-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Doktoruma nekadar guvendiysem artik baska doktora gozukme fikri siz yazana kadar aklima gelmemisti
Evet baska bir doktorun fikrini belkide almaliyim.

Selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)

Selam cnm nasilsin ay burasıda kapalı ama birde az kaldı doğuma ya
Bugünlerde canım biraz sıkkın canım kafam karıştı.doktorum çatın müsait değil normal doğuma dedi doğru mu söylüyo kolaya mı kaçıyo bilemedim haftaya tekrar kontrole gitcem sonrada başka doktora danışcam bakalım

Aaa hayırlı ugurlu olsun senn nasılsın bebiş nasıl ıyimisin iz grupta da dün başladı doğumlar

Aaa hayırlı ugurlu olsun senn nasılsın bebiş nasıl ıyimisin iz grupta da dün başladı doğumlar
Anamm ne güzell ikimizde iyiyiz şükür erken doğum olduğu için 5 gün küvözde kalması gerek solunum sıkıntısı açısından nolur nolmaz diye onun dışında bi sorunumuz yok pazartesi kavuşucam kızıma inşallah rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin hepinize

Ameliyatın çeşidi şu durumda elbetteki önemli canım. O yüzden sordum. Laparoskopik bir ameliyat olacaksa sezeryana gerek yoktu. Amaaaaa açık ameliyatsa her türlü sezeryan daha iyi tabiki. Tek bir keside hem bebeğin alınır hem kistin.
Bilmiyorsan doktora sorarsın nasıl ameliyat olacağını ona göre kafanda netleşir.

Rabbim biliyor bu işleri canım.
Gözün aydın olsun Bebeğin küvözde kalacakmış ama önemli olan şu an sağlıklı olması. Nasılsa çıkacak küvözden de.

Güle güle büyüt bebeğini inş
.

Sen başka doktora git canım. Mümkünse devlet hastanesi olsun.
En kötü kafan rahat eder.

Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun aynen öyle sağlıklı olsun da bu günler de geçer benim de tek avuntum bu :)

Baya biseyler koymussun canim :) ben havluyu kucuk koydum. Kagit havluya yer kalmadi

Hay

Hayir canim tekrarlayan bir kist degil yani tabi bunu net kimse bilemez ama ekstrem bir durum olmadigi surece tekrar eden bir kist cesidi degil.
O zaman sezeryan daha iyi olur gibi canim

Masallah basladi dogumlar :) Allah anali babali buyutsun insallah normal mi oldu belirtiler neydi bize dogumunu anlatmak istermisinnn :))

Amin canım çok saol darısı başınıza olsun :)
Suyum geldi benim azcık acile gittim nstye girdim dr. Suyun gelip gelmediğinianlamak için turnusol pedi verdi yarım saat sonra gel dedi eşimle cafede otururken suyum boşaldı birden 12 saat sancı sonrası 5 dakika da normal doğumla doğdu şükür miniğim :)

Hayırlı olsun Can'ım en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun inş.bende bugünlerde bekliyorum kızımı senden başka ömrüm doğum yaptı susamcık ve foolfancy de bugün yapacaklardı sanırım onlar bildiğim kadarıyla yazmadı henüz haftayada benim ve hayatalyanın gözüküyor birde süprizler belki olabilir rabbim bilir

Masallah canim :) Insallah pazartesi yavrun kucaginda evinize gidersiniz :) sen ne zaman cikacaksin

Bencede başka doktora görün Can'ım en azından daha sonra aklında soru işareti kalmaz

Canim gozunaydin
Allah bağışlasın sagsaglim dogdu ya cok sukur pzarteside alirsin kucagina insallah.

Haklisin onuda bir sorayim birde baska bir doktora gozukeyim sonra kafamda netlesecektir. Tesekkur ederim cnm..

Çok teşekkür ederim Rabbim bi avazda kurtarsın inşallahh sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil :)

Canim gozunaydin
Allah bağışlasın sagsaglim dogdu ya cok sukur pzarteside alirsin kucagina insallah.
Aminn inşallah canım çokk saolun iyi dilekleriniz için rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi sağ ağlim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…