Teşekkür ederim canım inşallahOy oy oyyy maşallah huzurla mutlulukla kullanın inş. Bayıldımm
Çok mutlu oldum begenmene insallah saglikla dogsun bebeklerimizayyyy bayıldım resmen, çok güzel olmuş, dolabı harika ya, o avizelerden burda gördüm, çok eğlenceli duruyor, inşallah huzurlu mutlu kullanın odayı
Oyy cok tatli olmus odasi :) misil misil uyusunKizlar istedigim gibi cekemesemde parca parca cekebildigim kadariyla kizimin odasi bu resimleri kabul etti sonunda.
Bazi eksikleri var odanin onlarda tamamlaninca paylasacagim yine
Canım isim soy isim ancak resmi kurum ya da okul filan söylenirse... Onu da zaten ekstra belirtir o kadar sıkıntı olmaz bence. Eğer ki içine siniyorsa koy ismini adıyla yaşasın oğlun inş
Yine sen bilirsin canım ama bence hastanede yıkasalar bile suya sokup çıkarıyorlar demişti annem o yüzden yıkanması yarım yamalak yani. Üstünde o sıvı ne kadar kalırsa o kadar iyi. Alma şampuan derim ki zaten doğum odasına sokabilecekmsin şampuanı? Doğumdan hemen sonra suya tutuyorlarmış çocuğu. Yani o kargaşada acaba şampuan akla gelir mi ki?
Aklımda kalmasın diyorsan da at çantaya canım bi şampuanın kapladığı yerden nolcak. Gönlün rahat eder en kötü
Doktorun davranışları kötüydü canım. Daha o doktora da gitmedim bi daha
İnş canım o günleri de görücez. Senin daha az kaldı haliyle
Ayy ayyy odasına maşallah kızımızın
Güle güle günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Ben de akşam paylaşıcam inş odamızı -kıskandıııım-
Halımız avizemiz geldi ama avizenin montajı olacak akşama inş
Insallah canım, uyuyan bebek iyidir.Oyy cok tatli olmus odasi :) misil misil uyusun
Çok sevindim begenmene, hepimizin çok mutlu anıları olur insallah.Bende çok beğendim Can'ım sağlıkla Mutlu Zaman'larınız olsun
DimiiiInsallah canım, uyuyan bebek iyidir.
Insallah canim çok tesekkur ederim guzel dileklerin icin.Çok güzel olmuş Ada'nın odası maşallah güzel günlerde kullan canım hep ailenle bir ömür boyu mutluluklar canım
Canım çok güldürdün yaa doğru diyorsun valla şampuan aklıma gelmez
Slm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
Iyi aksamlar kizlar.. Biz 2 haftadir cikmaya calisiyoduk bayram falan burnumuzdan geldi hep ama simdi hafif sancilarla gecinip gidiyoruz. Bugun de tekrar gittik kontrole. Pazartesi gunune gun verdi pazartesi kismetse dogum yapicam tabi aksi bi durum olmazsa. Sizlerde durumlar nasil?
Dimiiibakalim ne zaman gelecek mis kokulular :))
Bende ayni senin gibi hissediyorum ama dedigin gibi gelsin istedigimden mi bilmiyorumBakalım, ben nieyse bnmkini yakin hissediyorum ya yada artik dogsun diyemi ole geliyo bilmiyorum ama sanki 39 40 haftaya kalmicak gb geliyo
Birde bnm asiri agrim sancim yok cok sukur ama bu iyi bisemi deilmi onuda bilmiyorum
Şampuana gerek olmuyor.Selam cnm nasilsin valla bende bilmiyorum ya koymak lazım mi şampuan ya =)
Bebeğinizin kilosu haftasıyla gayet uyumlu Maşallah.Slm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
Kızlar odamız tamamlandı ama avizenin ışığı yanıkken kötü çıkıyor o yüzden sabah çekip atıcam resimleri inş
İşte bence de gelmez canım o can havliyle
Yine de içim rahat etsin diye almak istiyorsan alırsın
Aslında zayıf değil canım. Her bebeği karşılaştırmamak lazım. Kuzenim 42. Haftada 2.800 gr ancak doğurmuş ama doktor ona bile normal demiş. Annenin yapısıyla da alakalı biraz
Hay maşallah oğluna. Ay ne güzel o heyecanları da yaşadın. Bize de nasip olur inş
Bayram sıkıntı olmuş ama bebeğin iyi en azından canım. Zor ya da kolay en azından bebeğin en iyi haftalarına ulaştı
Hayırlarla kucağına da al inş
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın,InsaAllah canim cumlemiz.
Bende de nedense inşallah 2 hafta icinde doğum yapacağım gibi hiss varBakalım, ben nieyse bnmkini yakin hissediyorum ya yada artik dogsun diyemi ole geliyo bilmiyorum ama sanki 39 40 haftaya kalmicak gb geliyo
Birde bnm asiri agrim sancim yok cok sukur ama bu iyi bisemi deilmi onuda bilmiyorum
Maşallah bebişine cnm, acaba benimkisi ne kadar merak ediyorum, 32de 1900dü, geçen doktor söylemedi, bakalım bu çarşamba inşallah söylücek miSlm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
MerhabaMaşallah bebişine cnm, acaba benimkisi ne kadar merak ediyorum, 32de 1900dü, geçen doktor söylemedi, bakalım bu çarşamba inşallah söylücek mi
İnşallah doğumun rahat keçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?