- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aynen de oturamıcaz ki : )
Yarın muayeneden sonra bi aksilik olmazsa yola çıkıcaz canım. Eşim akşam olmadan varalım. Daha gece yol gitmekten bıktım dedi : )
İzni aldım senden ben bilmem artık
Eki Görüntüle 1882975
Ay çok güzel olmuşlar canım. Ellerine sağlık
Güle güle kullansın miniğin
Ben de halıları bayramdan dönüşte vereyim diyorum canım ama eşim maaş alınca verelim de diyebilir...
Hakkında hayırlısı inş
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Kac saat suruyor yol? Ne guzel bayram kalabalik gececek ailenin yaninda :)Kızlar bu arada alışveriş yaptım.
100 lira üzerine 25 lira indirim vardı. Emzirme sütyenini de denemek için tek aldım hoşuma giderse alırım 1 tane daha
Göğüs pompası, süt saklama poşeti, sırt bezi, Ateş ölçer de zaten lazımdı...
Dahasını alacaktım mothercare e çok güzel ürünler gelmiş. Esasen patik alacaktım yanına tulumlar da eklenecekti ama çok ters zamanda teslimat verdiği için kaldı şimdilik
Eki Görüntüle 1882983 Eki Görüntüle 1882985 Eki Görüntüle 1882986 Eki Görüntüle 1882987 Eki Görüntüle 1882988
Aynen de oturamıcaz ki : )
Yarın muayeneden sonra bi aksilik olmazsa yola çıkıcaz canım. Eşim akşam olmadan varalım. Daha gece yol gitmekten bıktım dedi : )
İzni aldım senden ben bilmem artık
Eki Görüntüle 1882975
Ay çok güzel olmuşlar canım. Ellerine sağlık
Güle güle kullansın miniğin
Ben de halıları bayramdan dönüşte vereyim diyorum canım ama eşim maaş alınca verelim de diyebilir...
Hakkında hayırlısı inş
Bebeğini sağ salim kucağına alırsın
Kac saat suruyor yol? Ne guzel bayram kalabalik gececek ailenin yaninda :)
Canim eksiklerin bitmis gozun aydin :)hepsini gule gule kullanin ana kiz :)
Evettt sağol canım ya ben uğraşıyorum baya bir. Aynende bu benimkide :)
Sağlıkla kullansın kızlarımız.
Kızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür
MaşAllah canım bebeğineKızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür
Canım masallah bebegıne :)Kızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür
Maşallah Can'ım bebeğineSağolun kızlar tahmin ettim çünkü sancım falan yok bakalım 10 gün sonra gel dedi bakalım o zamana ne diyecek karın düşüyor zaten görüyorum da benim ki çok az inmiş durumda
Canım masallah bebegıne :)
Selen_Ay bayada suruyormus yol canım ben 1-2 saat falan sandım :)
kac yasına kadar eksıkler tamam szın
Günaydın cnmGünaydın kızlar Nasılsıniz =)
Onlarda hediye gelir belki :)Yok canım nerdeeee. Muhtemelen mola da veririz biraz daha uzar yol
Biz 1 yaşına kadar kesintisiz devam edebiliriz heralde6 aylıklarda az sıkıntı yaşayabiliriz yalnız. Bakıcaz artık
Iyi canim sen nasilsinGünaydın kızlar Nasılsıniz =)
Canım maşallah bebeğine, çok şükür yolunda herşey.Kızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?