Yok Can'ım ben burda yapmayacağım için sormadım ama yarın gidecem normal doğumla ilgili sorun olur mu onu soracam tiroit var yaa bende yarın onlada ilgili tahlil yapılacak inşallah yine normal çıkarda bu sefer ilacı düşürür
Soracam Can'ım yarın soracam bakalım normale dönmüştü yarın tahlilde normal çıkar inşallahYok canım tiroid normal doğuma engel olan bir rahatsızlık değil. Bildiğim kadarıyla değerlerin öyle aman aman yüksek veya düşükte değildi zaten. Yani benim doktorum sıkıntı olmaz demişti.
Can'ım ağzından bak damlamış ama ben hamile değilim
Özür dilerim sende vardın şubat ayında öğrenenlerden kusura bakma eğer istiyorsan Rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah Can'ımCan'ım ağzından bak damlamış ama ben hamile değilim
Amin Can'ım inşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallahMrb arkadaşlar sabahtan beri kimse yazmiyor zannediyodum meğer sayfayı yenilememisim teldenbu arada bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar geldim randevudan, inşAllah oğlum olacakbenim hislerim doğru çıktı
Hepsi çok güzell güle güle kullansın inşallah prenses :) bende kıyafet telaşı yok abladan baya bir kıyafet kaldı kızıma :) hele sen biraz büyüsün o zaman gör o edaları,cilveleri Allahım Allahım bal bal 2 yaşında.kızım var Rabbim nazardan korusun içim eriyor her hareketine :))Kızlar annem almış ben herşeyi beğenmediğim için bir Sürü ürünlerinde resmini atmış beğendw alıyım diye kız annesi olduğum için çok mutluyum kız kıyafeti ayrı güzel ve anne olmak çok güzel bir duygu annemin bebeğim için alışveriş heyecanını görünce çok duygulanıyorum
Allahım analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun Can'ım ben çok kıyafet almayı da aldırmayı da düşünmüyorum alsamda büyük alırım Bebek hemen büyüyor elinde kalıyor bir sürü kıyafet yazık günah kıyafeti sona attım önceliklerimi alıyım da darısı bize olsun doğduğunu 2 yaşına geldiğini de görmek nasip olur inşallahHepsi çok güzell güle güle kullansın inşallah prenses :) bende kıyafet telaşı yok abladan baya bir kıyafet kaldı kızıma :) hele sen biraz büyüsün o zaman gör o edaları,cilveleri Allahım Allahım bal bal 2 yaşında.kızım var Rabbim nazardan korusun içim eriyor her hareketine :))
günaydın canım :)Günaydın kızlar
Ben daha tekme yemedimGünaydın güzel annelerDün bebeğimin tekmesini tam olarak hissettim. ondan önce de bazi ufak tefek şeyler hissediyordum, ama dün 2 tanesi baya tekme idi, çok tatlı idi ama
hoş geldinmerhaba kızlar bende 16+1 ile aranızdayım :)
İlk kızımda canım en çok çikolata çekerdi,bi gün deli gibi nutella yedim, sonrasında kontrole gittim. O hissettim dediğin an varya, o anı ultrasonda görmem lazım. Bizim kız nasıl yalanıyo, doktor dedi sen ne yedinde geldin, bu içerde bildiğin yalanıp duruyo, çok mutlu olmuş.
Onu doktorla iyice konuşmak gerek, her normal doğumda riskler olabiliyor ve doğumu sezeryana çevirmek zorunda kalabiliyorlar. Senin durum farklı tabi. Başka doktorlara danış, mesela biz kendi doktorlarımıza soralım gittiğimizde, tüp bebek normal doğum riski nedir diye, olabilitesi nedir diye. Acaba gerçekten riskli bir durum mu yoksa doktorun mu abartıyor anlarız. Benim gittiğim hastane sırf özel geçen bir hastane ve sanırım paraya doymuşlar artık, ne bende ne de kızımda para için gereksiz bir müdahale yada tahlil vs. İstendiğini hiç görmedim. O yüzden doktorumun her söylediğine güveniyorum.
Kızlar annem almış ben herşeyi beğenmediğim için bir Sürü ürünlerinde resmini atmış beğendw alıyım diye kız annesi olduğum için çok mutluyum kız kıyafeti ayrı güzel ve anne olmak çok güzel bir duygu annemin bebeğim için alışveriş heyecanını görünce çok duygulanıyorum
Günaydın kızlar
Allahım analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun Can'ım ben çok kıyafet almayı da aldırmayı da düşünmüyorum alsamda büyük alırım Bebek hemen büyüyor elinde kalıyor bir sürü kıyafet yazık günah kıyafeti sona attım önceliklerimi alıyım da darısı bize olsun doğduğunu 2 yaşına geldiğini de görmek nasip olur inşallah
Günaydın güzel annelerDün bebeğimin tekmesini tam olarak hissettim. ondan önce de bazi ufak tefek şeyler hissediyordum, ama dün 2 tanesi baya tekme idi, çok tatlı idi ama
merhaba kızlar bende 16+1 ile aranızdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?