- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Benim bebeğim de 2 haftaya kadar yan yatıyordu canım. Doktorum bunun hiç bir sıkıntı teşkil etmediğini söylemişti. Keyifleri yerinde yani : )
Rabbim hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin canim insallah. Peki dogum pozisyonuna gecti mi? Dr m geri kafasi yukarida cikabilir dedi. Bakalim donebilecek mi :)
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dediğimiz gibi için rahat eder en azından. 2. bir görüş her zaman önemli
Ama anlattığın gibiyse gözüm tuttu benim de doktoru : )
Bulmuşun çoktaaan : ) ben de buldum seniiiiiii
Direk ağız yoluyla alıyordum canım. Doktor reçeteye günde 3 defa 1 er damla yazmış. Eczacı dediki abla bu idare etmez seni. Sen her seferde 3 damla al bi sıkıntı olmaz demişti. Ben de günde 2 ye düşürüp 3 er damla kullanıyorum canım.
Bana da doktor kullanımını söylemedi eczanede günde bir deda 6 damla yazdı dün ilk deda kullandım ağzımın tadı bir tuhaf oldu da sana soruyum dedim sağol canım muyahene oldun mu bu arada
Amin canim insallah. Peki dogum pozisyonuna gecti mi? Dr m geri kafasi yukarida cikabilir dedi. Bakalim donebilecek mi :)
Selam kızlar cogumuz bulmuş face grubunu :)) ya doktorum bel agrima normal dedi ama hergün agriyo sizde de oluyo mu acaba
Cnm ya o baskıyı ben 1 aydan çoktu hissediyorumEvet azıcık tuhaf. Ağzında direk yağ tadı bırakıyor.
Kullanım aynı hesaba geliyormuş. Benimde günde toplam 6 damla yapıyor.
Çıktım canım kontrolden. Bişeyi yokmuş kızımın şükür. Haftaya ilk NST
Son haftaya kadar ne pozisyonda olduğunun hiç önemi olmadığını söyledi canım. Bak bu gittiğimizde de dönmüş filan demedi. Çünkü geri dönebilir : )
Ben sorduğumda pozisyon meselesini, bebek orda suyun içinde nasıl yatmasını bekliyorsun. İstediği gibi döner o. Önemli olan son haftada nasıl olduğu demişti. Daha sormuyorum artık o yüzden...
Şimdi gittiğimizde de dönmüştü ama kafa üstümüüüü yoksa popo üstümü kestiremedim. Sormadım da doktora : ) yine ağzıma lafı sokuşturmasın diye.
Bulduk bulduk : )
Ağrıyor canım. Özellikle sırt üstü yattığım günler bir ayrı ağrıyor ama ben normal buluyorum. O yüzden hiç sormadım.
Ayyy bu aradaAGRA bebeğin aşağı baskı yapmasının ne demek olduğunu bugün anladım. Hastaneye giderken az yürüdüm ya. Çocuk sanki alttan o an çıkacak gibi.... Eşim yürüyüşüme gülüyor bir de yaaa iyice penguen oldun hatun diye. Dedim sen nasıl bir baskı var biliyormusun Şu an oturduğum yerde bile ordaki baskıyı hissediyorum
Cnm ya o baskıyı ben 1 aydan çoktu hissediyorumbi de çalışırken çok zor oluyordu, bazen 2-3 saat oturmadan gezmek merdiven kalkıp inmek zorunda kalırdım, düşün artıl şimdi de yürüdüğümde bacak arası fena acıyo, bebek de son günler maşallah çok haraketli oldu, normalde hareketi azalması lazım, benimkine enerji gelmiş tabanı poposu ile karnımda horon tepiyor bildiğin, bir çıksın ısıracağım onu
deliceee bende hiç bel Ağrı'sı olmadı ama kasık Ağrı'sı olmuştu şimdi yok şimdide pelvis bölgesinde baskı var ve geceleri yatmazsam acıtıyor resmen
Selen_Ay bende öyle penguen gibi yürüyorum sokakta görenlerde hep Allah kurtarsın diyor yüzümde hep ahh uff ifadesi insanlar acıyor artık
Bizde akşam üstü son kontrole gitcez annem diyor bugün alırlar diyorum su gelmedi ağrı yokbenden telaşlı
Günaydın kızlar hepinizi görmek çok güzel ben bugün doktora gidiyorum benim kız içeride durmaya pek niyetli değil galiba bacaklarımı tam kapatamıyorum başı iyice indi mi noldu aşağı sanki bana hep doğruyorum da haberim yokmuş gibi geliyor birazdan herşey çıkacak ortaya hadi öptüm hepinizi
Bende gittim geldim nst ağrı çıkmadı ama çok aşağıdaymış 4 gün beklesin alcam iş yapma dediKizlar bacak arasinda inanilmaz baski hiss ediyorum, yuruyemiyorum bile... bizimki inshallah cok yakinda gelicek gibi. Yarin nstye giricem tekrar..
Ya canım ben bulamadım ya tatlımSelam kızlar cogumuz bulmuş face grubunu :)) ya doktorum bel agrima normal dedi ama hergün agriyo sizde de oluyo mu acaba
Ay canım ben bulamadım ya tatlımSelam kızlar cogumuz bulmuş face grubunu :)) ya doktorum bel agrima normal dedi ama hergün agriyo sizde de oluyo mu acaba
Canım 2016 temmuz agustos eylül ekim olanAy kızlar Ağustos başlayan vardı ona tıkladım sonra 2016 ile başlayan vardı ona da katıl dedim baklım oyle yanı kızlar
Selam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı
Selam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı
Canım benimde bayadır var hatta çoğaldı doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi kırmızı gelen bişey yoksa normaldir galibaSelam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?