-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada kızlar başka ekim anneleri olan bir topikte var ondan dolayı biz azız haberiniz olsun

Hadi gözün aydın canım. Bebişin sağlıklı oooh hareketlerde yapmış anneye. İnş kucağına aldığın/aldığımız zamanları da burada paylaşmak nasip olur.

Kızlar geldim randevudan, inşAllah oğlum olacak benim hislerim doğru çıktı

Hadi gözün aydın canım. Hayırlarla gelsin oğlun inş.

bi ben kaldım sanırım

Sen de öğrenirsin canım insan sabırsızlanıyo tabi ama yapcak bişide yok ki

Bu arada kızlar başka ekim anneleri olan bir topikte var ondan dolayı biz azız haberiniz olsun

Var topic de orda da belli kişiler var gibi biraz bakınmıştım da ben

Bayağa kişi var Can'ım baktım ta aslında ben de takip ediyormuşum ama farkında değilmişim

Selen_Ay arkadasum merhaba bende samsunluyum samsunda mi ikamet ediyorsun? Ediyorsan hangi doktora gidiyorsun??

Merhaba canım evet Samsunda oturuyorum. Fakültede İdris Koçak hocaya gidiyorum. Devlet hastanesine gidersem de Ersan Şener hocayı tercih ediyorum. Önder Kaplanın methini de baya duydum burda.

B BirAnneBirEvlat canım demin yazıyordum sana da sağol bilgiler için bazılarını not aldım. Bazılarını hiç almayı düşünmüyorum

Kızlar gittik randevuya, bebiş ilk yüzünü gösterdi, elleri, parmakları, tabanı, ayakları midesi pipisi falan her şeyi gördük. Şükür her şey normalmış. doktor sırtına bakmak istedi, bebiş inat etti doktor dedi 20 dak falan bekle bir de bakalım. neyse bekledik. bu kere de sırtını gösterdi, omurgasına falan baktık, şimdi resim istedim, bebiş yüzünü dönmedi, sırtından resim aldı doktor detaylı ultrasyonu sordum, 22. haftada gedecğim. başka doktora. bir de 2 hafta sonra görüşeceğiz inşAllah. 2 haftaya kadar kilo almamı istedi, yoksa Allah korusun erken doğum falan olurmuş bol bol kırmızı et ve hergün yumurta yememi önerdi hiç sevmediğim şeyler, katlanacağız ama. doğumla ilgili de beni korkuttu, uslu hasta olmazsan mız mızlanırsan ben doğuma girmeyeceğim söyledi şantaj etti beni resmen ne ise ki her şey normalmış bebişle ilgili. güzel sözleriniz için de bu arada teşekkürler

Cevabin icin tesekkur ederim.canim

orası çok kalabalık, bence böyle iyi, gittikce biz de çoğalıcaz da, tabii onlar kadar çoğ olamayız. ben de bazen takip ediyorum,

maşAllah hep iyi olsun bebişlerimiz

Bayağa kişi var Can'ım baktım ta aslında ben de takip ediyormuşum ama farkında değilmişim

Neyse artık buradasın ben zaten bikaç on sayfaya bakmıştım 1500lü sayfalarda yanılmıyorsam nasıl okuyayım ben

Şantaj baya iyimiş ayyy ne güzel her bi yerini görmüşsün bebişin, hülen ben kendi doktoruma ayar mı çeksem hiç öyle eldi parmaktı ayaktı bakmıyo. Genel bakıyorlar iyi güzel hadi güle güle

Ya benim aklım şunu almıyor bu mankenlerin gram çatlağı olmuyor. Hani genetik diyorlar ya anneleri teyzeleri de çatlamıyor bunların demekki. Aynı mankenlerin 9 ayın sonunda en fazla aldıkları kilo 9 ki en fazlası bu geneli 6-7 kilo alıyor. Bunlarda erken doğum riski olmuyormu ki. Kafamda deli sorular

Cevabin icin tesekkur ederim.canim

Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildimse ne mutlu

orası çok kalabalık, bence böyle iyi, gittikce biz de çoğalıcaz da, tabii onlar kadar çoğ olamayız. ben de bazen takip ediyorum,

Çok kalabalık olmasın olmasın böyle iyi

Selen_Ay canım bildiğim kadarıyla çatlak biraz genetik biraz da kaşınan yeri kaşımaman gerekiyor.kaşıyınca çatlak oluşuyor.dayanamıcak kadar kaşınıyorsa avuç içiyle kaşımalısın demişti bana doğum yapanlar.

kızlar birde dünden beri canım sıkkın.benim düşük riski vardı azda olsa 10 gün evde yattım geçti çok şükür ama doktor ilerde erken doğum riskin olabilir dedi canım sıkıldı dünden beri kafamdan çıkmıyor dedikleri

Kızlar doktorlarınızla doğumu konuştunuzmu hiç, doğumunuza doktorunuz girecekmi, doktorun mesai saati dışında sancınız tutup hastaneye gitseniz nöbetçi doktor girebiliyor doğuma, yada kendi doktorunuz gelse bile ek ücret isteyebiliyor. Bunları hiç araştırdınızmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…