- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Iyi canin kucuk hanim erkenci olmayacak insallah :)Günaydın canlar
Sabah gittim kontrole, ultrasonda herşey yolunda çıktı çok şükür. Suyu da iyi dedi. Belki bayramda yorulmuşsundur, yada yediklerinden gaz sancısı olmuştur dedi. Şuan herşey normal görünüyor dedi. Ama nst ve idrar tahlili istek kağıdı yazdı. 15 gün önce gittiğimde idrar tahlili vermiştim normal çıkmıştı. Eğer sancın devam ederse idrar tahlilini yenileyelim, enfeksiyon varsa o da sancı yapar dedi. Sancım olursa yeniden gidip tahlil vericem ve nst ye giricem.
Cnm stress yapma, doğum aniden başlıyor zaten, bazı bebekler en sonda dönüyor. Hayırlısı artık nasıl olacaksa doğumlarımız. Ben de normal istiyorum inşallah
Bu arada hediyemiz geldi. Prego calista travel sistem, ben travel sistem istemiyordum, artık bunu kullanıcaz mecbur:)hayırlısı olsun evet canım çok güzelmiş araban hayırlı olsun güle güle kullan ben hala Bebek arabasına karar veremedim marka olarak ama bence en iyisi travel sistem bende travel alacam ama markaya karar verirsem portbebe aldım bende kargoda umarım verdiğim paraya değer bir ürün gelir buda benim aldığım çantamı siyah aldığım için bunuda siyah aldım
Sevindim herşeyin normal gitmesine ben iyice stres oldum yaa eşim gelecek doğum için o bir yandan ne Zaman olacak doğum diyor ben bir yandan stres olmaya başladık iyice hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım sağlıklı sıhhatli inşallahBu arada çatı muayenesi genelde son 2-3 hafta kala yapılıyor. Çünkü muayene sonrası kanama olabiliyor yada bazen doğumu tetikleyebiliyor.tugder ancak yapar doktorun heralde.
Ben çatala çıkıp muayene ettiği zaman rahatsız olmamıştım, sadece bir baskı hissettim acı felan hissetmemiştim. Ama nst bağlıyken normal sedyede bi defa muayene etti, çataldaki gibi rahat oturamadığın için o biraz daha rahatsız edici oluyor.
Sözde sezeryanlıyım benim durumumun daha kesin olması lazım ama ben tam bir muallaktayım. Normali deneme şansımızda var, sezeryan olma ihtimali de var. Sancılar devam ederse heralde erken gelecek, ayyy bu kızlar beni perişan ediyorlar ya. Biri dışarda biri içerde :))
Aynen canim bizde de durum ayni :/selam kızlar dün akşam karnımın kasılmasından hiç uyuyamadımsizin bebişlerde bir tarafa toplanıp karnınızı gerip acıtıyo mu
Ay evet çok sağol tatlım hayırlısi ile kucağımıza alırız =)tugder Can'ım onu sormayı unuttum birde çok ilginç hıçkırık da tutuyor beni ama çok kısa sürüyor vucütt değişik tepkiler veriyor artık
H hayatalya benden 2 gün önce doğumun inş.rahat doğumlarımız olur senden öncede foolfancy var
@solmez maşallah normal doğum gözükmesi iyi benimde temizlik işleri bitti sayılır sonradan gelen Bebek eşyaları yıkanacak
Kızlarr artık çok yaklaştık burdan doğum hikayelerimizi de paylaşırız inş
İnşallah en yakın Zaman'da hayırlısıyla Bebek sahibi olursunuzKızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş.cok ihtiyacım var..şimdiden Allah razı olsun
Insallah Rabbim nasip eder :) saglikla gelir yavrunuzKızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş.cok ihtiyacım var..şimdiden Allah razı olsun
İnşallah canım yaa en kısa süre de Rabbim evlat nasip ederKızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Allah gönlüne göre en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşKızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Günaydın cnm dikkat et benimde var ağrıları başladım =)yengec4 deliceee canlar benim kızda sırtını bi köşeye yatırıyor ordan gerinince dediğiniz gibi. Bi de dönerken çok can yakıyor. Şey yani sırtı sol köşede mesela sağa dönerken Nasıl balık gibi dönüyorsa bi anda bikaç güçlü hareketle o anda çok can yakıyor
Bu arada artık evimizdeyiz kızlar. İnş ayaklarım yine çok şişmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?