-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ayyy selenay sizinki de az değilmiş hani ben de diyemem diye düşünmüştüm kv ye ama seni dinleyince hak verdim sana da yani bazıları cidden hakediyor
Ben de eşya komüsün da takıntılı değilim ama sorma düşüncesinde bulunması lazımdı emrivaki yapıldığı zaman deli oluyorum bende

Kızlaaaaaarr ben geldim kontrolüm vardı bugün nst ye de girdim iyi çıktı bebişim 2700 olmuş 10 günde 100 gr almış Minikim doktor alt sınırda kilosu ama iyi bi sıkıntı yok dedi boyu da 49 cm olmuş veeee ayın 15 ine gün aldık dogum icin heyecan bastı bana yaaa korku da var bi taraftan 2 hafta mız kaldıi

Tovbeee ona mi doguruyormussun :) buna bende susamam bak 1 gece bile birakamam icin acikcasi birde kv nin guzel sekilde cocuk bakabildigini dusunmuyorum gordugum kadariyla. Ben nereye kizim oraya insallah
Oyy ne guzel canim ya bu surecte esinin izin yapabilecek olmasi cok guzel. Esime dogum sonrasi izin verirler mi o bile belli degil hani 2-3 gunde olsa :/
Oyyy acaba basliyor mu dogum :))

Masallah yavrusuna :) iyice heyecan basar simdi gun belli olunca

Günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler birazdan hastaneden eve çıkacağız bu arada burda tartı vardı çıktım biraz önce 3 kilo vermişim şaka gibi serum çok verdiler ondan mı anlamadım bunun dışında bebişim gögüs ucum tam olmadığından zor emiyo ağlıyo bulana kadar inş zamanla büyür ucuda rahat emer Anne olmak eşsiz birşeymiş onun için nefes alıyosun herşeyin oluyor kcücük sana muhtaç çok güzel yüce bir duygu
tugder sormuşsun cnm ultrasyondan 200 gr eksik doğdu

amin inşallah. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım.
adet agrısı gibi agrım devam ediyor ama düzenli bir sancı yok. gece uyudum uyandım ara ara geldi ama tam bir düzen yok. az az kahverengi akıntı oluyor. bebek hareketleri iyi olduğu sürece sorun olmaz demişti doktorum o yüzden hiç aramadım bile. kendimi dinlemeye devam. birazdan haber vereceğim doktora bilgisi olsun belki bugün gelir kızımız. ya da kontrol amaçlı çağırır nst ye filan sokar.

Aynen canım valla içim kıpır kıpir dünden beri :))

Günaydın canım sisliklerdendir o kilo yaa 15 güne falan inmeye başlar göğüs için silikon uçları dene istersen faydası olabilir arkadaş da göğüs ucu yok diye kullanıyordu memnundu

Gunaydin kizlar
daisy5 cnm ne guzel yazmişsın, miskokulu prensesi öp yerimize ben ne zaman doğuracağım
solmez senin doğum başlamış artık cnm, inşallah bu süreci rahat atlatırsın, bebişine kavuşursun bize de yaz ara ara, gelişmelerden haberdar et

doktorla görüştüm kanama için muayenedendir dedi. sancıların düzene girmesini bekliyorum bakalım.

Kızlar 36.haftam bitti 37ye başladım bugun nst te girdim sancım çıktı serum aldım yine çıktı korkuyorum erken doğum olacak diye 28 ekimde gunum doluyo çünkü

Kızlar 36.haftam bitti 37ye başladım bugun nst te girdim sancım çıktı serum aldım yine çıktı korkuyorum erken doğum olacak diye 28 ekimde gunum doluyo çünkü
Cnm o sancılardan bende 32. Haftadan var, erken erken dogum dediler, 39a girdim hala tık yok. Korkma cnm, arkadaşların söylediği gibi bebek olsa bile normal bir bebek, tıbbı premature sayılsa da, 35de doğan ve küvöze ihtiyac duymayan bebekler var, aynı zamanda 40da doğum küvöze ihtiyac duyan bebek te var. O yüzden üzülme. Önemli olan bebek sağlıklı doğsun, kendi sancınla doğurmak daha iyi. Sen dinlenmeye çalış,

Kizlar bi can sikintisi bi can sikintisi var ustumde sormayin. Gecelerden nefret eder oldum surekli kabuslar,kotu kotu ruyalar :/ Sanki gunlerde gecmiyo artik.. Yani aslinda geciyorda gecmiyor ne bileyim hala cok zaman var sanki :/ napsam ne etsem bilemedim

Günaydın annişler Biz NST den geldik. Bir sıkıntımız yok şükür. Normal doğumu bekliyoruz.

Yalnız aynı dönem transfer olduğumuz ikiz bebek bekleyen arkadaşın sancısı çıktı. Pazartesi yatış yapılacak ve muhtemelen o da salı günü bebeklerine kavuşacak ay ben bile kötü oldum kadın şoktaydı.

Burda söylediğim bikaç lafı....... düşün 6 senede bu kulaklar neler duydu Ki ilk bir buçuk sene heeeeeeer gün telefonda konuşurdum kayınvalideyle, annemle konuşmuyordum hergün ben

Hay maşallah canım.
Seninde gün belirlendi heeeee
Hadi hayırlısı bakalım

Ben damızlık inek canım ona göre

Eşim doğum iznini de kullanabilir benim. Eşimin çalıştığı şirket çok şükür tam kurumsal bir firma. Devlet dairesi gibi. Yanlış bilmiyorsam doğum izni 5 gün, onu kullanacak. Ardına ekimdeki iznini kullanır. Sonra içerde izni kalmış onu da kullanır.
Tek handikap peş peşe vermiyorlar izni, 15 gün kulllanamıyor yani.. 1 hafta 1 hafta...

Canım lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var onu al. Ben bir kere denedim, direk ucu çıkarıyor daha fazla deneme şansım olmadı.
En olmadı göğüs ucu için kelebek alırsın.

Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inş.

Zaten sancılar belli bir düzene girmeden gitme canım yaaa. Hastaneye gitmenle doğurman bir olsun inş. ilk bebekte sancıların uzuuuun süre olması normal

Hayırlı haberlerle inş.

Ben de aynı durumdayım cnm, her saatte kasılmadan uyanıyorum, son günler çok canımı yakıyor kasılmalar, uyku düzeni de yok, ne gece uyuyorum ne gündüzleri... bi de salak salak rüyalar, gündüz izlediğim dizilerin yeni bölümleri giriyor ruyama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…