Benim kız normalde baya hareketli ve kasılma şeklinde hareket ediyor ama ne zamn doktora gitsem son zamanlarda hep durgun ve yüzünü dönmüyor artık bize :)) yerim ben onuu
Anladim canim. Girdigin her yerde ssk yapiliyorsa gercekten cok iyi bunda mesleginin olmasinin artisida var tabi :)
kizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz
Bende onu merak ediyorum canim yarin kontrol var 36+3 sanirim erken ama ne olur ne olmaz diyorum :/
Hic mi yapmayacak canim ee cati dar olayida yalan o zaman :/ yada dogum baslayinca falan mi bakiyor kiCnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninlesu yutmak nasıl oluyo, neden yutuyor? Yeşilmiydi suyu?
MutluBulut_ @dgsvnn çatı muayinesi 37-38de yapılıyor, ama doktora bağlı, bazıları yapmıyor. Benimki yapmadı mesela.
İnşAllah biran önce kollarına almayı nasip eder Rabbim. Sürekli sağ canım, senin bir damla sütün ona şifa olucak inşAllah, hemen toparlayacak kendini. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Yaaa bunlari alan cook zevkliymis :) bende boyle hediyeler istiyorummRahatsız oluyordur annesi ondan dönüyor geriye
Var tabi canım
Kızlar biz bu arada ufak bi hediye daha aldık. Kızımın ilk patikleri ve tatlış önlüğü
Eki Görüntüle 1891814
Anladim canim o zaman haftayada cagirirsa beni o zaman yapar :)Doktorun yaptığı muayene bazen kanamaya, kasılmaya yada doğumun başlamasına sebep olabiliyor. O yüzden genelde 37. Haftaya girdikten sonra muayene yapılıyor. Zaten 37. Hafta öncesi çok ekstra bir rahatsızlık durumu yoksa açılma felan başlamamış oluyor. 37. De muayene ettiğinde rahim ağzında incelme varmı, açılma varmı, bebeğin kafası kanala oturmuşmu, çatı müsaitmi hepsini kontrol etmiş oluyorlar.
Saol canım benim bilmiyorum nasıl yada neden olduğunu ama yuttugu için solunum problemi yaşıyoMuş öyle üzüldüm onu kuvezde görünce dayanamadım ağladım Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bişey gercektenCnm gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kavuşursuz bebişle, dualarım seninlesu yutmak nasıl oluyo, neden yutuyor? Yeşilmiydi suyu?
MutluBulut_ @dgsvnn çatı muayinesi 37-38de yapılıyor, ama doktora bağlı, bazıları yapmıyor. Benimki yapmadı mesela.
Canim Allah anali babali buyutsun insallah en yakin zamanda evinize gelirsiniz minik yavrunla
kizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz
Bende onu merak ediyorum canim yarin kontrol var 36+3 sanirim erken ama ne olur ne olmaz diyorum :/
Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Evet canım kesinleşti. Doktorum ilki sezeryan olduğu için, eğer denemek istersen 20 ekime kadar kendi sancınla gelirsen normale alırım dedi. Gelmezse 20 ekimde sezeryan olacağım.
Selen_Ay çok saol canım benim inşallah bir an önce bebeğime kavuşurum Rabbim sana da sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin sütümü 3 saatte bir sağsam yeterli olur dimi suan çok doldular ağrısına dayanamıyorum bir an önce sağmak istiyorum bebeğime yarın gitsin inşallah kuvezden çıkana kadar sütüm kesilmez: (
Yaaa bunlari alan cook zevkliymis :) bende boyle hediyeler istiyorumm
Anladim canim o zaman haftayada cagirirsa beni o zaman yapar :)
Cnm o beni daha önce de muayine etmiş alttan, belki o yüzden. Ama ben sordum çatı muayinesi falan, gerek yok dedi ben biliyorum seni, inşallah normal düşünüyorum senin için dedi.Hic mi yapmayacak canim ee cati dar olayida yalan o zaman :/ yada dogum baslayinca falan mi bakiyor ki
Amin canim insallahAmin canım çok saol inşallah sende sağ salim alırsın kucağına bebegini
Canım bugün gittiğimde 37. Haftamdı ama doktor bakmadı, haftaya yine gidicez ve muhtemelen yine bakmıcak çatıya. Normalde önceden söylüyorlar şu zaman geldiğinde çatı muayenesi yapıcaz diye ama sen tedbirli git ne olur ne olmaz
Dgsvnn E dediğim gibi canım sen tedbirli git ne olur ne olmaz, belki muayene yapar
Ay canım gözün aydın
Bu kadar oldu, Allah'ın izniyle daha bişey olmaz hayırlarla da çıkar küvözden....
Sen sütünü sağ annesi hem bebişine yarasın hem de sütün kaçmasın, süt saklama poşetlerin de var değil mi
3 saatte bir sağman da yeterli olur muhtemelen
Ay inş gönlüne göre olur canım
İnş normal yolla gelir bebişin, yine de her ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş
Alan arkadaşa söyleyim hemen sana da ayarlasın bişeyler canım. Kadın bir sürü mahçupta oldu istediğim gibi bişey alamadım bebek mağazası bulamadım diye.
Düşünmesi yeter ama gerçekten çok tatlıar. Hele patiğimiz hiç yoktu nasıl alsam diye bakıyordum öyle... Tam oldu
Aa masallah doktora :) insallah canimCnm o beni daha önce de muayine etmiş alttan, belki o yüzden. Ama ben sordum çatı muayinesi falan, gerek yok dedi ben biliyorum seni, inşallah normal düşünüyorum senin için dedi.
Canım bendede o tip akıntı dogumdan 5 gün önce geldi suyun geldiği gün akıntıdan 5 gün sonraydı seninde doğuma az kalmış gibi geldi banaBende iki gündü öyle ıslaklık oluyo, yarım doktordan sorucam, dünden sümüksü sarı akıntı geliyo, o neden bilemedim, normalde beyaz gelir bende.
Canım hayırlı olsun inş. En kısa zamanda toparlanir annesi sütun de iyi gelir iyi olur bi an once bebişin Allah kolaylik versin bi an once kavusursun inş.Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Hadi hayırlısı o zaman inş. Gelir sancin gelmezse de canınız sağolsun önemli olanEvet canım kesinleşti. Doktorum ilki sezeryan olduğu için, eğer denemek istersen 20 ekime kadar kendi sancınla gelirsen normale alırım dedi. Gelmezse 20 ekimde sezeryan olacağım.
Canım hayırlı olsun inşallah tez zamanda evine gelir bebeğin aynı gün doğum yaptık bu aradaSlm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?