Yine bayramda zaman hizli gecti esim evde olunca :) surekli biseylerim safagini sayiyorum simdide ekimin ilk haftasi kontrole gidicez onu bekliyorum boyle boyle zaman gecsin diyeZaman geçmiyor demi kızlar benim doktorum eylül sonu ekim ilk haftası veya ikinci haftası demişti ben normalde 37 haftalığım ama doktor geç döllenme olmuş bir hafta geriden hesaplıyordu döllenmeye göre 36 bakalım bekliyoruz geç olsun da güç olmasın diyelim
Sıkma canini :)Ay kızlar cnm sıkıldı bugün fotoğrafçı için kavga etim eşimle yok felan dedi tamam eşimde haklı ana bir yanda istiyorum bir şeyden eksik kalmasın diye yani iki arada kaldım of cwktirmeyecekim artık
Sağol cnm amin allahın izni ile senin de bebek odan çok güzel olmuş Gülle kulanın cnm =)
Oh canim ne guzel senin bari gunlerin hizla geciyormusKızlar herkese Merhaba,
Uzun süre giremedim yine ben izne çıktımda günlerim nasıl geçiyor farkında değilim
Ilk doğum haberini sabırsızlıkla bekliyorum.Bütün yazılanları okuyamadım umarım herkes çok iyi ve bebikleriyle son günlerinin tadını çıkarıyordur
Aaa ilk dogum bugun muuu :)Günaydın annişler
Bugün foolfancy doğum yapacaktı değil mi?
Sağol canım, oda içimize sindi inş. güzel oldu
Bu arada sıkma canını, bir fotoğraf makinesi götürün onunla bikaç poz çekin hastanede, olmaz mı?
Oh canim ne guzel senin bari gunlerin hizla geciyormus
Aaa ilk dogum bugun muuu :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
Insallah canimm :) diger ekim annalerinde dogan bebekler var bizimkilerde baslasin artikBenim aklımda bugün diye kalmış canım yaa, tam emin değilim o yüzden bir sorayım dedim. İnş. öyledir :) ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş olsun bugün inş.
İyiyiz canım sen nasılsın
Pek girmiyorsun bu ara
Iyi sen nasilsin :)
Insallah canimm :) diger ekim annalerinde dogan bebekler var bizimkilerde baslasin artik
Sen napiyosun nasilsin?
Günaydın güzel anneler
Foolfancy önümüzdeki hafta sanki, ben de bilemedim
Bebisler gelsin artik, bize de erken dogum erken dogum soyleyip durdular, ama hala dogurmadimbelki de doguruyorum haberim yok
Iyi guzel gecti canim :) tabi kimseyi gormeden gecen bir bayran oldu kimse olmayincaBen de iyiyim canım, evde uğraşıyorum. Annemlerden gelirken bikaç parça eşya getirmiştim onları yıkadım ütülicem. İşte memleketten gelme telaşları filan... Ama çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın, bayram iyi geçti inş.
Ben zaten genel olarak 36. haftasına gelenlerden doğum haberi bekler oldum artık. Doğumların geneli 36. özellikle 38. haftalarda oluyor. Nadir 40. haftaya kalıyor.
Yine de her ne olursa olsun hayırlarla ve sağlıcakla doğum yapalım inş.
Bu cuma yine kontrolüm var inş.
Günaydın güzel anneler
Foolfancy önümüzdeki hafta sanki, ben de bilemedim
Bebisler gelsin artik, bize de erken dogum erken dogum soyleyip durdular, ama hala dogurmadimbelki de doguruyorum haberim yok
Iyi guzel gecti canim :) tabi kimseyi gormeden gecen bir bayran oldu kimse olmayincabakalim bizimkiler ne zaman olacak benim icimden 37-38 geciyor ama :) o haftalara geldikten sonra zaman hic gecmez :)
Amin canim insallah :)
Sen benden sonra gitmistin dimi ? Ben ay basinda gidicem oyle cagirmisti :/cok uzun ya
Evet canim aynen :) baya var daha gitmeye herkes 2 haftada cagirilinca gec gibi geliyor :)canım senide ekim başı çağırmıştı doktorun benim gibi,hatta sende de benim gibi damar direnci vardı
Iyi guzel gecti canim :) tabi kimseyi gormeden gecen bir bayran oldu kimse olmayincabakalim bizimkiler ne zaman olacak benim icimden 37-38 geciyor ama :) o haftalara geldikten sonra zaman hic gecmez :)
Amin canim insallah :)
Sen benden sonra gitmistin dimi ? Ben ay basinda gidicem oyle cagirmisti :/cok uzun ya
Evet canim aynen :) baya var daha gitmeye herkes 2 haftada cagirilinca gec gibi geliyor :)[/QUOTE
evet canım yaa benimde 2 hafta sonra gidicem inşallah,bizim doktorlar geç çağırdı :) ben kan sulandırıcıyı kestim ama çok halsizim ne bileyim sıkıntılarım çok gerçi artık normal sona geliyoruz.İnşallah ikimizde güzel haberlerle geliriz :)
Günaydın canlar
Bizede doktorumuz erken doğum dedi dedi, 41. Haftada zorla sezeryana girdimde doğdu. O işler gerçekten hiç belli olmuyor.
Bende cumartesi gitmiştim kontrole, 10 gün sonra gel dedi ama ben yine 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Haftasonu eşimle beraber giderim, haftaiçi tek başıma arabayla çıkmak istemiyorum artık. Bundan sonra haftalık devam edicez sanırım.
Bugün dolabımız geliyor, onuda silip yerleştirirsem çocuk odamızda hazır olucak inşAllah.
Çantamızı hazırladık kapının yanına, puseti yıkadım hazırladım çantanın yanına. Artık geri sayıma geçtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?