-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar annem almış ben herşeyi beğenmediğim için bir Sürü ürünlerinde resmini atmış beğendw alıyım diye kız annesi olduğum için çok mutluyum kız kıyafeti ayrı güzel ve anne olmak çok güzel bir duygu annemin bebeğim için alışveriş heyecanını görünce çok duygulanıyorum

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu karyola katlanabiliyormuş heryere götürebiliyormuşun her yere götürebiliyor olması güzel ama ben çok beğenmedim aklınızda bulunsun

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 40

Yok canım tiroid normal doğuma engel olan bir rahatsızlık değil. Bildiğim kadarıyla değerlerin öyle aman aman yüksek veya düşükte değildi zaten. Yani benim doktorum sıkıntı olmaz demişti.

Yok canım tiroid normal doğuma engel olan bir rahatsızlık değil. Bildiğim kadarıyla değerlerin öyle aman aman yüksek veya düşükte değildi zaten. Yani benim doktorum sıkıntı olmaz demişti.
Soracam Can'ım yarın soracam bakalım normale dönmüştü yarın tahlilde normal çıkar inşallah

Mrb arkadaşlar sabahtan beri kimse yazmiyor zannediyodum meğer sayfayı yenilememisim telden bu arada bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Amin Can'ım inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

Hepsi çok güzell güle güle kullansın inşallah prenses :) bende kıyafet telaşı yok abladan baya bir kıyafet kaldı kızıma :) hele sen biraz büyüsün o zaman gör o edaları,cilveleri Allahım Allahım bal bal 2 yaşında.kızım var Rabbim nazardan korusun içim eriyor her hareketine :))

Allahım analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun Can'ım ben çok kıyafet almayı da aldırmayı da düşünmüyorum alsamda büyük alırım Bebek hemen büyüyor elinde kalıyor bir sürü kıyafet yazık günah kıyafeti sona attım önceliklerimi alıyım da darısı bize olsun doğduğunu 2 yaşına geldiğini de görmek nasip olur inşallah

Günaydın güzel anneler Dün bebeğimin tekmesini tam olarak hissettim. ondan önce de bazi ufak tefek şeyler hissediyordum, ama dün 2 tanesi baya tekme idi, çok tatlı idi ama
Ben daha tekme yemedim kramplar oluyor arada 20 haftada hissederiz sanırım

Günaydın kızlar ben daha seyirme şeklinde hissediyorum tekme yemedim benim kız çok narin heralde:)

Günaydın annişler

Dünki yazılara cevapla başlayım. Eşim erken gelince kaldılar öyle :)

Allahım bende öyle hareketlerini görmek istiyorum. Benimki hep yatıyor. Ay fındık bal nasıl tatlı görünüyordu kim bilir.
Biz her muayeneye gittiğimizde eşim videoya çekiyor. Hatta geçen çekmek istemedi hoca uyardı çeksene diye :)
O yüzden her görüntüyü dönüp dönüp izliyoruz. Çok güzel oluyor.

Bu konuda özel hiç bir hastaneye güvenmiyorum dediğim gibi canım. Onlar da işi öğrenmiş son ana kadar bişey demiyorlar. Normal normal diyorlar sonra Bi bakmışsın sezeryan oluvermiş. Etrafımda akrabam, arkadaşım ne kadar kişi giden varsa özele normal doğum yapamadı hiç biri.

Hocamla elbet konuşucam tabiki bebekle ya da benle ilgili bir sıkıntı görüyordur 9. ayda o zaman eyvallah ama sıkıntı yok ise sezeryan kabul etmiyorum.

Burda arkadaşın eltisi tüp bebek gebesiymiş kadının gününden önce suyu gelmiş kadın doğum hastanesine gitmiş apar topar kadını almışlar masaya o ara ne konusu geçtiyse tüp bebek demiş. Ebe bunu duyunca alın götürün ameliyathaneye sezeryana alsınlar burda uğraşamayız demişler. Yani devlet hastanesi bile riske atmıyor kendini

Neyse şu an iyice düşünülecek bişey değil vakti zamanı gelsin de bakıcaz

Ayyy hepsi birbirinden güzel. Güle güle giysin prenses inş. Kız çocuklarının herbişeyleri ayrı tatlı oluyor yaaa

Günaydın kızlar

Günaydın canım

Yeni doğan hiçbirşey almıcam ben de 0-3 ay almayı düşünüyorum ve 3-6 ay genel olarak
Aldığım badiler 2-4 aylık ideal mesela
Çocuk azıcık kilolu olsa Yenidoğanlar olmuyor diyorlar çünkü

Günaydın güzel anneler Dün bebeğimin tekmesini tam olarak hissettim. ondan önce de bazi ufak tefek şeyler hissediyordum, ama dün 2 tanesi baya tekme idi, çok tatlı idi ama

Şimdilik güzel Rabbim hep nasip etsin inş

Ben son ayları düşünüyorum

merhaba kızlar bende 16+1 ile aranızdayım :)

Hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…