merhaba kızlar doktordan geliyorum ayrıntılı ultrasonsa bakıldı 20 dakika falan surdu bütün organlarına baktı iyi çok şükür 230 gram olmuşOlumsuz olarak plasenta biraz aşagıda onun için ağır falan kaldırma yorma kendimi dedi yürüyüş serbest sonra yukarı çıkabilirmiş bana dil çıkardı yaramaz kızım doktor tekrarladı kesin kız dedi
Kızlar geldim randevudan, inşAllah oğlum olacakbenim hislerim doğru çıktı
bi ben kaldım sanırım
Bu arada kızlar başka ekim anneleri olan bir topikte var ondan dolayı biz azız haberiniz olsun
Bayağa kişi var Can'ım baktım ta aslında ben de takip ediyormuşum ama farkında değilmişimHadi gözün aydın canım. Hayırlarla gelsin oğlun inş.
Sen de öğrenirsin canım insan sabırsızlanıyo tabi ama yapcak bişide yok ki
Var topic de orda da belli kişiler var gibi biraz bakınmıştım da ben
Ayy maşallah tebriklerKızlar geldim randevudan, inşAllah oğlum olacakbenim hislerim doğru çıktı
Teşekkür ederiz teyzesiHadi gözün aydın canım. Bebişin sağlıklı oooh hareketlerde yapmış anneye. İnş kucağına aldığın/aldığımız zamanları da burada paylaşmak nasip olur.
Bunlar çok işimize yarayacak Can'ım sağolasınGezi - Banyo - Oyuncak - Güvenlik İhtiyaçları
Eki Görüntüle 1826231 Eki Görüntüle 1826232 Eki Görüntüle 1826233 Eki Görüntüle 1826234
Selen_Ay arkadasum merhaba bende samsunluyum samsunda mi ikamet ediyorsun? Ediyorsan hangi doktora gidiyorsun??
Cevabin icin tesekkur ederim.canimMerhaba canım evet Samsunda oturuyorum. Fakültede İdris Koçak hocaya gidiyorum. Devlet hastanesine gidersem de Ersan Şener hocayı tercih ediyorum. Önder Kaplanın methini de baya duydum burda.
B BirAnneBirEvlat canım demin yazıyordum sana da sağol bilgiler içinbazılarını not aldım. Bazılarını hiç almayı düşünmüyorum
orası çok kalabalık, bence böyle iyi, gittikce biz de çoğalıcaz da, tabii onlar kadar çoğ olamayız. ben de bazen takip ediyorum,Bu arada kızlar başka ekim anneleri olan bir topikte var ondan dolayı biz azız haberiniz olsun
maşAllah hep iyi olsun bebişlerimizmerhaba kızlar doktordan geliyorum ayrıntılı ultrasonsa bakıldı 20 dakika falan surdu bütün organlarına baktı iyi çok şükür 230 gram olmuşOlumsuz olarak plasenta biraz aşagıda onun için ağır falan kaldırma yorma kendimi dedi yürüyüş serbest sonra yukarı çıkabilirmiş bana dil çıkardı yaramaz kızım doktor tekrarladı kesin kız dedi
Bayağa kişi var Can'ım baktım ta aslında ben de takip ediyormuşum ama farkında değilmişim
Kızlar gittik randevuya, bebiş ilk yüzünü gösterdi, elleri, parmakları, tabanı, ayakları midesi pipisi falan her şeyi gördük. Şükür her şey normalmış. doktor sırtına bakmak istedi, bebiş inat ettidoktor dedi 20 dak falan bekle bir de bakalım. neyse bekledik. bu kere de sırtını gösterdi, omurgasına falan baktık, şimdi resim istedim, bebiş yüzünü dönmedi, sırtından resim aldı doktor detaylı ultrasyonu sordum, 22. haftada gedecğim. başka doktora. bir de 2 hafta sonra görüşeceğiz inşAllah. 2 haftaya kadar kilo almamı istedi, yoksa Allah korusun erken doğum falan olurmuş bol bol kırmızı et ve hergün yumurta yememi önerdi hiç sevmediğim şeyler, katlanacağız ama. doğumla ilgili de beni korkuttu, uslu hasta olmazsan mız mızlanırsan ben doğuma girmeyeceğim söyledi şantaj etti beni resmen ne ise ki her şey normalmış bebişle ilgili. güzel sözleriniz için de bu arada teşekkürler
Cevabin icin tesekkur ederim.canim
orası çok kalabalık, bence böyle iyi, gittikce biz de çoğalıcaz da, tabii onlar kadar çoğ olamayız. ben de bazen takip ediyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?