-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Anladım canım. Ben de silikon göğüs ucu alayım diyorum ama diyorum ya eşim muhalefet....

Artık yara olursa eşim hemen inip alıcak. Allahtan fakültenin yakınına ebebek açıldı. Gidip alıp gelir napalım.
Ben de hastaneye pek bişey yapmayım diyorum. Mevlüt okuturken bikaç bişey yaparım artık. Çünkü hem annemlerde okutucam hem de kaynanamlarda(becerebilirsem)... 2 tarafa ayrı ayrı fazladan şeye gerek yok diyorum. Dediğim gibi bilemiyorum bakıcam artık.

Mecbur düzenli çalışıcak canım.
Hani orda işler karman çorman olursa insanlar nereye güvensin.
Devlet hastanesinde de doktorlar nöbetçi oluyor ertesi gün izinliler filan, özel hastane ile durum aynı gibi heralde...

Bende iki çanta hazırladım biri bana ait diğeri kızıma bende ayrı ayrı poşetlere koydum bezi de 141 adet almıştım kutunun içindeki bir paketi komple çantaya koydum siz bebeğe şampuanını koydunuz mu kızlar ben koymadım da

Hamile kaldigimdan beri devlete 1 kez gittim tahlil icin ondada pisman oldum :)

Sampuan koymadim canim :/ bende tek valize koydum ama fermuarla iki bolume ayrilmis zaten :)

Bende şampuan koymadım ama koysam mı diyorum bilemedim kızlar afedersiniz idrar kaçırma gibi böyle akıntı gibi bir durum olıyor mu sizde sanki suyum gelecek te gelmeden azar azar su akıntısı gelmeye başladı gibi

Selam kızlar
Bugün foolfancy doğum yapacaktı haftaya da hayatalya ve ben gözüküyor tabi süprizlerde olabilir bence
AGRA Can'ım bizim iki isim birbiriyle alakasız isimler ama babası Zehra istedi bende eylül belki Zaman'la tek isim olur ben zehra ismini daha çok benimsersem olabilir

Bende çantaya bakıyorum eksik şeyler çıktı dün aldım yarın gelcek depend,Humana,süt saklama kabı emzik aldım bitti galiba Annem birçok şey getirmiş örgüden kıyafetler battaniye falan onlarına yıkıyoruz bugün annem telaş yaptırdı bugün yarın gelcek gibi belirtiler o yönde diyor hepten tırstım kızlar sezeryana epidural yada genel anastesi hangisi olcak muamma bebeğimin doğum anında hemen görmek hissetmek istiyorum ama korkup paniklersem bayıltırlar heralde ama cesaretli olurum gibi hissediyorum inşallah öyle olur sonuçta herşey o miniği görünce unutulacak

Bende arttı Can'ım akıntı sende de artmış olabilir doğuma yakın çok artarmış afedersiniz rengi beyaz o yüzden insan karıştırıyor su mu akıntımı diye ama cuma günü suyu normal çıktı o yüzden akıntı diye yorumladım

Ben şampuan da koydum cnm, ne olur olmaz diye, yanımda bulunsun da

tugder daisy5 bende de akıntı artmış, bazen suyum mu geldi düşünmüyor değilim vallah. Doktor suyu anlarsin demişti daha önce, ılık bacağının arasından akıyo, durduramıyorsun.. bi de bu terleme olayı da delirtiyor beni

kızlar isim konusunda bi akıl verin yorum yapın bana

isim olarak can koymayı düşünüyoruz ama ben hala emin değilim ya ilerde beğenmezse diye.birde bizim soyadımız er.. ile başlıyo adı soyadını söylerken caner diye anlaşılır mı kafama takıldı

Hamile kaldigimdan beri devlete 1 kez gittim tahlil icin ondada pisman oldum :)

Burdaki devlet hastanesi iyi canım, sadece çok yoğun. Arada gidiyordum zaten ben...
Bir defasında yoğunluktan doktor seçemedim, sekreter kız bir bayan doktora gönderdi, afedersin it gibi pişman oldum niye kabul ettim o kadını diye.

Evet evet doğru hatırlıyorum... Bugün foolfancy doğum yapcak. Başka şeyde unuturum da işte açıkladığım gibi

Yine sen bilirsin canım doktoruna güveniyorsan epidural yaptırıp kızının ilk anına şahit ol bence hani bişey olduğunda direk bayıltıyorlar zaten

Ben hamileliğin ilk anından itibaren mantar illetini çektiğim için akıntım vardı hep. Geçen gittiğimizde doktor fitil verdi, kremde verdi. Bikaç gün akıntı bayaaaa azaldı sonra da arttı. Eskisi gibi değil bembeyaz geliyor akıntılar ama ben doğuma yakın olan akıntılar mı yoksa her an mantara çevirecek akıntılar mı bilemediğim için tereddütteyim ben de canım. Doğuma yakın akıntı nasıl oluyor acabaaa

tugder cim ben de koymadım şampuan çantaya. Gerçi ben ilk bikaç gün yıkamayı bile düşünmüyorum. Hatta hastanede de yıkamasalar acayip memnun olurum. Hani çocuk doğduğunda kaplı olduğu sıvı çocuğun bağışıklık sistemini güçlendiriyor diyorlar ya. O yüzden. Bu söylenti de olabilir gerçi.. ama bunu yapmak bana ve bebeğime hiç birşey kaybettirmez.

Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirim

Soyadıyla uyumlu isim bulabilirsin yada mesela benim ismim Derya kızıma arya koyuyorum ismimle uyumlu olsun istedim bir sürü isim var canım can da güzel isim ama bence

Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirim

Soyadıyla uyumlu isim bulabilirsin yada mesela benim ismim Derya kızıma arya koyuyorum ismimle uyumlu olsun istedim bir sürü isim var canım can da güzel isim ama bence
canım bildiğim kadarıyla hastanede yıkamıyorlar sadece siliyorlar Selen_Ay ın dediği gibi bağışıklığı için yani en azından bizim hastanede öyle yapıyorlar bende koymadım şampuan hatta göbeği düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum.
İsim konusundada benim ismimle uyumlu diye can koymayı düşünüyoruz ismimde can geçiyo çünkü

AGRA evet bende öyle biliyorum su geldiği Zaman bacak arasından suyun aktığını hissedermişin ama acaba diyorum az az gele gele sonra hissedilecek noktaya mı geliniyor bilmiyorum bakalım muayhane gittiğim Zaman soracam sanki bana haftaya veya en geç ondan sonraki haftaya doğum olacak gibi geliyor

Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine

Eklentiler

• IMG-20160901-WA0020.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20160903-WA0012.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20160903-WA0014.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20160916-WA0003.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20160910_131334-1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 20160910_131509-1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 45
O zaman süper bence zaten can ismi de çok güzel ama sen bilirsin ismiyle yaşasın canım valla çok detaylı araştırmadım hastanede ilk başta cocuk yıkanıyor diye biliyorum sonrada evet göbeği düşmeden yıkanmıyor ilk 20 günün geçmesi gerekiyor diye biliyorum dediğim gibi emin olmamakla birlikte

Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
Çok güzel olmuş Ada'nın odası maşallah güzel günlerde kullan canım hep ailenle bir ömür boyu mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…