-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İyi pazarlar kızlar bugün annem geliyor inş.2 ay kadar kalacak yardımcı olur bana bebiş olunca tutmayı gaz çıkarmayı banyo yaptırmayı masajı falan öğretir ben netten videoları izliyorum ama gerçekte tecrübe etmek başka tabi
Selen_Ay Can'ım benimde gece normalde uyur dün gece çok hareketliydi sağlam vurdu aşagı aşagı acıttı dedim hiç durmayacak sonra uyudu
MutluBulut_ , H hayatalya günaydın

Günaydın annişler

Herkes iyi inş

Benimkide gece pek uyumaz canım, yatınca daha çok hareketleniyor yumurcak yalnız dönerken çok fena doğum yaklaşıyor Allahın izniyle ama ben kızımın benimle olmasını sanırım çok özlicem

İnşallah en kısa zamanda hayırlın haber alırsın Bol şans sana

Annişler bir sorum olacak, beşiğin nevresimini saldınız mı yoksa henüz erken?

Günaydın kızlar
H hayatalya canım çok az kalmış yaa hayırlısıyla alırsın kucağına inş. Esin gelebilcekmi doğuma AGRA nevresim tak ben almadım kv 1 takım almış a101dekinden uyku setimiz var bi de

Derdimi anlatamadım yine yabancılığıma verin nevresimi karyolaya beşiğe serdiniz mi takdınız mı koydunuz mu? Hangisi dogruysa artik

Nasıl cnm iyim ben zaman geçmiyor ya tatlım =)

Derdimi anlatamadım yine yabancılığıma verin nevresimi karyolaya beşiğe serdiniz mi takdınız mı koydunuz mu? Hangisi dogruysa artik
Cnm ben oyun parkı aldım kurdular sonra ben nevresim gerdim cnm hazır haftaya allahın izni ile doğum yapcam =)

Sağol cnm gelecek bu pazar pazartesiye de doğum yapacağım allahın izni ile baklim =)

Ay kızlar benim kızın boyu 50 cm boylu olcak 3 kilo baklim pazartesiye kadar birazda kilo alırım =)

Ben sermiştim ama yeniden yıkamayı düşünüyorum. Durduğu yerde tozlanır ne de olsa. Ama hastaneden geldikten sonra nevresimi kimse yıkamaz ve ütülemez ben annemi biliyorum

Ay kızlar benim kızın boyu 50 cm boylu olcak 3 kilo baklim pazartesiye kadar birazda kilo alırım =)

Maşallah canım kızına hayırlısıyla kucağına da al inş

Bu arada kızlar biz kızımın odasında uğraşıyoruz öyle.
Son halini Allahtan bi aksilik olmazsa yarın paylaşıcam çünkü halımız ve avizemiz gelmiş dün ama biz evde olmadığımız için yarın alıcaz. Onları da sereyim görücüye çıkarıcaz
Yalnız küçük bi detay paylaşayım dedim
bu yıldızlar bir duvarı kaplamış halde nerdeyse

Ne guzel canim yaaa gelmistir belkide annecigin :)

Doguma yakin serilse daha iyi canim :)

Bu hafta doğumlar başlıyor en son ben doğuracam sanırım durum onu gösteriyor Rabbim bir avazla kurtulmayı nasip eder inşallah beni iyice heyecan stres bastı sanki Zaman hiç geçmiyor
Senden sonra daha biz variz

Ne guzel canim yaaa gelmistir belkide annecigin :)

Doguma yakin serilse daha iyi canim :)

Senden sonra daha biz variz
Zaman geçmiyor demi kızlar benim doktorum eylül sonu ekim ilk haftası veya ikinci haftası demişti ben normalde 37 haftalığım ama doktor geç döllenme olmuş bir hafta geriden hesaplıyordu döllenmeye göre 36 bakalım bekliyoruz geç olsun da güç olmasın diyelim

Sağol cnm amin allahın izni ile senin de bebek odan çok güzel olmuş Gülle kulanın cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…