-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
tugder
Canım bende şöyle birşey olmuştu, göğüslerim çok acıyordu emzirirken yara olmuştu, gece loş ışıkta emzirdim kızımı, farketmemişim göğsüm kanamış, kanlı süt emmiş, o zaman gündüz kanlı kanlı kusmuştu, tuvaletini değişik renk yapmıştı.

N natalia06 nasıl oldun canım, sancılar devam ediyormu ??

Bugün açılışı ben yapayım, Günaydın canlarrr.

Şu süt olayından dolayı ne istiyorum biliyomusunız, normal doğum sancılarım tutsun ama alacaksa yine sezeryana alsın. Çünkü sancı başlaması demek, bebeğin doğuma hazır olması demek, anne vücudunun bebeği doğurmaya hazır olması demek, süt üretiminin başlamış olması demek. Sonuçta direk sezeryanda dışarıdan bir müdahele ile bebeği alıyorlar. Normal sürece gireyim, vücudum kendini herşeye hazırlamış olsun ama keseceklerse yine kessinler. En azından sütüm daha çabuk gelmiş olur, bilirim ki bebeğim hazırdı artık doğdu.

Günaydın kızlar B BirAnneBirEvlat benimde göğüsüm yara oldu ama bende bezde pembesi kan geldi şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum bakalım doktor ne diyecek sizi de bilgi veririm

Selam Can'ım 2 defa oldu 1. Ve 3. Gündü sanırım doktor gördü normal dedi birdahada olmadı bende korkmuştum

Kızlar şimdi doktordan geldim doktor bazı bebeklerde olabiliyor dedi 15 bardak günlük su Veya benzeri şeyler iç dedi bir daha pembesi lekeyi görürsen ara dedi sizlerinde aklında bulunsun

Günaydın annişler

NST den çıktık. Kızım iyi bende sancı yok. Beklemeye devam
Çatı muayenesi filan da olmadım eski düzen gidiyoruz bakalım hayırlısı artık
Yalnız benim kız geceleri iyice huzursuz uyutmuyor miniğim beni

Sen yine doktoruna gitmişsin canım iyi de etmişsin.
Ben internetten okuduğumda anne karnında bebekler çok hormona maruz kaldığı için adet tarzı kanamaları olabiliyormuş. Kız erkek fark etmeksizin memelerinden de süt gelebiliyormuş
Böyle birşeydir inş.

Bnmde sancilarim oluyor ama seninde bahsettigin gibi bende anlayamiyorum ve nasil bir sanci yasadigimi anlatamiyorum bile.. Uykularim duzensiz, kendimi aksamlari cok halsiz hissediyorum.

Aynı bende öyleyim canım akşamları iyice halsiz geceleri de kızım çok rahatsız oluyor. Sevmiyor yattığım pozisyonları....
İki gecedir bişey keşfettim onu yapıyorum daha rahatım, ayak ucumu baş ucu yapıp yatıyorum. Ne fark ediyor bilmiyorum ama daha iyi
O yalancı sancılardan sonra daha bişey yok bende...

Pazar geçsin de öyle gelsin kızım madem :)

Normal olabiliyor dedi bendeki su eksikliği de sebep olurmuş yine de ara dedi Bebek derdini söyleyemez sabah ilk işim doktora gitmek oldu valla annelik kolay değil sağlıkta ihmale gelmez Allah korusun

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım hava burda güzel ben anneme diyorum biraz çıkıp gezelim bebişle oda durduruyor beni 40 çıkmadan olmazzzz
20 sinden sonra çık canım lohusa çıkmaz derler hastaneye gidiyoruz ona kalırsa

20 sinden sonra çık canım lohusa çıkmaz derler hastaneye gidiyoruz ona kalırsa
Evet Can'ım zaten 10 dakka yeter hava almış oluruz senin Ağrı'lar geçtimi ben yataktan kalkarken halen sızlıyor dikişli yerim

Kesin benimde nst oylr cikacak hersey ayni yav vallahi doguramicam diyorum

Kızlar hayırlı cumalar bende daha gün sayıyorum günler geçmiyor sanki şimdiden süt yapıcı çaylar içmek mantıklı mı sizce

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım hava burda güzel ben anneme diyorum biraz çıkıp gezelim bebişle oda durduruyor beni 40 çıkmadan olmazzzz
Ben de 20ni bekliyorum çıkmak için burda da hava güzel, tugder in söylediği gibi hastaneye falan gidiyoruz ama
Bugüb işitme testi yapıldı, mememizin birinde şişlik var, doktor normal dedi, sakın ellemeyin, geçin gidecek, sizin de aklınızda bulunsun.
Göbüşümüz de normalmış şükür.

Bizde artık gaz sorunu başladı kızlar. Sizde durumlar nasıl? Doktor artıl çok sık emzirme dedi, 2 saatten bir her göğsünü 10 dak emse yeter dedi. Gaz için ilaç kullananız varmı aranızda?

Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım

Eklentiler

• IMG_20161012_105651.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20161012_224633.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20161009_223010.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20161011_211701.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım

Hay maşallah ne güzel ciciler olmuş öyle. Güle güle kullansın miniğin

Ben de kız kardeşime bere örüyorum bitsin atarım.
Dün rahatsız olmasaydım dün biterdi ama sarktı bu güne

Ay kızlar ayrıca teyzemin gelini yatmış hastaneye doğum içiiiin
Aramızda 5 gün vardı
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…