-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
GunAydın iyi pazarlar herkese kızlar H hayatalya inş. Yetişir canım ne güzel heyecanlar yaa ben de istiyorumm :))
sekerli_seker seni de görmek istoyoruuuzzz napsak ki bilemedim
Selen_Ay cidden hava baya soğudu ya tam soğuklara kaçak bizim bebisler

Cok sukur canim ya ama baya yorulduk. Yine kalcam agridi donemedim gece yarisi bagirarark esimi uyandirdim ec ye gidicem kalkamiyorum diye ayakta cok kalip yorulunca oluyor anladim. Yine pislenecek tabi hele bizim burasi ayri bir pisleniyor yuk kamyonlatinin surekli gecisiyle havada ucusan tozlari gorsen :/

Valla çok kıskandım sizi ya ben nasil görcem banane bi yolunu bulun.
Bnmde vardi face ama dondurdum. Sadece instagram kullaniyorum.

Nasıl görcen
Benim face sırf oyun oynamaya var zaten
İnstagramı da emzik zinciri için açmıştım

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkes iyidir umarım

İyiyiz şükür canım. Dün ütü yaparken ne kadar yorulsam da çarşıya inmedim ya akşam daha rahat yattım. Kızım da bu sabah daha hareketli. Ben yorulunca kızım da az hareket ediyor

Sagol canım benim vakit geçmiyor valla edimde gec kaldı otobüse oy oy :)

Başka otobüs yok mu canım
Olmadı mecbur uçağa binecek artık. Nasip yani

Benim de İstanbul'da uçağı kaçırıp paşa paşa merkeze inip otobüse binmişliğim vardır hem de eşim binebildi, ben kalmıştım öyle....

.

Hiç sorma canım yaaa.
Sabah kalktık havanın bile rengi değişik
Kış geldi geldi...

Aynen canım şu dönem yorgunluklar beter vuruyor

Hayırlı Uğurlu olsun bebeğin tatlım, şükür her şey iyi bitmiş. resmini de at prensesinin,
İnşallah çabuk toparlanırsın

Gözünaydın Can'ım darısı bize inş.sizde toparlarsınız en yakın Zaman'da maşallah bebeğin kilosuda iyi hep merak ediyorum ultrasonla söylediği kiloyla farklı mı doğuyor hemen hemen aynımı

Gözün aydın tatlım allah analı babalı buyutsunnnn inş. Darısı bizlere :))

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) herkes hayırlısı ile alsın bebeklerini kollarına onlar için herşeye değer gerçekten:) evet bana ultrasonda kilosunu 3.070 gr demişti doktor ama 3.165gr doğdu çok fark etmesede oynama oluyor tabiki canım daisy5

Ay canım evet baklım kaçırmaz binecek simdi Allah izni ile sen ne yapyon nasılsın

Maşallah canım yaa böyle bebekleri görünce artık bizde kucağımıza alalım oluyorum bende daha belirti yok yaa ne Zaman doğuracaksam sabırsızlandım iyice

Daha vaktin vardır annesi gelir sağlıkla yavrun inşallah evlat çok başka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…