Evet cnm Dün üşütmüş olabilirim hiç olmazdı havalar değişik bu aralar dikkat etmek lazımNormal bir akinti canim bende yaklasik 15gundur var. Doktoruma sormustum, normal demistim. Üşütüyorsanda fazlalaşıyor olabilir.
Yok bende de Can'ım kırmızıllıkyaklaştı ya herşeyi doğuma yoruyorumCanım benimde bayadır var hatta çoğaldı doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi kırmızı gelen bişey yoksa normaldir galiba
Ben bile öyleyim canım agrim falan oluyo acaba mi diyorum basliyomu seninki daha daha yakın normal doğuma yormanYok bende de Can'ım kırmızıllıkyaklaştı ya herşeyi doğuma yoruyorum
Aynen Can'ım senin çatı normal mi çıktı doğuma uygunmu dedi benim çatı muayenesi olmadı sezeryan olcak Artık heyecan geri sayım başladıbenimde oluyor bir haftadır. doktor çatı muayenesinde de farketti normal dedi. bu zamana kadar hiç akıntım olmuyordu. doğum belirtisi demedi ama bence rahim doğuma hazırlandığı için oluyor.
bir de sık olmuyor arada oluyor ama hemen anlıyorum yoğun olduğu için,acaba nişan mı geldi diye gidiyorum wc ye ama akıntı sadece kahverengi pembemsi bişey yok. beklemeye devam.
Aynen Can'ım senin çatı normal mi çıktı doğuma uygunmu dedi benim çatı muayenesi olmadı sezeryan olcak Artık heyecan geri sayım başladı
Cnm bende de bi kac haftadi var, dogumun yaklastigini gosteriyo belkiSelam kızlar birşey danışcam afedersiniz yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilirmi yaşayan varmı
Olabilir canım sen yine doktoruna sor tabi ama korkulcak bise oldugunu sanmiorum, geçmis olsun cnm.Evet cnm Dün üşütmüş olabilirim hiç olmazdı havalar değişik bu aralar dikkat etmek lazım
Kizlar bacak arasinda inanilmaz baski hiss ediyorum, yuruyemiyorum bile... bizimki inshallah cok yakinda gelicek gibi. Yarin nstye giricem tekrar..
Bende gittim geldim nst ağrı çıkmadı ama çok aşağıdaymış 4 gün beklesin alcam iş yapma dediiğne batar gibi aşağıda batmalar var seninkide Can'ım iyice indi demekki
Ya bende sizleri çok merak ediyorum ama benim facem yok kullanmiyorum, çok üzgünüm..
Günaydın canım buldum aksam tatlım :) nasılsınCanım 2016 temmuz agustos eylül ekim olan
Canım normal benim de oluyordu ve kaşıntı oluyordu doktur kan ve idrar testı iştedı hersey normal idi idrarında intap cıktı ve neydı ismi ya kaşıntı var onun için ilac verdi kullandım simdim iyim baklımCanım benimde bayadır var hatta çoğaldı doktor normal hormonlardan kaynaklı dedi kırmızı gelen bişey yoksa normaldir galiba
Günaydın canım nasılsın hayırlı olsun valla bitmez alışveriş havalarda soğudu simdi kişliklar cıktı cok guzel bende gördüm sizi :)Kızlar bu arada ben azıcık alışveriş yaptım
Kızımın banyo kovasını almıştım, maşrafası denk gelmiyordu aynı renk buldum şükür. Bi de çorap aldım kızıma
Aynı gün tüp bebek koydurduğumuz arkadaş var. Onun ikiz tutmuştu. Onun kızlarına bişeyler aldım.
Kalın çorap aldım. Yıkansın atıcam doğum çantasına
Normalde seyahat de kullandığım fırçam var ama daha küçük bişey istedim. Katlanır boy fırça ve macun aldım.
Yarın yağmur yağmasa da zemzem suyu, hurma ve hastanede dağıtacağım çikolatayı alsam.
Bi de nette takipte olduğum akide şekeri satan bi firma var. Fiyatı uygun. Ondan alayım kendim burdan kavanoz alır süslerim diyorum. 250 gr 10 TL
İnş canım hayırlarla gelsin inş. Bol yürüyüş çok önemli bu dönemde
Sen normal doğumu beklesen canım demekki baya da beklemiş olacaktın. Senin kız 40 ı bitirirdi heralde.
Neyse ki geleceği tarih belli
Ben agra yı da gördüm, Sölmez i de gördüm, ouixxx de gördüm
Hani hayatımıza Nasıl girmişse bu face. Benim face im yok diyen garibime gidiyor arkadaşçok şart sanki
Ay canım günaydın ne zaman olcaksın Sezeryan ben pazartesı valla az kaldıAynen Can'ım senin çatı normal mi çıktı doğuma uygunmu dedi benim çatı muayenesi olmadı sezeryan olcak Artık heyecan geri sayım başladı
Günaydın canım nasılsın hayırlı olsun valla bitmez alışveriş havalarda soğudu simdi kişliklar cıktı cok guzel bende gördüm sizi :)
Günaydın kızlar nasılsınız valla dün aksam hepimizi gördüm cok guzel kızlarınınız sızlerı gordume tanıdıma cok mutlu oldum kızlar sonra cocuklarımız olduğumda da yazısırız Allah izni ile kızlar :)
Ben bile öyleyim canım agrim falan oluyo acaba mi diyorum basliyomu seninki daha daha yakın normal doğuma yorman
Normalmiş tatlım da ben ağrı gelince yine de tedirgin oluyorumbenimde ufak ufak adet sancısına benzer şeyler oluyor arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?