-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Cnm sonuç iyi olmasına sevindim, senin kız naptı nst de? Benimki hiç sevmiyor nst yi, sürekli popa diretmeler yer değiştirmeler, sıkılmalar, nst yi resmen zorluyor, ebe bebeklerin çoğu sevmiyor nst yi dedi bizimki resmen kavga ediyor
İkizi olan arkadaş iyi gelmiş bu haftalara kadar, ikizlerin çoğu erken doğuyor. Biz birini taşımakta zorlanıyoruz, o iksi ile napıyor acaba

Bu durum bende 35 haftalıktan bu yana var hiç Zaman geçmiyor yaa acayip stresli bir dönem zaman geçmemesi hemen istiyoruz heyecanımız var bebeğimizi kucağımıza alalım diye hayırla bekleyecez bakalım

Canım bende de sıkıntı sıkıntı..
Gece de uyuyamıyorum 3 kere uyandım bugün
Ama bugün ikizleri olan arkadaşı duyunca halime çok şükür dedim. Kadın diyor kaç gündür gece uykusu yok.... 4 de kendimden geçiyorum artık dedi..... Kadının göz altları mosmor olmuş

Az kaldı Allahın izniyle sabırdan başka çare yok...

Nst yi benimkide pek sevmedi gerindi durdu ama şükür yerini değiştirmedi.
O ikizler olan arkadaş içerde 1 saatten fazla kaldı.... kızının biri uslu durmuş diğeri hiiç durmadı. Kadının her tarafı ağrıdı, korkudan tek yerini de kıpırdatamadı, bebek yine huysuzlanır döner diye
Kadın şükür buldu 37 yi de işte artık daha bulamaz, 38. haftaya girince alınacak bebekleri işte...

Bizim yaşadığımız sıkıntıları ikiyle çarp işte.

Ki bu kadına daha 3 aylıkken devlet hastanesindeki doktor bebeklerin biri küçük onu kaybetmeye hazırmısın bile demiş panik halde beni aramıştı. Sonra doktoru aramışta doktor sakinleştirmiş, sonra muayenede iyi olduğunu göstermiş. Sonuçta ikizlerde bebeklerin biri büyük diğeri küçük oluyor yani.....

Allah yardımcısı olsun, bizim geçirdiğimiz stress hayacanın iki katı, doğru diyorsun

Canin olsun ara ara olsada iyi gelir sanada esinin yaninda olmasi :)
Hahha sevdigimiz dizilerin tuyolarini falan sende alabiliriz o zaman bakalim ne zaman gelecek senin yavrusun ha grlfi ha geleecek derken 40i bulacak mi

Bu durum bende 35 haftalıktan bu yana var hiç Zaman geçmiyor yaa acayip stresli bir dönem zaman geçmemesi hemen istiyoruz heyecanımız var bebeğimizi kucağımıza alalım diye hayırla bekleyecez bakalım
Komsu falan olsaydik toplabirdik hep beraber . Gercekten stresli annem 15 inde geleecek buyuk ihtimal ben direk o tarihe gelmek istiyorum vakit gecer :)

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
Sagol canim hayirli cumalar

Selen_Ay Saglikla kucagina alsin arkadasin insallah. Nst yi cok merak ediyorum yarin alacak bmi beni bakalim :)

Allah yardımcısı olsun, bizim geçirdiğimiz stress hayacanın iki katı, doğru diyorsun

Amin inş.

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..

