-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Insallah oyle yapicam canim tabi bu konuda esimle hic anlasamicaz

Boşver eşini canım, sonuçta bebişle evde hep sen uğraşıcan.
Yalnız havalar fena soğudu : ) Samsunda değil ama Karadenizde seller gidiyor.

Yalnız ben bu ara pek bi boşluktayım bütün alışveriş işi bitti ya saracak yer arıyorum. Kafamdan yeni bişeyler uydurup alsam mı

Haha dur dur alma canim bizim hala kucuk parcalar var alacak :)
Annemde karadenizde oda kis geldi bildigin diyo :) buralarda gittikce soguyo dun aksamdan beri daha bi sogudu sanki :)) iyi iyi ama ya sogusun bu sene olduk bunaldik sicaktan birde hamilelik :)

daisy5 canım bahsettiğin face grubuna istek gönderdim doğru yerse :)
AGRA benim hastanede de dogum ücreti 1000 civarında
1 gün sonradan geliyorum galiba cevaplara :))

Merhaba Kızlarr
tugder Can'ım sgk yoksa 7500 tl var ya geçici işgörmezlik rapor parası o alınmıyor diğer doğum yardımı 300 tl ve süt parası 122 alınabiliyor
D delicee bir bak sayfa hoşuna gider belki bazen bakıyorum ben bu arada senin doğum tarihi şekli netleştimi
Susam-cik foolfancy naptınız kızlar doğumlar bugün sanırım inş.sağ Salim kavuşursunuz

cnm bir şey soracağım senden, sen de çalışabilir raporu aldın ve daha sonra doğum iznine çıktın. Ben de aynısını yaptım da, doğum iznini SGK'dan ekleyemiyorlarmış, sistemsel hata veriyormuş falan. sen böyle şeyle karşılaştın mı? yoksa tüm bu acayiplikler bana denk geliyor

Gitmen lazım canım. Bebiş içerde susuz yapamaz. İnş. hayırlarla normal doğum yaparsın
Dualarımız seninle ve bebeğinle
Bu su ne pis kokuyor
Geldim çatı muayenesi yapıldı nst takıldı kan alindi damar yolu açıldı
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural

dünden beri ruhum daralıyor zaten. İçimi açmam lazım. Alışveriiiiiş

Annemin aldığı parçaları yıkadım, ütülenecek duruyor. Eşimin gömleklerini ütülemem lazım her an doğum olursa naapar adam.
Doğum valizini de hazırlamam lazım, o da duruyor öylece. Sadece kızıma süveter başlamıştım onu bikaç sıra örüyorum o kadar of

Ay bugün sayfayı açtım ve gruba katıldım bakalım ne zaman isteğim kabul edilir.

Ya bugün rüyamda ben doğuruyorduuuuum neye niyet neye kısmet

Bu su ne pis kokuyor
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural

Ooooooo
Yalnız o kadar kokması normal canım. Bebik işiyor tekrar içiyor, sonra yine işiyor yine içiyor

Normal süreç zaten açılma beklenmesi, sonra suni sancı.

Rabbim bir avazda kurtarıversin inş. Sağlıcakla bebeğini kucağına al

Kesin sezaryen olcak ama daha tarihimiz net değil canım haftaya tekrar gitcem kontrole belki o zaman tarihle ilgili bişeyler netlesir artık sabirsızlanıyorum yaa hayırlısıyla gelsin istiyorum artık :))

Bu su ne pis kokuyor
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural
Allah kolaylik versin bi avazda kurtarsın inş. Canım

Ooo bak daha baya is varmis en basta cantani hazir et canim ne olur ne olmaz seninde ailen uzakta :/
Annen neler almis kiyafet mi :) gule gule giysin minigin :)
Suan bizim evde her yer her yerde :) yerlessek bir oh ceksek diyorum :)+

Suyum geldiiiiiiii
Girmeliyim dimi hemen dr a
Ya herkes bekliyordu ben de mi beklesem
Dicektim
Sanirim gidiyorum
Ay cnm normal yapcam san biraz bekle sonra gitti ama gitti cnm hemen şimdi hadi gözün aydın olsun hayırlısı ile kucağına alırsın cnm

Ay cnm bende dün gördün aynı rüyayı valla nasılsın bugün =)

Ooo bak daha baya is varmis en basta cantani hazir et canim ne olur ne olmaz seninde ailen uzakta :/
Annen neler almis kiyafet mi :) gule gule giysin minigin :)
Suan bizim evde her yer her yerde :) yerlessek bir oh ceksek diyorum :)+

Annem nevresim almıştı ya onu dikti. A101 den yorgan yastık takımı almış, o. Arkası su geçirmeyen önlük aldı, penye yelek aldı. Bi de ben battaniye almıştım ya onun arkasına penye bez diktik. Onlar ütülenecek....
Eşimin gömleklerini memlekete gitmeden bikaçını ütülemiştim ama ütü kısmı hala doluuuu

Ve herşeyden önce hakikaten çanta hazır olması lazım. Ama içimden gelmiyorr.
Yine havalardan sanırım.... Yağmurlu havayı hiç sevmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…