-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın hanımlar 2 gün giremedim ne güzel değişiklikler olmuş bende bilgilerimi vereyim E esem-16 k.maraş yaş 26 Sat 21/01/2016 tahmini 27/10/2016 kızım olacak inş isim belli değil
Günaydın canım, eklendin İnşallah doğum haberlerimizi ekleriz

Kızlar bencede kız senesi, acaba bizim doktorlarda kız gördüde sölemediler mi? Alçak köfteler
sanki ne fark eder ki mesele ben kendim için diyorum, çoçuk için 1 buçuk yıl uğraştım, bana fark etmez ki erkek ya kız gıcık doktor da bunu iyi biliyor bence bazi doktorlar ihtimalde bulunmayı sevmiyorlar, yüzde yüz söylemek istiyorlar.

Zaten farketmez canım mesele o değilki bilmek istemek, meraktan. Tercih yaparsak nankörlük olur, hamile kalabilmek için neler yaşayanlar var durum böyleyken bizim seçim yapmak isteme gibi bir şansımız yok.
Merak bizimkisi.

inşallah bir kaç haftaya hepimizin bebişi belli olacak, bakalım daha sonra neyi merak edeceğiz

Kızlar günaydın ne güzel olmuş burası öyle . :) yaş 26 kocaeli sat 20.01.2016 tahmini 27.10.2016 cinsiyet belli değil :)

o da var dimi ben her ikimize benzesin istiyorum, babasının gözleri ve diğer şeyler bana benzesin ne kadar bencin anneyimmm şimdiden elimi karnıma koyup ' bak her şeyden çok anneni sev diyorum
Var tabi daha neler vardır
Bende isterim bana veya eşime benzemesini.

Gunaydin tatli anneler. Bi kac gundur giremiyordum annemler umredeydi pazartesi gelecek hazirliklar vardi.

Bende bilgilerimi verim :)

Istanbul
Yas:24
Sat: 29/12/2015
Tahmini doğum: 01/10/2016
Isim: Rüzgâr Ali
Ilk bebisimiz.
InsaAllah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz.

Benimde aklımdan geçti sabah B BirAnneBirEvlat nerde diye
Yaa benim aklımdan geçen bir kişi daha varda nick aklıma gelmiyor ekim miydi ona benzer birşeydi hatırladınız mı hatta Can'ım birşey çekti demişti söylemek istemiyorum kimsenin canı istemesin hatırladınız mı bana bir bayan özelden numarasını yazmıştı aynı hastaneye gidiyoruz diye onun da nicki çıkmıyor enterasan değil mi L Lailaheillallah nickli bayan vardı oda epeydir girmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…