Canim benim uzulme bende normal olsun cok istiyorum ama en hayirlisi nasilsa yavrularimiz nasil saglikla gelecekse oyle olsun. Her iki yoldanda yavrularimiza kavusucaz nasilsa. Minigin iyi olsunda annesi :) yine yaz cikinca gun falan verecekler mikızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Can'ım hayırlısı neyse o olsun moralini bozma birçoğumuz sezeryan oluyor önemli olan her ikinizin sağlığıkızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Selen_Ay Amaaa ben msj yazmistim :/ sadece alinti olmus :) cok guzel gorunuyor kizinin odasi :) saglikla gelsinde uyusun,oynasin insallah :)
kızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Amin canim insallah :)Amin inş. canım
Bebişlerimize güzelliklerin hepsi nasip olsun inş.
Canım yaaaa.
Ne desem bilemedim çünkü bana da bu söylense aynen senin gibi hissederdim....
Bozma moralini hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.
Canim benim uzulme bende normal olsun cok istiyorum ama en hayirlisi nasilsa yavrularimiz nasil saglikla gelecekse oyle olsun. Her iki yoldanda yavrularimiza kavusucaz nasilsa. Minigin iyi olsunda annesi :) yine yaz cikinca gun falan verecekler mi
Can'ım hayırlısı neyse o olsun moralini bozma birçoğumuz sezeryan oluyor önemli olan her ikinizin sağlığı
kızlar çıktım sonunda hastaneden.nst sonucum normal doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama moralim hala bozuk.tamam hayırlısı neyse o olsun ikimiz içinde,önemli olan sağlık ama o kadar normal doğum olsun istedim olsun diye uğraştım her gün yürüyüş egzersiz yüzme yaptim suyum azalmasın diye lıkır lıkır litrelerce su içtim ama sonuç malesefAmin inş. canım
Bebişlerimize güzelliklerin hepsi nasip olsun inş.
Canım yaaaa.
Ne desem bilemedim çünkü bana da bu söylense aynen senin gibi hissederdim....
Bozma moralini hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.
Canım moralini niye bozuyorsun normal doğum olmuyor diye Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan bebeğimizin ve kendimizin sağlıklı olması üzülme hayırlısı ne ise o olsunkızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Amin canim insallah :)
Bizde bir yerlesyirirsek insallah :)
Bayramda mutfak dolaplarini temizledik ve halilari yikamaya verdik insallah ekimin 1~2 gibi yerlesmis oluruz :)
kızlar çıktım sonunda hastaneden.nst sonucum normal doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi ama moralim hala bozuk.tamam hayırlısı neyse o olsun ikimiz içinde,önemli olan sağlık ama o kadar normal doğum olsun istedim olsun diye uğraştım her gün yürüyüş egzersiz yüzme yaptim suyum azalmasın diye lıkır lıkır litrelerce su içtim ama sonuç malesef
yengec4 canım bozma moralini hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun
Biz doktordan çıktık nst sonucu Normal çıktı böbrek büyümesi de normal boyutlarında dedi bi sıkıntı yokmuş diger doktor moralimi bozmuştu boyumuz46--47cm kilomuzda 2400 iki hafta sonra tekrar çağırdı
kızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Insallah canim :) kardesin gitti nasil bosluk oldu mu evde uzun sure beraberdiniz :)Benim de halılarım yıkamaya verilecek ve bir tek mutfak dolabım silinecek kaldı. Onları da yavaş yavaş hallederim inş.
İnan anlıyorum seni canım.
Senin yerinde olsam yapacağım şey başka bir hastaneye gitmek olurdu.
Sıkma canını lütfen
Çok şükür bak herşey normale dönmüş, bebişine de maşallah.
Hadi hayırlısı
Ay cnm çok güzel Güllü Gülle kullansın odasını =)Kızlar inş odamın resimlerini atıcam. Ufak tefek eksiklerimiz var ama onlar da tamamlanır inş.
Eki Görüntüle 1887060 Eki Görüntüle 1887061 Eki Görüntüle 1887063 Eki Görüntüle 1887064 Eki Görüntüle 1887066 Eki Görüntüle 1887068 Eki Görüntüle 1887069 Eki Görüntüle 1887070
Ay cnm benim de cuma son gün pazartesi günü allahın izni ile doğum cnm baklim =)
Cnm üzme kendini banada öyle dedi cuma son kontrol pazartesi doğum allahın izni ile =)kızlar moralim bozuldumuayene oldum doktor çatı muayenesi yaptı kemik yapın çok dar normal doğum yapamazsın dedi şimdi nst için bekliyorum ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Insallah canim :) kardesin gitti nasil bosluk oldu mu evde uzun sure beraberdiniz :)
Ay cnm çok güzel Güllü Gülle kullansın odasını =)
Ay cnm benim de cuma son gün pazartesi günü allahın izni ile doğum cnm baklim =)
İnşallah yarın benim de kafam kontrolüm var kızlar, bakalım çatı muayinesi yapacak mı. Şükür yarın tam 37 oluyor. Riskli dönemi atlattık çok şükür
Neyseki doguma az zaman kaldi canim ev senlenecek :) annen kalacak mi yanindaAy sormaaanasıl bi boşluk biliyormusun.
Sağolsun acayip yardımcıydı elim ayağımdı ama en önemlisi yanımda sestiev bomboş gibi geliyor şimdi.
Sağol canım
Hayırlarla bebeğini kucağına al inş.
Çok şükür canım atlattın. Artık ne olsa sıkıntı yok. Artık gelsin bebikler yaaaa
Ben de yarın sağlık ocağına gebelik izlemi için gidicem bakalım. Kanım yine nasıl, idrar temiz çıkar inş.
Annem a101 e gelenlerden aldi canim. Bende yun sevmem evlenirken kv veriyodu almamistim :)Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum amakimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?