- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Doktoruma nekadar guvendiysem artik baska doktora gozukme fikri siz yazana kadar aklima gelmemistiCanım bilmiyordum geçmiş olsun tekrar hamile kalındığında bu kadar şanşlı olamayabilirsin demiş doktorun
böyle bir risk varsa ve sen zaten kist amaliyatı olacaksan bence sezeryan mantıklı yani ben olsam öyle yapardım yada başka bir doktorada görünüp görüşü aynıysa sezeryan kararı alırdım hayırlısı olsun
Bugünlerde canım biraz sıkkın canım kafam karıştı.doktorum çatın müsait değil normal doğuma dedi doğru mu söylüyo kolaya mı kaçıyo bilemedimSelam cnm nasilsin ay burasıda kapalı ama birde az kaldı doğuma ya
Aaa hayırlı ugurlu olsun senn nasılsın bebiş nasıl ıyimisin iz grupta da dün başladı doğumlarSelam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Anamm ne güzell ikimizde iyiyiz şükür erken doğum olduğu için 5 gün küvözde kalması gerek solunum sıkıntısı açısından nolur nolmaz diye onun dışında bi sorunumuz yok pazartesi kavuşucam kızıma inşallah rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin hepinizeAaa hayırlı ugurlu olsun senn nasılsın bebiş nasıl ıyimisin iz grupta da dün başladı doğumlar
Canim acik amelyat olmam gerekiyor senin bahsettigin sekilde degil tabi tam isimlerini bilmiyorum ama buyuyebilen bir kist. Doktor suan bebegin yer kapladigi icin kisti koseye sıkısmis olarak dusun dedi hareket edemiyor dönemiyor ve yeri dar oldugu icin buyuyemiyor dedi, hamileliginin basinda bebegin henuz kucuk oldugu icin buyuyup hareket edebiliyordu ve tehlikeli bir durumdu dedi.
Yani dogum yaptiktan snra kist tekrar buyumeye ve hareket etmeye devam edicek ztn bunu basta bna soylemisti. Ilk 5 ayimi igneyle gecirdim ben kisti kucultmk sabit tutabilmk icin ve tabi kistten dolayi dusuk riski olabilirdi cok sukur atlattik.
Selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Bugünlerde canım biraz sıkkın canım kafam karıştı.doktorum çatın müsait değil normal doğuma dedi doğru mu söylüyo kolaya mı kaçıyo bilemedimhaftaya tekrar kontrole gitcem sonrada başka doktora danışcam bakalım
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun aynen öyle sağlıklı olsun da bu günler de geçer benim de tek avuntum bu :)Ameliyatın çeşidi şu durumda elbetteki önemli canım. O yüzden sordum. Laparoskopik bir ameliyat olacaksa sezeryana gerek yoktu. Amaaaaa açık ameliyatsa her türlü sezeryan daha iyi tabiki. Tek bir keside hem bebeğin alınır hem kistin.
Bilmiyorsan doktora sorarsın nasıl ameliyat olacağını ona göre kafanda netleşir.
Rabbim biliyor bu işleri canım.
Gözün aydın olsunBebeğin küvözde kalacakmış ama önemli olan şu an sağlıklı olması. Nasılsa çıkacak küvözden de.
Güle güle büyüt bebeğini inş.
Sen başka doktora git canım. Mümkünse devlet hastanesi olsun.
En kötü kafan rahat eder.
Baya biseyler koymussun canim :) ben havluyu kucuk koydum. Kagit havluya yer kalmadiKızım büyüyene kadar bizim gömlekler ne olacakevereste rakip olur
Bu arada midem de bulanıyorsıkıntıdan vücudum ne yapacağını şaşırdı.
Yine sıkıntıdan gittim valize geceliklerimi attım. Kağıt havlu ve tuvalet kağıdı koydum. Yazmalarımı koydum. Atletlerimi koydum. Gece boy ped koydum. Geçen sene ameliyattan kalan alt değiştirme bezi gibi bişey vardı onu da koydum. Lazım olur belki.
Makyaj çantası gibi bişey hazırlıcam. İçine lipbalm koyucam, seyahat diş fırçamı koyarım, diş macunum. Yedek toka koyayım diyorum. Temiz bi patik koydum.
Göğüs ucu çıkarıcımı attım.
Bu arada hasta pedi mi alsam yoksa kullan at kilot mu alsam? Daha alınmadı da.....
Boğazlı olmayan havlu çorap da alıcam....
Küçük boy havlu koydum ama kızlar havlu koyun demiştiniz ya bu büyük boy mu küçük boy mu?
Daha eksiğim var mı acaba yaaaaa.
