-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada çatı muayenesi genelde son 2-3 hafta kala yapılıyor. Çünkü muayene sonrası kanama olabiliyor yada bazen doğumu tetikleyebiliyor. tugder ancak yapar doktorun heralde.

Ben çatala çıkıp muayene ettiği zaman rahatsız olmamıştım, sadece bir baskı hissettim acı felan hissetmemiştim. Ama nst bağlıyken normal sedyede bi defa muayene etti, çataldaki gibi rahat oturamadığın için o biraz daha rahatsız edici oluyor.

Sözde sezeryanlıyım benim durumumun daha kesin olması lazım ama ben tam bir muallaktayım. Normali deneme şansımızda var, sezeryan olma ihtimali de var. Sancılar devam ederse heralde erken gelecek, ayyy bu kızlar beni perişan ediyorlar ya. Biri dışarda biri içerde :))

Iyi canin kucuk hanim erkenci olmayacak insallah :)

Merhaba anneler bende yorgunluk bitti son Zaman'larda dinç hissediyorum balkon falan yıkadım her haftanın kendine has değişiklikleri var yada bana öyle geliyor
AGRA Bebek arabası çok güzel duruyor güle güle kullan

selam kızlar dün akşam karnımın kasılmasından hiç uyuyamadım sizin bebişlerde bir tarafa toplanıp karnınızı gerip acıtıyo mu

Merhaba annişler
Evden Nasıl toparlanıp çıktık hiiiç sormayın
Eşim ayrı yakınıyor, daha mı getiriyonuz bari babanın kamyoneti alaydık diye hele bir ara bir lafı vardı kaç dakika gülmekten kendime gelemedim
Çok şükür ki artık yoldayız nasipse evimize gidiyoruz

B BirAnneBirEvlat canım senin kız baya aceleci yapıda olacak heralde rahat durmadığını göre, bişeyinizin olmamasına sevindim Belki doktorun dediği gibi bu ara yorulmuşsundur sancılar ondan da olabilir

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 52
Sevindim herşeyin normal gitmesine ben iyice stres oldum yaa eşim gelecek doğum için o bir yandan ne Zaman olacak doğum diyor ben bir yandan stres olmaya başladık iyice hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım sağlıklı sıhhatli inşallah

Ay evet çok sağol tatlım hayırlısi ile kucağımıza alırız =)

Kızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş.cok ihtiyacım var..şimdiden Allah razı olsun

İnşallah en yakın Zaman'da hayırlısıyla Bebek sahibi olursunuz

Insallah Rabbim nasip eder :) saglikla gelir yavrunuz

İnşallah canım yaa en kısa süre de Rabbim evlat nasip eder

Allah gönlüne göre en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inş

yengec4 deliceee canlar benim kızda sırtını bi köşeye yatırıyor ordan gerinince dediğiniz gibi. Bi de dönerken çok can yakıyor. Şey yani sırtı sol köşede mesela sağa dönerken Nasıl balık gibi dönüyorsa bi anda bikaç güçlü hareketle o anda çok can yakıyor

Bu arada artık evimizdeyiz kızlar. İnş ayaklarım yine çok şişmicek

Günaydın cnm dikkat et benimde var ağrıları başladım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…