Cok sukur canim ya ama baya yorulduk. Yine kalcam agridi donemedim gece yarisi bagirarark esimi uyandirdim ec ye gidicem kalkamiyorum diyeGünaydın annişler
Nasılsınız bugün....
Sürpriz yapıp doğuma gidecek yok heralde : )
Hava ne kadar soğudu öyle yaaaa
Gece kalktık donuyorum. Eşim gitti battaniyeyi getirdi de ısınıp uyumuşuz. Bebişler doğana kadar hava kalorifer yakılacak kıvama gelecek anlaşılan
Yorgunluktan canım işte.... Kendimizi fazla yormayalım desek de olmuyor.
Onunla geçmiş olsun da sen yine de dikkat et.
Ben de yorulunca hemen şişmeye başlıyorum, bir de karnım sertleşiyor
Ama son zamanlar artık ve son hazırlıklar... Yorulmayalım desek de olmuyor...
Sanırım artık sona gelindiği için böyle. Bir de penguen gibi yürünmesi cabası : )
Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inş
Dedim bu kız girmeden durmazdı nooluyor : )
Hadi gözünüz aydın ev temizliği faslı bitmiş
Biz gitmeden kardeşimle dip bucak temizledik de ne oldu, ev yine battı yaaaa
Sinir geliyor böyle görünce
Maşallah bebeğine
2. Olduğu için yalancı kasılmalar daha erken başlarmış diye bişeyler okumuştum sanki.
Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bizler iyiyiz de sendeki heyecan bende de olsun isterdim sanırım...
Hadi gözün aydın
Valla çok kıskandım sizi ya ben nasil görcem banane bi yolunu bulun.
Bnmde vardi face ama dondurdum. Sadece instagram kullaniyorum.
Günaydın kızlariyi pazarlar herkes iyidir umarım
Sagol canım benim vakit geçmiyor valla edimde gec kaldı otobüse oy oy :)
.GunAydın iyi pazarlar herkese kızlar H hayatalya inş. Yetişir canım ne güzel heyecanlar yaa ben de istiyorumm :))
sekerli_seker seni de görmek istoyoruuuzzz napsak ki bilemedim
Selen_Ay cidden hava baya soğudu ya tam soğuklara kaçak bizim bebisler
Cok sukur canim ya ama baya yorulduk. Yine kalcam agridi donemedim gece yarisi bagirarark esimi uyandirdim ec ye gidicem kalkamiyorum diyeayakta cok kalip yorulunca oluyor anladim. Yine pislenecek tabi hele bizim burasi ayri bir pisleniyor yuk kamyonlatinin surekli gecisiyle havada ucusan tozlari gorsen :/
Hayırlı Uğurlu olsun bebeğin tatlım, şükür her şey iyi bitmiş. resmini de at prensesinin,
İnşallah çabuk toparlanırsın
Ben de üşüttüm gibi düşünüyorum ama o ağrı hala gitmedi. Sanki taş oturdu karnımın üst kısmına, kızım da aşşağı baskı veriyor zaten...
Doğum öncesi hastalanmak hiç istemiyorum
Hakkaten senin kız 40 haftasını beklerdi normal doğum olsaydı. Nasip işte
Aynen havalar birden soğudu, bir de ben yanıyorum diye üstüme de bişey almıyorum...
Hadi bakalım çifte gözün aydın şimdiden : )
Maşallah canım herşey yolunda
Doktor normal şeyler söylemişte. O zaman neden bütün doktorlar yürüyüşü tavsiye ediyor orası çelişkili...
Maşallah bebeğine canım. Çok şükür de iyisiniz.
Kızın kucağında tadına doyum da olmuyordur ne güzel.
Darısı bizlere inş.
2. kere sezeryanı yaşamış olanlardan hep aynı şeyi duyuyorum ama.... İlk bebekte hiçkimse, hiç bir anneye bunu anlatamıyor sanırım. Hele hele bir de doktor bebekle korkuttuysa....
Gözünaydın Can'ım darısı bize inş.sizde toparlarsınız en yakın Zaman'da maşallah bebeğin kilosuda iyi hep merak ediyorum ultrasonla söylediği kiloyla farklı mı doğuyor hemen hemen aynımı
Gözün aydın tatlım allah analı babalı buyutsunnnn inş. Darısı bizlere :))
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın inşallah canım bende çok sabırsızlanmaya başladım inşallah rabbim bebeğimizin kokusunu içimize çekmeyi kucağımıza almayı nasip eder
Oy oy oyyyy yerim o poncik elleri yaaa 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasinEki Görüntüle 1889325
Herkesten bir maşallah alırız artık bunlarda benim cennet çiçeklerim,can yavrularım :)
Eki Görüntüle 1889325
Herkesten bir maşallah alırız artık bunlarda benim cennet çiçeklerim,can yavrularım :)
Selam canım benim âmin canım Allah'ın izni ile gelir :)GunAydın iyi pazarlar herkese kızlar H hayatalya inş. Yetişir canım ne güzel heyecanlar yaa ben de istiyorumm :))
sekerli_seker seni de görmek istoyoruuuzzz napsak ki bilemedim
Selen_Ay cidden hava baya soğudu ya tam soğuklara kaçak bizim bebisler
Ay canım maşallah nazarlardan korusun Allah cok tatlılar :)Eki Görüntüle 1889325
Ay canım evet baklım kaçırmaz binecek simdi Allah izni ile sen ne yapyon nasılsınNasıl görcen
Benim face sırf oyun oynamaya var zaten
İnstagramı da emzik zinciri için açmıştım
İyiyiz şükür canım. Dün ütü yaparken ne kadar yorulsam da çarşıya inmedim ya akşam daha rahat yattım. Kızım da bu sabah daha hareketli. Ben yorulunca kızım da az hareket ediyor
Başka otobüs yok mu canım
Olmadı mecbur uçağa binecek artık. Nasip yani
Benim de İstanbul'da uçağı kaçırıp paşa paşa merkeze inip otobüse binmişliğim vardırhem de eşim binebildi, ben kalmıştım öyle....
.
Hiç sorma canım yaaa.
Sabah kalktık havanın bile rengi değişik
Kış geldi geldi...
Aynen canım şu dönem yorgunluklar beter vuruyor
41 kere MaşAllah canım benim, Rabbim her iki yavrunu korusun inşallahEki Görüntüle 1889325
Maşallah canım yaa böyle bebekleri görünce artık bizde kucağımıza alalım oluyorum bende daha belirti yok yaa ne Zaman doğuracaksam sabırsızlandım iyiceEki Görüntüle 1889325
Ayy öp annesi bizim yerimize maşallah Allah bağışlasın çok tatlılarEki Görüntüle 1889325
Maşallah canım yaa böyle bebekleri görünce artık bizde kucağımıza alalım oluyorum bende daha belirti yok yaa ne Zaman doğuracaksam sabırsızlandım iyice
Seve seve öperim canım darısı sizinkileri görmeye inşallah :)Ayy öp annesi bizim yerimize maşallah Allah bağışlasın çok tatlılar
Çok teşekkür ederim canım amin cümlemizin evladını :)41 kere MaşAllah canım benim, Rabbim her iki yavrunu korusun inşallah
Teşekkür ederim canım :)Ay canım maşallah nazarlardan korusun Allah cok tatlılar :)
Teşekkür ederim canım amin :)Oy oy oyyyy yerim o poncik elleri yaaa 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?