-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen Can'ım senin çatı normal mi çıktı doğuma uygunmu dedi benim çatı muayenesi olmadı sezeryan olcak Artık heyecan geri sayım başladı

Aynen Can'ım senin çatı normal mi çıktı doğuma uygunmu dedi benim çatı muayenesi olmadı sezeryan olcak Artık heyecan geri sayım başladı

evet normal doğuma uygun dedi.

ama bizim kız koca kafalı,kafa ölçüsü şuan 97mm. 100 mm yi geçerse normal doğumda çok dikişin olur dedi. haftaya kadar kendi gelmezse haftaya ki kontrolde tekrar alttan muayene edecek. eğer suni sancıyla olabilecek gibiyse sezeryana dönmeden doğumu başlatabiliriz ama karar senin dedi.

inşallah muayene vakti gelmeden kendi sancısıyla gelir.şuanda 1 cm acıklık var. hiç olmazsa o zamana kadar biraz daha açılma olur inşallah. kendi gelmezse suni sancıyı denemeye karar verdim bakalım nasıl olcak.

sende hayırlısıyla al kucağına inşallah.

Kızlar bu arada ben azıcık alışveriş yaptım
Kızımın banyo kovasını almıştım, maşrafası denk gelmiyordu aynı renk buldum şükür. Bi de çorap aldım kızıma

Aynı gün tüp bebek koydurduğumuz arkadaş var. Onun ikiz tutmuştu. Onun kızlarına bişeyler aldım.

Kalın çorap aldım. Yıkansın atıcam doğum çantasına

Normalde seyahat de kullandığım fırçam var ama daha küçük bişey istedim. Katlanır boy fırça ve macun aldım.

Yarın yağmur yağmasa da zemzem suyu, hurma ve hastanede dağıtacağım çikolatayı alsam.

Bi de nette takipte olduğum akide şekeri satan bi firma var. Fiyatı uygun. Ondan alayım kendim burdan kavanoz alır süslerim diyorum. 250 gr 10 TL

Kizlar bacak arasinda inanilmaz baski hiss ediyorum, yuruyemiyorum bile... bizimki inshallah cok yakinda gelicek gibi. Yarin nstye giricem tekrar..

İnş canım hayırlarla gelsin inş. Bol yürüyüş çok önemli bu dönemde

Bende gittim geldim nst ağrı çıkmadı ama çok aşağıdaymış 4 gün beklesin alcam iş yapma dediiğne batar gibi aşağıda batmalar var seninkide Can'ım iyice indi demekki

Sen normal doğumu beklesen canım demekki baya da beklemiş olacaktın. Senin kız 40 ı bitirirdi heralde.
Neyse ki geleceği tarih belli

Ya bende sizleri çok merak ediyorum ama benim facem yok kullanmiyorum, çok üzgünüm..

Ben agra yı da gördüm, Sölmez i de gördüm, ouixxx de gördüm

Hani hayatımıza Nasıl girmişse bu face. Benim face im yok diyen garibime gidiyor arkadaş çok şart sanki

Canım benimde bayadır var hatta çoğaldı doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi kırmızı gelen bişey yoksa normaldir galiba
Canım normal benim de oluyordu ve kaşıntı oluyordu doktur kan ve idrar testı iştedı hersey normal idi idrarında intap cıktı ve neydı ismi ya kaşıntı var onun için ilac verdi kullandım simdim iyim baklım

Günaydın canım nasılsın hayırlı olsun valla bitmez alışveriş havalarda soğudu simdi kişliklar cıktı cok guzel bende gördüm sizi :)

Günaydın kızlar nasılsınız valla dün aksam hepimizi gördüm cok guzel kızlarınınız sızlerı gordume tanıdıma cok mutlu oldum kızlar sonra cocuklarımız olduğumda da yazısırız Allah izni ile kızlar :)

Günaydın annişler

Sıkıntılı bir gece geçirdim.
Karnım ağrıyor, ama normal bi karın ağrısı değil diyaframımın olduğu bölge. Acaba üşüttüm mü. Gece boyu kıvrandım durdum

Günaydın canım nasılsın hayırlı olsun valla bitmez alışveriş havalarda soğudu simdi kişliklar cıktı cok guzel bende gördüm sizi :)

Seni de görmüştüm beeen
Evet canım soğuklar bir anda geldi....

Sayfaya da yazdım ama bebişler olduktan sonra pek yazışma olacağını sanmıyorum. Bak kaç kişi doğum yaptı çıt yok daha

Günaydın kızlar
Selen_Ay geçmiş olsun soğuk algınlığı belkide bende daha doğurmadım dediğin gibi normal doğum olsa heralde 41 de falan gelirdi

H hayatalya senden 2 gün sonra olcak inş.

Kızlar Bencede doğumdan sonra bu kadar giren olmaz buraya belki gaz Ateş emzirme sorunu falan olursa danışmak için girilir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…