-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Elinde meslegin var mi bilmiyorum ama ben istanbuldayim evlenene kadar calisiyordum ama sartlar ayniydi ustelik ssk yapicaz yapicaz diyip yapmiyolardi :/
Insallah aradaigin gibi bir is bulursun canim

36.haftamdayım dr ciğerlerinin gelişmesi lazım en azından bi 10 gün içerde tutalım ona göre karar verelim dedi bilmiyorum heralde 37. 38.haftamı doldurmam için olabilir

benim de tas gibi oluyor aa

Cnm emzirdiğin zaman ya da doğumdan sonrakı aylarda hamile kalma şansın baya baya yüksek oluyor, hormonlu oluyor vücudun ondan. Çok duydum tüp bebekten sonra hamile kalanları, inşallah sen de kolay kalırsın

İnş. canım inş.

Elinde meslegin var mi bilmiyorum ama ben istanbuldayim evlenene kadar calisiyordum ama sartlar ayniydi ustelik ssk yapicaz yapicaz diyip yapmiyolardi :/
Insallah aradaigin gibi bir is bulursun canim

Amiiin inş. canım

Mesleğim var canım, memleketim küçük bir yerdi orda bile ssk yapıldı, İstanbula gelin gittim hep orda da ssk lı çalıştım, burda da başlarsam kesinlikle önce ssk sorarım. Çünkü en büyük güvencemiz o, sonuçta emeklilik için çalışıyoruz hep...
Ssk yapılmayan yere resti de çekiyordum, çıkarım işten o konuda pek affım yoktu. İstanbulda bir girdiğim iş yeri sallıyormuş böyle girenleri, ilk ay yapmadılar (performansa bakacaklarmışşşş) 2. ay dedim yapın sigortamı ya da çıkarım. Allaha şükür en azından bu konuda şanslıydım...

benim de tas gibi oluyor aa

Bende de çok fazla oluyor sertleşme ve böyle poposuyla itekliyor gibi hep ama nst de hiç kasılma falan çıkmadı

Benim nst çekilirken karnım taş gibi değildi o yüzden bişey çıkmadı canım ama öncesinde bilirim karnımın taş kesildiğini...

Gelsinler artık yaaaaaa

Benim kız normalde baya hareketli ve kasılma şeklinde hareket ediyor ama ne zamn doktora gitsem son zamanlarda hep durgun ve yüzünü dönmüyor artık bize :)) yerim ben onuu

Anladim canim. Girdigin her yerde ssk yapiliyorsa gercekten cok iyi bunda mesleginin olmasinin artisida var tabi :)

Canım bi de senin akıntın oluyo mu şeffaf su gibi çamaşırında görüyo musun ben biraz hareket etsem oluyo hemen az önce de şeffaf böyle sümüksü beyaz karışık gelmiş sende oldu mu

Canım bi de senin akıntın oluyo mu şeffaf su gibi çamaşırında görüyo musun ben biraz hareket etsem oluyo hemen az önce de şeffaf böyle sümüksü beyaz karışık gelmiş sende oldu mu
Bende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.

Bende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.
Canım bende de önce beyazdı artık hem sarı hemde baya çoğaldı doktor normal kokusu yoksa ve kaşıntı falan yoksa hormonlardan kaynaklı dedi

bende tas gibi olmasini bebegin harekrtleri saniyorum artik yeri daraldigi icin cok fazla sert oluyor hareketi diye bilmedigim kim bilir ne cok sey var dogum sancisini da belki yanlis anlarim ben benimde son zamanlarda cok akintim var bi kac haftadir dr sormadim ama haftaya bende sorayim bakalim ne diyecek

Benimde bir kac gundur akinti artti kizlar. Cikardigim sonuc demek ki.bu normalmis.

Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.

Allah yardimcin olsun canım valla zor yani hastalık bende de bi Halsizlik var nane limon falan içiyorum zencefilli bal da iyi geliyor gibi seninde sezeRyan kesinlesmismiydi tarih falan

Evet canım kesinleşti. Doktorum ilki sezeryan olduğu için, eğer denemek istersen 20 ekime kadar kendi sancınla gelirsen normale alırım dedi. Gelmezse 20 ekimde sezeryan olacağım.

İnşAllah biran önce kollarına almayı nasip eder Rabbim. Sürekli sağ canım, senin bir damla sütün ona şifa olucak inşAllah, hemen toparlayacak kendini. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Cnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninle su yutmak nasıl oluyo, neden yutuyor? Yeşilmiydi suyu?
MutluBulut_ dgsvnn çatı muayinesi 37-38de yapılıyor, ama doktora bağlı, bazıları yapmıyor. Benimki yapmadı mesela.

Canim Allah anali babali buyutsun insallah en yakin zamanda evinize gelirsiniz minik yavrunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…