Sana da hayırlı cumalar canım

Aynen ara ara olması daha iyi. Bir anda bütün izinlerin bitmesi de kötü olurdu
Benim de merak ettiğim 40 ı bulucaz mı
Benim kız ya ekimin ilk haftası doğsun ya da gününü beklesin deli gibi sınavım var bi de benim

Aslında NST de bişey yok yaa. Yatıp geldim Bi diyaframın oraya bir yere o yuvarlak şeyi koyuyor, o sancıya bakıyormuş. Diğer yuvarlak şeyi de aparat bebeğin kalp atışını bulunca sabitliyor. İkisine de düzenli bakıyor. Bebek hareket edince o çizgi kendinden geçiyor
Ona bakıp işte herşey yolunda ya da arkadaşım gibi sancı var şu gün gel yapılıyor

Kızlar nasılsınız
Benim sağ tarafım pert olmuş durumda, sırtım kaburgalarım sağ tarafımın ağrısından duramıyorum, oestecare diye bir kalsiyum ilacın vardı ondan çift içtim, parol içtim etki etmiyor. Kızım hep sağ tarafımda mahvetti beni.
Eşin hasta, kızım hasta, ben ayakta durmaya çalışıyorum. Son günlerde birde narkoz alıcam, bende onlardan hastalık kapmasam iyi olacak. Eşime yaklaşmamaya çalışıyorum ama kızım mecbur sürekli dibimde.
Gece tam ağrılarım biraz hafifledi diyorum uykuya dalıyorum, kızım öksürmekten ağlayarak uyanıyor, onu sakinleştir uyut derken yine sabah oldu.
Şu son günlerimizde hayırlısıyla bir geçseydi, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.

Ne okuyorsun canim ? Hadi insallah oyle olsun o zaman ben ekimin ortasini bekliyorum hem annemde gelsin :))
Ne bileyim merak iste iyi senin hersey yolunda olmasi suanda guzel :)

Allah yardımcın olsun.
Hadi eşin kendine baksın, evi de bırak dicem de, minik bi sâbin var senin yaaaa. Onu nasıl bırakıcan yavrum yaaa
Normalde ben 1 sene bile beklemeden (aslında hiç korunmadan) hemen diğer bebeği düşünüyorum ama senin şu hallerini görünce bi gözüm korkmuyor da değil ama mecburum şu an normal yolla bebeğim olabilecek mi onu bile bilmiyoruz....

Eşin hasta olması da ayrı kötü yaaaa. Ben de eşimi iş seyahatine sağlam yolladım. Yanında ki eleman hastaymış aman kapıp gelme demeye kalmadı akşam geldiğinde de sarılamadım, yatakta o bir uca yattı ben bir uca çok fena

Ne okuyorsun canim ? Hadi insallah oyle olsun o zaman ben ekimin ortasini bekliyorum hem annemde gelsin :))
Ne bileyim merak iste iyi senin hersey yolunda olmasi suanda guzel :)

Allahtan okul değil canım yaa kpss. Bebek tedavisine başlamadan çok güzel çalışıyordum aslında ama bebek tedavisinde kullanınlan ilaçlar sonra hamile kalınca kullanılan ilaçlar beni benden aldı çalışamadım.... 4. ayda toparladım o arada biraz bakıyordum sonra da ağırlaşmaya başladım.... Bahaneler bahaneler yani. Girsem de bişey olamıcak yani çok istiyordum bu sene bir kadroya atanabilmek nasip artık

Alır alır, değilse bile artık günün söyler nst nin meraklanma

Canım çocuk 2,3,4 kaç yaşında olursa olsun çocuk sonuçta. Sadece yaşı yakın olmazsa en fazla gece uykusu düzene girmiş olur, bezi bırakmış olur o kadar. Hastalığı yine aynı, doyurması, ilgilenmesi hepsi aynı değişen bişey olmayacakki. 1 sene sonrada olsa sana muhtaç olacak, 10 sene sonrada olsa aynı. Birde ben hep dua ettim, 1 kürtaj, 1 düşük olunca dedimki demek bizim istememizle, planlarımızla olmuyo herşey, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman oluyor. O yüzden olacağı varsa sen olmaz desende olur, plan yaparsın çok istersin olmaz. Oluruna bırakmak lazım, o yavruyu gönderen Rabbim, sabrınıda veriyor.

