• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
tünaydın kızlar..
AGRA AGRA sağlıklı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha günümden önce doğurmam gibi geliyo ama burdaki doğumları okuyunca bende panik yaptım daha çantamı hazırlamadım:KK43:

Canım ne zaman ne olacağını ancak Allah biliyor...
2 saat sonra suyunun gelmeyeceğinin garantisi var mı?
Sen tedbirini al gerisini Allaha bırak. Amma erken gelir amma gününü bekler...

Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Kızlar şimdi sarı sümüksü akıntı o zaman doğumun yaklaştığını gösteriyor Allah önce arkadaşımızın sonra da bekleyenlerin yardımcısı olsun demekki gününden önceye de hazırlıklı olmalıyız beyaz akıntısı olan var mı yatak odasından oturma odasına geçsem bi bakıyorum gelmiş her an suyum gelecek diye ödüm kopuyor

Kızlar bız geldık :anneadayı: sabahın 9 undan berı dısarıdayız cok yorulduk :anne:
Nst ye bende gırdım sonunda ay ne merak edıyordum meger cok sıkıcıymıs Allah tan esımde gırdı :KK48: bebısımde hıc sevmedı bellı :KK48: Haftaya pazartesı tekrar cagırdı nst ye gırıcez yıne. Tahmını dogum tarıhı 22 sıne cekıldı bu seferde sanırım sat ı yakalıcaz sat 21 ekım. Bebegım 3 kg 60 gr mı bısey dedı 3000 kusurat :KK48::dua: suanda dogsa saglıklı olur dedı ınsallah :KK54: yıne dopplere gırdık fazladan para verdık ozel hastane ıste :KK51:sanırım gırmesekte olurmus ama neyse. Kızıma sonunda 2 tane kucuk oyuncak aldık :anne: bır kac eksık daha vardı onlarıda aldık derken bu saat olmus ıste :KK16: Bızde durumlar boyle :spor:

Kızlar şimdi sarı sümüksü akıntı o zaman doğumun yaklaştığını gösteriyor Allah önce arkadaşımızın sonra da bekleyenlerin yardımcısı olsun demekki gününden önceye de hazırlıklı olmalıyız beyaz akıntısı olan var mı yatak odasından oturma odasına geçsem bi bakıyorum gelmiş her an suyum gelecek diye ödüm kopuyor

benimde akıntı rengim değişti arkadaşlar sarı renkte ve sümüksü şeklinde geliyor bu doğumun yaklaştığının habercisi mi oluyor gerçekten

tünaydın kızlar..
AGRA AGRA sağlıklı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha günümden önce doğurmam gibi geliyo ama burdaki doğumları okuyunca bende panik yaptım daha çantamı hazırlamadım:KK43:

aynen bende ya daha bişeyim hazır değil herşey alındı ama. çok korktum şuanda o kadar farklı yorumlar olmuşki artık.

Bebiş iyi çok küçük ya tutarken bile korkuyorum yalnış tutup zarar vermekten alışcam inş ağrılarım var birsürü ilaç verdiler antibiyotik vitamin ağrı kesici rahimtoparlayıcı 4 tane senin nasıl gidiyo günün bellimi cnm doğum şeklin falan

bende onan çok korkuyorum tutabilirmiyim bakabilirmiyim diye

Kızlar bız geldık :anneadayı: sabahın 9 undan berı dısarıdayız cok yorulduk :anne:
Nst ye bende gırdım sonunda ay ne merak edıyordum meger cok sıkıcıymıs Allah tan esımde gırdı :KK48: bebısımde hıc sevmedı bellı :KK48: Haftaya pazartesı tekrar cagırdı nst ye gırıcez yıne. Tahmını dogum tarıhı 22 sıne cekıldı bu seferde sanırım sat ı yakalıcaz sat 21 ekım. Bebegım 3 kg 60 gr mı bısey dedı 3000 kusurat :KK48::dua: suanda dogsa saglıklı olur dedı ınsallah :KK54: yıne dopplere gırdık fazladan para verdık ozel hastane ıste :KK51:sanırım gırmesekte olurmus ama neyse. Kızıma sonunda 2 tane kucuk oyuncak aldık :anne: bır kac eksık daha vardı onlarıda aldık derken bu saat olmus ıste :KK16: Bızde durumlar boyle :spor:
Maşallah bebişine annesi nst sıkıcı gerçekten bende 2 kredi giriyorum bi de ayin 10 unda kontrol var o zamn girerim galiba hayırlısı bakalim az zamanımız kaldı :anne:

Slm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı banalı büyütsün bebeğinde en kısa sürede iyileşir inşallah canım duamız seninle

Hadi gözün aydın en sonunda NST ye girmişsin :KK45: sana dedik demi o 2 tane aparattan takıyorlar diye :KK45:
Kızına maşallah :nazar:, leyyyn ben hala kızım kaç kilo, kaç cm bilmiyom :sinirli: en son gittiğim 28. hafta işte sonrası yok...

Kızın oyuncaklarıyla da güle güle oynasın annesi de, resim nerde resiiiiiim :sinirli:

yarın kızçeme bi hediye daha gelecekmiş göstermicem size :lülülü: :lülülü:

aynen bende ya daha bişeyim hazır değil herşey alındı ama. çok korktum şuanda o kadar farklı yorumlar olmuşki artık.

Korkma hiç canım ama son aydasın artık, çantanı hazır et. Her an gelirse kolaylık sana olur... Elin ayağın dolanmaz..

Hadi gözün aydın en sonunda NST ye girmişsin :KK45: sana dedik demi o 2 tane aparattan takıyorlar diye :KK45:
Kızına maşallah :nazar:, leyyyn ben hala kızım kaç kilo, kaç cm bilmiyom :sinirli: en son gittiğim 28. hafta işte sonrası yok...

Kızın oyuncaklarıyla da güle güle oynasın annesi de, resim nerde resiiiiiim :sinirli:

Korkma hiç canım ama son aydasın artık, çantanı hazır et. Her an gelirse kolaylık sana olur... Elin ayağın dolanmaz..

yarın hazırlamayı düşünüyorum canım burdakileri okuduktan sonra korktum :)

AGRA AGRA dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini ver canım çok heyecanlandım hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Maşallah bebişine annesi nst sıkıcı gerçekten bende 2 kredi giriyorum bi de ayin 10 unda kontrol var o zamn girerim galiba hayırlısı bakalim az zamanımız kaldı :anne:
Aynı gun gıdıcez o zaman :KK200:

aynen gırdım :KK48: bunlarda net olmuyor nasılsa canım eksı artı oluyor ya :anneadayı: sagol teyzesı senın yazını gordum vallahı ugrastım ama yok :KK48: pc ye atamıyorum telefondada yuklenmıyo:KK48:
oo sıze yıne hedıye hee :KK48: ne gelecekmıs bılgın var mı

Maşallah canım bebeğine heyecan artmıştır sendede:anneadayı:

Back
X