-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bizimde yorgan setimiz a101 annem gecen almis :) oralarda siparis verince depoda varsa getiriyolarmis ne guzel :) kac penye yelek var?
Baya gomlek var sanirim canim esim gomlek giymiyor buna sevineyim ben
Olsun olsun annesi zaten hersey utulenmis hazir hemen yerlestirirsin sen kafanda rahat olur :)

Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorum

Bu su ne pis kokuyor
Geldim çatı muayenesi yapıldı nst takıldı kan alindi damar yolu açıldı
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural
Ay cnm inşallah gelir bir ağızda kurtuluşun cnm benim dualarınızı senle tatlım

Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)

Yok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmiş

Yok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmiş
E devlette iş görmez raporunda sistemde görüyormusunuz bende gözükmüyor muhasebeci biz hallettik dedi muhasebeci doğumdan sonra e devlette görünür dedi ama bilemedim

günaydıb kızlar bugün burda hava pek bi kapalı içim bunaldı..
bugün bi sağlık ocağındaki ebeye gidip konuşcam hatta muayene etmesini isticem bakalım inşallah bakar.
Susam-cik hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah

Çok var canım gömleği. Mecbren giyiyor... İş yüzünden. Genç kızlığımda takım elbise giyen adama bayılırdım. 2,5 senedir takım elbise giyiyor eşim de ütü kısmı sıkıntılı Allah dan takımlarını kuru temizlemeye veriyor. Pantolon ütülemeyi hiç becerememişimdir

Baya bişeyimiz hazır canııım. Ütülü filan sadece valize koyulacak işte... Niyeyse uyuşukluk ediyorum.

Daha 2 penye yeleğimiz var. hastane çıkışlarından hariç aldığımız. Bu birazcık az oldu. Sıkıntı değil, zaten ilk bikaç ay kundak yapıcam, sonrasını da alırım

Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorum

İyiyim canım ben de..
Bizler de bi heyecanla bekliyoruz işte....

Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)

Hazır olması lazım değil miii.....

Sancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imis
Cok bastırıyor sancı

Hadi gözün aydın canım. Çok şükür sancı geliyormuş. Hadi bir avazda inş.
Hurma olsaydı yanında keşke yerdin

Cok.icten istemissin Allah vermis simdi sana utusu kaldi iyi bari sadece gomlekler sana kalmis :) bende utude beceriksizim ya iyi bari hastane cikislarindanda cikarsa :) bizim penye bir hastane cikisinda birde ayri aldigin var. Sanirim dogumdan sonra esimi surekli alisveris bekleyecek

Bende daha kıyafetlerini yikamadim çanta falan hazir değil puf hiç bisey yapmak istemiyorum nedense

Omrumm91 . Canım resim gerilerde kaldi sanirim göremedim ama gözünaydın. Biran önce iyilesir ve kucagina alir koklarsin ins.

AGRA Benim gittigim hastanede normal 10bin sezeryan 13bin dediler. Özel saglik sigortam var en fazla 1500 2000gb bir ödeme yapacağım.
Okadar korkuttular senide çok şükür bak normal sürece döndü durumun.

Ben henüz bir hazirlikta yapmadim ne kiyafetler yikandi ne bise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…