-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Masallah canim temiz temiz oturun sonra :))

Olur :))

Günaydın kızlar maşallah herkesin karnı iyice düşmüş benim çok az indi benimde bugun randevum var bakalım doktor ne diyecek bebişim ne durumdaymış bakalım

Selen_Ay , AGRA ne güzel miss olmuştur evler benimde halılar gelcek bugün yarın bizimki hemen serelim diyor bende doğuma yakın sersem mi diye düşündüm gerçi dikkat edip kirletmeyiz

Gunaydin telasli anneler. Benim herseyim hazir gibi ufak tefekler haric. Pazartesiden beri kasilma ve sancilarim var. Pazartesi doguma alicakti ama acilmam olmuyo maalesef. Belimin agrisina boynumun damarlari sikisiyo artik yarin kontrolumuz var normalde 20si gibi sezeryan olcak ama boyle devam ederse her an girebilirim gibi geliyo. Berbat durumdayim aglamaktan artik gozlerim sisti. Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin de gerisi artik kendiliginden gelir. Iyice saldim kendimi cunku vucudum sancilari ve bebegi artik tasiyamiyo.

Masallah canim temiz temiz oturun sonra :))

Aynen de oturamıcaz ki : )
Yarın muayeneden sonra bi aksilik olmazsa yola çıkıcaz canım. Eşim akşam olmadan varalım. Daha gece yol gitmekten bıktım dedi : )

İzni aldım senden ben bilmem artık

Günaydın kızlar bende birkaç birşey ördüm evden çıkmayınca kendimi örgüye verdim

Ay çok güzel olmuşlar canım. Ellerine sağlık
Güle güle kullansın miniğin

Selen_Ay , AGRA ne güzel miss olmuştur evler benimde halılar gelcek bugün yarın bizimki hemen serelim diyor bende doğuma yakın sersem mi diye düşündüm gerçi dikkat edip kirletmeyiz

Ben de halıları bayramdan dönüşte vereyim diyorum canım ama eşim maaş alınca verelim de diyebilir...

Hakkında hayırlısı inş
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın

Kızlar bu arada alışveriş yaptım.
100 lira üzerine 25 lira indirim vardı. Emzirme sütyenini de denemek için tek aldım hoşuma giderse alırım 1 tane daha
Göğüs pompası, süt saklama poşeti, sırt bezi, Ateş ölçer de zaten lazımdı...

Dahasını alacaktım mothercare e çok güzel ürünler gelmiş. Esasen patik alacaktım yanına tulumlar da eklenecekti ama çok ters zamanda teslimat verdiği için kaldı şimdilik

Sağolun kızlar inşallah benim daha günüm var diye düşünüyorum bakalım ne söyleyecek

günaydın..
kaç gündür tembellik yapıyorum valla buraya bile giriyorum yazdıklarınızı okuyorum sadece napcam böyle bilmiyorum

tugder cnm hayirli haberlerle gel inşallah
daisy5 tatlım ya maşallah çok güzeller, afferim sana valla

Omrumm91 inşAllah hayırlısı canım, dualarıö seninle
Selen_Ay cnm aldıklarını güle güle kullan
Ben de halıları vermem lazım. Bizde sıcaklar hala devam ediyor, o yüzden ekim sonu kasıma ancak sererim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…