Cnm sonuç iyi olmasına sevindim, senin kız naptı nst de? Benimki hiç sevmiyor nst yi, sürekli popa diretmeler yer değiştirmeler, sıkılmalar, nst yi resmen zorluyor, ebe bebeklerin çoğu sevmiyor nst yi dediGünaydın annişlerBiz NST den geldik. Bir sıkıntımız yok şükür. Normal doğumu bekliyoruz.
Yalnız aynı dönem transfer olduğumuz ikiz bebek bekleyen arkadaşın sancısı çıktı. Pazartesi yatış yapılacak ve muhtemelen o da salı günü bebeklerine kavuşacakay ben bile kötü oldum kadın şoktaydı.
Burda söylediğim bikaç lafı....... düşün 6 senede bu kulaklar neler duyduKi ilk bir buçuk sene heeeeeeer gün telefonda konuşurdum kayınvalideyle, annemle konuşmuyordum hergün ben
Hay maşallah canım.
Seninde gün belirlendi heeeee
Hadi hayırlısı bakalım
Ben damızlık inek canım ona göre
Eşim doğum iznini de kullanabilir benim. Eşimin çalıştığı şirket çok şükür tam kurumsal bir firma. Devlet dairesi gibi. Yanlış bilmiyorsam doğum izni 5 gün, onu kullanacak. Ardına ekimdeki iznini kullanır. Sonra içerde izni kalmış onu da kullanır.
Tek handikap peş peşe vermiyorlar izni, 15 gün kulllanamıyor yani.. 1 hafta 1 hafta...
Canım lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var onu al. Ben bir kere denedim, direk ucu çıkarıyordaha fazla deneme şansım olmadı.
En olmadı göğüs ucu için kelebek alırsın.
Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inş.
Zaten sancılar belli bir düzene girmeden gitme canım yaaa. Hastaneye gitmenle doğurman bir olsun inş.ilk bebekte sancıların uzuuuun süre olması normal
Hayırlı haberlerle inş.
Bu durum bende 35 haftalıktan bu yana var hiç Zaman geçmiyor yaa acayip stresli bir dönem zaman geçmemesi hemen istiyoruz heyecanımız var bebeğimizi kucağımıza alalım diye hayırla bekleyecez bakalımKizlar bi can sikintisi bi can sikintisi var ustumde sormayin. Gecelerden nefret eder oldum surekli kabuslar,kotu kotu ruyalar :/ Sanki gunlerde gecmiyo artik.. Yani aslinda geciyorda gecmiyor ne bileyim hala cok zaman var sanki :/ napsam ne etsem bilemedim
Kizlar bi can sikintisi bi can sikintisi var ustumde sormayin. Gecelerden nefret eder oldum surekli kabuslar,kotu kotu ruyalar :/ Sanki gunlerde gecmiyo artik.. Yani aslinda geciyorda gecmiyor ne bileyim hala cok zaman var sanki :/ napsam ne etsem bilemedim
Cnm sonuç iyi olmasına sevindim, senin kız naptı nst de? Benimki hiç sevmiyor nst yi, sürekli popa diretmeler yer değiştirmeler, sıkılmalar, nst yi resmen zorluyor, ebe bebeklerin çoğu sevmiyor nst yi dedibizimki resmen kavga ediyor
İkizi olan arkadaş iyi gelmiş bu haftalara kadar, ikizlerin çoğu erken doğuyor. Biz birini taşımakta zorlanıyoruz, o iksi ile napıyor acaba
Allah yardımcısı olsun, bizim geçirdiğimiz stress hayacanın iki katı, doğru diyorsunCanım bende de sıkıntı sıkıntı..
Gece de uyuyamıyorum 3 kere uyandım bugün
Ama bugün ikizleri olan arkadaşı duyunca halime çok şükür dedim. Kadın diyor kaç gündür gece uykusu yok.... 4 de kendimden geçiyorum artık dedi..... Kadının göz altları mosmor olmuş
Az kaldı Allahın izniyle sabırdan başka çare yok...
Nst yi benimkide pek sevmedi gerindi durdu ama şükür yerini değiştirmedi.
O ikizler olan arkadaş içerde 1 saatten fazla kaldı....kızının biri uslu durmuş diğeri hiiç durmadı. Kadının her tarafı ağrıdı, korkudan tek yerini de kıpırdatamadı, bebek yine huysuzlanır döner diye
Kadın şükür buldu 37 yi de işte artık daha bulamaz, 38. haftaya girince alınacak bebekleri işte...
Bizim yaşadığımız sıkıntıları ikiyle çarp işte.
