-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Hadı gözün Aydın olsun dıkkat et yat dınlen canım gunünde geldım allahım izni bebegın canım :)

Ay canım hayırlı olsun gözün Aydın olsun Allah anne ile babalı büyütsün canım :)

Sagol canım valla vakıt geçmiyor sanki dikkat et tatlım suyu felan sıcak iç :)

dün misafir gelcek diye evi temizledim biraz ortalığı falan topladım sonra akşam bir ağrı başladı dizimden parmak ucuma kadar kemiklerim nasıl ağrıdı sanki kemiklerimi kırıyorlar gibi.üstüne birde gece kramp girmeye başladı.sağolsun eşim gece kalkıp masaj falan yaptı sonrada sızmışım zaten.

slm kizlar benim de bacak arasi cok agriyor yururkende zorluk cekiyorum dr 5 ekimde gel dedi agrilarimin olmasi acaba erken degil mi? bebegimin hareket leri artik canimi acitiyor sigmiyor sanki icime firlaip cikacak gibi oluyor

slm kizlar benim de bacak arasi cok agriyor yururkende zorluk cekiyorum dr 5 ekimde gel dedi agrilarimin olmasi acaba erken degil mi? bebegimin hareket leri artik canimi acitiyor sigmiyor sanki icime firlaip cikacak gibi oluyor
Cnm ben de aynı durumdayım, bebek iyice aşağı indiyi için öyle oluyor.

Masallah canim Allah bagislasinnn :) darisi bizlere insallah :)
Kızlar mutlubulut dan haberi olan var mı?

MutluBulut_ canım bizden habersiz doğuma filan gitmedin değil mi
yok yok kuzum haftaya yapacaginiz temizligi bugun yaptik gece yarisina kadar cok sukur ev mis gibi oldu bugun kuzenimde defalarca aramis duymamisim oda dogum yapiyorum sanmis

Kızlar biz de 34+5 teyiz. Bebeğim 33+6 da 2300 kg. 45 cm di. Altta çok baskı hissediyorum nstye de girdim ama erken doğum riski yok dedi doktor bebek çok kasılıyor yalancı doğum kasılmalarıymış bu ağırlığı baskıyı altta yaşadıkça sanki her an doğuracakmış gibi hissediyorum ki benim 2. ve sezeryan.. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.

Günaydın kızlar nasılsınız son gun bugun son kez hazırlık yapcam cokta heycan var valla kızlar eşimde geliyor bugun allahımn izni ile sizler nasılsınız :)

Valla çok kıskandım sizi ya ben nasil görcem banane bi yolunu bulun.
Bnmde vardi face ama dondurdum. Sadece instagram kullaniyorum.

Bende 33te gittigimde 2100grdı. Pazartesi gunude kontrolum var. Artik son zmnlara yaklasiyoruz normal baskilar hem senin 2ymis Allah bagislasin, biz deneyimsiziz
Sagsaglim kucagimiza alalim bebeklerimizi ne diyelim.

Günaydın annişler

Nasılsınız bugün....
Sürpriz yapıp doğuma gidecek yok heralde : )

Hava ne kadar soğudu öyle yaaaa
Gece kalktık donuyorum. Eşim gitti battaniyeyi getirdi de ısınıp uyumuşuz. Bebişler doğana kadar hava kalorifer yakılacak kıvama gelecek anlaşılan

Yorgunluktan canım işte.... Kendimizi fazla yormayalım desek de olmuyor.
Onunla geçmiş olsun da sen yine de dikkat et.
Ben de yorulunca hemen şişmeye başlıyorum, bir de karnım sertleşiyor
Ama son zamanlar artık ve son hazırlıklar... Yorulmayalım desek de olmuyor...

Sanırım artık sona gelindiği için böyle. Bir de penguen gibi yürünmesi cabası : )

Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inş

Masallah canim Allah bagislasinnn :) darisi bizlere insallah :)

yok yok kuzum haftaya yapacaginiz temizligi bugun yaptik gece yarisina kadar cok sukur ev mis gibi oldu bugun kuzenimde defalarca aramis duymamisim oda dogum yapiyorum sanmis

Dedim bu kız girmeden durmazdı nooluyor : )
Hadi gözünüz aydın ev temizliği faslı bitmiş

Biz gitmeden kardeşimle dip bucak temizledik de ne oldu, ev yine battı yaaaa
Sinir geliyor böyle görünce

Maşallah bebeğine
2. Olduğu için yalancı kasılmalar daha erken başlarmış diye bişeyler okumuştum sanki.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlar nasılsınız son gun bugun son kez hazırlık yapcam cokta heycan var valla kızlar eşimde geliyor bugun allahımn izni ile sizler nasılsınız :)

Bizler iyiyiz de sendeki heyecan bende de olsun isterdim sanırım...
Hadi gözün aydın

Sagol canım haber edecekim ama esim otobüsü kaçırmış İstanbul dan da uçak bınecek umarım yetişir canım ya

Sagol canım benim vakit geçmiyor valla edimde gec kaldı otobüse oy oy :)

Hoşgeldin canım hayırlısıyla tamamlarİz inş. Son zamanlarimizi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…