Benim evde vardı sütyenim koydum çantaya, yoksa bence alma, sütyen takıp üstüne yine bişey giymen lazım, belin açıkta kalıyor üşütürsün. Atlet daha iyi derli toplu.
Silikon göğüs ucu lazım oluyor, benim hemen yara olmuştu, uç takıp emzirdim. Göğüs kalkanı emzirme dışında korumak için, onu takınca göğüs ucu çamaşırına felan değmiyor, acımıyor. Göğüs kalkanını almasanda olur.
Ben şerbet ve lokum dağıtıcam, bide süs alıcam nasıl bulursam artık. Ama evde dağıtmam sadece hastanede dağıtırım diye uygun fiyatlı az sayıda bi süs alıcam. Evde Kuranını okuturken yine bişey yaptırırım inşAllah. Hastanede çokta abartmaya gerek yok.
Bizde baya bekliyoruz sira gelecek diye :)) sizin doktorlar baya planli programli calisiyorlar masallahben bizim doktor ne zaman ne yapar bilmiyorum dedigim gibi gitmeden once ariyorum hangi gun hastanede ogreniyorum sonra odemeyi yapip sirami aliyorum
Bende iki çanta hazırladım biri bana ait diğeri kızıma bende ayrı ayrı poşetlere koydum bezi de 141 adet almıştım kutunun içindeki bir paketi komple çantaya koydum siz bebeğe şampuanını koydunuz mu kızlar ben koymadım daKızlar ben 2 çanta hazırladım, biri ancak bebek için, diğeri benim için, karıştırmasın eşim. Bebeğin kiyafetlerini @BirAnneBirEvlat yaptığı gibi takım şeklinde ayrı ayrı poşetlere koydum, hatta her poşete 1 tane bez koydum. Ustune de rakam yazdim, ilk hangisi versin falan, benim esim bir az panik desonra karistirmasin. İnşallah benim de bu hafta çarşambaya kontrolum var. Tam 37 oluyoruz şükür bakalım şimdi ne söyücek
Hamile kaldigimdan beri devlete 1 kez gittim tahlil icin ondada pisman oldum :)Anladım canım. Ben de silikon göğüs ucu alayım diyorum ama diyorum ya eşim muhalefet....
Artık yara olursa eşim hemen inip alıcak. Allahtan fakültenin yakınına ebebek açıldı. Gidip alıp gelir napalım.
Ben de hastaneye pek bişey yapmayım diyorum. Mevlüt okuturken bikaç bişey yaparım artık. Çünkü hem annemlerde okutucam hem de kaynanamlarda(becerebilirsem)... 2 tarafa ayrı ayrı fazladan şeye gerek yok diyorum. Dediğim gibi bilemiyorum bakıcam artık.
Mecbur düzenli çalışıcak canım.
Hani orda işler karman çorman olursa insanlar nereye güvensin.
Devlet hastanesinde de doktorlar nöbetçi oluyor ertesi gün izinliler filan, özel hastane ile durum aynı gibi heralde...
Kısmetse normal doğum istiyorumdoğumu nasıl düşünüyorsunuz?
Sampuan koymadim canim :/ bende tek valize koydum ama fermuarla iki bolume ayrilmis zaten :)Bende iki çanta hazırladım biri bana ait diğeri kızıma bende ayrı ayrı poşetlere koydum bezi de 141 adet almıştım kutunun içindeki bir paketi komple çantaya koydum siz bebeğe şampuanını koydunuz mu kızlar ben koymadım da
Bende arttı Can'ım akıntı sende de artmış olabilir doğuma yakın çok artarmış afedersiniz rengi beyaz o yüzden insan karıştırıyor su mu akıntımı diye ama cuma günü suyu normal çıktı o yüzden akıntı diye yorumladımBende şampuan koymadım ama koysam mı diyorum bilemedim kızlar afedersiniz idrar kaçırma gibi böyle akıntı gibi bir durum olıyor mu sizde sanki suyum gelecek te gelmeden azar azar su akıntısı gelmeye başladı gibi
Ben şampuan da koydum cnm, ne olur olmaz diye, yanımda bulunsun daBende iki çanta hazırladım biri bana ait diğeri kızıma bende ayrı ayrı poşetlere koydum bezi de 141 adet almıştım kutunun içindeki bir paketi komple çantaya koydum siz bebeğe şampuanını koydunuz mu kızlar ben koymadım da
Hamile kaldigimdan beri devlete 1 kez gittim tahlil icin ondada pisman oldum :)
Selam kızlar
Bugün foolfancy doğum yapacaktı haftaya da hayatalya ve ben gözüküyor tabi süprizlerde olabilir bence
AGRA Can'ım bizim iki isim birbiriyle alakasız isimler ama babası Zehra istedi bende eylül belki Zaman'la tek isim olur ben zehra ismini daha çok benimsersem olabilir
Bende çantaya bakıyorum eksik şeyler çıktı dün aldım yarın gelcek depend,Humana,süt saklama kabı emzik aldım bitti galiba Annem birçok şey getirmiş örgüden kıyafetler battaniye falan onlarına yıkıyoruz bugün annem telaş yaptırdı bugün yarın gelcek gibi belirtiler o yönde diyor hepten tırstım kızlar sezeryana epidural yada genel anastesi hangisi olcak muamma bebeğimin doğum anında hemen görmek hissetmek istiyorum ama korkup paniklersem bayıltırlar heraldeama cesaretli olurum gibi hissediyorum inşallah öyle olur sonuçta herşey o miniği görünce unutulacak
Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirimBurdaki devlet hastanesi iyi canım, sadece çok yoğun. Arada gidiyordum zaten ben...
