-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Selam kızlar cogumuz bulmuş face grubunu :)) ya doktorum bel agrima normal dedi ama hergün agriyo sizde de oluyo mu acaba

Bana da doktor kullanımını söylemedi eczanede günde bir deda 6 damla yazdı dün ilk deda kullandım ağzımın tadı bir tuhaf oldu da sana soruyum dedim sağol canım muyahene oldun mu bu arada

Evet azıcık tuhaf. Ağzında direk yağ tadı bırakıyor.
Kullanım aynı hesaba geliyormuş. Benimde günde toplam 6 damla yapıyor.

Çıktım canım kontrolden. Bişeyi yokmuş kızımın şükür. Haftaya ilk NST

Amin canim insallah. Peki dogum pozisyonuna gecti mi? Dr m geri kafasi yukarida cikabilir dedi. Bakalim donebilecek mi :)

Son haftaya kadar ne pozisyonda olduğunun hiç önemi olmadığını söyledi canım. Bak bu gittiğimizde de dönmüş filan demedi. Çünkü geri dönebilir : )
Ben sorduğumda pozisyon meselesini, bebek orda suyun içinde nasıl yatmasını bekliyorsun. İstediği gibi döner o. Önemli olan son haftada nasıl olduğu demişti. Daha sormuyorum artık o yüzden...

Şimdi gittiğimizde de dönmüştü ama kafa üstümüüüü yoksa popo üstümü kestiremedim. Sormadım da doktora : ) yine ağzıma lafı sokuşturmasın diye.

Selam kızlar cogumuz bulmuş face grubunu :)) ya doktorum bel agrima normal dedi ama hergün agriyo sizde de oluyo mu acaba

Bulduk bulduk : )
Ağrıyor canım. Özellikle sırt üstü yattığım günler bir ayrı ağrıyor ama ben normal buluyorum. O yüzden hiç sormadım.

Ayyy bu arada AGRA bebeğin aşağı baskı yapmasının ne demek olduğunu bugün anladım. Hastaneye giderken az yürüdüm ya. Çocuk sanki alttan o an çıkacak gibi.... Eşim yürüyüşüme gülüyor bir de yaaa iyice penguen oldun hatun diye. Dedim sen nasıl bir baskı var biliyormusun
Şu an oturduğum yerde bile ordaki baskıyı hissediyorum

Cnm ya o baskıyı ben 1 aydan çoktu hissediyorum bi de çalışırken çok zor oluyordu, bazen 2-3 saat oturmadan gezmek merdiven kalkıp inmek zorunda kalırdım, düşün artıl şimdi de yürüdüğümde bacak arası fena acıyo, bebek de son günler maşallah çok haraketli oldu, normalde hareketi azalması lazım, benimkine enerji gelmiş tabanı poposu ile karnımda horon tepiyor bildiğin, bir çıksın ısıracağım onu

deliceee bende hiç bel Ağrı'sı olmadı ama kasık Ağrı'sı olmuştu şimdi yok şimdide pelvis bölgesinde baskı var ve geceleri yatmazsam acıtıyor resmen
Selen_Ay bende öyle penguen gibi yürüyorum sokakta görenlerde hep Allah kurtarsın diyor yüzümde hep ahh uff ifadesi insanlar acıyor artık

Bizde akşam üstü son kontrole gitcez annem diyor bugün alırlar diyorum su gelmedi ağrı yok benden telaşlı

Günaydın kızlar hepinizi görmek çok güzel ben bugün doktora gidiyorum benim kız içeride durmaya pek niyetli değil galiba bacaklarımı tam kapatamıyorum başı iyice indi mi noldu aşağı sanki bana hep doğruyorum da haberim yokmuş gibi geliyor birazdan herşey çıkacak ortaya hadi öptüm hepinizi

Allah yardımcımız olsun. Son zamanlar artık. Az daha sabır

Ben eşimi sonunda ikna ettim beni AVM ye atıcak az yürüyüm ki bebek çabuk gelsin. Hem doğuma katkısı olan başka şeylerde biliyom ben

Ay hakikaten Allah kurtarsın bizi.

Sen ne zaman yatıyordun hastaneye canım?

Yürürken ben de bi acayip ama evde hiç birşey hissetmiyorum ben.

Çıksınlar artık yaaa. Sabırsızlık arşa çıktı

Kızlar bu arada benim ruhum sarışın ondan öyle hissetmişsinizdir. Eşim sarı saç konusunda takılı kesinlikle istemiyor bende bi kusuru o olsun deyip kara kara dolaşıyorum ama genç kızlığımda sarışın gezerdim hep. Ama doğumdan sonra bal köpüğü omre ayağına sarıya doğru bi halleneyim diyorum çaktırmadan

Kizlar bacak arasinda inanilmaz baski hiss ediyorum, yuruyemiyorum bile... bizimki inshallah cok yakinda gelicek gibi. Yarin nstye giricem tekrar..
Bende gittim geldim nst ağrı çıkmadı ama çok aşağıdaymış 4 gün beklesin alcam iş yapma dediiğne batar gibi aşağıda batmalar var seninkide Can'ım iyice indi demekki

Ay kızlar Ağustos başlayan vardı ona tıkladım sonra 2016 ile başlayan vardı ona da katıl dedim baklım oyle yanı kızlar

Selam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı

Selam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı

benimde oluyor bir haftadır. doktor çatı muayenesinde de farketti normal dedi. bu zamana kadar hiç akıntım olmuyordu. doğum belirtisi demedi ama bence rahim doğuma hazırlandığı için oluyor.

bir de sık olmuyor arada oluyor ama hemen anlıyorum yoğun olduğu için,acaba nişan mı geldi diye gidiyorum wc ye ama akıntı sadece kahverengi pembemsi bişey yok. beklemeye devam.

Normal bir akinti canim bende yaklasik 15gundur var. Doktoruma sormustum, normal demistim. Üşütüyorsanda fazlalaşıyor olabilir.

Canım benimde bayadır var hatta çoğaldı doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi kırmızı gelen bişey yoksa normaldir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…