-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
Bende çok beğendim Can'ım sağlıkla Mutlu Zaman'larınız olsun

Canım isim soy isim ancak resmi kurum ya da okul filan söylenirse... Onu da zaten ekstra belirtir o kadar sıkıntı olmaz bence. Eğer ki içine siniyorsa koy ismini adıyla yaşasın oğlun inş

Bebeği hastanede yıkıyorlar ya onun için dedim şampuan koysam mı bebeği hastanede yıkadıktan sonra 20 gün yıkanmaz diye biliyorum emin olmamakla birlikte yarı lohusalıkta yıkanır diye bilirim

Yine sen bilirsin canım ama bence hastanede yıkasalar bile suya sokup çıkarıyorlar demişti annem o yüzden yıkanması yarım yamalak yani. Üstünde o sıvı ne kadar kalırsa o kadar iyi. Alma şampuan derim ki zaten doğum odasına sokabilecekmsin şampuanı? Doğumdan hemen sonra suya tutuyorlarmış çocuğu. Yani o kargaşada acaba şampuan akla gelir mi ki?

Aklımda kalmasın diyorsan da at çantaya canım bi şampuanın kapladığı yerden nolcak. Gönlün rahat eder en kötü

Selen_Ay Davranislarimi kotuydu canim? Benim gittigim ilgisiz,sorumsuz bir kisiydi. Gittigime baya pisman olmustum

Doktorun davranışları kötüydü canım. Daha o doktora da gitmedim bi daha

İnş canım o günleri de görücez. Senin daha az kaldı haliyle

Kizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.

Ayy ayyy odasına maşallah kızımızın
Güle güle günlerde kullanmak nasip olsun inş.

Ben de akşam paylaşıcam inş odamızı -kıskandıııım-
Halımız avizemiz geldi ama avizenin montajı olacak akşama inş

Can ismi güzel bence soyadı ile de uyumlu senin ismindede geçiyormuş

ayyyy bayıldım resmen, çok güzel olmuş, dolabı harika ya, o avizelerden burda gördüm, çok eğlenceli duruyor, inşallah huzurlu mutlu kullanın odayı

Bebegi 24 saat yıkamıyorlar diye biliyorum, ama sonra yıkayıp veriyorlar. tabii hastaneden hastaneye fark var.
ben de bilemedimmmm..... ama şampuan çantada

Sağol cnm benim =)

Sağol cnm benim baklim öyle yapcam cnm =)

Canım çok güldürdün yaa doğru diyorsun valla şampuan aklıma gelmez

balammm daisy5 iki karşılaştırıldığında çok komik anlamlar çıkıyor bazem
balammm senin isminden anlamıştım bizimle ilgili bir şeyler olduğunu yerlimi buldum o zaman

Slm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee

Selam cnm ay ne güzel ya benimde geldi aklıma okul yılları çok güzeldi ve cnm dikkat et kilosu iyi ama O kilo alır cnm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…