Kızım olursa benim arya koyacam koymayın lütfenKızdı değilmi canım, Ben kızım olursa Ada ismini düşünüyorum, Arya ismide kulağıma hoş geliyor.
Hiç sorma yaa bacaklarını iyice açmıştı hem çıkıntı vardı hem yoktu rüyamda bile anlaşılmadı şaka gibi Can'ım ben memlekete gidemiyorum şuanda 27 si doğum günüm doğum günüme aldım randevuyu belki öğrenirsem cinsiyetini doğum günümde öğrenirim 30 da gitmiyorum haberin olsun
Belki inanmazsın ama daha hamile kalmadan önce ada mı olsun demiştik arya mı ve arya da karar kıldık bak ben erkek hissettim ama şimdi kıskandım ismimi kullanılmasın kızım olsun ben koyuyum arya isminiKızdı değilmi canım, Ben kızım olursa Ada ismini düşünüyorum, Arya ismide kulağıma hoş geliyor.
Öğrenir öğrenmez yazarım Can'ım da öğrenseydik hayırlısıyla herkes cinsiyet bekliyor alışveriş için inşallah gösterir Can'ım senin kiAyy inşallah, öğrenince yaz mutlaka :) Öğrenemeyeceğini düşünme, öğreneceğim diye diye git.. Çok heyecanlı 1 haftan var.
evet cnm ay güzel isimler cnm bir de eşim askere gitmeden bulayım isimde cünkü dogumda burda olmayacak =)Kızdı değilmi canım, Ben kızım olursa Ada ismini düşünüyorum, Arya ismide kulağıma hoş geliyor.
Aynen kız senesi mi ne herkes kız diyor cinsiyeteBir kızımız daha geldi, erkek senesi dediler ama bildiğin kız senesi galiba
Arya koymayın da ne koyuyorsanız koyunevet cnm ay güzel isimler cnm bir de eşim askere gitmeden bulayım isimde cünkü dogumda burda olmayacak =)
evet cnm ay güzel isimler cnm bir de eşim askere gitmeden bulayım isimde cünkü dogumda burda olmayacak =)
EKLENDIBenide eklermisiniz hanımlar :)
İstanbul
yaş 31
sat 30.12.2015
tahmini d.t. 05.10.2016
cinsiyet kız
adı hatice
ilk çocuk
ben kız ismi hiç düşünmedim, erkek ismi düşündük. belki ama kız ismi için Ayla, Aysu, Seray, Sena....karar veremiyorumKızım olursa benim arya koyacam koymayın lütfen
duru ismide güzel eylül sonu doğabilir dedi doktor ismi eylülde olabilir:)
benim ki değişmezDaha değişir belki çok isim duyarız
ben kız ismi hiç düşünmedim, erkek ismi düşündük. belki ama kız ismi için Ayla, Aysu, Seray, Sena....karar veremiyorum
Evet eylülde doğarsa eylük çok hoş olurduru ismide güzel eylül sonu doğabilir dedi doktor ismi eylülde olabilir:)
Bende erkek ismi de hazır kız ismide erkek ismini hemen anında karar verdik ben tam emin olmadım ama değişmez sanırım eğer cinsiyetimiz erkekse artık rüyalarımda bile i
benim ki değişmezçünkü yeni verdiğim karar değil ayrıca ismime çok yakın onun için kız ismim de erkek ismimiz de hazır
evet cnm benim=)Daha değişir belki çok isim duyarız
HOŞ GELDİN CANIM, ekledim seni deAGRA nasipse ben de varım ekim annesi. Sat 19 ocak. Tahmini doğum 25 ekim. Samsundayım şu an 31 im ama doğumda 32 olucam nasipse
İlk çocuğum. Daha cinsiyeti belli değil. Olunca haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?