Benim bir öğrencim vardı, senelerce tedavi gördü sonunda tüp bebekle hamile kaldı, sonra nasılsa olmuyo diye korunmadı, bir kaç ay sonra kendi kendine hamile olduğunu öğrendi. Herşey nasip.

Allah yardimcin olsun canım valla zor yani hastalık bende de bi Halsizlik var nane limon falan içiyorum zencefilli bal da iyi geliyor gibi seninde sezeRyan kesinlesmismiydi tarih falan

Kasanirsan calismayi dusunuyorsun o zaman :) hayirlisi olsun canim insallah guzel gecer

kizlar kasilma nasil oluyor ya bende olmuyor daha yada farkinda degilim

Karnın taş gibi oluyor canım kasılmalar olunca, en azından bende öyle...

Sadece gece uykusu şurda gözümü korkutan inan. Rabbim yeterki evladımı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Gerisi hallolur gibi geliyor, hiç korkmuyorum.

İşte bizde 5,5 sene koşturup hem ben hem eşim ameliyat geçirip, sonrasında kistlerim tekrar büyümeye başlayınca apar topar tüp bebeğe başladık. Ha doktorum bundan sonra normal yolla bebeğin olur dedi. Ama bu da garanti değil... Sırf bunu sağlamak için bile şu an normal doğuma sıcak bakıyor doktorum.

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

İnşallah canım zamanında hayırlısıyla kurtuluruz inşallah serumla sancılar dindi bu bi süre etkiliyo dimi çünkü 38.hafta dolunca artık korkumuz kalmıyo gelebilir dedi dr bebeğim 2800gr şuan

Kasanirsan calismayi dusunuyorsun o zaman :) hayirlisi olsun canim insallah guzel gecer

Kazanırsam kesinlikle çalışmaya başlarım canım. Geride bıraktığım kaç senem var. Eşim bile benim sigorta günüme bu sene ulaştı yani...

Burda bile düzgün bir şirket bulsam kesinlikle çalışıcam ama küçük şehirde çalışma şartları belli, öldürene kadar çalıştır, kuş kadar maaş... İstanbuldaki şartları çooook arıyorum. Orda hiç olmazsa bir yeri beğenmezsen çekip gidiyorsun sonra biliyorsun ki bir iş bulabileceksin.... Ama burda en iyi şart sabah 8 akşam 6:30, haftanın 6 günü, sigortanı yapıp maaşını da günüde öderlerse ohh iyi yerdeyim diyorsun...

kizlar kasilma nasil oluyor ya bende olmuyor daha yada farkinda degilim
Canım benim karnım kaç gundur taş gibiydii ve sürekli oğlum bi gere toplanıyodu ya ya midemin sol köşesine böyle yumurta gibi olup çıkıntı yapıyodu anlamıyodum bende karnımın şekli bile değişiyodu keza hala da oluyo da dun kontrolüm vardı daha kapıdan girerken dr karnın ne öyle dedi muayenede de sertleştiğini gördu her ihtimale karrşı nst dedi sonuç dun geceden beri hastanedeyım serum ustune serum anca eve geldim

Cnm emzirdiğin zaman ya da doğumdan sonrakı aylarda hamile kalma şansın baya baya yüksek oluyor, hormonlu oluyor vücudun ondan. Çok duydum tüp bebekten sonra hamile kalanları, inşallah sen de kolay kalırsın

Senin sancını neden durduruyorlar ki? 37e girdin, bebeğin kilosu da maşallah iyi. Şimdi doğursan bile olur. Ben bi professora gittim 33e girdim onda, bebek 1900 gr, dedi şimdi bile doğsa sorun yok. O yüzden hiç stress yapma. 37den sonra doğan bebekler normal sayılıyor. 40. Haftada 2,800 doğan bebekler var. İçini ferah tut. Her şey güzel olacak. Keşki bende doğursam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…