Hadı gözün Aydın olsun dıkkat et yat dınlen canım gunünde geldım allahım izni bebegın canım :)Biz geldik, nst reaktif cikti, bebeyimiz haftasuna uyumlu, iri bebek değilmiş, suyumuz normal. Doktor doğum için kan tahlilleri aldı. Yine 72 saat sonra gideceğim. Yürüyüş falan yapımmı diye sordum, doğumu hızlandırmak için bir şey yapma dedi, akışına bırak, zamanın dolmamış henüz, önümüz kış havalar serinliyor, ne kadar gününe yakın doğarsa bir o kadar iyi dedi. O zaman daha direncli oluyorlar bebekler.
Ay canım hayırlı olsun gözün Aydın olsun Allah anne ile babalı büyütsün canım :)Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
Sagol canım valla vakıt geçmiyor sanki dikkat et tatlım suyu felan sıcak iç :)Ben de üşüttüm gibi düşünüyorum ama o ağrı hala gitmedi. Sanki taş oturdu karnımın üst kısmına, kızım da aşşağı baskı veriyor zaten...
Doğum öncesi hastalanmak hiç istemiyorum
Hakkaten senin kız 40 haftasını beklerdi normal doğum olsaydı. Nasip işte
Aynen havalar birden soğudu, bir de ben yanıyorum diye üstüme de bişey almıyorum...
Hadi bakalım çifte gözün aydın şimdiden : )
Maşallah canım herşey yolunda
Doktor normal şeyler söylemişte. O zaman neden bütün doktorlar yürüyüşü tavsiye ediyor orası çelişkili...
Maşallah bebeğine canım. Çok şükür de iyisiniz.
Kızın kucağında tadına doyum da olmuyordur ne güzel.
Darısı bizlere inş.
2. kere sezeryanı yaşamış olanlardan hep aynı şeyi duyuyorum ama.... İlk bebekte hiçkimse, hiç bir anneye bunu anlatamıyor sanırım. Hele hele bir de doktor bebekle korkuttuysa....
dün misafir gelcek diye evi temizledim biraz ortalığı falan topladım sonra akşam bir ağrı başladı dizimden parmak ucuma kadar kemiklerim nasıl ağrıdı sanki kemiklerimi kırıyorlar gibi.üstüne birde gece kramp girmeye başladı.sağolsun eşim gece kalkıp masaj falan yaptı sonrada sızmışım zaten.Canım benim doktor da hiç bir şey söylemez. Şimdiye kadar hamilelikle ilgili söylediği tek şey; iki ay üst üste idi, yediklerine dikkat et. Onun dışında şunu yap, bunu yapma hiiiç demedi. Bakar bebeğe gelişimi iyi, tamam. Bir de 2 aydır çok su iç diyor o kadar.
Doktorların geneli diyor ya yürüyüş yapın doğuma yardımcı olur diye. Ondan sordum.
Bi de dediğin gibi senin bebiş gelmeye her an istekli zaten, o yüzden demiş de olabilir.
Demin beri ütü yapıyorum (2 saattir), dünden zaten yorgundum üstüne karnım ağrıyordu, şimdide yorgunluk katlandı, karnım taş gibi. Allahtan kızımı okşayınca hareket ediyor da iyi olduğunu biliyorum. Annesinin kuzusu yavrum...
Sana da geçmiş olsun canım.
Ayağın neden ağrıdı, yorgunluktan filan mı?
Cnm ben de aynı durumdayım, bebek iyice aşağı indiyi için öyle oluyor.slm kizlar benim de bacak arasi cok agriyor yururkende zorluk cekiyorum dr 5 ekimde gel dedi agrilarimin olmasi acaba erken degil mi? bebegimin hareket leri artik canimi acitiyor sigmiyor sanki icime firlaip cikacak gibi oluyor
bana daha cok erken gibi geliyor yada hazir degilimCnm ben de aynı durumdayım, bebek iyice aşağı indiyi için öyle oluyor.
Merhaba kızlar müjdeli haberle geldim :) 21 Eylül Çarşamba günü saat 13:32 de kızım doğdu :) tabi ben saatler sonra gördüm kokladım ama olsun. Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin. Kızlar bir görseniz okadar tatlı ki maşallah sübhanallah 3.165 gr doğdu ama hastanede 2.950 gr düştü şişklikleri inince. Ama kısa sürede toparlarız inşallah. Dün eve geldik ama ben hiç rahat hareket edemiyorum dikiş yerlerim çok sancılı kesinlikle normal yapabiliyorsanız normal doğum yapın
Kızlar mutlubulut dan haberi olan var mı?
MutluBulut_ canım bizden habersiz doğuma filan gitmedin değil mi
Kızlar bu arada ben azıcık alışveriş yaptım
Kızımın banyo kovasını almıştım, maşrafası denk gelmiyordu aynı renk buldum şükür. Bi de çorap aldım kızıma
Aynı gün tüp bebek koydurduğumuz arkadaş var. Onun ikiz tutmuştu. Onun kızlarına bişeyler aldım.
Kalın çorap aldım. Yıkansın atıcam doğum çantasına
Normalde seyahat de kullandığım fırçam var ama daha küçük bişey istedim. Katlanır boy fırça ve macun aldım.
Yarın yağmur yağmasa da zemzem suyu, hurma ve hastanede dağıtacağım çikolatayı alsam.
