-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Iyi aksamlar kizlar.. Biz 2 haftadir cikmaya calisiyoduk bayram falan burnumuzdan geldi hep ama simdi hafif sancilarla gecinip gidiyoruz. Bugun de tekrar gittik kontrole. Pazartesi gunune gun verdi pazartesi kismetse dogum yapicam tabi aksi bi durum olmazsa. Sizlerde durumlar nasil?

ayyyy bayıldım resmen, çok güzel olmuş, dolabı harika ya, o avizelerden burda gördüm, çok eğlenceli duruyor, inşallah huzurlu mutlu kullanın odayı
Çok mutlu oldum begenmene insallah saglikla dogsun bebeklerimiz Teşekkur ederim

Bende sonunda paylasabildim, kirptim resimleri biseler yaptim olmadi esimin telinden cektim kendime gonderdim oyle oldu sonunda. Bnm telimden cektigim hicbir foto sigmiyor
Paylas sende fikir olur belki bazi detaylar birbirimize.

Kızlar odamız tamamlandı ama avizenin ışığı yanıkken kötü çıkıyor o yüzden sabah çekip atıcam resimleri inş

Canım çok güldürdün yaa doğru diyorsun valla şampuan aklıma gelmez

İşte bence de gelmez canım o can havliyle
Yine de içim rahat etsin diye almak istiyorsan alırsın

Aslında zayıf değil canım. Her bebeği karşılaştırmamak lazım. Kuzenim 42. Haftada 2.800 gr ancak doğurmuş ama doktor ona bile normal demiş. Annenin yapısıyla da alakalı biraz

Hay maşallah oğluna. Ay ne güzel o heyecanları da yaşadın. Bize de nasip olur inş

Bayram sıkıntı olmuş ama bebeğin iyi en azından canım. Zor ya da kolay en azından bebeğin en iyi haftalarına ulaştı
Hayırlarla kucağına da al inş

Bakalım, ben nieyse bnmkini yakin hissediyorum ya yada artik dogsun diyemi ole geliyo bilmiyorum ama sanki 39 40 haftaya kalmicak gb geliyo
Birde bnm asiri agrim sancim yok cok sukur ama bu iyi bisemi deilmi onuda bilmiyorum
Bende ayni senin gibi hissediyorum ama dedigin gibi gelsin istedigimden mi bilmiyorum doktor birsey dedimi sana dogum zamani ile ilgili falam yada kizin dondu mu ?

Bebeğinizin kilosu haftasıyla gayet uyumlu Maşallah.
Bu haftada olması gereken kilo normal de 2.700 gr ile maximum 3.200 arasıdır.
Şayet iri bir anne değilseniz kilonuz da normalse bebekte sağlıklıysa tam kıvamında bir bebişiniz olacak inşaAllah.

InsaAllah canim cumlemiz.

Bakalım, ben nieyse bnmkini yakin hissediyorum ya yada artik dogsun diyemi ole geliyo bilmiyorum ama sanki 39 40 haftaya kalmicak gb geliyo
Birde bnm asiri agrim sancim yok cok sukur ama bu iyi bisemi deilmi onuda bilmiyorum
Bende de nedense inşallah 2 hafta icinde doğum yapacağım gibi hiss var

Maşallah bebişine cnm, acaba benimkisi ne kadar merak ediyorum, 32de 1900dü, geçen doktor söylemedi, bakalım bu çarşamba inşallah söylücek mi
İnşallah doğumun rahat keçer

Maşallah bebişine cnm, acaba benimkisi ne kadar merak ediyorum, 32de 1900dü, geçen doktor söylemedi, bakalım bu çarşamba inşallah söylücek mi
İnşallah doğumun rahat keçer
Merhaba
Benim de bebeğim 36+2 günlük bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim 3.350 gram olmuş 7 Ekim'e gün verdi ama eşim daha önce olacak diye içim de bir his var dedi doktorumuza doktor da nst sonuçlarına göre erken doğum riski yok dedi bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum

Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…