Ki bu kadına daha 3 aylıkken devlet hastanesindeki doktor bebeklerin biri küçük onu kaybetmeye hazırmısın bile demişpanik halde beni aramıştı. Sonra doktoru aramışta doktor sakinleştirmiş, sonra muayenede iyi olduğunu göstermiş. Sonuçta ikizlerde bebeklerin biri büyük diğeri küçük oluyor yani.....
Günaydın annişlerBiz NST den geldik. Bir sıkıntımız yok şükür. Normal doğumu bekliyoruz.
Yalnız aynı dönem transfer olduğumuz ikiz bebek bekleyen arkadaşın sancısı çıktı. Pazartesi yatış yapılacak ve muhtemelen o da salı günü bebeklerine kavuşacakay ben bile kötü oldum kadın şoktaydı.
Burda söylediğim bikaç lafı....... düşün 6 senede bu kulaklar neler duyduKi ilk bir buçuk sene heeeeeeer gün telefonda konuşurdum kayınvalideyle, annemle konuşmuyordum hergün ben
Hay maşallah canım.
Seninde gün belirlendi heeeee
Hadi hayırlısı bakalım
Ben damızlık inek canım ona göre
Eşim doğum iznini de kullanabilir benim. Eşimin çalıştığı şirket çok şükür tam kurumsal bir firma. Devlet dairesi gibi. Yanlış bilmiyorsam doğum izni 5 gün, onu kullanacak. Ardına ekimdeki iznini kullanır. Sonra içerde izni kalmış onu da kullanır.
Tek handikap peş peşe vermiyorlar izni, 15 gün kulllanamıyor yani.. 1 hafta 1 hafta...
Canım lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var onu al. Ben bir kere denedim, direk ucu çıkarıyordaha fazla deneme şansım olmadı.
En olmadı göğüs ucu için kelebek alırsın.
Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin inş.
Zaten sancılar belli bir düzene girmeden gitme canım yaaa. Hastaneye gitmenle doğurman bir olsun inş.ilk bebekte sancıların uzuuuun süre olması normal
Hayırlı haberlerle inş.
HahhaBen de aynı durumdayım cnm, her saatte kasılmadan uyanıyorum, son günler çok canımı yakıyor kasılmalar, uyku düzeni de yok, ne gece uyuyorum ne gündüzleri... bi de salak salak rüyalar, gündüz izlediğim dizilerin yeni bölümleri giriyor ruyama
Komsu falan olsaydik toplabirdik hep beraberBu durum bende 35 haftalıktan bu yana var hiç Zaman geçmiyor yaa acayip stresli bir dönem zaman geçmemesi hemen istiyoruz heyecanımız var bebeğimizi kucağımıza alalım diye hayırla bekleyecez bakalım
Sagol canim hayirli cumalarselam kızlar herkese hayırlı cumalar..
Allah yardımcısı olsun, bizim geçirdiğimiz stress hayacanın iki katı, doğru diyorsun
selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
Canin olsun ara ara olsada iyi gelir sanada esinin yaninda olmasi :)
Hahhasevdigimiz dizilerin tuyolarini falan sende alabiliriz o zaman bakalim ne zaman gelecek senin yavrusun ha grlfi ha geleecek derken 40i bulacak mi
Komsu falan olsaydik toplabirdik hep beraber. Gercekten stresli annem 15 inde geleecek buyuk ihtimal ben direk o tarihe gelmek istiyorum vakit gecer :)
Sagol canim hayirli cumalar
Selen_Ay Saglikla kucagina alsin arkadasin insallah. Nst yi cok merak ediyorum yarin alacak bmi beni bakalim :)
Ne okuyorsun canim ? Hadi insallah oyle olsun o zamanAmin inş.
Sana da hayırlı cumalar canım
Aynen ara ara olması daha iyi. Bir anda bütün izinlerin bitmesi de kötü olurdu
Benim de merak ettiğim 40 ı bulucaz mı
Benim kız ya ekimin ilk haftası doğsun ya da gününü beklesindeli gibi sınavım var bi de benim
Aslında NST de bişey yok yaa. Yatıp geldimBi diyaframın oraya bir yere o yuvarlak şeyi koyuyor, o sancıya bakıyormuş. Diğer yuvarlak şeyi de aparat bebeğin kalp atışını bulunca sabitliyor. İkisine de düzenli bakıyor. Bebek hareket edince o çizgi kendinden geçiyor
Ona bakıp işte herşey yolunda ya da arkadaşım gibi sancı var şu gün gel yapılıyor
Kızlar nasılsınız
Benim sağ tarafım pert olmuş durumda, sırtım kaburgalarım sağ tarafımın ağrısından duramıyorum, oestecare diye bir kalsiyum ilacın vardı ondan çift içtim, parol içtim etki etmiyor. Kızım hep sağ tarafımda mahvetti beni.
