• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bebiş iyi çok küçük ya tutarken bile korkuyorum yalnış tutup zarar vermekten alışcam inş ağrılarım var birsürü ilaç verdiler antibiyotik vitamin ağrı kesici rahimtoparlayıcı 4 tane senin nasıl gidiyo günün bellimi cnm doğum şeklin falan
Onlarda geçer ins. Atlattın zor kısmı benimde 15 ekimde sezaryen olcak bakalım şimdiden korku heyecan başladı 2 haftayı zor atlatıcam galiba

deliceee deliceee ve MutluBulut_ MutluBulut_ kızlar size hemen göndereyim arkadaşı... :KK200:

Bende de akıntı var. Gerçi bende sürekli vardı malum mantar :( geçen doktor krem ve fitil verdi ya ondan sonra akıntılar beyaza döndü ve azaldı şimdi bazen o kadar fazla geliyor ki suyum geldi sanıyorum yani :eek:
'
Doğumdan sonra sağlık yönünde yapılacak çok işim var. Diş yapılacak, kronik mantara acil çözüm bulunacak.... Kansızlığımı bi düzene oturtmam lazım...:KK12:

deliceee deliceee ve MutluBulut_ MutluBulut_ kızlar size hemen göndereyim arkadaşı... :KK200:

Bende de akıntı var. Gerçi bende sürekli vardı malum mantar :KK43: geçen doktor krem ve fitil verdi ya ondan sonra akıntılar beyaza döndü ve azaldı şimdi bazen o kadar fazla geliyor ki suyum geldi sanıyorum yani :eek:
'
Doğumdan sonra sağlık yönünde yapılacak çok işim var. Diş yapılacak, kronik mantara acil çözüm bulunacak.... Kansızlığımı bi düzene oturtmam lazım...:KK12:
Hiiiic yok diyemicem canım :)) benimde en acilinden dişi halletmem lazım mahvetti beni

Kızlar günaydın, galiba suyum geldio_O uyandıgımda yatagın ıslamdığını gördüm, iç çanaşır pijama falan ıslandı, 9da doktor randevum var zaten, o yüzden bekliyorum. Su da bi bardak kadar falan gelmiş. Dualarınızı bekliyorum:dua:

Kızlar günaydın, galiba suyum geldio_O uyandıgımda yatagın ıslamdığını gördüm, iç çanaşır pijama falan ıslandı, 9da doktor randevum var zaten, o yüzden bekliyorum. Su da bi bardak kadar falan gelmiş. Dualarınızı bekliyorum:dua:
Günaydın canımm inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine suyunun gelmesi iyi normal doğum yapabilirsin :KK36:aslında beklemeyip gitsen gelmezmi doktorun erkenden

Canim bekleme ara derim. Hadi knsallah dogum basladi.sanirim kavusacaksin yavrunaaa :))

AGRA AGRA hatta bence kesin ara ya saat kacta grldi kim bilir hic bekleme zaten sen varana kadar zaman gecer ama olsun

Günaydın annişler

Hiiiic yok diyemicem canım :)) benimde en acilinden dişi halletmem lazım mahvetti beni

Ay bilmem mi o dişi :( o kadar korkuyorum ki 40 mın içinde bile yaptırabilirim

Ara ara gelmeye devam ediyor, ped koydum, şimdi gidiyoruz Allahın izniyle rahat geçer :halay: hafif çok hafif sancım da var.

Ayyyy bi bebişimiz daha geliyor hadi hayırlısı.
Sakin kal canım... Sancıları en etkileyen şey stresmiş. Olumlu düşün... Sancılar gelecek gelmesi gerek artacak ve bebişin kucağına gelecek inş.
İnş suni sancıya filan gerek kalmadan doğurursun. Kendim doğuracakmış gibi heyecanlandım yaaa

Kızlar doktor yatış verdi, sancılarım başlamış, yolunda çok başındaymışım, lavman yapilacak, suyum gelmeye devam ediyor,

Kızlar doktor yatış verdi, sancılarım başlamış, yolunda çok başındaymışım, lavman yapilacak, suyum gelmeye devam ediyor,
Aynisini yaşadım
Basında olmanın sebebi bebek çok mu inmemis
İki hafta ilerdesin bende ama yinede sakin kendini zorlama olur mu
Akışına birak

Aynisini yaşadım
Basında olmanın sebebi bebek çok mu inmemis
İki hafta ilerdesin bende ama yinede sakin kendini zorlama olur mu
Akışına birak
Yok cnm suyum az az geliyor, bir de acilma henuz az. Bebek 2 aydi inmis,

Ay doktor lavmanı da yapıyor, aslında akıllıca hareket ama sancı arasında ne kadar çekilir orası ayrı

Kızlar ebebekte emzirme haftasına özel emzirme ürünlerinde indirim var.

tünaydın kızlar..
AGRA AGRA sağlıklı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha günümden önce doğurmam gibi geliyo ama burdaki doğumları okuyunca bende panik yaptım daha çantamı hazırlamadım:(

Back
X