O zaman sezeryan daha iyi olur gibi canimHay
Hayir canim tekrarlayan bir kist degil yani tabi bunu net kimse bilemez ama ekstrem bir durum olmadigi surece tekrar eden bir kist cesidi degil.
Masallah basladi dogumlar :) Allah anali babali buyutsun insallah normal mi oldu belirtiler neydi bize dogumunu anlatmak istermisinnn :))Selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Amin canım çok saol darısı başınıza olsun :)Baya biseyler koymussun canim :) ben havluyu kucuk koydum. Kagit havluya yer kalmadi
O zaman sezeryan daha iyi olur gibi canim
Masallah basladi dogumlar :) Allah anali babali buyutsun insallah normal mi oldu belirtiler neydi bize dogumunu anlatmak istermisinnn :))
Hayırlı olsun Can'ım en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun inş.bende bugünlerde bekliyorum kızımı senden başka ömrüm doğum yaptı susamcık ve foolfancy de bugün yapacaklardı sanırım onlar bildiğim kadarıyla yazmadı henüz haftayada benim ve hayatalyanın gözüküyor birde süprizler belki olabilir rabbim bilirSelam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Masallah canim :) Insallah pazartesi yavrun kucaginda evinize gidersiniz :) sen ne zaman cikacaksinAmin canım çok saol darısı başınıza olsun :)
Suyum geldi benim azcık acile gittim nstye girdim dr. Suyun gelip gelmediğinianlamak için turnusol pedi verdi yarım saat sonra gel dedi eşimle cafede otururken suyum boşaldı birden 12 saat sancı sonrası 5 dakika da normal doğumla doğdu şükür miniğim :)
Bencede başka doktora görün Can'ım en azından daha sonra aklında soru işareti kalmazBugünlerde canım biraz sıkkın canım kafam karıştı.doktorum çatın müsait değil normal doğuma dedi doğru mu söylüyo kolaya mı kaçıyo bilemedimhaftaya tekrar kontrole gitcem sonrada başka doktora danışcam bakalım
Canim gozunaydinAnamm ne güzell ikimizde iyiyiz şükür erken doğum olduğu için 5 gün küvözde kalması gerek solunum sıkıntısı açısından nolur nolmaz diye onun dışında bi sorunumuz yok pazartesi kavuşucam kızıma inşallah rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin hepinize
Haklisin onuda bir sorayim birde baska bir doktora gozukeyim sonra kafamda netlesecektir. Tesekkur ederim cnm..Ameliyatın çeşidi şu durumda elbetteki önemli canım. O yüzden sordum. Laparoskopik bir ameliyat olacaksa sezeryana gerek yoktu. Amaaaaa açık ameliyatsa her türlü sezeryan daha iyi tabiki. Tek bir keside hem bebeğin alınır hem kistin.
Bilmiyorsan doktora sorarsın nasıl ameliyat olacağını ona göre kafanda netleşir.
Rabbim biliyor bu işleri canım.
Gözün aydın olsunBebeğin küvözde kalacakmış ama önemli olan şu an sağlıklı olması. Nasılsa çıkacak küvözden de.
Güle güle büyüt bebeğini inş.
Sen başka doktora git canım. Mümkünse devlet hastanesi olsun.
En kötü kafan rahat eder.
Çok teşekkür ederim Rabbim bi avazda kurtarsın inşallahh sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil :)Hayırlı olsun Can'ım en yakın Zaman'da bebeğine kavuşursun inş.bende bugünlerde bekliyorum kızımı senden başka ömrüm doğum yaptı susamcık ve foolfancy de bugün yapacaklardı sanırım onlar bildiğim kadarıyla yazmadı henüz haftayada benim ve hayatalyanın gözüküyor birde süprizler belki olabilir rabbim bilir
İnşallah canım ben normal doğum olduğu için 1 gece yattım bugün taburcu oldum zeynep kamilden :)Masallah canim :) Insallah pazartesi yavrun kucaginda evinize gidersiniz :) sen ne zaman cikacaksin
Cnm tebrik ederim, inşallah sağlıcakla büyüt yavrunu,İnşallah canım ben normal doğum olduğu için 1 gece yattım bugün taburcu oldum zeynep kamilden :)
Aminn inşallah canım çokk saolun iyi dilekleriniz için rabbim bi avazda kurtarsın hepinizi sağ ağlim kucağınıza almayı nasip etsin :)Canim gozunaydin
Allah bağışlasın sagsaglim dogdu ya cok sukur pzarteside alirsin kucagina insallah.
Çok teşekkürler canım darısı başınıza inşallahh :)Cnm tebrik ederim, inşallah sağlıcakla büyüt yavrunu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?