Ay cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın minnakı, ben de senin yerine hayacan yaptım vallah :) sayfamızın ilk bebişi,Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Oyyy dogumun gelmisKızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Gunaydin canim. Guzel haberler ile gel insallah :)günaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım.inşallah her şey yolundadır
foolfancy canım hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.ben bile heyecanlandım seni tahmin edemiyorum
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğiniIyi aksamlar kizlar.. Biz 2 haftadir cikmaya calisiyoduk bayram falan burnumuzdan geldi hep ama simdi hafif sancilarla gecinip gidiyoruz. Bugun de tekrar gittik kontrole. Pazartesi gunune gun verdi pazartesi kismetse dogum yapicam tabi aksi bi durum olmazsa. Sizlerde durumlar nasil?
Normal bu kilo canım önemli olan her hafta gittiğinde bebeğinin kilosunun artması 10 gün önce hastaneye gittiğimde bir kadın 39 haftalık hamileydi üç haftadır bebeğin kilosu 2700 de kalmış bu işte problemmiş kıza tahlil yapılacaktı ne yaptılar bilmiyorum içini ferah tut ideal kiloSlm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee
Maşallah sen 4900lerde falan doğurursun sanırım şeker yok demi sendeMerhaba
Benim de bebeğim 36+2 günlük bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim 3.350 gram olmuş 7 Ekim'e gün verdi ama eşim daha önce olacak diye içim de bir his var dedi doktorumuza doktor da nst sonuçlarına göre erken doğum riski yok dedi bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum
Canım ildenizin odası çok güzel olmuş ailecek Mutlu günlerde kullanın canım çok beğendimKızlar inş odamın resimlerini atıcam. Ufak tefek eksiklerimiz var ama onlar da tamamlanır inş.
Eki Görüntüle 1887060 Eki Görüntüle 1887061 Eki Görüntüle 1887063 Eki Görüntüle 1887064 Eki Görüntüle 1887066 Eki Görüntüle 1887068 Eki Görüntüle 1887069 Eki Görüntüle 1887070
Sağol cnm her şey hazır suan baklim az kaldı gün sayıyorum baklim allahın izni ile =) sen nasılsın cnmŞampuana gerek olmuyor.
günaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım.inşallah her şey yolundadır
foolfancy canım hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.ben bile heyecanlandım seni tahmin edemiyorum
Günaydın kızlar
yengec4 hayırlı haberlerle gel
İnşallah
@Selen_Ay güzel olmuş prensesin odasıinşallah güle güle kullanın
Canım ildenizin odası çok güzel olmuş ailecek Mutlu günlerde kullanın canım çok beğendim
Günaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam) eşim de yolda geliyor
Öğleden sonra bebişi görmeye gitcez bakalım nasıl görkem pasamiz böbrek büyümesi devam etmez umarım
Selen_Ay bebişin odası çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya
Geçmiş olsun canım inşallah yoktur büyüme hayırlı haberlerle gel canım duamız seninleGünaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam) eşim de yolda geliyor
Öğleden sonra bebişi görmeye gitcez bakalım nasıl görkem pasamiz böbrek büyümesi devam etmez umarım
Selen_Ay bebişin odası çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya
Kızlar inş odamın resimlerini atıcam. Ufak tefek eksiklerimiz var ama onlar da tamamlanır inş.
Eki Görüntüle 1887060 Eki Görüntüle 1887061 Eki Görüntüle 1887063 Eki Görüntüle 1887064 Eki Görüntüle 1887066 Eki Görüntüle 1887068 Eki Görüntüle 1887069 Eki Görüntüle 1887070
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?