-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Neden o kadar kastinki canim. Kimileri rahat geciriyor kimileri cok agrili dmeek kendini kasmakla alakali
Bende anlamadım birden el attı baya itekler gibi sakin olamadım paniklik var bende canım çok acıdı

benimde belim sizliyor yorulunca hep agrilarim oluyor dogum sancisini nasil ayirt edecez bilemiyorum

N natalia06 dgsvnn MutluBulut_

Ben 37. Haftada çatı muayenesi olmuştum, sonra haftalık gidişimde her defasında muayene edip açılmayı kontroş etmişti. Yatış yapıldığı gün de sabahtan akşama saat başı felan gelip açılmayı kontrol etti doktorum. Sadece bir kez acı hissettim, onda da nst bağlı olduğu için muayene odasında değilde, sedyede yatarken bakmıştı, çataldaki kadar rahat olamadım kendimi kastım canım yandı. Ama çatalda olunca zaten bacakların ister istemez açık, kendinide çok kasmazsan o kadar kötü geçmiyor.

İlk hamileliğim biraz sıkıntılı geçti, rahim ağzında sorun olmuştu, o yüzden her gidişimde vajinal ultrasonda muayene oluyodum ölçüm yapılıyordu. Sonrasında doğum süreci çatı, açılma muayeneleri felan, kaç kez çatala çıktım ama gel gör ki her çıkışımda yine korkuyorum. İlla canımın yanmasından değil, ayrı bi his, insan tırsıyo :))

İnsan ister istemez kendini kasıyor benim de canım çok acıdı çatı ve muayenesi böyle acılı oluyosa normal doğum nasıl olur acaba bende merak içindeyim

kizlar belimden kalcama sonrada bacagimda hissettigim sizi var bacagim cekiliyor sanki acaba sizin bacak kramplari dediginiz boyle agrilar mi acaba

Ay insan ayirtta edemiyor ki. Kasilma bende de cok :/ senin daha bi siddetli ama belli yavrusun erken mi gelmek istiyo ki

Öyle de biraz rahat olmadım belki de bebişe bişey olacak korkusuna etkiledi beni her gittiğimde yapmazlar dimi artık
B BirAnneBirEvlat yazmis canim o tecrubeli. Ama bi kere olduktan sonra daha rahatlar saniirm insan bilemedim ama

benimde belim sizliyor yorulunca hep agrilarim oluyor dogum sancisini nasil ayirt edecez bilemiyorum
Dimi ya ama cok siddetli oluyor anlarsin diyolar ee sanciyi hissetmeyende oluyomus :/

benimde yarin cati muayenem var ogleden sonra hem korkuyorum hem biraz utaniyorum sanki

Heh iste bende o utanma kismi var :) o olmasa bi korkum yok daha once B BirAnneBirEvlat evlatta icimi ferahlatmisti bu konuda sagolsun :)
Benim nasil olacak bakalim 39 da yapmis olacak ilk kizim gelirse anca acilmayi beklerkenki bakmalar olur sanirim :)
İnsan ister istemez kendini kasıyor benim de canım çok acıdı çatı ve muayenesi böyle acılı oluyosa normal doğum nasıl olur acaba bende merak içindeyim
O kadar mi ya :/ vajinal muaynede aci oluyormuydu? Ben onda cok korkarak gitmistim hamilelik oncesi hatta asiri korkarak ama hic aci hissetmemistim :/ siz boyle diyincede :/ ama dogumun cooook zor oldugu bir gercek ama sonu guzel :))

Yaaa bizde doguralim bian once ne guzel hatunlar emzirme, emzik muhabbetine başladılar
Evet bende okudukça heyecanlanıyorum. Dogumu beklemek zormus:) Dogurup bizde baslayalim emzirme emzik muhabbetlerine artik.

Merhaba kızlar benim bebek geçen haftaya göre kilo almamış karın çevresi 2 hafta geri çatı muayenesi oldum kastım kendimi çok ağladım normal nasıl doğurcam bilemiyorum

Canim kasmakla alakali bence.. Bnm doktorum erkek ben kastim kendmi asiri diyemem ama canim yandi tabi ama sonrasinda kasmasaydim acimazdi dedim.
Ister istemez kasiliyor insan

Dimi

Kizlar az once adet agrisi gibi bir agri girdi sanki belimde agridi o an 1 dk da yok oldu bu durum olali 1 saat oldu :/ bana mi oyle geldi acaba anlamadim

