Bende anlamadım birden el attı baya itekler gibi sakin olamadım paniklik var bende canım çok acıdıNeden o kadar kastinki canim. Kimileri rahat geciriyor kimileri cok agrili dmeek kendini kasmakla alakali
Hazirmisin deseydi de kesin hazir olamaz insan ama :)Bende anlamadım birden el attı baya itekler gibi sakin olamadım paniklik var bende canım çok acıdı
Öyle de biraz rahat olmadım belki de bebişe bişey olacak korkusuna etkiledi beni her gittiğimde yapmazlar dimi artıkHazirmisin deseydi de kesin hazir olamaz insan ama :)
benimde yarin cati muayenem var ogleden sonra hem korkuyorum hem biraz utaniyorum sankiÖyle de biraz rahat olmadım belki de bebişe bişey olacak korkusuna etkiledi beni her gittiğimde yapmazlar dimi artık
Ay insan ayirtta edemiyor ki. Kasilma bende de cok :/ senin daha bi siddetli ama belli yavrusun erken mi gelmek istiyo kiSancılar kendini hissettiriyor artık cnm bende de bu akşam öyle bi kasılmalar var ki anlatamam düzensiz olduğu için gitmiyorum ama Ikınma hissi falan geliyor aşağı baskı iyice arttı sırtıma kadar çıkıyor ağrı devam ederse gitmeyi düşünüyorum bu gece yat dinlen cnm
B BirAnneBirEvlat yazmis canim o tecrubeli. Ama bi kere olduktan sonra daha rahatlar saniirm insan bilemedim amaÖyle de biraz rahat olmadım belki de bebişe bişey olacak korkusuna etkiledi beni her gittiğimde yapmazlar dimi artık
Dimi ya ama cok siddetli oluyor anlarsin diyolar ee sanciyi hissetmeyende oluyomus :/benimde belim sizliyor yorulunca hep agrilarim oluyor dogum sancisini nasil ayirt edecez bilemiyorum
benimde yarin cati muayenem var ogleden sonra hem korkuyorum hem biraz utaniyorum sanki
Benim nasil olacak bakalim 39 da yapmis olacak ilk kizim gelirse anca acilmayi beklerkenki bakmalar olur sanirim :)N natalia06dgsvnn MutluBulut_
Ben 37. Haftada çatı muayenesi olmuştum, sonra haftalık gidişimde her defasında muayene edip açılmayı kontroş etmişti. Yatış yapıldığı gün de sabahtan akşama saat başı felan gelip açılmayı kontrol etti doktorum. Sadece bir kez acı hissettim, onda da nst bağlı olduğu için muayene odasında değilde, sedyede yatarken bakmıştı, çataldaki kadar rahat olamadım kendimi kastım canım yandı. Ama çatalda olunca zaten bacakların ister istemez açık, kendinide çok kasmazsan o kadar kötü geçmiyor.
O kadar mi ya :/ vajinal muaynede aci oluyormuydu? Ben onda cok korkarak gitmistim hamilelik oncesi hatta asiri korkarak ama hic aci hissetmemistim :/ siz boyle diyincede :/ ama dogumun cooook zor oldugu bir gercek ama sonu guzel :))İnsan ister istemez kendini kasıyor benim de canım çok acıdı çatı ve muayenesi böyle acılı oluyosa normal doğum nasıl olur acaba bende merak içindeyim
Evet bende okudukça heyecanlanıyorum. Dogumu beklemek zormus:) Dogurup bizde baslayalim emzirme emzik muhabbetlerine artik.Yaaa bizde doguralim bian once ne guzel hatunlar emzirme, emzik muhabbetine başladılar
Merhaba kızlar benim bebek geçen haftaya göre kilo almamış karın çevresi 2 hafta geri çatı muayenesi oldum kastım kendimi çok ağladım normal nasıl doğurcam bilemiyorum
Dimi
Kizlar az once adet agrisi gibi bir agri girdi sanki belimde agridi o an 1 dk da yok oldu bu durum olali 1 saat oldu :/ bana mi oyle geldi acaba anlamadim
benimde yarin cati muayenem var ogleden sonra hem korkuyorum hem biraz utaniyorum sanki
Ay di mi ya bizim kızlar o kadar erken doğurdu ki sanki biz geç kalmışız gibi hissediyorum bendeYahu kızlar daha evdeki kızım 2,5 yaşında ama doğuranlar anlattıkça ben hepinizden daha çok heyecanlanıyorum, biran önce doğursam diyorum. Ne kadar çabuk unutmuşum kızımın minik hallerini, evde bebek sesini özlemişim :)) Aslında hepimiz normal doğum haftasına yeni girdik ama bu erkenden doğuran kızlar bizi hepten telaş yaptılar :) ben ilkinde 41 haftayı nasıl doldurmuşum acaba, şimdi daha 38e zor ulaştım.
İnş. Geçer canım valla çok zor gogusun acısı bi de sızı başladı bende sol tarafi almıyor ama süt birikti cokgelmiyo ordan diye kızıyor bana :)Bende.dr.brown almıştım bu gece denicem bende şuanda yara yok ama emzirirken ağrı oluyor nedense umarım geçicidir sonra geçer
MutluBulut_
Geçen günQuixx yazmıştı sanırım. Tamamen psikolojik bir olay bence. Doktor 2 parmakla muayene ediyor, saniyeler sürüyor muayenesi. Kıyaslama yaptığın zaman ilişkide canının çok çok daha fazla yanması lazım. Ama ilişkide kafa daha rahat, beden daha rahat, acı hissetmiyorsun. Muayenede de kasmazsan kendini acı olmuyor, sadece doktorun uyguladığı baskıyı hissediyorsun o kadar.
Eğer sancılarınla gidersen hastaneye zaten hiç bişey hissedeceğini sanmıyorum. O an zaten sancı geldikçe, muayene kısmı umrunda bile olmaz eminim.
Gunaydin canim insallah :)Herkese Günaydın
Çok güzel geçsin Günümüz İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?