-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Slm kızlar Nasılsıniz bakalım oğlum okula başladı diye tableti ortadan kaldırdım şimdi o yokken anca girebildim eee ne var ne yok bakalım bendeki durumlar doğurdum doğuracam: ) artık hiiiic yuruyemiyorum bel sırt bacak ağrım çok fazla sizde durumlar nasıl?

Merhaba tatlım, hepimiz aynı durumdayız, penguen e döndük

Günaydın annişler

Beklemek nasıl gidiyor, ben iyice sıkıldım yaaaa (beklemekten yani)

Bugün eşim yine şehir dışına çıktı cumaya kadar yok. İnş ağrım sızım olmaz bi tek ondan korkuyorum.

Artık kaç gün yavaş yavaş temizlik yapıcam. Eşim evde olsaydı halıları toplıcak temizliğe vericektim ama eşimin gelmesine kaldı.

Günaydın kızlar belkide bugünleri çok özleyeceğiz ama bende sabırsızlanıyorum çok ara ara aşağıda iğneler batıyor gibi oluyor doktorda bu sabah sabret 48 saat kaldı 39 hafta dolsun dedi ayy Can'ım çok tatlı inş.ağrı eşigim yüksektir

Günaydın kızlar Selen_Ay ben de çok sıkıldım canım ya beklemekten bi de artık iyice ağırlaştım azcık yürüsem kemikleri acıyo zaten penguen gibi yürüyorum bi yere çıkıp rahat rahat dolaşamiyorum da eşim de yoğun su aralar sınavları var işten çıkınca aksamlari kursa gidiyo bi de yüksek lisansa başlıcak işyerinde mesailer basliyo neyseki annem var yanımda ama böyle bişey yapamayinca kendimi bi tuhaf hissediyorum hayırlısıyla geçse son Günlerimizde

Annem hep şey der canım : ) içerdeki en iyi günleri, çıktılar mı mızmızları bitmiyor. Ne kadar kaldı o kadar iyi der.
Bana bunu bi kere söyledi : ) dedim 6 senedir bekliyorum, çekerim o kadar mızmızı dedim
. Kadın şimdi bişey diyemiyor.

Ay o penguen gibi yürümek hepimizde bacaklarım birleşemiyor bi türlü. Eşin baya yoğunmuş canım Allah kolaylık versin. En azından annen yanındaymış. Benimki doğuma giderken gelebilecek

Günaydın canım

Aynen annemde yanımda olmasa napcam bilmiyorum

Çok garip bir soru sorcam size diyeceksiniz ki bütün derdin o olsun hastane çıkışına kendime kıyafet ayarlıyorum hamilelik öncesi kıyafet mi götürsem şimdi hamilelik kıyafeti mi götürsem çok bol gelir mi ikisindende alayım en iyisi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…