tünaydın kızlar..
AGRA sağlıklı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha günümden önce doğurmam gibi geliyo ama burdaki doğumları okuyunca bende panik yaptım daha çantamı hazırlamadım
Kızlar şimdi sarı sümüksü akıntı o zaman doğumun yaklaştığını gösteriyor Allah önce arkadaşımızın sonra da bekleyenlerin yardımcısı olsun demekki gününden önceye de hazırlıklı olmalıyız beyaz akıntısı olan var mı yatak odasından oturma odasına geçsem bi bakıyorum gelmiş her an suyum gelecek diye ödüm kopuyor
Kızlar doktor yatış verdi, sancılarım başlamış, yolunda çok başındaymışım, lavman yapilacak, suyum gelmeye devam ediyor,
tünaydın kızlar..
AGRA sağlıklı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
ben daha günümden önce doğurmam gibi geliyo ama burdaki doğumları okuyunca bende panik yaptım daha çantamı hazırlamadım
canım hazırla kafan rahat olsun :) ne olur ne olmaz hazırlıklı olmanın faydası var zararı yokaynen bende ya daha bişeyim hazır değil herşey alındı ama. çok korktum şuanda o kadar farklı yorumlar olmuşki artık.
Bebiş iyi çok küçük ya tutarken bile korkuyorum yalnış tutup zarar vermekten alışcam inş ağrılarım var birsürü ilaç verdiler antibiyotik vitamin ağrı kesici rahimtoparlayıcı 4 tane senin nasıl gidiyo günün bellimi cnm doğum şeklin falan
Maşallah bebişine annesi nst sıkıcı gerçekten bende 2 kredi giriyorum bi de ayin 10 unda kontrol var o zamn girerim galiba hayırlısı bakalim az zamanımız kaldıKızlar bız geldıksabahın 9 undan berı dısarıdayız cok yorulduk
Nst ye bende gırdım sonunda ay ne merak edıyordum meger cok sıkıcıymıs Allah tan esımde gırdıbebısımde hıc sevmedı bellı Haftaya pazartesı tekrar cagırdı nst ye gırıcez yıne. Tahmını dogum tarıhı 22 sıne cekıldı bu seferde sanırım sat ı yakalıcaz sat 21 ekım. Bebegım 3 kg 60 gr mı bısey dedı 3000 kusurat suanda dogsa saglıklı olur dedı ınsallah yıne dopplere gırdık fazladan para verdık ozel hastane ıste sanırım gırmesekte olurmus ama neyse. Kızıma sonunda 2 tane kucuk oyuncak aldık bır kac eksık daha vardı onlarıda aldık derken bu saat olmus ıste Bızde durumlar boyle
Beni 38. Haftada yaptılar canımkizlar peki cati muayenesini kacinci haftada yapiliyor benim haftaya kontrolum var 37.haftamiz
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı banalı büyütsün bebeğinde en kısa sürede iyileşir inşallah canım duamız seninleSlm kızlar çarşamba günü sezaryenle Bebeğimi dogurdum 37+5gunluk bebeğim dünyaya geldi ama anne karnında sıvı yuttugü için solunum problemi nedeniyle kuveze alindi ve ben bugun taburcu olurl olmaz gittim bebeğimin yanına Ama daha evimize getiremedim bi kaç gün kuvezde kalicak dua edin nolur tez zamanda kucağıma sağlıkla alabiliyim Bebeğimi bugün sütüm geldi ve inanılmaz ağrım var şimdi eşim göğüs pompası almaya gitti inşallah sagabilirimde bebeğim gönderebilirim.
Kızlar bız geldıksabahın 9 undan berı dısarıdayız cok yorulduk
Nst ye bende gırdım sonunda ay ne merak edıyordum meger cok sıkıcıymıs Allah tan esımde gırdıbebısımde hıc sevmedı bellı Haftaya pazartesı tekrar cagırdı nst ye gırıcez yıne. Tahmını dogum tarıhı 22 sıne cekıldı bu seferde sanırım sat ı yakalıcaz sat 21 ekım. Bebegım 3 kg 60 gr mı bısey dedı 3000 kusurat suanda dogsa saglıklı olur dedı ınsallah yıne dopplere gırdık fazladan para verdık ozel hastane ıste sanırım gırmesekte olurmus ama neyse. Kızıma sonunda 2 tane kucuk oyuncak aldık bır kac eksık daha vardı onlarıda aldık derken bu saat olmus ıste Bızde durumlar boyle
aynen bende ya daha bişeyim hazır değil herşey alındı ama. çok korktum şuanda o kadar farklı yorumlar olmuşki artık.
Hadi gözün aydın en sonunda NST ye girmişsinsana dedik demi o 2 tane aparattan takıyorlar diye
Kızına maşallah, leyyyn ben hala kızım kaç kilo, kaç cm bilmiyom en son gittiğim 28. hafta işte sonrası yok...
Kızın oyuncaklarıyla da güle güle oynasın annesi de, resim nerde resiiiiiim
yarın kızçeme bi hediye daha gelecekmiş göstermicem size
Korkma hiç canım ama son aydasın artık, çantanı hazır et. Her an gelirse kolaylık sana olur... Elin ayağın dolanmaz..
Korkma canım inan doğunca herşey çok güzel geliyoryarın hazırlamayı düşünüyorum canım burdakileri okuduktan sonra korktum :)
Aynı gun gıdıcez o zamanMaşallah bebişine annesi nst sıkıcı gerçekten bende 2 kredi giriyorum bi de ayin 10 unda kontrol var o zamn girerim galiba hayırlısı bakalim az zamanımız kaldı
aynen gırdımHadi gözün aydın en sonunda NST ye girmişsinsana dedik demi o 2 tane aparattan takıyorlar diye
Kızına maşallah, leyyyn ben hala kızım kaç kilo, kaç cm bilmiyom en son gittiğim 28. hafta işte sonrası yok...
Kızın oyuncaklarıyla da güle güle oynasın annesi de, resim nerde resiiiiiim
yarın kızçeme bi hediye daha gelecekmiş göstermicem size
Korkma hiç canım ama son aydasın artık, çantanı hazır et. Her an gelirse kolaylık sana olur... Elin ayağın dolanmaz..
Maşallah canım bebeğine heyecan artmıştır sendedeKızlar bız geldıksabahın 9 undan berı dısarıdayız cok yorulduk
evet canım yaa zaten en heyecanlı bugunduk :) bır ayrdır gıtmedık bırde sonlara yaklasınca :)Maşallah canım bebeğine heyecan artmıştır sendede
Ayy kuzucuk uyuyor bende fırsat buldum girdim nete sizde doğum yapında inş. konuşalım emmeleri uykuyu falan çok güzel şeylerevet canım yaa zaten en heyecanlı bugunduk :) bır ayrdır gıtmedık bırde sonlara yaklasınca :)
sen nasılsınsın yavrusun nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?