Normalmiş tatlım da ben ağrı gelince yine de tedirgin oluyorum
Selam canım evet canım haklısın cocuk olunca bek göremiyoruz canım havalar bu sıra cok soğuk o yuzden üşütmüş olabilirsin dikkat et cnö benimGünaydın annişler
Sıkıntılı bir gece geçirdim.
Karnım ağrıyor, ama normal bi karın ağrısı değildiyaframımın olduğu bölge. Acaba üşüttüm mü. Gece boyu kıvrandım durdum
Seni de görmüştüm beeen
Evet canım soğuklar bir anda geldi....
Sayfaya da yazdım ama bebişler olduktan sonra pek yazışma olacağını sanmıyorum. Bak kaç kişi doğum yaptı çıt yok daha
Günaydın CNN nasılsın :)Günaydın kızlar gördüm seni hayatalya :))
Normal canım yavas yavas dogum hazırlık ağrısı imiş oyle dediler banada doktur normalmiş yani :)benimde ufak ufak adet sancısına benzer şeyler oluyor arkadaşlar.
Günaydın canım benim :)Gunaydin kizlar :)
Evet canım benim yarın esim geliyor ertesi günde bebeğim geliyor :₺Günaydın kızlar
Selen_Ay geçmiş olsun soğuk algınlığı belkide bende daha doğurmadım dediğin gibi normal doğum olsa heralde 41 de falan gelirdi
H hayatalya senden 2 gün sonra olcak inş.
Kızlar Bencede doğumdan sonra bu kadar giren olmaz buraya belki gaz Ateş emzirme sorunu falan olursa danışmak için girilir gibi
İyiyim canım senn nasılsınGünaydın CNN nasılsın :)
Hayırlı Uğurlu olsun bebeğin tatlım, şükür her şey iyi bitmiş. resmini de at prensesinin,Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
Günaydın kızlar
Selen_Ay geçmiş olsun soğuk algınlığı belkide bende daha doğurmadım dediğin gibi normal doğum olsa heralde 41 de falan gelirdi
H hayatalya senden 2 gün sonra olcak inş.
Kızlar Bencede doğumdan sonra bu kadar giren olmaz buraya belki gaz Ateş emzirme sorunu falan olursa danışmak için girilir gibi
Selam canım evet canım haklısın cocuk olunca bek göremiyoruz canım havalar bu sıra cok soğuk o yuzden üşütmüş olabilirsin dikkat et cnö benim
Evet canım benim yarın esim geliyor ertesi günde bebeğim geliyor :₺
Biz geldik, nst reaktif cikti, bebeyimiz haftasuna uyumlu, iri bebek değilmiş, suyumuz normal. Doktor doğum için kan tahlilleri aldı. Yine 72 saat sonra gideceğim. Yürüyüş falan yapımmı diye sordum, doğumu hızlandırmak için bir şey yapma dedi, akışına bırak, zamanın dolmamış henüz, önümüz kış havalar serinliyor, ne kadar gününe yakın doğarsa bir o kadar iyi dedi. O zaman daha direncli oluyorlar bebekler.
Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
Gözünaydın Can'ım darısı bize inş.sizde toparlarsınız en yakın Zaman'da maşallah bebeğin kilosuda iyi hep merak ediyorum ultrasonla söylediği kiloyla farklı mı doğuyor hemen hemen aynımıMerhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
benimki baya inmiş aşağı, doğum için tetikte, fazladan bir şey yapma anlamında demiş belki. nstde kasılmalarımız da çıkıyor, o yüzden sadece gelmek istediği zamanı bekle dedi. zaten yürüyüş yap dese de yapamazdım herhalde, bacaklarımın arası felaket acıyor, resmen penguen oldumBen de üşüttüm gibi düşünüyorum ama o ağrı hala gitmedi. Sanki taş oturdu karnımın üst kısmına, kızım da aşşağı baskı veriyor zaten...
Doğum öncesi hastalanmak hiç istemiyorum
Hakkaten senin kız 40 haftasını beklerdi normal doğum olsaydı. Nasip işte
Aynen havalar birden soğudu, bir de ben yanıyorum diye üstüme de bişey almıyorum...
Hadi bakalım çifte gözün aydın şimdiden : )
Maşallah canım herşey yolunda
Doktor normal şeyler söylemişte. O zaman neden bütün doktorlar yürüyüşü tavsiye ediyor orası çelişkili...
Maşallah bebeğine canım. Çok şükür de iyisiniz.
Kızın kucağında tadına doyum da olmuyordur ne güzel.
Darısı bizlere inş.
2. kere sezeryanı yaşamış olanlardan hep aynı şeyi duyuyorum ama.... İlk bebekte hiçkimse, hiç bir anneye bunu anlatamıyor sanırım. Hele hele bir de doktor bebekle korkuttuysa....
Gözün aydın tatlım allah analı babalı buyutsunnnn inş. Darısı bizlere :))Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
benimki baya inmiş aşağı, doğum için tetikte, fazladan bir şey yapma anlamında demiş belki. nstde kasılmalarımız da çıkıyor, o yüzden sadece gelmek istediği zamanı bekle dedi. zaten yürüyüş yap dese de yapamazdım herhalde, bacaklarımın arası felaket acıyor, resmen penguen oldumbebek 40ı beklerse o zaman yürüyüş önerir bence. benim doktor doğuma çok normal bakıyo, onu yap buny ap, veya onu yapma bunu yapma uyarısında çok nadiren bulunur. her doktor tarzı farklı.. biz hamile olduğumuz için gözümüzde büyütüyoruz.
selam kızlar..
Selen_Ay bende gece ayağımın ağrısından uyuyamadım hiç galiba gün geçtikçe ağrımayan yerimiz kalmıcak
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah canım bende çok sabırsızlanmaya başladım inşallah rabbim bebeğimizin kokusunu içimize çekmeyi kucağımıza almayı nasip ederMerhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
Iyim canım bende aynı heycan ile bekliyorumİyiyim canım senn nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?