Bende çok beğendim Can'ım sağlıkla Mutlu Zaman'larınız olsunKizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
kızlar isim konusunda bi akıl verin yorum yapın bana
isim olarak can koymayı düşünüyoruz ama ben hala emin değilim ya ilerde beğenmezse diye.birde bizim soyadımız er.. ile başlıyo adı soyadını söylerken caner diye anlaşılır mı kafama takıldı
Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirim
Selen_Ay Davranislarimi kotuydu canim? Benim gittigim ilgisiz,sorumsuz bir kisiydi. Gittigime baya pisman olmustum
AGRA evet bende öyle biliyorum su geldiği Zaman bacak arasından suyun aktığını hissedermişin ama acaba diyorum az az gele gele sonra hissedilecek noktaya mı geliniyor bilmiyorum bakalım muayhane gittiğim Zaman soracam sanki bana haftaya veya en geç ondan sonraki haftaya doğum olacak gibi geliyor
Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Can ismi güzel bence soyadı ile de uyumlu senin ismindede geçiyormuşkızlar isim konusunda bi akıl verin yorum yapın bana
isim olarak can koymayı düşünüyoruz ama ben hala emin değilim ya ilerde beğenmezse diye.birde bizim soyadımız er.. ile başlıyo adı soyadını söylerken caner diye anlaşılır mı kafama takıldı
ayyyy bayıldım resmen, çok güzel olmuş, dolabı harika ya, o avizelerden burda gördüm, çok eğlenceli duruyor, inşallah huzurlu mutlu kullanın odayıKizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Sağol cnm benim =)Yine bayramda zaman hizli gecti esim evde olunca :) surekli biseylerim safagini sayiyorum simdide ekimin ilk haftasi kontrole gidicez onu bekliyorum boyle boyle zaman gecsin diyeo zamana kadarda temizlik falan gecer insallah zaman. Benimde sat a gore 21 ekim :) doktor gecen ekim 15-20 si gibi falan dedi ama bakalim :) hayirli zamanda saglikla gelsin insallah :) belkide ben doktora gidene kadar sen dogurmus olacaksin :)
Sıkma canini :)
Sağol cnm benim baklim öyle yapcam cnm =)Günaydın annişler
Bugün foolfancy doğum yapacaktı değil mi?
Sağol canım, oda içimize sindi inş. güzel oldu
Bu arada sıkma canını, bir fotoğraf makinesi götürün onunla bikaç poz çekin hastanede, olmaz mı?
Ay cnm ben de çanta hazır ama şampuan koymadim =)ayyyy bayıldım resmen, çok güzel olmuş, dolabı harika ya, o avizelerden burda gördüm, çok eğlenceli duruyor, inşallah huzurlu mutlu kullanın odayı
İyim cnm sen nasılsın Nasıl gidiyor hamilelik =)merhaba arkadaşlar nasılsınız.
Canım çok güldürdün yaa doğru diyorsun valla şampuan aklıma gelmezCanım isim soy isim ancak resmi kurum ya da okul filan söylenirse... Onu da zaten ekstra belirtir o kadar sıkıntı olmaz bence. Eğer ki içine siniyorsa koy ismini adıyla yaşasın oğlun inş
Yine sen bilirsin canım ama bence hastanede yıkasalar bile suya sokup çıkarıyorlar demişti annem o yüzden yıkanması yarım yamalak yani. Üstünde o sıvı ne kadar kalırsa o kadar iyi. Alma şampuan derim ki zaten doğum odasına sokabilecekmsin şampuanı? Doğumdan hemen sonra suya tutuyorlarmış çocuğu. Yani o kargaşada acaba şampuan akla gelir mi ki?
Aklımda kalmasın diyorsan da at çantaya canım bi şampuanın kapladığı yerden nolcak. Gönlün rahat eder en kötü
Doktorun davranışları kötüydü canım. Daha o doktora da gitmedim bi daha
İnş canım o günleri de görücez. Senin daha az kaldı haliyle
Ayy ayyy odasına maşallah kızımızın
Güle güle günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Ben de akşam paylaşıcam inş odamızı -kıskandıııım-
Halımız avizemiz geldi ama avizenin montajı olacak akşama inş
Oy oy oyyy maşallah huzurla mutlulukla kullanın inş. BayıldımmKizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bende azeriyim canım : ) ama Azerbeycan li değilim yani dilini anlıyorum : )Azerbaycanliyim ben, yabanci gelin
Selam cnm nasilsin valla bende bilmiyorum ya koymak lazım mi şampuan ya =)Canım çok güldürdün yaa doğru diyorsun valla şampuan aklıma gelmez
Selam cnm ay ne güzel ya benimde geldi aklıma okul yılları çok güzeldi ve cnm dikkat et kilosu iyi ama O kilo alır cnm =)Slm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?