belki sende olmaz ağrı kan aldırıken de öyle olurya bazısının morarmaz benim hep morarır mesela
Yok canım hiç morarmaz ama iğne fobisi var.
B BirAnneBirEvlat canım iğne fobisi o Yoksa ağrı konusunda benim gibi deneyimli varmıdır bilemiyorum burda. 2 sene bilfiil çikolata kistinin en ağır safhasıyla uğraşmış biriyim. Artık regl olmak istemiyordum düşün ağrıdan. 3 gün o ağrıyı çekip üstüne, bir iki günde o ezikliğin yorgunluğuyla uğraşıyordum. Rahim filmini bile gık demeden çekindim ordaki doktorlar bile çok şaşırmışlardı.
Çikolata kisti için doktoruma giderken o kadar acıyı çekebiliyorsan doğumu hayli hayli yaparsın hiç merak etme demişti. Umarım boşa ümit vermemiştirgörcez artık. Ama hani abartmıyorum böyle bir acının tarifi şekli yok yani. Allah düşmanımın bile başına vermesin.
Bu arada iğne fobisine örnek. Transferden sonra düşük önleyici iğne oldum 2 kere. İlkinde gittiğimde ordaki görevli hazırladı iğneyi vuracak kalçama, ben hangi ara yapmışım Bi anda yana kaymışım ve yan taraf duvaradam dedi nereye gidiyorsun. öyle diyince kendime geldim baktım duvarla birleşmişim haa o an ağrıdı mı hayır ama sonrasında 3 gün o kalça benimle değildi. Üstüne yatamadım filan
Öyle fobi bendeki işte
Kızlar gittik randevuya, bebiş ilk yüzünü gösterdi, elleri, parmakları, tabanı, ayakları midesi pipisi falan her şeyi gördük. Şükür her şey normalmış. doktor sırtına bakmak istedi, bebiş inat ettidoktor dedi 20 dak falan bekle bir de bakalım. neyse bekledik. bu kere de sırtını gösterdi, omurgasına falan baktık, şimdi resim istedim, bebiş yüzünü dönmedi, sırtından resim aldı doktor detaylı ultrasyonu sordum, 22. haftada gedecğim. başka doktora. bir de 2 hafta sonra görüşeceğiz inşAllah. 2 haftaya kadar kilo almamı istedi, yoksa Allah korusun erken doğum falan olurmuş bol bol kırmızı et ve hergün yumurta yememi önerdi hiç sevmediğim şeyler, katlanacağız ama. doğumla ilgili de beni korkuttu, uslu hasta olmazsan mız mızlanırsan ben doğuma girmeyeceğim söyledi şantaj etti beni resmen ne ise ki her şey normalmış bebişle ilgili. güzel sözleriniz için de bu arada teşekkürler
Kızlar annem almış ben herşeyi beğenmediğim için bir Sürü ürünlerinde resmini atmış beğendw alıyım diye kız annesi olduğum için çok mutluyum kız kıyafeti ayrı güzel ve anne olmak çok güzel bir duygu annemin bebeğim için alışveriş heyecanını görünce çok duygulanıyorum
Çok Güzel şeyler almış annen.. İnsan gerçekten duygulanıyor. Sağlıklı günlerde giysin bebişkon.
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün hastanede ablam aradı kız demiştim, akşama oraya gittim. Hastane çıkışı almış minimause'lu başladım ağlamaya görünce.
Allah hakeden ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.
Ben direk avatarlara bakıyorum. Diyorum ki bu kim
Allah seni ne etmesin şekerli şeker
Kızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı
canım kötü şeyler düşünme, risk olsaydı söylerdi. doktorlar her şeyi pat diye söylüyor zaten. o yüzden ne dediyse odur. önlem amaçlı yapıyo demek ki. bir de sadece ilişkiyi yasaklamış. Allah korusun korkulu şey olsaydı daha çok şeyi yasaklardı. sen de bir az dinlen, bir az deyil de hatta fazla dinlen, kafanı da böyle şeylerle yormaKızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı
Bence sana yatak istirahati vermemiş demekki o kadar ciddi değil biraz dikkat etmen lazım endişelenme banada ilişkiyi ağır kaldırmayı yasakladı bu aylarda oluyor demekki asıl önemli şeyler gelişimi sıvısı falan yerindeyse endişelenmeKızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı
Amin Can'ım aile çok farklı birşey herşeyimizde yanımızdalar Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye ben birde gurbetteyim kimsem yok burda benim işim daha zor daha düşkünler ondan bana bugün de gitmiş almış bir sürü şey anneciğimin aldıkları benim kız yiğinim kız istedi öyle dua etmişti hafta sonu da o başlar almaya kızlar size fikrim küçük çok doldurmayın pişman olursunuz almak isterseniz büyük alınÇok Güzel şeyler almış annen.. İnsan gerçekten duygulanıyor. Sağlıklı günlerde giysin bebişkon.