Eşin hasta, kızım hasta, ben ayakta durmaya çalışıyorum. Son günlerde birde narkoz alıcam, bende onlardan hastalık kapmasam iyi olacak. Eşime yaklaşmamaya çalışıyorum ama kızım mecbur sürekli dibimde.
Gece tam ağrılarım biraz hafifledi diyorum uykuya dalıyorum, kızım öksürmekten ağlayarak uyanıyor, onu sakinleştir uyut derken yine sabah oldu.
Şu son günlerimizde hayırlısıyla bir geçseydi, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.
Ne okuyorsun canim ? Hadi insallah oyle olsun o zamanben ekimin ortasini bekliyorum hem annemde gelsin :))
Ne bileyim merak isteiyi senin hersey yolunda olmasi suanda guzel :)
Allah yardımcın olsun.
Hadi eşin kendine baksın, evi de bırak dicem de, minik bi sâbin var senin yaaaa. Onu nasıl bırakıcanyavrum yaaa
Normalde ben 1 sene bile beklemeden (aslında hiç korunmadan) hemen diğer bebeği düşünüyorum ama senin şu hallerini görünce bi gözüm korkmuyor da değilama mecburum şu an normal yolla bebeğim olabilecek mi onu bile bilmiyoruz....
Eşin hasta olması da ayrı kötü yaaaa. Ben de eşimi iş seyahatine sağlam yolladım. Yanında ki eleman hastaymış aman kapıp gelme demeye kalmadıakşam geldiğinde de sarılamadım, yatakta o bir uca yattı ben bir uca çok fena
Allah yardimcin olsun canım valla zor yani hastalık bende de bi Halsizlik var nane limon falan içiyorum zencefilli bal da iyi geliyor gibi seninde sezeRyan kesinlesmismiydi tarih falanCanım çocuk 2,3,4 kaç yaşında olursa olsun çocuk sonuçta. Sadece yaşı yakın olmazsa en fazla gece uykusu düzene girmiş olur, bezi bırakmış olur o kadar. Hastalığı yine aynı, doyurması, ilgilenmesi hepsi aynı değişen bişey olmayacakki. 1 sene sonrada olsa sana muhtaç olacak, 10 sene sonrada olsa aynı. Birde ben hep dua ettim, 1 kürtaj, 1 düşük olunca dedimki demek bizim istememizle, planlarımızla olmuyo herşey, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman oluyor. O yüzden olacağı varsa sen olmaz desende olur, plan yaparsın çok istersin olmaz. Oluruna bırakmak lazım, o yavruyu gönderen Rabbim, sabrınıda veriyor.
Benim bir öğrencim vardı, senelerce tedavi gördü sonunda tüp bebekle hamile kaldı, sonra nasılsa olmuyo diye korunmadı, bir kaç ay sonra kendi kendine hamile olduğunu öğrendi. Herşey nasip.
Kasanirsan calismayi dusunuyorsun o zaman :) hayirlisi olsun canim insallah guzel gecerAllah yardımcın olsun.
Hadi eşin kendine baksın, evi de bırak dicem de, minik bi sâbin var senin yaaaa. Onu nasıl bırakıcanyavrum yaaa
Normalde ben 1 sene bile beklemeden (aslında hiç korunmadan) hemen diğer bebeği düşünüyorum ama senin şu hallerini görünce bi gözüm korkmuyor da değilama mecburum şu an normal yolla bebeğim olabilecek mi onu bile bilmiyoruz....
Eşin hasta olması da ayrı kötü yaaaa. Ben de eşimi iş seyahatine sağlam yolladım. Yanında ki eleman hastaymış aman kapıp gelme demeye kalmadıakşam geldiğinde de sarılamadım, yatakta o bir uca yattı ben bir uca çok fena
Allahtan okul değil canım yaa kpss. Bebek tedavisine başlamadan çok güzel çalışıyordum aslında ama bebek tedavisinde kullanınlan ilaçlar sonra hamile kalınca kullanılan ilaçlar beni benden aldı çalışamadım.... 4. ayda toparladım o arada biraz bakıyordum sonra da ağırlaşmaya başladım.... Bahaneler bahaneler yani. Girsem de bişey olamıcak yaniçok istiyordum bu sene bir kadroya atanabilmek nasip artık
Alır alır, değilse bile artık günün söyler nst nin meraklanma
kizlar kasilma nasil oluyor ya bende olmuyor daha yada farkinda degilim
Canım çocuk 2,3,4 kaç yaşında olursa olsun çocuk sonuçta. Sadece yaşı yakın olmazsa en fazla gece uykusu düzene girmiş olur, bezi bırakmış olur o kadar. Hastalığı yine aynı, doyurması, ilgilenmesi hepsi aynı değişen bişey olmayacakki. 1 sene sonrada olsa sana muhtaç olacak, 10 sene sonrada olsa aynı. Birde ben hep dua ettim, 1 kürtaj, 1 düşük olunca dedimki demek bizim istememizle, planlarımızla olmuyo herşey, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman oluyor. O yüzden olacağı varsa sen olmaz desende olur, plan yaparsın çok istersin olmaz. Oluruna bırakmak lazım, o yavruyu gönderen Rabbim, sabrınıda veriyor.
