-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın minnakı, ben de senin yerine hayacan yaptım vallah :) sayfamızın ilk bebişi,

Günaydın kızlar erkenciyim uyku düzenim pek yok bir uyuyor bir uyanık foolfancy çok az kalmış heyecanlı bekleyiş inş.hayırlı doğumun olsun
balammm Can'ım kilosu iyi bence bundan sonrası da alır zaten farkediyormuş ultrason ölçümleri ile
Selen_Ay cm'n fotoları bekliyoruz

Kızlarr bende 38 bitti ufaklık 2 gündür resmen ittiriyor kendini aşağı son 1 hafta bakalım dayancak mı sıkıldı galiba

Günaydın annişler

Bugün yine düzgün uyuyamadım kaburga kemiklerimin ortasına yığıldı kızım sanki. Kafası mı poposumu anlam da veremiyorum ha bire yukarı çekiliyor gibi. Benim kız ağzımdan mı çıkacak nedir

Hadi hayırlısı, gözümüz aydın şimdiden. Bugün sürpriz yapan yoksa sayfamızın ilk bebeği inş

daisy5 canım atıcam resimleri İnş.
Yalnız oda biraz canlılık istiyor gibi. Fon perdelere renk katmam gerek sanırım ben ona bişey bulurum

Oyyy dogumun gelmis ilk bebek geliyor hee saglikla gelsin insallah annesi

Günaydın kızlar
yengec4 hayırlı haberlerle gel
İnşallah
@Selen_Ay güzel olmuş prensesin odasıinşallah güle güle kullanın

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini

Normal bu kilo canım önemli olan her hafta gittiğinde bebeğinin kilosunun artması 10 gün önce hastaneye gittiğimde bir kadın 39 haftalık hamileydi üç haftadır bebeğin kilosu 2700 de kalmış bu işte problemmiş kıza tahlil yapılacaktı ne yaptılar bilmiyorum içini ferah tut ideal kilo

Maşallah sen 4900lerde falan doğurursun sanırım şeker yok demi sende

Günaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam ) eşim de yolda geliyor
Öğleden sonra bebişi görmeye gitcez bakalım nasıl görkem pasamiz böbrek büyümesi devam etmez umarım
Selen_Ay bebişin odası çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya

Canım hayırlı haberlerle git gel inş.
Günaydın kızlar
yengec4 hayırlı haberlerle gel
İnşallah
@Selen_Ay güzel olmuş prensesin odasıinşallah güle güle kullanın

Amin canım
Hepimiz güle güle güzel günlerde kullanalım inş.

Canım ildenizin odası çok güzel olmuş ailecek Mutlu günlerde kullanın canım çok beğendim

Sağol canım
Hepimize nasip olsun inş.

Yakınımda biri var
İnş. büyüme devam etmemiştir canım. İnş. aksiliklerin hepsi geçip gitmiştir.

Çok teşekkür ederim.

Resimler biraz karanlık çıkmış ama bişey yapamadım 2 cam olunca odada, ne yapsam karanlık çıktı.

Geçmiş olsun canım inşallah yoktur büyüme hayırlı haberlerle gel canım duamız seninle

yengec4 , Kezbosss kızlar güzel haberler Almanız dileğiyle bende cuma son kontrole gitcem bakalım
Selen_Ay güle güle kullanın Can'ım çok güzel olmuş dönence yada gece lambası almayı düşündün mü ben biraz büyüyünce alcam galiba

Sağol canım

Dönence istedim. Müzikli ya da ışıklı istemiyordum. Yine ikeada sadece oyuncaklı dönence buldum ama tavandan iple sallamalı olduğu için almadım. Keşke beşiğe monteli olsaydı

Lambader almayı da istiyorum ama onu ben de ileri bir tarihe attım canım. İstediğim modeli gezdiğim mağazalarda bulamadım bir de... Sanırım netten sipariş vermem gerekecek ama dediğim gibi ilerde

Gece lambasını da alsam mı bilemiyorum. İhtiyaca göre davranıcam sanırım

Selen_Ay Amaaa ben msj yazmistim :/ sadece alinti olmus :) cok guzel gorunuyor kizinin odasi :) saglikla gelsinde uyusun,oynasin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…