sonra yukarı çıkabilirmiş bana dil çıkardı yaramaz kızım doktor tekrarladı kesin kız dedi [/
sevindim adına canım sağlıcakla kucağınada alrsın inşallah :))
Kızlar İnternette buldum. Doğum öncesi - Doğum sonrası - Bebeğiniz büyürken ihtiyacınız olabilecek her şey listelerde yazıyor. Bence bunları biyere kaydedin. Lazım oldukça yada alışveriş yaptıkça kontrol edersiniz.
Bende tam sana yazmıştım hayırlı olsun tatlım demişim ben sekerli_seker
sen ve ben aramızdan iki erkek haberi alacağız demiştim bende hissetmişim ama fazla Tebrikler tatlım