Benim bir öğrencim vardı, senelerce tedavi gördü sonunda tüp bebekle hamile kaldı, sonra nasılsa olmuyo diye korunmadı, bir kaç ay sonra kendi kendine hamile olduğunu öğrendi. Herşey nasip.
İnşallah canım zamanında hayırlısıyla kurtuluruz inşallah serumla sancılar dindi bu bi süre etkiliyo dimi çünkü 38.hafta dolunca artık korkumuz kalmıyo gelebilir dedi dr bebeğim 2800gr şuanCnm o sancılardan bende 32. Haftadan var, erken erken dogum dediler, 39a girdim hala tık yok. Korkma cnm, arkadaşların söylediği gibi bebek olsa bile normal bir bebek, tıbbı premature sayılsa da, 35de doğan ve küvöze ihtiyac duymayan bebekler var, aynı zamanda 40da doğum küvöze ihtiyac duyan bebek te var. O yüzden üzülme. Önemli olan bebek sağlıklı doğsun, kendi sancınla doğurmak daha iyi. Sen dinlenmeye çalış,
Kasanirsan calismayi dusunuyorsun o zaman :) hayirlisi olsun canim insallah guzel gecer
Canım benim karnım kaç gundur taş gibiydii ve sürekli oğlum bi gere toplanıyodu ya ya midemin sol köşesine böyle yumurta gibi olup çıkıntı yapıyodu anlamıyodum bende karnımın şekli bile değişiyodu keza hala da oluyo da dun kontrolüm vardı daha kapıdan girerken dr karnın ne öyle dedi muayenede de sertleştiğini gördu her ihtimale karrşı nst dedi sonuç dun geceden beri hastanedeyım serum ustune serum anca eve geldimkizlar kasilma nasil oluyor ya bende olmuyor daha yada farkinda degilim
Cnm emzirdiğin zaman ya da doğumdan sonrakı aylarda hamile kalma şansın baya baya yüksek oluyor, hormonlu oluyor vücudun ondan. Çok duydum tüp bebekten sonra hamile kalanları, inşallah sen de kolay kalırsınAllah yardımcın olsun.
Allahtan okul değil canım yaa kpss. Bebek tedavisine başlamadan çok güzel çalışıyordum aslında ama bebek tedavisinde kullanınlan ilaçlar sonra hamile kalınca kullanılan ilaçlar beni benden aldı çalışamadım.... 4. ayda toparladım o arada biraz bakıyordum sonra da ağırlaşmaya başladım.... Bahaneler bahaneler yani. Girsem de bişey olamıcak yaniçok istiyordum bu sene bir kadroya atanabilmek nasip artık
Alır alır, değilse bile artık günün söyler nst nin meraklanma
Senin sancını neden durduruyorlar ki? 37e girdin, bebeğin kilosu da maşallah iyi. Şimdi doğursan bile olur. Ben bi professora gittim 33e girdim onda, bebek 1900 gr, dedi şimdi bile doğsa sorun yok. O yüzden hiç stress yapma. 37den sonra doğan bebekler normal sayılıyor. 40. Haftada 2,800 doğan bebekler var. İçini ferah tut. Her şey güzel olacak. Keşki bende doğursam diyorumCanım benim karnım kaç gundur taş gibiydii ve sürekli oğlum bi gere toplanıyodu ya ya midemin sol köşesine böyle yumurta gibi olup çıkıntı yapıyodu anlamıyodum bende karnımın şekli bile değişiyodu keza hala da oluyo da dun kontrolüm vardı daha kapıdan girerken dr karnın ne öyle dedi muayenede de sertleştiğini gördu her ihtimale karrşı nst dedi sonuç dun geceden beri hastanedeyım serum ustune serum anca eve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?