-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
HOŞ GELDİN CANIM, ekledim seni de

Hoşbuldum

Bu sene bence kız senesi. 2 arkadaş daha var burda biri benden 1 hafta diğeri 2 hafta önde ve onların kızı olacak nasipse. Bakalım bizimki ne çıkacak. Büyük merakla bekliyoruz.
Ayrıca sabah eski komşumla konuştum o da benden 2 hafta önde daha cinsiyetini öğrenememiş ama kız hissediyor gibi.

Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

ama nedense benim içime erkek doğub hatta kız olabilir ihtimalını hç düşünmüyorum. doktor kız söylerse çok şaşıracağım inşallah kız erkek fark etmez önemli olan hayırlı ve sağlıklı olsunlar

Erkekte olabilir hissediyorsan canım Ama her zaman bir ihtimal bırak

Ben hiç bişey hissedemiyorum yaaa
Sanırım iki cinsiyeti de çok istiyorum bundan.
Beni arkadaşlar çok yönlendiriyo bi ara erkekçiler ağır basıyordu oğlum diye seviyordum şimdide kızcılar çoğaldı kızım diye seviyorum. Öğrensekte şu meraktan kurtulsak

Hoşgeldin..
Amin inşallah canım bizi kandırdılar erkek senesi diye , bizde öğrenebilmeyi bekliyoruz. Hayırlısı olsun.

Hoşgeldin..
Amin inşallah canım bizi kandırdılar erkek senesi diye , bizde öğrenebilmeyi bekliyoruz. Hayırlısı olsun.
Bence bu hafta ve haftaya cinsiyeti belli olmayanlarda öğrenenler genelde erkek diyecek bence ben öyle hissediyorum ben de hep erkek hissettim belirtiler hissim öyleydi artık birşey hissetmiyorum hissetmekte istemiyorum doktorum kız derse Şok'a girmeyim de hissizleşmeye başladım

Bende çok düşünmemeye başladım ama merak ediyorum hala tabii. Elinde sonunda öğreneceğiz :)
mayıs başına hepimiz öğrenmiş oluruz inşallah. Ben hala erkek hissediyorum.

Hoşgeldin..

Çevremde tek erkek gebe var teyzemin gelini, benden 10 gün önce
1 ay sonra görcez bakalım ne senesiymiş

Aaaaaaaaa ben cuma günü nasipse muayeneye gidiyorum, göstercek mi bakalım ve doktorumuz söylicek mi, biz şu an kız derken erkek çıkarmış
Demin bi arkadaşı gördük ben baştan beri kız olacak diyorum dedi.

Şu merak ne başa bela şey yaa

Cok guzel olmus cnm ellerine saglik..bugun ikili test sonuclarimi gostermeye gitmistim normal cikmis cok sukur.cinsiyet icinde kiza benziyo dedi bakalim

Günaydın hanımlar 2 gün giremedim ne güzel değişiklikler olmuş bende bilgilerimi vereyim E esem-16 k.maraş yaş 26 Sat 21/01/2016 tahmini 27/10/2016 kızım olacak inş isim belli değil

Hayırlısı neyse o olsun artık yapacak pek birşey yok.. Cuma günü inşallah öğrenebilirsin bebeğinin cinsiyetinide bu belirsiz meraktan kurtulursun :) Ne taşıdığını bilmek bence daha mükemmel bir duygudur .
Gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah

Günaydın hanımlar 2 gün giremedim ne güzel değişiklikler olmuş bende bilgilerimi vereyim E esem-16 k.maraş yaş 26 Sat 21/01/2016 tahmini 27/10/2016 kızım olacak inş isim belli değil

Günaydın canım.
Satlarımız aynı gün :) Tahmini doğum tarihlerimizde öyle..
Saglıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…