İyi pazarlar kızlar bugün annem geliyor inş.2 ay kadar kalacak yardımcı olur bana bebiş olunca tutmayı gaz çıkarmayı banyo yaptırmayı masajı falan öğretir ben netten videoları izliyorum ama gerçekte tecrübe etmek başka tabi
Selen_Ay Can'ım benimde gece normalde uyur dün gece çok hareketliydi sağlam vurdu aşagı aşagı acıttı dedim hiç durmayacak sonra uyudu
MutluBulut_ , H hayatalya günaydın
İnşallah en kısa zamanda hayırlın haber alırsınKızlar masallah bebişlerinize Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin hepinize sag salim kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben 2.5 yıldır bebeğimi bekliyorum tüp bebek tedavisi oluyorum.pazartesi günü transferim var.ismen(bahar) bana dua eder misiniz kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş.cok ihtiyacım var..şimdiden Allah razı olsun
Derdimi anlatamadım yine
Derdimi anlatamadım yineyabancılığıma verin nevresimi karyolaya beşiğe serdiniz mi takdınız mı koydunuz mu? Hangisi dogruysa artik
Nasıl cnm iyim ben zaman geçmiyor ya tatlım =)İyi pazarlar kızlar bugün annem geliyor inş.2 ay kadar kalacak yardımcı olur bana bebiş olunca tutmayı gaz çıkarmayı banyo yaptırmayı masajı falan öğretir ben netten videoları izliyorum ama gerçekte tecrübe etmek başka tabi
Selen_Ay Can'ım benimde gece normalde uyur dün gece çok hareketliydi sağlam vurdu aşagı aşagı acıttı dedim hiç durmayacak sonra uyudu
Cnm ben oyun parkı aldım kurdular sonra ben nevresim gerdim cnm hazır haftaya allahın izni ile doğum yapcam =)Derdimi anlatamadım yineyabancılığıma verin nevresimi karyolaya beşiğe serdiniz mi takdınız mı koydunuz mu? Hangisi dogruysa artik
Maşallah canım hayırlısıyla atlatirsin inş. Ne güzel az kalmış :))Ay kızlar benim kızın boyu 50 cm boylu olcak 3 kilo baklim pazartesiye kadar birazda kilo alırım =)
Derdimi anlatamadım yineyabancılığıma verin nevresimi karyolaya beşiğe serdiniz mi takdınız mı koydunuz mu? Hangisi dogruysa artik
Ay kızlar benim kızın boyu 50 cm boylu olcak 3 kilo baklim pazartesiye kadar birazda kilo alırım =)
Ne guzel canim yaaa gelmistir belkide annecigin :)İyi pazarlar kızlar bugün annem geliyor inş.2 ay kadar kalacak yardımcı olur bana bebiş olunca tutmayı gaz çıkarmayı banyo yaptırmayı masajı falan öğretir ben netten videoları izliyorum ama gerçekte tecrübe etmek başka tabi
Senden sonra daha biz varizBu hafta doğumlar başlıyor en son ben doğuracam sanırım durum onu gösteriyor Rabbim bir avazla kurtulmayı nasip eder inşallah beni iyice heyecan stres bastı sanki Zaman hiç geçmiyor
Zaman geçmiyor demi kızlar benim doktorum eylül sonu ekim ilk haftası veya ikinci haftası demişti ben normalde 37 haftalığım ama doktor geç döllenme olmuş bir hafta geriden hesaplıyordu döllenmeye göre 36 bakalım bekliyoruz geç olsun da güç olmasın diyelimNe guzel canim yaaa gelmistir belkide annecigin :)
Doguma yakin serilse daha iyi canim :)
Senden sonra daha biz variz
Sağol cnm ama zaman geçmiyor bana sanki =)Maşallah canım hayırlısıyla atlatirsin inş. Ne güzel az kalmış :))
Sağol cnm amin allahın izni ile senin de bebek odan çok güzel olmuş Gülle kulanın cnm =)Ben sermiştim ama yeniden yıkamayı düşünüyorum. Durduğu yerde tozlanır ne de olsa. Ama hastaneden geldikten sonra nevresimi kimse yıkamaz ve ütülemez ben annemi biliyorum
Maşallah canım kızına hayırlısıyla kucağına da al inş
Bu arada kızlar biz kızımın odasında uğraşıyoruz öyle.
Son halini Allahtan bi aksilik olmazsa yarın paylaşıcam çünkü halımız ve avizemiz gelmiş dün ama biz evde olmadığımız için yarın alıcaz. Onları da sereyim görücüye çıkarıcaz
Yalnız küçük bi detay paylaşayım dedim
bu yıldızlar bir duvarı kaplamış halde nerdeyse
Eki Görüntüle 1886332
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?