-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay ne güzel doğumlar başlamış maşallah hepinize Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin bebişlerinize biz de kavuşsak artık bebişlerimize. Herşey bitti sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım evde üniversiteler açılıyor artık eşim hep okulda o yüzden yalnızım annem de ekim 5 te gelecek. Çok sıkılıyorum yapacak hiç bişey yok ya yakında olan varsa geleyim de yardım edeyim bari

Cnm hayırlı olsun gözün aydın olsun =)

Ay cnm sıkma cnm bebeğin hisseder bir gitti başka dokura da böylelikle iyi hissedersiniz üzme cnm

sekerli_seker canım normal doğum isteğe bağlı olmuyor eğer bir durum gözüküyorsa mecbur sezeryan ben senin durumunda olsaydım sezeryana tamam derdim bu benim fikrim daha alttan muyahene etmedi doktor beni bakalım doğuma kadar normal diyordu belkide sezeryan diyecek bilemeyiz

madley canım gözün aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun aynen öyle sağlıklı olsun da bu günler de geçer benim de tek avuntum bu :)

Amin canım
Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım

Daha koyacak bir sürü yer var canım : ) bende. Eksik bişey var mı diye bakınıyorum ben de

Haklisin onuda bir sorayim birde baska bir doktora gozukeyim sonra kafamda netlesecektir. Tesekkur ederim cnm..

Doktorlarda ameliyat konusu ortak oluyor canım ama Nasıl ameliyat olacağın çok önemli

Hakkında hayırlısı inş

Kızlar Facebook ta bahsettiğiniz gruba bende katıldım hani nerdesiniz acaba

Kızlar annem bana sürpriz bunları yapmış aslında çok hoşuma gitti bu haliyle ama arkadaşlarım terlikler çok sade olmuş boş duruyor diyor kötü mü Cidde'n

Yaa ben de katıldım ermanesra benim ad ama bende kimsecikleri bulamadımm @ daisy5 seni de bulamadım Selen_Ay sen de katılmıştın değil mi nerelerdesinizzz
Dur şimdi kk dan gelenler diye post açayım altında buluşuruz adımı yazamıyorum Ender bi isim ifşa olurum zaten ismi görünce bu kesin quixx dersin

İyi akşamlar kızlar nasılsınız???

Benim karnım hala yukarda aşağı inmedi sanki ama bebeğin baskısını aşağıda hissediyorum. Yine sık tuvalete çıkmalarım başladı. Bide bazen çok baskı yapıyor. Sanki aşağıda kemiklerim çıtırdıyor gibi, bacaklarımın arası sızlıyor. Heralde kendine yol bulmaya çalışıyor. Sizler ne durumdasınız, nasıl geçiyor günler.

İyi akşamlar canım dikkat et kendine tecrübe sahibisin ne güzel gerçi her döğün farklı olabiliyomus ama benim bebiş de dogum pozisyonundaymis ama salı nst ye girdim iyi çıktı hersey adet ağrısı gibi bel agrim oluyo ve akıntım var doktor normal bunlar dedi bekliyorum bakalim

İnşallah canım ben normal doğum olduğu için 1 gece yattım bugün taburcu oldum zeynep kamilden :)
Anladim canim :) tekrar Allah Allah bagislasin insallah :)

Hiccc arkadaslarina fikir sorma canim. Cunku zevkler cok farkli oluyor :) Gayet sade ve guzel olmus seninde icine sindiyse tamamdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…