- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Çok garip bir soru sorcam sizediyeceksiniz ki bütün derdin o olsun hastane çıkışına kendime kıyafet ayarlıyorum hamilelik öncesi kıyafet mi götürsem şimdi hamilelik kıyafeti mi götürsem çok bol gelir mi ikisindende alayım en iyisi değilmi
Çok garip bir soru sorcam sizediyeceksiniz ki bütün derdin o olsun hastane çıkışına kendime kıyafet ayarlıyorum hamilelik öncesi kıyafet mi götürsem şimdi hamilelik kıyafeti mi götürsem çok bol gelir mi ikisindende alayım en iyisi değilmi
Aynı duygulardayiz anlamazmiyim :)) off allahım hayırlısıyla geçsin şu günlerKızlar doğumlar ardı ardına gelmeye başladı, zaten sona yaklaştıkça artan heyecanım, doğumlar oldukça dahada artmaya başladı. Başıma ne geleceğini, neler yaşayacağımı bildiğim halde yinede garip duygular içindeyim.
Kızımdayken 41 hafta bekledim, heyecanım çoktu evet, her gidişimde nst de ne çıkacak, doktor açılman var diyecekmi, yatış verecekmi diye heyecanla doktoru dinlerdim. Ama bugün bebeğim gelir, yarın gelir gibi bir his yoktu içimde.
Bunda sanki şu sıra doğacak gibi hissediyorum, nedense hiç doktorun verdiği tarihi bekleyecekmiş gibi gelmiyor bana.
Dolabımız geldi yerleştirdik, evi temizledim, halıları hemen sermem diyordum ama havalar biranda soğuyunca halılarıda serdim. Çantamız pusetimiz kapının yanında hazır bizi bekliyor.
Birkaç gündür havada kötü olunca evde oturmaktan kendi kendime bunalımlara girdm galiba, bi diyorumki gelsin artık hadi gidip doğurayım, bi diyorumki ama daha çok küçük şimdi doğmasın biraz daha büyüsün.
Amannnn aynı durumdayız işte anlıyorsunuz siz benim ruh halimi, hamileliğin son günlerinde biraz böyle manyak moduna geçiliyor. Anlayın beni :) Destek olun bana :))
Eki Görüntüle 1889325
Herkesten bir maşallah alırız artık bunlarda benim cennet çiçeklerim,can yavrularım :)
Sağol cnm dediğin gibi biraz bol rahat olmalı çıkış kıyafetiKızlar doğumlar ardı ardına gelmeye başladı, zaten sona yaklaştıkça artan heyecanım, doğumlar oldukça dahada artmaya başladı. Başıma ne geleceğini, neler yaşayacağımı bildiğim halde yinede garip duygular içindeyim.
Kızımdayken 41 hafta bekledim, heyecanım çoktu evet, her gidişimde nst de ne çıkacak, doktor açılman var diyecekmi, yatış verecekmi diye heyecanla doktoru dinlerdim. Ama bugün bebeğim gelir, yarın gelir gibi bir his yoktu içimde.
Bunda sanki şu sıra doğacak gibi hissediyorum, nedense hiç doktorun verdiği tarihi bekleyecekmiş gibi gelmiyor bana.
Dolabımız geldi yerleştirdik, evi temizledim, halıları hemen sermem diyordum ama havalar biranda soğuyunca halılarıda serdim. Çantamız pusetimiz kapının yanında hazır bizi bekliyor.
Birkaç gündür havada kötü olunca evde oturmaktan kendi kendime bunalımlara girdm galiba, bi diyorumki gelsin artık hadi gidip doğurayım, bi diyorumki ama daha çok küçük şimdi doğmasın biraz daha büyüsün.
Amannnn aynı durumdayız işte anlıyorsunuz siz benim ruh halimi, hamileliğin son günlerinde biraz böyle manyak moduna geçiliyor. Anlayın beni :) Destek olun bana :))
Evt haklısın cnm dar olur göbüş hemen inmezse rahat bişeyler birde hırka koyayımcanım hamilelik öncesi kıyafet dar olur hamileyken giydiğim şeylerden ayarlicam ben bi de dikisli olcaz rahat olsun üstüme de uzun bi hırka alcam yeterli olur diye düşünüyorum
Aynen aynen valla
Kızlar doğumlar ardı ardına gelmeye başladı, zaten sona yaklaştıkça artan heyecanım, doğumlar oldukça dahada artmaya başladı. Başıma ne geleceğini, neler yaşayacağımı bildiğim halde yinede garip duygular içindeyim.
Slm kızlar nasılsınız son zamanlar vakit geçmiyor gerçi daha canta falan hazirlamadim) kapı süsü ile ugrasiyorum bu aralar siz neler yapıyorsunuz,
Elma sirkesi olur dimi :/ of insallah o gecirir cidden kotuSelen_Ay aynen iyice tembel hissediyorum kendimi artık herseyi ertelemekten :)) MutluBulut_ bi de sirkeli suyla mi silsen acaba
Canim birde silince sirkeyle kapaklari kapatsam mi etkili olur acsam mi :\Selen_Ay aynen iyice tembel hissediyorum kendimi artık herseyi ertelemekten :)) MutluBulut_ bi de sirkeli suyla mi silsen acaba
Canım sirkeli suyla silip aç kapakları inş. GecirirCanim birde silince sirkeyle kapaklari kapatsam mi etkili olur acsam mi :\
Bana da acıyarak bakıyorlar herkez, o kadar acınacaklı görünüyorum demek kiHiç sorma ya okulda kim görse üzülüyo sen bu halde ne yapıyon buralarda diye: ) ama mecbur sen naptin günün belli mi canim?
Cnm hamilelik kiyafeti götür, göbek hemen inmiyor.Çok garip bir soru sorcam sizediyeceksiniz ki bütün derdin o olsun hastane çıkışına kendime kıyafet ayarlıyorum hamilelik öncesi kıyafet mi götürsem şimdi hamilelik kıyafeti mi götürsem çok bol gelir mi ikisindende alayım en iyisi değilmi
Canım ben de hayacanla bekliyorum, herkes ilk doğumun korkuyormusum soruyor, vallah korkmuyorum, içimde çok rahatlık var, manyak gibi sancıların gelmesini bekliyorumKızlar doğumlar ardı ardına gelmeye başladı, zaten sona yaklaştıkça artan heyecanım, doğumlar oldukça dahada artmaya başladı. Başıma ne geleceğini, neler yaşayacağımı bildiğim halde yinede garip duygular içindeyim.
Ben de evde oturmaya pek alışmadığım için işler bitti canım sıkılıyor, kendimi mutfaka verdim, ütüye çamaşıra verdim manyak gibiSlm kızlar nasılsınız son zamanlar vakit geçmiyor gerçi daha canta falan hazirlamadim) kapı süsü ile ugrasiyorum bu aralar siz neler yapıyorsunuz,
Kizlar cildiricam yok dolap kokusu cikmiyor
Selen_Ay aynen iyice tembel hissediyorum kendimi artık herseyi ertelemekten :)) MutluBulut_ bi de sirkeli suyla mi silsen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?