- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Selam Can'ım 2 defa oldu 1. Ve 3. Gündü sanırım doktor gördü normal dedi birdahada olmadı bende korkmuştumKızlar iyi geceler benim yaşadığımı yaşayan oldu mu kızım 3 günlükken bezinde kırmızı bir leke gördüm doktora kontrol için gittiğimizde acaba poposunda çatlaklı mı var kan ordan mı geldi dedim muyahane etti hayır çatlaklık yok dedi ama kan gelirse tekrar getir dedi şimdi altını değiştirdim yine kan gelmiş doktora götüreceğim ama sizlerde bu duruma benzer birşey oldu mu internetten okuduklarım normal olduğunu söylüyor ama bana doktor normal demedi olursa getir dedi sizlerde bu durumu yaşayan oldumu özellikle kız çocuklarında olurmuş
Kızlar iyi geceler benim yaşadığımı yaşayan oldu mu kızım 3 günlükken bezinde kırmızı bir leke gördüm doktora kontrol için gittiğimizde acaba poposunda çatlaklı mı var kan ordan mı geldi dedim muyahane etti hayır çatlaklık yok dedi ama kan gelirse tekrar getir dedi şimdi altını değiştirdim yine kan gelmiş doktora götüreceğim ama sizlerde bu duruma benzer birşey oldu mu internetten okuduklarım normal olduğunu söylüyor ama bana doktor normal demedi olursa getir dedi sizlerde bu durumu yaşayan oldumu özellikle kız çocuklarında olurmuş
Bnmde sancilarim oluyor ama seninde bahsettigin gibi bende anlayamiyorum ve nasil bir sanci yasadigimi anlatamiyorum bile.. Uykularim duzensiz, kendimi aksamlari cok halsiz hissediyorum.
Normal olabiliyor dedi bendeki su eksikliği de sebep olurmuş yine de ara dedi Bebek derdini söyleyemez sabah ilk işim doktora gitmek oldu valla annelik kolay değil sağlıkta ihmale gelmez Allah korusunGünaydın annişler
NST den çıktık. Kızım iyi bende sancı yok. Beklemeye devam
Çatı muayenesi filan da olmadımeski düzen gidiyoruz bakalım hayırlısı artık
Yalnız benim kız geceleri iyice huzursuz uyutmuyor miniğim beni
Sen yine doktoruna gitmişsin canım iyi de etmişsin.
Ben internetten okuduğumda anne karnında bebekler çok hormona maruz kaldığı için adet tarzı kanamaları olabiliyormuş. Kız erkek fark etmeksizin memelerinden de süt gelebiliyormuş
Böyle birşeydir inş.
Aynı bende öyleyim canım akşamları iyice halsiz geceleri de kızım çok rahatsız oluyor. Sevmiyor yattığım pozisyonları....
İki gecedir bişey keşfettim onu yapıyorum daha rahatım, ayak ucumu baş ucu yapıp yatıyorum. Ne fark ediyor bilmiyorum ama daha iyi
O yalancı sancılardan sonra daha bişey yok bende...
Pazar geçsin de öyle gelsin kızım madem :)
20 sinden sonra çık canım lohusa çıkmaz derler hastaneye gidiyoruz ona kalırsaGünaydın kızlarherkes iyidir umarım hava burda güzel ben anneme diyorum biraz çıkıp gezelim bebişle oda durduruyor beni 40 çıkmadan olmazzzz
Evet Can'ım zaten 10 dakka yeter hava almış oluruz senin Ağrı'lar geçtimi ben yataktan kalkarken halen sızlıyor dikişli yerim20 sinden sonra çık canım lohusa çıkmaz derler hastaneye gidiyoruz ona kalırsa
Kesin benimde nst oylr cikacak hersey ayni yavGünaydın annişler
NST den çıktık. Kızım iyi bende sancı yok. Beklemeye devam
Çatı muayenesi filan da olmadımeski düzen gidiyoruz bakalım hayırlısı artık
Yalnız benim kız geceleri iyice huzursuz uyutmuyor miniğim beni
Sen yine doktoruna gitmişsin canım iyi de etmişsin.
Ben internetten okuduğumda anne karnında bebekler çok hormona maruz kaldığı için adet tarzı kanamaları olabiliyormuş. Kız erkek fark etmeksizin memelerinden de süt gelebiliyormuş
Böyle birşeydir inş.
Aynı bende öyleyim canım akşamları iyice halsiz geceleri de kızım çok rahatsız oluyor. Sevmiyor yattığım pozisyonları....
İki gecedir bişey keşfettim onu yapıyorum daha rahatım, ayak ucumu baş ucu yapıp yatıyorum. Ne fark ediyor bilmiyorum ama daha iyi
O yalancı sancılardan sonra daha bişey yok bende...
Pazar geçsin de öyle gelsin kızım madem :)
Ben de 20ni bekliyorum çıkmak içinGünaydın kızlarherkes iyidir umarım hava burda güzel ben anneme diyorum biraz çıkıp gezelim bebişle oda durduruyor beni 40 çıkmadan olmazzzz
Kesin benimde nst oylr cikacak hersey ayni yavvallahi doguramicam diyorum
Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?