-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Canım üst kıyafeti bilmem ama alt giyim için eğer aldıysan hamile eşofmanlarından yada hamile pantolonlarından götür, doğum yapar yapmaz hemen göbeğin inmiş olmuyor, dikişin felan olursada diğer kıyafetlerin rahatsız edebilir. Ya hamile kıyafeti götür yada yine rahat bir eşofman koy çantaya, üstünede bady hırka bişey ayarlayabilirsin.

Kızlar doğumlar ardı ardına gelmeye başladı, zaten sona yaklaştıkça artan heyecanım, doğumlar oldukça dahada artmaya başladı. Başıma ne geleceğini, neler yaşayacağımı bildiğim halde yinede garip duygular içindeyim.

Kızımdayken 41 hafta bekledim, heyecanım çoktu evet, her gidişimde nst de ne çıkacak, doktor açılman var diyecekmi, yatış verecekmi diye heyecanla doktoru dinlerdim. Ama bugün bebeğim gelir, yarın gelir gibi bir his yoktu içimde.
Bunda sanki şu sıra doğacak gibi hissediyorum, nedense hiç doktorun verdiği tarihi bekleyecekmiş gibi gelmiyor bana.

Dolabımız geldi yerleştirdik, evi temizledim, halıları hemen sermem diyordum ama havalar biranda soğuyunca halılarıda serdim. Çantamız pusetimiz kapının yanında hazır bizi bekliyor.
Birkaç gündür havada kötü olunca evde oturmaktan kendi kendime bunalımlara girdm galiba, bi diyorumki gelsin artık hadi gidip doğurayım, bi diyorumki ama daha çok küçük şimdi doğmasın biraz daha büyüsün.

Amannnn aynı durumdayız işte anlıyorsunuz siz benim ruh halimi, hamileliğin son günlerinde biraz böyle manyak moduna geçiliyor. Anlayın beni :) Destek olun bana :))

canım hamilelik öncesi kıyafet dar olur hamileyken giydiğim şeylerden ayarlicam ben bi de dikisli olcaz rahat olsun üstüme de uzun bi hırka alcam yeterli olur diye düşünüyorum

Aynı duygulardayiz anlamazmiyim :)) off allahım hayırlısıyla geçsin şu günler

Sağol cnm dediğin gibi biraz bol rahat olmalı çıkış kıyafeti
Bende kaç aydan beri var bu gelsin artık düşüncesi ama dediğin gibi azıcık daha Zaman geçerse daha sağlıklı olurlar Zaman çabucak geçsin hayırlısı olsun hepimiz için

canım hamilelik öncesi kıyafet dar olur hamileyken giydiğim şeylerden ayarlicam ben bi de dikisli olcaz rahat olsun üstüme de uzun bi hırka alcam yeterli olur diye düşünüyorum
Evt haklısın cnm dar olur göbüş hemen inmezse rahat bişeyler birde hırka koyayım

Slm kızlar nasılsınız son zamanlar vakit geçmiyor gerçi daha canta falan hazirlamadim ) kapı süsü ile ugrasiyorum bu aralar siz neler yapıyorsunuz,

evet kızlar bizim tüm hazırlıklar bugün itibariyle tamamen bitti. gecen hafta bugüne temizlikçi ayarlamıştım. boş günleri olmadığı için bir hafta sonra gelebildiler. o zamana kadar doğarmı diyordum ama gelmedi nazlı kızımız. bu akşam son rütüşları yapıyorum. evimiz temiz,halılar yıkandı geldi serildi. çantamız çoktan hazır. bu gece gelir mi ki

hayırlısıyla sağlıcakla bi kavussak yavrularımıza. 9 ay geçti de son 9 gün geçmiyor. bir de kız bebek daha erken gelir derler ya,beklenti içindeyim sanırım. hayırlısı bakalım

Aynen aynen valla

Sıkıntıyla...
Yapacağın işi yapmıyorsun ya sallıyorsun ya da çok zorlanarak yapıyorsun o oluyor canım. En önemlisi psikolojik olarak yanında biri var şükür....

Canım ben hamile eşofman altımı alıcam bi de tuniğimi.
Hani normal kıyafetim olmaz gibi geliyor bana ne de olsa kilo aldık

Anlamazmıyız canım, bizde senin gibiyiz.
Heyecandan ölecek gibi hissediyorum kendimi bazen...

Bişey sorucam sana, daha önceden deneyimin varya...
Son 2-3 gündür kızımın hareketleri azaldı, normalmidir bu? Daha önce nerdeyse hiç durmayacak gibi hissediyordum kızımı. Şimdi tam tersi gibi... Arada hareketleri var tamam, ama hem az hem de eskisi gibi böyle sağlam hareketler değil...

Slm kızlar nasılsınız son zamanlar vakit geçmiyor gerçi daha canta falan hazirlamadim ) kapı süsü ile ugrasiyorum bu aralar siz neler yapıyorsunuz,

Çantayı hazır etseydin canım. hepsinden önemlisi o gibi şu an.
Bebişlerin ne zaman ne yapacağı pek belli olmuyor...
Ayrıca kapı süsünü bitirdiğinde lütfen resmini at bizde görelim

Hiç sorma ya okulda kim görse üzülüyo sen bu halde ne yapıyon buralarda diye: ) ama mecbur sen naptin günün belli mi canim?
Bana da acıyarak bakıyorlar herkez, o kadar acınacaklı görünüyorum demek ki yok cnm ya, doktor acele etme dedi, beklemedeyiz, paşanın canı ne zaman isterse o zaman gelicek. Sende durumlar nasıl?

Cnm hamilelik kiyafeti götür, göbek hemen inmiyor.

Canım ben de hayacanla bekliyorum, herkes ilk doğumun korkuyormusum soruyor, vallah korkmuyorum, içimde çok rahatlık var, manyak gibi sancıların gelmesini bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı

Ben de evde oturmaya pek alışmadığım için işler bitti canım sıkılıyor, kendimi mutfaka verdim, ütüye çamaşıra verdim manyak gibi

Aiiiiiiiiii kızlaaaaaaaaaar bugün aynada karnım acıyor diye bir baktım, çatlaklar (karnımın alt tarafında) daha yeni oluşmuş belli kırmızı kırmızılar hemen kremi alıp sürdüm ama ben de çatlakları gördüm sonunda.....

Sanki azıcık canım sıkıldı

Kizlar cildiricam yok dolap kokusu cikmiyor

Canım ben elma sirkeli suyla sildim ve 2 hafta kadar kapıları sürekli açık kaldı anca çıktı koku. Hatta arada biraz koku hissettiysem de açık bırakıverdim şimdi yok şükür.

Başka türlü nasıl gider o mobilya kokusu bilemiyorum.

Selen_Ay aynen iyice tembel hissediyorum kendimi artık herseyi ertelemekten :)) MutluBulut_ bi de sirkeli suyla mi silsen acaba

Aynen tembellik bir ayrı oldu bu dönem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…