- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Masallah canim temiz temiz oturun sonra :))Günaydın annişler
Bizde son sürat temizlik devam ediyor valla bugün de son gün, biticek inş. Camlar silindi, perdeler yıkandı, kapılar silindi, banyolar yıkandı. Bugünde etraf alınıp dip bucak, silinecek ve bitecek inş.
Bu iyileşmiyor canım yaaa, son aylar yaneyse ki hafifledi biraz
Resimlerini atmıyorsun hiç
Günaydın canım
Günaydın tatlım iyiiim şükür, sen nasılsın?Günaydın cnm nasılsın =)
Ben yükleyim miiii
Ben instagramdan sipariş verdim canım ama sen de direk kendi sitesinden de sipariş verebilirsin istersen google a emzikzincirim yazınca hemen sitesi çıkıyor. Direk linki de koyardım sıkıntı değil ama yasakmıdır acep bilemediğimden linki koymadım
İnş kopmaz canım ip öyle basit bişeye benzemiyor. Elbet kullanmadan da bilemeyiz ama gerçekten o kadar şeker bişey ki insan özeniyor
Gunaydin canim guzel haberlerle gel insallah :)Günaydın kızlar maşallah herkesin karnı iyice düşmüş benim çok az indi benimde bugun randevum var bakalım doktor ne diyecek bebişim ne durumdaymış bakalım
Günaydın kızlar maşallah herkesin karnı iyice düşmüş benim çok az indi benimde bugun randevum var bakalım doktor ne diyecek bebişim ne durumdaymış bakalım
Cm'n Güzel haberlerle gelirsin inşGünaydın kızlar maşallah herkesin karnı iyice düşmüş benim çok az indi benimde bugun randevum var bakalım doktor ne diyecek bebişim ne durumdaymış bakalım
Günaydın kızlar bende birkaç birşey ördüm evden çıkmayıncakendimi örgüye verdim
Cok tatli olmus canim ellerine saglik :)Günaydın kızlar bende birkaç birşey ördüm evden çıkmayıncakendimi örgüye verdim
Masallah canim temiz temiz oturun sonra :))
Olur :))
Günaydın kızlar bende birkaç birşey ördüm evden çıkmayıncakendimi örgüye verdim
Gunaydin telasli anneler. Benim herseyim hazir gibi ufak tefekler haric. Pazartesiden beri kasilma ve sancilarim var. Pazartesi doguma alicakti ama acilmam olmuyo maalesef. Belimin agrisina boynumun damarlari sikisiyo artik yarin kontrolumuz var normalde 20si gibi sezeryan olcak ama boyle devam ederse her an girebilirim gibi geliyo. Berbat durumdayim aglamaktan artik gozlerim sisti. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin de gerisi artik kendiliginden gelir. Iyice saldim kendimi cunku vucudum sancilari ve bebegi artik tasiyamiyo.
Ay canım maşallah çok güzel olmuş sen maşallah marifetiymişinGünaydın kızlar bende birkaç birşey ördüm evden çıkmayıncakendimi örgüye verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?