Bi de nette takipte olduğum akide şekeri satan bi firma var. Fiyatı uygun. Ondan alayım kendim burdan kavanoz alır süslerim diyorum. 250 gr 10 TL
İnş canım hayırlarla gelsin inş. Bol yürüyüş çok önemli bu dönemde
Sen normal doğumu beklesen canım demekki baya da beklemiş olacaktın. Senin kız 40 ı bitirirdi heralde.
Neyse ki geleceği tarih belli
Ben agra yı da gördüm, Sölmez i de gördüm, ouixxx de gördüm
Hani hayatımıza Nasıl girmişse bu face. Benim face im yok diyen garibime gidiyor arkadaşçok şart sanki
Bende 33te gittigimde 2100grdı. Pazartesi gunude kontrolum var. Artik son zmnlara yaklasiyoruz normal baskilar hem senin 2ymis Allah bagislasin, biz deneyimsizizKızlar biz de 34+5 teyiz. Bebeğim 33+6 da 2300 kg. 45 cm di. Altta çok baskı hissediyorum nstye de girdim ama erken doğum riski yok dedi doktor bebek çok kasılıyor yalancı doğum kasılmalarıymış bu ağırlığı baskıyı altta yaşadıkça sanki her an doğuracakmış gibi hissediyorum ki benim 2. ve sezeryan.. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
Günaydın kızlar nasılsınız son gun bugun son kez hazırlık yapcam cokta heycan var valla kızlar eşimde geliyor bugun allahımn izni ile sizler nasılsınız :)[/Q
Canim guzel haberlerini bekliyoruz
dün misafir gelcek diye evi temizledim biraz ortalığı falan topladım sonra akşam bir ağrı başladı dizimden parmak ucuma kadar kemiklerim nasıl ağrıdı sanki kemiklerimi kırıyorlar gibi.üstüne birde gece kramp girmeye başladı.sağolsun eşim gece kalkıp masaj falan yaptı sonrada sızmışım zaten.
slm kizlar benim de bacak arasi cok agriyor yururkende zorluk cekiyorum dr 5 ekimde gel dedi agrilarimin olmasi acaba erken degil mi? bebegimin hareket leri artik canimi acitiyor sigmiyor sanki icime firlaip cikacak gibi oluyor
Masallah canim Allah bagislasinnn :) darisi bizlere insallah :)
yok yok kuzum haftaya yapacaginiz temizligi bugun yaptik gece yarisina kadar cok sukur ev mis gibi oldu bugun kuzenimde defalarca aramis duymamisim oda dogum yapiyorum sanmis
Kızlar biz de 34+5 teyiz. Bebeğim 33+6 da 2300 kg. 45 cm di. Altta çok baskı hissediyorum nstye de girdim ama erken doğum riski yok dedi doktor bebek çok kasılıyor yalancı doğum kasılmalarıymış bu ağırlığı baskıyı altta yaşadıkça sanki her an doğuracakmış gibi hissediyorum ki benim 2. ve sezeryan.. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
Günaydın kızlar nasılsınız son gun bugun son kez hazırlık yapcam cokta heycan var valla kızlar eşimde geliyor bugun allahımn izni ile sizler nasılsınız :)
Günaydın canım iyim bende ne olsun bekliyoruz işte :)Günaydın kızlariyi pazarlar herkes iyidir umarım
Sagol canım benim vakit geçmiyor valla edimde gec kaldı otobüse oy oy :)Günaydın annişler
Nasılsınız bugün....
Sürpriz yapıp doğuma gidecek yok heralde : )
Hava ne kadar soğudu öyle yaaaa
Gece kalktık donuyorum. Eşim gitti battaniyeyi getirdi de ısınıp uyumuşuz. Bebişler doğana kadar hava kalorifer yakılacak kıvama gelecek anlaşılan
Yorgunluktan canım işte.... Kendimizi fazla yormayalım desek de olmuyor.
Onunla geçmiş olsun da sen yine de dikkat et.
Ben de yorulunca hemen şişmeye başlıyorum, bir de karnım sertleşiyor
Ama son zamanlar artık ve son hazırlıklar... Yorulmayalım desek de olmuyor...
Sanırım artık sona gelindiği için böyle. Bir de penguen gibi yürünmesi cabası : )
Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inş
Dedim bu kız girmeden durmazdı nooluyor : )
Hadi gözünüz aydın ev temizliği faslı bitmiş
Biz gitmeden kardeşimle dip bucak temizledik de ne oldu, ev yine battı yaaaa
Sinir geliyor böyle görünce
Maşallah bebeğine
2. Olduğu için yalancı kasılmalar daha erken başlarmış diye bişeyler okumuştum sanki.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bizler iyiyiz de sendeki heyecan bende de olsun isterdim sanırım...
Hadi gözün aydın
Hoşgeldin canım hayırlısıyla tamamlarİz inş. Son zamanlarimizi daKızlar biz de 34+5 teyiz. Bebeğim 33+6 da 2300 kg. 45 cm di. Altta çok baskı hissediyorum nstye de girdim ama erken doğum riski yok dedi doktor bebek çok kasılıyor yalancı doğum kasılmalarıymış bu ağırlığı baskıyı altta yaşadıkça sanki her an doğuracakmış gibi hissediyorum ki benim 2. ve sezeryan.. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?