-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Kac saat suruyor yol? Ne guzel bayram kalabalik gececek ailenin yaninda :)
Canim eksiklerin bitmis gozun aydin :)hepsini gule gule kullanin ana kiz :)

Teşekkür ederim güzel anneler bir heves heyecan yapıyorum
Omrumm91 sağlıkla kolayca kavuşursun inş.
Selen_Ay güle güle kullan cm'n benimde eksik olarak Humana çay aklıma geldi iyi diyorlar yakında alcam herhalde

Evettt sağol canım ya ben uğraşıyorum baya bir. Aynende bu benimkide :)
Sağlıkla kullansın kızlarımız.

Kızlar iş baya bitti gibi ama ben de bittim, kardeşimde öyle....
Tek mutfağa girip toparlanacak sonra 1 ay iş görmek istemiyorum

Bu arada ikeadan fon perdemiz, alezimiz filan geldi. Şimdi de fon perdeyi takıcam. Yıkadım, düğmelerini takayım ütüleyince tamamdır

Sağol canım, işte son eksiklerde bitti gibi bişey..

Benimde şimdi bir tek halılar kaldı canım, bakalım ya bayramdan gelince ya da eşim maaşı alayım öyle verelim derse ekim başına kalır.

Kac saat suruyor yol? Ne guzel bayram kalabalik gececek ailenin yaninda :)
Canim eksiklerin bitmis gozun aydin :)hepsini gule gule kullanin ana kiz :)

Beş buçuk saat sürüyor yol canım. Hem kalabalık geçiricez hem de kışlık hazırlığı yapcam burda yaptıklarım yetmedi

Aynen bitti eksikler çok şükür. Ama eşim hiç memnun değil bu durumdan sorma her aldığım şeylerden sonra söyleniyor bir sürü 6 senelik evlilikte hiç bu kadar cebinden para çıkmamıştı

Sağol canım
O benimde aklımda ama doğumdan sonra alınır diye hiç üstüne düşmüyorum açıkcası. Burda hani bebek marketlerinde en kötü eczanelerde var. Gitsin eşim alsın gelsin artık. Hani gözümde çok aciliyeti yok.

Süt olması için bol bol sıvı tüketmek lazım. Hoşaf yapmayı düşünüyorum bol bol ben, severim de zaten. Onun stoğunu da yaptım : )

Evettt sağol canım ya ben uğraşıyorum baya bir. Aynende bu benimkide :)
Sağlıkla kullansın kızlarımız.

Amin inş. canım. Hayırlarla gelselerdi bi.

Kızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür

Çok şükür canım bebeğin iyi, maşşallah kilosu da iyi.
Benim doktor bebişin pozisyonu hakkında ben yorum yapınca sen ne bakıyorsun o istediği gibi pozisyon değiştirir diyor hep. Şimdi yan yatıyor yarın döner, sonra bakmışsın baş aşşağı sonra kafa yukarda vs. vs.

Önemli olan son haftasında nasıl olduğu demişti. bakalım. Hakkımızda hayırlısı inş.

Kızlar bebeğimin başı hala yukarda daha doğum gözükmüyor bebeğimde 2870 gram olmuş doktor herşey gayet yolunda dedi çok şükür
MaşAllah canım bebeğine şimdilik yukarıda kalsın bence, benimki göbekten de aşağıda şu an, nasıl sığıyor anlamıyorum bi de aşağı inince yürüyünce çok baskı oluyo

Sağolun kızlar tahmin ettim çünkü sancım falan yok bakalım 10 gün sonra gel dedi bakalım o zamana ne diyecek karın düşüyor zaten görüyorum da benim ki çok az inmiş durumda

Sağolun kızlar tahmin ettim çünkü sancım falan yok bakalım 10 gün sonra gel dedi bakalım o zamana ne diyecek karın düşüyor zaten görüyorum da benim ki çok az inmiş durumda
Maşallah Can'ım bebeğine aman inmesin şimdi annesi ağrı yapıyor inince

Canım masallah bebegıne :)
Selen_Ay bayada suruyormus yol canım ben 1-2 saat falan sandım :)
kac yasına kadar eksıkler tamam szın

Yok canım nerdeeee. Muhtemelen mola da veririz biraz daha uzar yol

Biz 1 yaşına kadar kesintisiz devam edebiliriz heralde 6 aylıklarda az sıkıntı yaşayabiliriz yalnız. Bakıcaz artık

Günaydın kızlar gündüzleri hiç Ağrı'sı olmayıp geceleri ağrı yaşayan varmı benim gibi adet Ağrı'sının biraz az hali gibibu arada pembe pembe balonlar aldım çok gelen olmayacak ama hastane odasına asalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…