Günaydın cnm valla öyle gelmeye başladı benimde 3 gün kaldı valla =)Günaydın kızlar ne güzel bebisler gelmeye başlamış
Bizimde yorgan setimiz a101 annem gecen almis :) oralarda siparis verince depoda varsa getiriyolarmis ne guzel :) kac penye yelek var?Annem nevresim almıştı ya onu dikti. A101 den yorgan yastık takımı almış, o. Arkası su geçirmeyen önlük aldı, penye yelek aldı. Bi de ben battaniye almıştım ya onun arkasına penye bez diktik. Onlar ütülenecek....
Eşimin gömleklerini memlekete gitmeden bikaçını ütülemiştim ama ütü kısmı hala doluuuu
Ve herşeyden önce hakikaten çanta hazır olması lazım. Ama içimden gelmiyorr.
Yine havalardan sanırım.... Yağmurlu havayı hiç sevmem....
Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorumBoşver eşini canım, sonuçta bebişle evde hep sen uğraşıcan.
Yalnız havalar fena soğudu : ) Samsunda değil ama Karadenizde seller gidiyor.
Yalnız ben bu ara pek bi boşluktayımbütün alışveriş işi bitti ya saracak yer arıyorum. Kafamdan yeni bişeyler uydurup alsam mı
Ay cnm inşallah gelir bir ağızda kurtuluşun cnm benim dualarınızı senle tatlımBu su ne pis kokuyor
Geldim çatı muayenesi yapıldı nst takıldı kan alindi damar yolu açıldı
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural
Amin cnm benim =) allahın izni ileallah hepimizi kolay kurtarsın arkadaşlar
Ay cnm benimde tv felan izlüyesi yok öf ya eşim gelecek pazar onu bekliyorum bir yandan bir yanda nda bebek her şey bitti ya sıkılıyorumFiziksel hiç bir şeyim yok şükür canım
Ama içim daralıyooor
Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)Annem nevresim almıştı ya onu dikti. A101 den yorgan yastık takımı almış, o. Arkası su geçirmeyen önlük aldı, penye yelek aldı. Bi de ben battaniye almıştım ya onun arkasına penye bez diktik. Onlar ütülenecek....
Eşimin gömleklerini memlekete gitmeden bikaçını ütülemiştim ama ütü kısmı hala doluuuu
Ve herşeyden önce hakikaten çanta hazır olması lazım. Ama içimden gelmiyorr.
Yine havalardan sanırım.... Yağmurlu havayı hiç sevmem....
Yok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmişcnm bir şey soracağım senden, sen de çalışabilir raporu aldın ve daha sonra doğum iznine çıktın. Ben de aynısını yaptım da, doğum iznini SGK'dan ekleyemiyorlarmış, sistemsel hata veriyormuş falan. sen böyle şeyle karşılaştın mı? yoksa tüm bu acayiplikler bana denk geliyor
Ay canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahSuyum geldiiiiiiii
Girmeliyim dimi hemen dr a
Ya herkes bekliyordu ben de mi beklesem
Dicektim
Sanirim gidiyorum
Sancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imisAy canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
E devlette iş görmez raporunda sistemde görüyormusunuz bende gözükmüyor muhasebeci biz hallettik dedi muhasebeci doğumdan sonra e devlette görünür dedi ama bilemedimYok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmiş
Su gelmeden önceki belirtin nasıldı canım bizde bilgilenmiş olalımSancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imis
Cok bastırıyor sancı
Hiçbir belirtim yoktu canimSu gelmeden önceki belirtin nasıldı canım bizde bilgilenmiş olalım
Bizimde yorgan setimiz a101 annem gecen almis :) oralarda siparis verince depoda varsa getiriyolarmis ne guzel :) kac penye yelek var?
Baya gomlek var sanirim canim esim gomlek giymiyor buna sevineyim ben
Olsun olsun annesi zaten hersey utulenmis hazir hemen yerlestirirsin sen kafanda rahat olur :)
Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorum
Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)
Sancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imis
Cok bastırıyor sancı
Cok.icten istemissin Allah vermis simdi sana utusu kaldiÇok var canım gömleği. Mecbren giyiyor... İş yüzünden. Genç kızlığımda takım elbise giyen adama bayılırdım. 2,5 senedir takım elbise giyiyor eşim de ütü kısmı sıkıntılıAllah dan takımlarını kuru temizlemeye veriyor. Pantolon ütülemeyi hiç becerememişimdir
Baya bişeyimiz hazır canııım. Ütülü filan sadece valize koyulacak işte... Niyeyse uyuşukluk ediyorum.
Daha 2 penye yeleğimiz var. hastane çıkışlarından hariç aldığımız.Bu birazcık az oldu. Sıkıntı değil, zaten ilk bikaç ay kundak yapıcam, sonrasını da alırım
İyiyim canım ben de..
Bizler de bi heyecanla bekliyoruz işte....
Hazır olması lazım değil miii.....
Hadi gözün aydın canım. Çok şükür sancı geliyormuş. Hadi bir avazda inş.
Hurma olsaydı yanında keşke yerdin
Günaydın cnm valla öyle gelmeye başladı benimde 3 gün kaldı valla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?