-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar moralim bozuldu muayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

kızlar moralim bozuldu muayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Canim benim uzulme bende normal olsun cok istiyorum ama en hayirlisi nasilsa yavrularimiz nasil saglikla gelecekse oyle olsun. Her iki yoldanda yavrularimiza kavusucaz nasilsa. Minigin iyi olsunda annesi :) yine yaz cikinca gun falan verecekler mi

Can'ım hayırlısı neyse o olsun moralini bozma birçoğumuz sezeryan oluyor önemli olan her ikinizin sağlığı

Selen_Ay Amaaa ben msj yazmistim :/ sadece alinti olmus :) cok guzel gorunuyor kizinin odasi :) saglikla gelsinde uyusun,oynasin insallah :)

Amin inş. canım
Bebişlerimize güzelliklerin hepsi nasip olsun inş.

Canım yaaaa.
Ne desem bilemedim çünkü bana da bu söylense aynen senin gibi hissederdim....

Bozma moralini hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Amin canim insallah :)
Bizde bir yerlesyirirsek insallah :)
Bayramda mutfak dolaplarini temizledik ve halilari yikamaya verdik insallah ekimin 1~2 gibi yerlesmis oluruz :)

Canim benim uzulme bende normal olsun cok istiyorum ama en hayirlisi nasilsa yavrularimiz nasil saglikla gelecekse oyle olsun. Her iki yoldanda yavrularimiza kavusucaz nasilsa. Minigin iyi olsunda annesi :) yine yaz cikinca gun falan verecekler mi

Can'ım hayırlısı neyse o olsun moralini bozma birçoğumuz sezeryan oluyor önemli olan her ikinizin sağlığı

kızlar çıktım sonunda hastaneden.nst sonucum normal doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama moralim hala bozuk.tamam hayırlısı neyse o olsun ikimiz içinde,önemli olan sağlık ama o kadar normal doğum olsun istedim olsun diye uğraştım her gün yürüyüş egzersiz yüzme yaptim suyum azalmasın diye lıkır lıkır litrelerce su içtim ama sonuç malesef

Canım moralini niye bozuyorsun normal doğum olmuyor diye Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan bebeğimizin ve kendimizin sağlıklı olması üzülme hayırlısı ne ise o olsun

yengec4 canım bozma moralini hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun

Biz doktordan çıktık nst sonucu Normal çıktı böbrek büyümesi de normal boyutlarında dedi bi sıkıntı yokmuş diger doktor moralimi bozmuştu boyumuz46--47cm kilomuzda 2400 iki hafta sonra tekrar çağırdı

Amin canim insallah :)
Bizde bir yerlesyirirsek insallah :)
Bayramda mutfak dolaplarini temizledik ve halilari yikamaya verdik insallah ekimin 1~2 gibi yerlesmis oluruz :)

Benim de halılarım yıkamaya verilecek ve bir tek mutfak dolabım silinecek kaldı. Onları da yavaş yavaş hallederim inş.

İnan anlıyorum seni canım.
Senin yerinde olsam yapacağım şey başka bir hastaneye gitmek olurdu.
Sıkma canını lütfen

Çok şükür bak herşey normale dönmüş, bebişine de maşallah.
Hadi hayırlısı

üzülme canım önemli olan sağlıcakla yavruna kavuşman.

dipnot eklemeden geçemeyeceğim. doktoruna güveniyor musun? sezeryan da tarih veriyorlar ameliyat için, programını ona göre ayarlıyor doktor. normal doğumun ne zaman olacağı belli olmadığı için işine gelmiyor kimi doktorun. yani sırf sezeryana yönlendirmek için çatın dar demiş olabilir mi?

doktoruna güveniyorsan sezeryan ol direk ama bir süphen varsa başka bir doktora daha çatı muayenesi olmanı tavsiye ederim.

face de bir grupta arkadaşa sezeryan tarihi vermişti doktoru hem çatın dar hem bebek iri demiş. başka doktora muayene oldu çatısı müsait ve bebeğin ölçümleri diğer doktorun dediğinden daha küçük. doktorunu değiştirdi normal doğum için bekliyor şimdi.

benim gittiğim doktor,sezeryandan sonra normal doğum yaptırıyor. tam bir normal doğum taraftarı. hiç sezeryandan konuşmadık. eğer çatı muayenesinde çatın dar sezeryan olacak deseydi gözüm kapalı dinlerdim. çok güveniyorum doktoruma bu konuda.

normal doğum için gidip sezeryanda olabiliyor o anki koşullar neyi gerektiriyorsa öyle oluyor ama en azından bebiş anne karnında daha fazla kalmış olur. gününü tamamlamış olur.

Insallah canim :) kardesin gitti nasil bosluk oldu mu evde uzun sure beraberdiniz :)

Ay cnm benim de cuma son gün pazartesi günü allahın izni ile doğum cnm baklim =)

Cnm üzme kendini banada öyle dedi cuma son kontrol pazartesi doğum allahın izni ile =)

Kızlar Nasılsıniz ben gün çikolata da yaptırdım kolayca ile terlik kaldı birde kolye aldım 14 ayar el ve ayak izi var şimdi yazdım öyle yani kızlar =)

yengec4 cnm üzülme, solmezin dediği gibi başka bir doktora daha görün istersen, aynı şeyi derse kendi doktorunda sezaryen olursun yine. Hakkımızda hayırlısı cnm,

İnşallah yarın benim de kafam kontrolüm var kızlar, bakalım çatı muayinesi yapacak mı. Şükür yarın tam 37 oluyor. Riskli dönemi atlattık çok şükür

Insallah canim :) kardesin gitti nasil bosluk oldu mu evde uzun sure beraberdiniz :)

Ay sormaaa nasıl bi boşluk biliyormusun.
Sağolsun acayip yardımcıydı elim ayağımdı ama en önemlisi yanımda sesti ev bomboş gibi geliyor şimdi.

Ay cnm çok güzel Güllü Gülle kullansın odasını =)

Sağol canım

Ay cnm benim de cuma son gün pazartesi günü allahın izni ile doğum cnm baklim =)

Hayırlarla bebeğini kucağına al inş.

İnşallah yarın benim de kafam kontrolüm var kızlar, bakalım çatı muayinesi yapacak mı. Şükür yarın tam 37 oluyor. Riskli dönemi atlattık çok şükür

Çok şükür canım atlattın. Artık ne olsa sıkıntı yok. Artık gelsin bebikler yaaaa

Ben de yarın sağlık ocağına gebelik izlemi için gidicem bakalım. Kanım yine nasıl, idrar temiz çıkar inş.

Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum ama kimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl

Neyseki doguma az zaman kaldi canim ev senlenecek :) annen kalacak mi yaninda

Annem a101 e gelenlerden aldi canim. Bende yun sevmem evlenirken kv veriyodu almamistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…