-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay kızlar cnm sıkıldı bugün fotoğrafçı için kavga etim eşimle yok felan dedi tamam eşimde haklı ana bir yanda istiyorum bir şeyden eksik kalmasın diye yani iki arada kaldım of cwktirmeyecekim artık

Yine bayramda zaman hizli gecti esim evde olunca :) surekli biseylerim safagini sayiyorum simdide ekimin ilk haftasi kontrole gidicez onu bekliyorum boyle boyle zaman gecsin diye o zamana kadarda temizlik falan gecer insallah zaman. Benimde sat a gore 21 ekim :) doktor gecen ekim 15-20 si gibi falan dedi ama bakalim :) hayirli zamanda saglikla gelsin insallah :) belkide ben doktora gidene kadar sen dogurmus olacaksin :)

Ay kızlar cnm sıkıldı bugün fotoğrafçı için kavga etim eşimle yok felan dedi tamam eşimde haklı ana bir yanda istiyorum bir şeyden eksik kalmasın diye yani iki arada kaldım of cwktirmeyecekim artık
Sıkma canini :)

Kızlar herkese Merhaba,
Uzun süre giremedim yine ben izne çıktımda günlerim nasıl geçiyor farkında değilim
Ilk doğum haberini sabırsızlıkla bekliyorum. Bütün yazılanları okuyamadım umarım herkes çok iyi ve bebikleriyle son günlerinin tadını çıkarıyordur

Günaydın annişler

Bugün foolfancy doğum yapacaktı değil mi?

Sağol cnm amin allahın izni ile senin de bebek odan çok güzel olmuş Gülle kulanın cnm =)

Sağol canım, oda içimize sindi inş. güzel oldu
Bu arada sıkma canını, bir fotoğraf makinesi götürün onunla bikaç poz çekin hastanede, olmaz mı?

Oh canim ne guzel senin bari gunlerin hizla geciyormus

Aaa ilk dogum bugun muuu :)

Oh canim ne guzel senin bari gunlerin hizla geciyormus

Aaa ilk dogum bugun muuu :)

Benim aklımda bugün diye kalmış canım yaa, tam emin değilim o yüzden bir sorayım dedim. İnş. öyledir :) ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş olsun bugün inş.

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

İyiyiz canım sen nasılsın
Pek girmiyorsun bu ara

merhaba arkadaşlar nasılsınız.

Iyi sen nasilsin :)
Insallah canimm :) diger ekim annalerinde dogan bebekler var bizimkilerde baslasin artik
Sen napiyosun nasilsin?

Iyi sen nasilsin :)

Insallah canimm :) diger ekim annalerinde dogan bebekler var bizimkilerde baslasin artik
Sen napiyosun nasilsin?

Ben de iyiyim canım, evde uğraşıyorum. Annemlerden gelirken bikaç parça eşya getirmiştim onları yıkadım ütülicem. İşte memleketten gelme telaşları filan... Ama çok şükür iyiyim.

Sen nasılsın, bayram iyi geçti inş.

Ben zaten genel olarak 36. haftasına gelenlerden doğum haberi bekler oldum artık. Doğumların geneli 36. özellikle 38. haftalarda oluyor. Nadir 40. haftaya kalıyor.

Yine de her ne olursa olsun hayırlarla ve sağlıcakla doğum yapalım inş.
Bu cuma yine kontrolüm var inş.

Günaydın güzel anneler
Foolfancy önümüzdeki hafta sanki, ben de bilemedim
Bebisler gelsin artik, bize de erken dogum erken dogum soyleyip durdular, ama hala dogurmadim belki de doguruyorum haberim yok

hayırlısı olsun inşallah,daha kimse doğurmadı ama hepimiz sonlara yaklaştık bu haftadan itibaren doğumlar başlar sanırım patır patır benim daha 2 hafta sonra çatı muayenem var ona göre belli olacak normal doğum mu değil mi.Ben elimden geldiği kadar zorlayacam ama normal için,bebek sürpriz yapmazsa ekim 20 ye kadar doğururum

Iyi guzel gecti canim :) tabi kimseyi gormeden gecen bir bayran oldu kimse olmayinca bakalim bizimkiler ne zaman olacak benim icimden 37-38 geciyor ama :) o haftalara geldikten sonra zaman hic gecmez :)
Amin canim insallah :)
Sen benden sonra gitmistin dimi ? Ben ay basinda gidicem oyle cagirmisti :/cok uzun ya

Günaydın güzel anneler
Foolfancy önümüzdeki hafta sanki, ben de bilemedim
Bebisler gelsin artik, bize de erken dogum erken dogum soyleyip durdular, ama hala dogurmadim belki de doguruyorum haberim yok

Günaydın canım

Ben de tam emin değilim de aklımda şöyle kalmış durumda bi pazartesiydi doğumu onu biliyorum, içimden şey geçmişti aaaaa terazi olmayacak kızı başak olacak. Bikaç gün daha bekleseydi terazi olurmuş diye... manyak ben.

Ondan sordum :)

Bi de senin gibi hatta senden daha riskli durumda ocak annelerinde bi bayan vardı vaktinden daha önce iş yerinden raporla ayrıldı, erken doğum riskinden.... Sonra kadın 42. haftada sezeryanla anca doğurdu... Bu işler pek belli olmuyor canım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin.

canım senide ekim başı çağırmıştı doktorun benim gibi,hatta sende de benim gibi damar direnci vardı

Benim de hep içimden öyle geçiyor canım ama Allah biliyor artık...
Şimdi bile çok sabırsızım aslında...

Aile yanına gitmeyince, onlar da gelmeyince bayramlar buruk oluyor ama bu sene mazeretimiz var değil mi

Senden sonra gitmiştim canım evet. Bayramdan hemen önceki cumaydı, bende 2 haftaya düşüreceğini hiç düşünmüyordum ama çağırdı hayret. Bakalım gidicez ne dicek

Günaydın canlar
Bizede doktorumuz erken doğum dedi dedi, 41. Haftada zorla sezeryana girdimde doğdu. O işler gerçekten hiç belli olmuyor.

Bende cumartesi gitmiştim kontrole, 10 gün sonra gel dedi ama ben yine 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Haftasonu eşimle beraber giderim, haftaiçi tek başıma arabayla çıkmak istemiyorum artık. Bundan sonra haftalık devam edicez sanırım.

Bugün dolabımız geliyor, onuda silip yerleştirirsem çocuk odamızda hazır olucak inşAllah.

Çantamızı hazırladık kapının yanına, puseti yıkadım hazırladım çantanın yanına. Artık geri sayıma geçtik.

Hamileyken araç sürmek zor da, şu dönemlerde daha zor canım. Bacaklarım uyuşuyor artık benim. Eşim mecbur kalmadıkça aracı vermiyor benimde.....

Ay dolap geliyor resimini çek at yaaaaa kimse resim paylaşmıyor artıııık

Benimde eşyalar hazır da valizi memlekete giderken kullanacağımız için yerleştirememiştim. Şimdi o gale de gittiği için artık valize koyarım bütün eşyaları. Ne oluuuur ne olmaz.
Hani ilk sancılar gelmeye başlayınca da yerleşir hazır olunca ama ya birden su gelirse???? O telaşede aklımdan kaçanlar olur.

Rabbim bu günleri de gösterdi yaaaa.... İnş isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…