Bende cinsiyetini öğrendiğim gün hastanede ablam aradı kız demiştim, akşama oraya gittim. Hastane çıkışı almış minimause'lu başladım ağlamaya görünce.
Allah hakeden ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.
Kızlar merhaba sabah hastaneye gittim ve saat 12 den beri alışverişteyim hem fiyat araştırdım hemde bayağa aldığım şeyler oldu ama biraz moralim bozuk bana yardımcı olursanız sevinirim doktor kasılma görüyorum rahminde dedi ve Progestran iğne yaptırdı haftada bir sağlık ocağında yaptır dedi bir buçuk ay ilişkiye girme dinlen biraz dedi bende risk mi var dedim önlem amaçlı yapıyorum dedim şimdi bu risk mi oluyor kafam karıştı
Valla umarım kötü birşey olmaz Rabbim hayırlısını versin dinlenecem artık bebeğimin bütün banyo alışverişini hazırladım kızlar beşik dolap araba bayağa araştırma yaptım ayın sonuna da onları almayı düşünüyorum ben bu bir haftadaki sorunu strese bağlıyorum üç haftadır acayip stresliyim allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağolun kızlar ben hep rabbimden hayırlısını diledim inşallah kötü birşey olmaz zaten gebelikten dolayı haftada bir yapıyorduk şimdi bir buçuk ay diyor ama hadi ben duruyum da eşim Nasıl duracak neyse bekleyelim bakalımCanım arkadaşlar güzel açıklamışlar zaten. Rahimde kasılma demekki çok önemli boyutta değil ki yatırmıyor. Önlem amaçlı düşün. Cinsellik yasak çok kötü bişey yaaaben 4 aydır kardeş gibiyim
Güzelce dinlen güzel anniş
Aldıklarını güle güle kullansın annesi bebişin çok hızlı başladın maşallah. Biz bu ayın başına inş. Eşim bu maaşını alsın başlıcam bende ufaktan
Bak sebebini sen de biliyorsun kasılmaların. İnan hiç bir şey bebeğinden kıymetli değil. Senin istirahatinden daha önemli şey stresten sinirden uzak durman.
Kendine ve bebişine çook iyi bak annesi
Bu arada bebişte bana katılıyor teyzesi hareketlendi bi anda
Amin Can'ım aile çok farklı birşey herşeyimizde yanımızdalar Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye ben birde gurbetteyim kimsem yok burda benim işim daha zor daha düşkünler ondan bana bugün de gitmiş almış bir sürü şey anneciğimin aldıkları benim kız yiğinim kız istedi öyle dua etmişti hafta sonu da o başlar almaya kızlar size fikrim küçük çok doldurmayın pişman olursunuz almak isterseniz büyük alın
Bana bir buçuk yıl oldu hala alışamadım en basit örnek nerde ne var bilmiyorum kendi memleketinde olsan öylemi her yeri bilirsin en fazla 4 ayda bir memlekete gidiyordum ama ekimden beri gidemedim tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim doktor 3 ay dinlen dedi nisan da gidecektim olmadı sonrada şurda ne kaldı diye bekledim bu kadar uzun süre sürmesi beni iyice stres etti ben çok sıcakkanlı biriyimdie ama bu memlekete çok çıkarcı kullanmayı seviyor iki komşunla konuşuyorsun her gün birşey istemeye geliyor gelsin sorun değil ben paylaşmayı severim ama bakıyorum ki sonra benden alıp alıp ev geçindirmeye çalışıyor bende merhabadan öteye gitmiyorum gurbette olana özellikle Bebek tam bir arkadaş inşallah kucağımızda alırız sonra agu agu diyişlerini duyarızAnnen ne kadar da güzel şeyler almış Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
Bak kendine gurbetteyim filan diyerek üzme. Ben de gurbetteyim en dibindeyim. 2 sene önce sırf eşimin iyi iş şartları var diye taşındık Samsun'a ne bir akraba vardı ne de arkadaş ve eşim sürekli iş gezisinde. Hafta başı çıkıp hafta sonu ancak eve gelir çoğu zaman. Ama artık dert ediyormuyum hayır. Artık yalnız değilim Allah'ın izniyle bebişim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?