Canim evet bendede oluyor, internette okudumda brz olabiliyormus.

benimde yarin cati muayenem var ogleden sonra hem korkuyorum hem biraz utaniyorum sanki

Kendini kasmazsan aci hissetmezsn dicem ama oda pek mumkun olmuyor

MutluBulut_

Geçen gün Quixx yazmıştı sanırım. Tamamen psikolojik bir olay bence. Doktor 2 parmakla muayene ediyor, saniyeler sürüyor muayenesi. Kıyaslama yaptığın zaman ilişkide canının çok çok daha fazla yanması lazım. Ama ilişkide kafa daha rahat, beden daha rahat, acı hissetmiyorsun. Muayenede de kasmazsan kendini acı olmuyor, sadece doktorun uyguladığı baskıyı hissediyorsun o kadar.

Eğer sancılarınla gidersen hastaneye zaten hiç bişey hissedeceğini sanmıyorum. O an zaten sancı geldikçe, muayene kısmı umrunda bile olmaz eminim.

Yahu kızlar daha evdeki kızım 2,5 yaşında ama doğuranlar anlattıkça ben hepinizden daha çok heyecanlanıyorum, biran önce doğursam diyorum. Ne kadar çabuk unutmuşum kızımın minik hallerini, evde bebek sesini özlemişim :)) Aslında hepimiz normal doğum haftasına yeni girdik ama bu erkenden doğuran kızlar bizi hepten telaş yaptılar :) ben ilkinde 41 haftayı nasıl doldurmuşum acaba, şimdi daha 38e zor ulaştım.

Ay di mi ya bizim kızlar o kadar erken doğurdu ki sanki biz geç kalmışız gibi hissediyorum bende

Kızlar iyi akşamlar. Doğum sancısı farklı bir şey, ve çok düzenli. Gelince zaten hissediceksin. Daha once yasadiklarim sanci degilmis diceksiniz. Belden girib kasiga iniyor, ayaklara da iniyor bazen, bir de çok düzenli.
Ben çatı muayinesi olmadım. Ama doğum sırasında aff edersiniz ebe gidip gelip parmaklıyor ve can çok acıyor. Korkutmayım sizi :) belki benim canım çok tatlı ondan bilemedim. Normal doğum yapacaklar, ağrı ve sancıya hazır olun, her şey bitecek psikolojisi ile bakın. Doğumdan sonra günler çabuk geçiyor.

Bende.dr.brown almıştım bu gece denicem bende şuanda yara yok ama emzirirken ağrı oluyor nedense umarım geçicidir sonra geçer
İnş. Geçer canım valla çok zor gogusun acısı bi de sızı başladı bende sol tarafi almıyor ama süt birikti cokgelmiyo ordan diye kızıyor bana :)

daisy5 canım ne zaman banyo yapabildin doktor yapabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim daha napsamki

Dimii ay insallah kasmam kendimi :) bi erkek oldugu icin iste ama onada eskisi kadar takilmiyorum artik. Bakalim pazartesiye kadar dogum olmazda sancisiz bakilacak
Herkese Günaydın
Çok güzel geçsin Günümüz İnşallah
Gunaydin canim insallah :)

Günaydın annişler

Dün geceden başlayan sancılarım gündüz de devam etti.

Ama sancıların gerçek olduğu konusunda şüphelerim oldu. Çünkü sürekli takip ettim tam olarak bir düzeni yoktu ve sancılar kısa sürekliydi.

Eşimle anneme kalsak dün bir hastane yolu görünmüştü bana ama şöyle söyleyim bunun gerçek sancı olduğunu hissetmiyordum.

Zaten netten doktorların videolarını izliyorum ama onlardan daha yol gösterici bulduğum youtuberlar var (onlar bire bir yaşadığı için daha güzel tarif ediyorlar) onları hep takip ediyorum... Ve anlattıkları gibi değildi....

Belli düzen 10 dk geldi, yarım saat yok oldu, sonra bir anda 5 dk indi. Sonra yine 10 dk oldu. Ondan sonra akşam vakti yok oldu. Ve belden gelen sancılar değil. Biz kısık diyoruz -da hani siz nasıl isimlendiriyorsunuz bilmiyorum- bildiğiniz alt kısım bıçaklanıyor

Neyse gece de kızım hiç rahat durmadı annesini yordu yine ama şimdi daha iyi gibiyim şükür. En azından o yalancı sancılar yok.

Beklemedeyiz.....
Benim kız durup durup sınav günü gelcek, artık içime öyle doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…