Selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Cnm hayırlı olsun gözün aydın olsun =)Selam kızlar nasılsınız bayadır yoktum doğum yapan var mı aranızda ben dün sabah 9:30 da erken doğum yaptım ekim annesi olmayı beklerken eylül annesi oldum darısı başınıza inşallah bi avaz da kurtarsın rabbim hepinizi :)
Ay cnm sıkma cnm bebeğin hisseder bir gitti başka dokura da böylelikle iyi hissedersiniz üzme cnmBugünlerde canım biraz sıkkın canım kafam karıştı.doktorum çatın müsait değil normal doğuma dedi doğru mu söylüyo kolaya mı kaçıyo bilemedimhaftaya tekrar kontrole gitcem sonrada başka doktora danışcam bakalım
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)Cnm hayırlı olsun gözün aydın olsun =)
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun aynen öyle sağlıklı olsun da bu günler de geçer benim de tek avuntum bu :)
Baya biseyler koymussun canim :) ben havluyu kucuk koydum. Kagit havluya yer kalmadi
O zaman sezeryan daha iyi olur gibi canim
Masallah basladi dogumlar :) Allah anali babali buyutsun insallah normal mi oldu belirtiler neydi bize dogumunu anlatmak istermisinnn :))
Haklisin onuda bir sorayim birde baska bir doktora gozukeyim sonra kafamda netlesecektir. Tesekkur ederim cnm..
Yaa ben de katıldım ermanesra benim ad ama bende kimsecikleri bulamadımm @ daisy5 seni de bulamadımKızlar Facebook ta bahsettiğiniz gruba bende katıldım hani nerdesiniz acaba
Dur şimdi kk dan gelenler diye post açayım altında buluşuruz adımı yazamıyorum Ender bi isim ifşa olurumYaa ben de katıldım ermanesra benim ad ama bende kimsecikleri bulamadımm @ daisy5 seni de bulamadımSelen_Ay sen de katılmıştın değil mi nerelerdesinizzz
tamam bu arada ben ifşa oldum zannimcaDur şimdi kk dan gelenler diye post açayım altında buluşuruz adımı yazamıyorum Ender bi isim ifşa olurumzaten ismi görünce bu kesin quixx dersin
Ay evet artık tanıdık çıkarsa yandıntamam bu arada ben ifşa oldum zannimca
İyi akşamlar canım dikkat et kendine tecrübe sahibisin ne güzel gerçi her döğün farklı olabiliyomus ama benim bebiş de dogum pozisyonundaymis ama salı nst ye girdim iyi çıktı hersey adet ağrısı gibi bel agrim oluyo ve akıntım var doktor normal bunlar dedi bekliyorum bakalimİyi akşamlar kızlar nasılsınız???
Benim karnım hala yukarda aşağı inmedi sanki ama bebeğin baskısını aşağıda hissediyorum. Yine sık tuvalete çıkmalarım başladı. Bide bazen çok baskı yapıyor. Sanki aşağıda kemiklerim çıtırdıyor gibi, bacaklarımın arası sızlıyor. Heralde kendine yol bulmaya çalışıyor. Sizler ne durumdasınız, nasıl geçiyor günler.
Ay evet artık tanıdık çıkarsa yandın
Amin canım inşallah bi avazda kurtulöayı nasip etsin rabbim :)madley canım gözün aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla
Anladim canim :) tekrar Allah Allah bagislasin insallah :)İnşallah canım ben normal doğum olduğu için 1 gece yattım bugün taburcu oldum zeynep kamilden :)
Hiccc arkadaslarina fikir sorma canim. Cunku zevkler cok farkli oluyor :) Gayet sade ve guzel olmus seninde icine sindiyse tamamdir yaniEki Görüntüle 1888407 Eki Görüntüle 1888408 Eki Görüntüle 1888406 Kızlar annem bana sürpriz bunları yapmış aslında çok hoşuma gitti bu haliyle ama arkadaşlarım terlikler çok sade olmuş boş duruyor diyor kötü mü Cidde'n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?