- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Elinde meslegin var mi bilmiyorum ama ben istanbuldayim evlenene kadar calisiyordum ama sartlar ayniydi ustelik ssk yapicaz yapicaz diyip yapmiyolardi :/Kazanırsam kesinlikle çalışmaya başlarım canım. Geride bıraktığım kaç senem var. Eşim bile benim sigorta günüme bu sene ulaştı yani...
Burda bile düzgün bir şirket bulsam kesinlikle çalışıcam ama küçük şehirde çalışma şartları belli, öldürene kadar çalıştır, kuş kadar maaş... İstanbuldaki şartları çooook arıyorum. Orda hiç olmazsa bir yeri beğenmezsen çekip gidiyorsun sonra biliyorsun ki bir iş bulabileceksin.... Ama burda en iyi şart sabah 8 akşam 6:30, haftanın 6 günü, sigortanı yapıp maaşını da günüde öderlerse ohh iyi yerdeyim diyorsun...
36.haftamdayım dr ciğerlerinin gelişmesi lazım en azından bi 10 gün içerde tutalım ona göre karar verelim dedi bilmiyorum heralde 37. 38.haftamı doldurmam için olabilirSenin sancını neden durduruyorlar ki? 37e girdin, bebeğin kilosu da maşallah iyi. Şimdi doğursan bile olur. Ben bi professora gittim 33e girdim onda, bebek 1900 gr, dedi şimdi bile doğsa sorun yok. O yüzden hiç stress yapma. 37den sonra doğan bebekler normal sayılıyor. 40. Haftada 2,800 doğan bebekler var. İçini ferah tut. Her şey güzel olacak. Keşki bende doğursam diyorum
benim de tas gibi oluyor aaKarnın taş gibi oluyor canım kasılmalar olunca, en azından bende öyle...
Sadece gece uykusu şurda gözümü korkutan inan. Rabbim yeterki evladımı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Gerisi hallolur gibi geliyor, hiç korkmuyorum.
İşte bizde 5,5 sene koşturup hem ben hem eşim ameliyat geçirip, sonrasında kistlerim tekr
büyümeye başlayınca apar topar tüp bebeğe başladık. Ha doktorm bundan sonra normal yolla bebeğin olur dedi. Ama bu da garanti değil... Sırf bunu sağlamak için bile şu an normal doğuma sıcak bakıyor doktorum.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Bende de çok fazla oluyor sertleşme ve böyle poposuyla itekliyor gibi hep ama nst de hiç kasılma falan çıkmadıbenim de tas gibi oluyor aa
Cnm emzirdiğin zaman ya da doğumdan sonrakı aylarda hamile kalma şansın baya baya yüksek oluyor, hormonlu oluyor vücudun ondan. Çok duydum tüp bebekten sonra hamile kalanları, inşallah sen de kolay kalırsın
Elinde meslegin var mi bilmiyorum ama ben istanbuldayim evlenene kadar calisiyordum ama sartlar ayniydi ustelik ssk yapicaz yapicaz diyip yapmiyolardi :/
Insallah aradaigin gibi bir is bulursun canim
benim de tas gibi oluyor aa
Bende de çok fazla oluyor sertleşme ve böyle poposuyla itekliyor gibi hep ama nst de hiç kasılma falan çıkmadı
Benim kız normalde baya hareketli ve kasılma şeklinde hareket ediyor ama ne zamn doktora gitsem son zamanlarda hep durgun ve yüzünü dönmüyor artık bize :)) yerim ben onuuİnş. canım inş.
Amiiin inş. canım
Mesleğim var canım, memleketim küçük bir yerdi orda bile ssk yapıldı, İstanbula gelin gittim hep orda da ssk lı çalıştım, burda da başlarsam kesinlikle önce ssk sorarım. Çünkü en büyük güvencemiz o, sonuçta emeklilik için çalışıyoruz hep...
Ssk yapılmayan yere resti de çekiyordum, çıkarım işten o konuda pek affım yoktu. İstanbulda bir girdiğim iş yeri sallıyormuş böyle girenleri, ilk ay yapmadılar (performansa bakacaklarmışşşş) 2. ay dedim yapın sigortamı ya da çıkarım. Allaha şükür en azından bu konuda şanslıydım...
Benim nst çekilirken karnım taş gibi değildi o yüzden bişey çıkmadı canım ama öncesinde bilirim karnımın taş kesildiğini...
Gelsinler artık yaaaaaa
Anladim canim. Girdigin her yerde ssk yapiliyorsa gercekten cok iyi bunda mesleginin olmasinin artisida var tabi :)İnş. canım inş.
Amiiin inş. canım
Mesleğim var canım, memleketim küçük bir yerdi orda bile ssk yapıldı, İstanbula gelin gittim hep orda da ssk lı çalıştım, burda da başlarsam kesinlikle önce ssk sorarım. Çünkü en büyük güvencemiz o, sonuçta emeklilik için çalışıyoruz hep...
Ssk yapılmayan yere resti de çekiyordum, çıkarım işten o konuda pek affım yoktu. İstanbulda bir girdiğim iş yeri sallıyormuş böyle girenleri, ilk ay yapmadılar (performansa bakacaklarmışşşş) 2. ay dedim yapın sigortamı ya da çıkarım. Allaha şükür en azından bu konuda şanslıydım...
Benim nst çekilirken karnım taş gibi değildi o yüzden bişey çıkmadı canım ama öncesinde bilirim karnımın taş kesildiğini...
Gelsinler artık yaaaaaa
Canım bi de senin akıntın oluyo mu şeffaf su gibi çamaşırında görüyo musun ben biraz hareket etsem oluyo hemen az önce de şeffaf böyle sümüksü beyaz karışık gelmiş sende oldu muSenin sancını neden durduruyorlar ki? 37e girdin, bebeğin kilosu da maşallah iyi. Şimdi doğursan bile olur. Ben bi professora gittim 33e girdim onda, bebek 1900 gr, dedi şimdi bile doğsa sorun yok. O yüzden hiç stress yapma. 37den sonra doğan bebekler normal sayılıyor. 40. Haftada 2,800 doğan bebekler var. İçini ferah tut. Her şey güzel olacak. Keşki bende doğursam diyorum
Bende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.Canım bi de senin akıntın oluyo mu şeffaf su gibi çamaşırında görüyo musun ben biraz hareket etsem oluyo hemen az önce de şeffaf böyle sümüksü beyaz karışık gelmiş sende oldu mu
Hımm olabiliyo demekki sorduktan snra cevabını bekliyorum canımBende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.
Canım bende de önce beyazdı artık hem sarı hemde baya çoğaldı doktor normal kokusu yoksa ve kaşıntı falan yoksa hormonlardan kaynaklı dediBende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.
Bende onu merak ediyorum canim yarin kontrol var 36+3 sanirim erken ama ne olur ne olmaz diyorum :/kizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz
Allah yardimcin olsun canım valla zor yani hastalık bende de bi Halsizlik var nane limon falan içiyorum zencefilli bal da iyi geliyor gibi seninde sezeRyan kesinlesmismiydi tarih falan
Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Cnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninleSlm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Canim Allah anali babali buyutsun insallah en yakin zamanda evinize gelirsiniz minik yavrunlaSlm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?