Bir defasında yoğunluktan doktor seçemedim, sekreter kız bir bayan doktora gönderdi, afedersin it gibi pişman oldum niye kabul ettim o kadını diye.
Evet evet doğru hatırlıyorum... Bugün foolfancy doğum yapcak. Başka şeyde unuturum da işte açıkladığım gibi
Yine sen bilirsin canım doktoruna güveniyorsan epidural yaptırıp kızının ilk anına şahit ol bencehani bişey olduğunda direk bayıltıyorlar zaten
Ben hamileliğin ilk anından itibaren mantar illetini çektiğim için akıntım vardı hep. Geçen gittiğimizde doktor fitil verdi, kremde verdi. Bikaç gün akıntı bayaaaa azaldı sonra da arttı. Eskisi gibi değil bembeyaz geliyor akıntılar ama ben doğuma yakın olan akıntılar mı yoksa her an mantara çevirecek akıntılar mı bilemediğim için tereddütteyim ben de canım. Doğuma yakın akıntı nasıl oluyor acabaaa
tugder cim ben de koymadım şampuan çantaya. Gerçi ben ilk bikaç gün yıkamayı bile düşünmüyorum. Hatta hastanede de yıkamasalar acayip memnun olurum. Hani çocuk doğduğunda kaplı olduğu sıvı çocuğun bağışıklık sistemini güçlendiriyor diyorlar ya. O yüzden. Bu söylenti de olabilir gerçi.. ama bunu yapmak bana ve bebeğime hiç birşey kaybettirmez.
Soyadıyla uyumlu isim bulabilirsin yada mesela benim ismim Derya kızıma arya koyuyorum ismimle uyumlu olsun istedim bir sürü isim var canım can da güzel isim ama bencekızlar isim konusunda bi akıl verin yorum yapın bana
isim olarak can koymayı düşünüyoruz ama ben hala emin değilim ya ilerde beğenmezse diye.birde bizim soyadımız er.. ile başlıyo adı soyadını söylerken caner diye anlaşılır mı kafama takıldı
Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirim
canım bildiğim kadarıyla hastanede yıkamıyorlar sadece siliyorlarSoyadıyla uyumlu isim bulabilirsin yada mesela benim ismim Derya kızıma arya koyuyorum ismimle uyumlu olsun istedim bir sürü isim var canım can da güzel isim ama bence
O zaman süper bence zaten can ismi de çok güzel ama sen bilirsin ismiyle yaşasın canım valla çok detaylı araştırmadım hastanede ilk başta cocuk yıkanıyor diye biliyorum sonrada evet göbeği düşmeden yıkanmıyor ilk 20 günün geçmesi gerekiyor diye biliyorum dediğim gibi emin olmamakla birliktecanım bildiğim kadarıyla hastanede yıkamıyorlar sadece siliyorlarSelen_Ay ın dediği gibi bağışıklığı için yani en azından bizim hastanede öyle yapıyorlar bende koymadım şampuan hatta göbeği düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum.
İsim konusundada benim ismimle uyumlu diye can koymayı düşünüyoruz ismimde can geçiyo çünkü
Çok güzel olmuş Ada'nın odası maşallah güzel günlerde kullan canım hep ailenle bir ömür boyu mutluluklar canımKizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?