-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
teşekkürler agra :) cinsiyetimize doktor kız dedi isim kesin olmamakla birlikte öykü :)

Günaydın kızlar :) Nasılsınız?
Ya ben alışverişe nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum, kafam çok karışık haha! Siz ilk önce nelerden başlamayı düşünüyorsunuz?
Bide aranızda gebelik veya bebek ile ilgili kitap okuyan, tavsiye edebilecek olan var mı?

O kafası karmakarışıklardan burda dolu canım :)
Benim aldıklarım belli nevresimler 2 çiftde kollu çıtçıtlı badi

İlla kafan çok karışıyorsa mesela kapşonlu havlunu al (ben 2 tane almayı düşünüyorum)
Penye battaniye çok alın diyorlar (4-5 tane almayı düşünüyorum)
Hastane çıkışların hediye gelmicekse 0-3 aylık 2 yada 3 çeşit hastane çıkışı alabilirsin. Bebek ilk dönem göbek bağıyla olacağı için o hastane çıkışları iyi oluyor diyorlar.

İşte tahminen mayıs ayına kadar kalın kıyafet giyecek ona göre kalın tulum ya da kalın takımlar alabilirsin 2-3 adet filan. (Hediye gelen de olabilir diye düşünüyorum ya da son aylar alabilirsin.)

Çoraplarını al mesela minnak ayaklarına

Aslında bizim acilen gebeliğin son aylarına ve doğuma hazırlık yapmamız da lazım.
Hamile külodu almayı düşünüyorum ben bundan sonra. Emzirme atleti, emzirme sütyeni, (benim memeleri artık kendi sütyenlerim taşımaz oldu da ) doğum için gecelik ve sabahlık vs vs ilk etapta bunlarda çok önemli tabi. Doğum sonrası toparlayıcı korseyi de alıcam. Sarkmayalım

Öyle işte, kafana takılan başka bişey var mı?

Oooo süpersin! Çok teşekkür ederim canım, battaniyelerle çoraplarla başlayayım ben en iyisi.. Cinsiyeti öğrenince de devamı gelir inşallah.. Sabırsızlanıyorum çok yaa

Oooo süpersin! Çok teşekkür ederim canım, battaniyelerle çoraplarla başlayayım ben en iyisi.. Cinsiyeti öğrenince de devamı gelir inşallah.. Sabırsızlanıyorum çok yaa

Aynen insan çok sabırsızlanıyor. Bi de son aylar 8. ve 9. ay pek alışverişe halim olacağını sanmıyorum ben.
E böyle düşününce 3 ay filan kalıyor geriye ancak toparlanır çoğu şey işte.

Bu arada geçen netten aldığımız kıyafetler teyzemize ulaşmış bile çok şekerler özellikle sarı olan tulumlara bittim

Kızlaaaar trendyolda soobe de indirim var çok tatlı şeyler vaar

Ben hep kız diyip yanılanı duymuştum bu site de duymaya başladım erkek diyip kız çıkanı

canım çok şükür sağlıklı ama ben mesela erkeğe alıştım daha yeni yeni kendimi alıştırıyorum kız haberine daha bu ay sonunda netleşecek kız haberi .

ben ara sıra blogcuanne com-a bakıyorum. güzel doğum hikayeleri gebelik günlüleri falan var. aynı zamanda kitaplarla ilgili bilgiler de var.

ben henüz bir şey almak istemiyorum ama ama ama beni tahrik ediyorsunuz

Aaaa minnak minnak olsada al yaa

Bak bak nasılda teşvik ediyorum zorla kızın zihnine gircez.

daisy5 canım ben de geçen joker mağazasında görmüştüm soobeyi hoşuma gitti penyesi filan, rahatlıkla alırım yani. Hem de çok tatlı şeyler var.
Ay canım demeyeydin şöyle şey ben zaten iğneden korkuyorum bi de ağrısı of gerçi lisedeyken de vurunmuştum pek ağrısını görmemiştim ama şimdi olur mu bilemedim

belki sende olmaz ağrı kan aldırıken de öyle olurya bazısının morarmaz benim hep morarır mesela

I isevgi

Bence ilk önce büyük ihtiyaçlar için birikim yapın yada onları almaya başlayın, beşikti, pusetti vs. Kıyafetleri zaten dışarı çıktıkça bir iki alıp alıp dolduruyoruz eve, bi tane arkadaş alıyo, bi tane annane, babane derken yeterince kıyafeti oluyor zaten.

İçine giydireceğiniz çıtçıtlı badyleri 0-3 a alıyorsanız, üstüne aldığınız takımları yada tulumları 3-6 ay alın. Malum kış bebeği olacaklar, içlerine biraz fazla kat giydirince üsttekiler küçücük kalmasın rahat etsinler.

Kendi alışverişinizde önemli, özellikle şimdiden desteksiz sütyenlerden almaya başlayın ve son aylarda bunları kullanın, sıkmayan dar olmayan çamaşırlar süt üretimi açısındanda önemli. Hamilelik pijamaları yerine önden düğmeli yada çıtçıtlı normal pijamalardan alın, sonrasında da kullanabilirsiniz.

Aklıma gelenler bunlar.

nasıl bir ağrı canım? ben de inşAllah pazartesi gideceğim.

Bende şöyle bir ağrı olmuştu ilkinde, tam omuza yakın biryerden vuruyorlar, vururken bir ağrı hissetmedim ama biraz zaman geçince sanki kolun kasılıyormuş gibi oluyor, hareket ettirince ağrı yapıyor biraz. İkinci aşıda hiç ağrım olmadı, vücut aşıya alıştı belkide.

Daha durun Bismillah aşıdan korkmaya başladıysanızzz, bir can taşıyorsunuz onu dünyaya getirmek biraz zahmetli bir süreç, azıcık ağrıya sızıya değmezmiii

selam kızlar...
benim de bir sürü şey alasım var ama bi taraftan da erken diye düşünüyorum diğer taraftan da doktor erken doğum riskin olabilir dediği için kafamı karıştırdı ya hazırlanamazsam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…