-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selam canım evet canım haklısın cocuk olunca bek göremiyoruz canım havalar bu sıra cok soğuk o yuzden üşütmüş olabilirsin dikkat et cnö benim

Evet canım benim yarın esim geliyor ertesi günde bebeğim geliyor :₺

Biz geldik, nst reaktif cikti, bebeyimiz haftasuna uyumlu, iri bebek değilmiş, suyumuz normal. Doktor doğum için kan tahlilleri aldı. Yine 72 saat sonra gideceğim. Yürüyüş falan yapımmı diye sordum, doğumu hızlandırmak için bir şey yapma dedi, akışına bırak, zamanın dolmamış henüz, önümüz kış havalar serinliyor, ne kadar gününe yakın doğarsa bir o kadar iyi dedi. O zaman daha direncli oluyorlar bebekler.

Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın

Hayırlı Uğurlu olsun bebeğin tatlım, şükür her şey iyi bitmiş. resmini de at prensesinin,
İnşallah çabuk toparlanırsın

Ben de üşüttüm gibi düşünüyorum ama o ağrı hala gitmedi. Sanki taş oturdu karnımın üst kısmına, kızım da aşşağı baskı veriyor zaten...
Doğum öncesi hastalanmak hiç istemiyorum

Hakkaten senin kız 40 haftasını beklerdi normal doğum olsaydı. Nasip işte

Selam canım evet canım haklısın cocuk olunca bek göremiyoruz canım havalar bu sıra cok soğuk o yuzden üşütmüş olabilirsin dikkat et cnö benim

Aynen havalar birden soğudu, bir de ben yanıyorum diye üstüme de bişey almıyorum...

Evet canım benim yarın esim geliyor ertesi günde bebeğim geliyor :₺

Hadi bakalım çifte gözün aydın şimdiden : )

Maşallah canım herşey yolunda
Doktor normal şeyler söylemişte. O zaman neden bütün doktorlar yürüyüşü tavsiye ediyor orası çelişkili...

Maşallah bebeğine canım. Çok şükür de iyisiniz.
Kızın kucağında tadına doyum da olmuyordur ne güzel.
Darısı bizlere inş.

2. kere sezeryanı yaşamış olanlardan hep aynı şeyi duyuyorum ama.... İlk bebekte hiçkimse, hiç bir anneye bunu anlatamıyor sanırım. Hele hele bir de doktor bebekle korkuttuysa....

Gözünaydın Can'ım darısı bize inş.sizde toparlarsınız en yakın Zaman'da maşallah bebeğin kilosuda iyi hep merak ediyorum ultrasonla söylediği kiloyla farklı mı doğuyor hemen hemen aynımı

benimki baya inmiş aşağı, doğum için tetikte, fazladan bir şey yapma anlamında demiş belki. nstde kasılmalarımız da çıkıyor, o yüzden sadece gelmek istediği zamanı bekle dedi. zaten yürüyüş yap dese de yapamazdım herhalde, bacaklarımın arası felaket acıyor, resmen penguen oldumbebek 40ı beklerse o zaman yürüyüş önerir bence. benim doktor doğuma çok normal bakıyo, onu yap buny ap, veya onu yapma bunu yapma uyarısında çok nadiren bulunur. her doktor tarzı farklı.. biz hamile olduğumuz için gözümüzde büyütüyoruz.

Gözün aydın tatlım allah analı babalı buyutsunnnn inş. Darısı bizlere :))

selam kızlar..
Selen_Ay bende gece ayağımın ağrısından uyuyamadım hiç galiba gün geçtikçe ağrımayan yerimiz kalmıcak

Canım benim doktor da hiç bir şey söylemez. Şimdiye kadar hamilelikle ilgili söylediği tek şey; iki ay üst üste idi, yediklerine dikkat et. Onun dışında şunu yap, bunu yapma hiiiç demedi. Bakar bebeğe gelişimi iyi, tamam. Bir de 2 aydır çok su iç diyor o kadar.
Doktorların geneli diyor ya yürüyüş yapın doğuma yardımcı olur diye. Ondan sordum.
Bi de dediğin gibi senin bebiş gelmeye her an istekli zaten, o yüzden demiş de olabilir.

Demin beri ütü yapıyorum (2 saattir), dünden zaten yorgundum üstüne karnım ağrıyordu, şimdide yorgunluk katlandı, karnım taş gibi. Allahtan kızımı okşayınca hareket ediyor da iyi olduğunu biliyorum. Annesinin kuzusu yavrum...

selam kızlar..
Selen_Ay bende gece ayağımın ağrısından uyuyamadım hiç galiba gün geçtikçe ağrımayan yerimiz kalmıcak

Sana da geçmiş olsun canım.
Ayağın neden ağrıdı, yorgunluktan filan mı?

Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah canım bende çok sabırsızlanmaya başladım inşallah rabbim bebeğimizin kokusunu içimize çekmeyi kucağımıza almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…