HOŞ GELDİN CANIM, ekledim seni de
Hoşbuldum
Bu sene bence kız senesi. 2 arkadaş daha var burda biri benden 1 hafta diğeri 2 hafta önde ve onların kızı olacak nasipse. Bakalım bizimki ne çıkacak. Büyük merakla bekliyoruz.
Ayrıca sabah eski komşumla konuştum o da benden 2 hafta önde daha cinsiyetini öğrenememiş ama kız hissediyor gibi.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
ama nedense benim içime erkek doğubhatta kız olabilir ihtimalını hç düşünmüyorum. doktor kız söylerse çok şaşıracağım inşallah kız erkek fark etmez önemli olan hayırlı ve sağlıklı olsunlar
Hoşbuldum
Bu sene bence kız senesi. 2 arkadaş daha var burda biri benden 1 hafta diğeri 2 hafta önde ve onların kızı olacak nasipse. Bakalım bizimki ne çıkacak. Büyük merakla bekliyoruz.
Ayrıca sabah eski komşumla konuştum o da benden 2 hafta önde daha cinsiyetini öğrenememiş ama kız hissediyor gibi.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Bence bu hafta ve haftaya cinsiyeti belli olmayanlarda öğrenenler genelde erkek diyecek bence ben öyle hissediyorum ben de hep erkek hissettim belirtiler hissim öyleydi artık birşey hissetmiyorum hissetmekte istemiyorum doktorum kız derse Şok'a girmeyim de hissizleşmeye başladımHoşgeldin..
Amin inşallah canım bizi kandırdılar erkek senesi diye, bizde öğrenebilmeyi bekliyoruz. Hayırlısı olsun.
Bence bu hafta ve haftaya cinsiyeti belli olmayanlarda öğrenenler genelde erkek diyecek bence ben öyle hissediyorum ben de hep erkek hissettim belirtiler hissim öyleydi artık birşey hissetmiyorum hissetmekte istemiyorum doktorum kız derse Şok'a girmeyim de hissizleşmeye başladım
Hoşgeldin..
Amin inşallah canım bizi kandırdılar erkek senesi diye, bizde öğrenebilmeyi bekliyoruz. Hayırlısı olsun.
Bence bu hafta ve haftaya cinsiyeti belli olmayanlarda öğrenenler genelde erkek diyecek bence ben öyle hissediyorum ben de hep erkek hissettim belirtiler hissim öyleydi artık birşey hissetmiyorum hissetmekte istemiyorum doktorum kız derse Şok'a girmeyim de hissizleşmeye başladım
cnm hadi hayırlısı olsun bakılım =)Cok guzel olmus cnm ellerine saglik..bugun ikili test sonuclarimi gostermeye gitmistim normal cikmis cok sukur.cinsiyet icinde kiza benziyo dedi bakalim
günaydın canım, bu sene kız senesı acabagünaydın kızlar doktorlar anlasmış olabılır mı hepsi kıza benzetiyor
günaydın cnm hadi hayırlısı olsun cnm benim =)günaydın kızlar doktorlar anlasmış olabılır mı hepsi kıza benzetiyor
Çevremde tek erkek gebe var teyzemin gelini, benden 10 gün önce
1 ay sonra görcez bakalım ne senesiymiş
Aaaaaaaaaben cuma günü nasipse muayeneye gidiyorum, göstercek mi bakalım ve doktorumuz söylicek mi, biz şu an kız derken erkek çıkarmış
Demin bi arkadaşı gördük ben baştan beri kız olacak diyorum dedi.
Şu merak ne başa bela şey yaa
Cok guzel olmus cnm ellerine saglik..bugun ikili test sonuclarimi gostermeye gitmistim normal cikmis cok sukur.cinsiyet icinde kiza benziyo dedi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?