-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın olur böyle şeyler doğuma hazırlık diyor sen ginde dikkat et benim de az kaldı

Günaydın kızlar
Bugün varmı doğum acaba
Ben birkaçınızı gördüm faceden ben de Quıxx sarışın sanmıştımbirde Delicee gördüm başka varmı

günaydin kızlar..
salı günü randevum var sonrada başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama o doktoru hamileliğimin başından beri istiyodum sadece maddi durumdan vazgeçmiştim.şimdi kontrole gidersem güzel şeyler söylerse ki söylücek bence ona gidip onda doğum yapmayı düşünebilirim.bu seferde maddi olarak karşılanır mı onu düşünüyorum

Günaydın annişler

Yine muayene sırasından merhaba

Güle güle kullan canım
Sen beğendi isen kimin ne dediğini umursama

Ama bencesi güzel. Sade şeyleri sevdiğimden olabilir

Dur şimdi kk dan gelenler diye post açayım altında buluşuruz adımı yazamıyorum Ender bi isim ifşa olurum zaten ismi görünce bu kesin quixx dersin

Ben de dün akşam gördüm. Ouixxx kimdi ki diyordum tanıdık çıktı

Sanırım canım senin kız yol bulmaya çalışıyor : )

Bizde de durumlar aynı... Bekliyoruz bakalım

Günaydın kızlar
Bugün varmı doğum acaba
Ben birkaçınızı gördüm faceden ben de Quıxx sarışın sanmıştımbirde Delicee gördüm başka varmı

Ben ben varım... Yazdım

2016 Ekim-Kasım Anneleri grubu var benim bildiğim başka mi bu

Bu 2016 temmuz ağustos eylül ekim anneleri grubu canım

Ordaki doktor ne kadar mebla söyler bilmiyorum canım ama en azından için rahat olur her ne derse...

Merhaba canim. Benimde hala donmedi bebegim yan duruyir. Dr donmeye calisiyor dedi. Sık sık tuvalete gidiyorum ve belim cok agriyor. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.

canım doğumu 6000tl ye yapıyor ama güvenilir bir doktor kuzenim ve arkadaşı orda doğum yaptı.sezeryan yapmak zorunda olsa bile direkt sezeryan demiyo normal doğum sürecinin kendi başlamasını bekliyor normal doğum olmazsa sezeryana geçiyor doğum sırasında

Cnm günaydın, SGK karşılamıyor mu? Sen yine muayineye git, eğer o da aynısını derse kendi doktoruna dönersin. Çatın gerçekten müsait değilse deneme normalı bence, bebeği de sıkıntıya sokma, hem o yıpranır hem de yırtık dikiş çok olur yoksa. Ben kendi kuzenimden biliyorum, çatısı müsait değildi, bebek 2.5 kg yani büyük değildi, ama çok zor doğurdu, nerdeyse 2 gün sancı çekti. İnşallah gittiğin doktor çatın müsait der, içinde isindiği gibi doğurursun, kolay doğumun olur inşallah

Günaydın kızlar Selen_Ay Can'ım sende devit 3 kullanıyorum demiştin direk ağız yoluyla mı alıyordun günde kaç damla bilgi verirmisin canım

Merhaba canim. Benimde hala donmedi bebegim yan duruyir. Dr donmeye calisiyor dedi. Sık sık tuvalete gidiyorum ve belim cok agriyor. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.

Benim bebeğim de 2 haftaya kadar yan yatıyordu canım. Doktorum bunun hiç bir sıkıntı teşkil etmediğini söylemişti. Keyifleri yerinde yani : )
Rabbim hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Dediğimiz gibi için rahat eder en azından. 2. bir görüş her zaman önemli
Ama anlattığın gibiyse gözüm tuttu benim de doktoru : )

Kızlar günaydın, umarım iyisiniz bugün
Bu grubumu diyorsunuz?

Bulmuşun çoktaaan : ) ben de buldum seniiiiiii

Günaydın kızlar Selen_Ay Can'ım sende devit 3 kullanıyorum demiştin direk ağız yoluyla mı alıyordun günde kaç damla bilgi verirmisin canım

Direk ağız yoluyla alıyordum canım. Doktor reçeteye günde 3 defa 1 er damla yazmış. Eczacı dediki abla bu idare etmez seni. Sen her seferde 3 damla al bi sıkıntı olmaz demişti. Ben de günde 2 ye düşürüp 3 er damla kullanıyorum canım.

Ay bu arada biz çoktan doktordan çıktık.
Bu sefer farklı bir gruba denk geldiğimiz için hasta azdı biz de hemen muayenemizi olduk şükür.

Hiç bir sıkıntımız yokmuş. Haftaya ilk NST ye gidicez bakalım. Nolcak...

Bana da doktor kullanımını söylemedi eczanede günde bir deda 6 damla yazdı dün ilk deda kullandım ağzımın tadı bir tuhaf oldu da sana soruyum dedim sağol canım muyahene oldun mu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…