Miniş gelmiyo bizde bunları seviyoruz yerine))
AySelen_Ay hadi hayırlı haberler olsun darısı bize inşaallah
Selen_Ay MutluBulut_ Kezbosss
Benim randevumda yarın kızlar, geçen hafta yarım saat kaldım Nst de, 3 kere kasılma çıktı, kasılmalar devamlı oluyor ama sancılı olmadığı için normal dedi doktorumuz. Bakalım bu hafta ne çıkacak, artık son randevumuz, perşembe yatış inşAllah.
Benimde doktorum nst hakkında yorum yapmıyor bisey sorarsam herşey normal normal diyo hepsalı günü nstde sancı çıkmış ama ben bisey hissetmiyodum nstyle uğraşan kız söyledi bu arada doğum konusunu konuştuk da doktor epidural normal doğum öneriyor eşim zararı var mı diye sordu onun zararı sana dedi gulerek. Oyle diyince bende sinir oldum hastanede en pahalisi epidural normali çünkü öyle olduğu için mi tavsiye ediyorum doktor. Diye düşünmeden edemiyorum neden normal normali onermiyoda epidural normal olsun diyor bide kesik olayı var onu biz kontrollü kescez dedi bebek yirtmasin diye çıkınca eşim de diyo haftaya sezeryan istiyoruz orası kesilirmiş ne demek kesecem diyo ben izin vermiyorum diyo bende çok korkuyorum zaten kafam çok karışık ;(
Kasılma nasıl görünüyor NST de canım?
Bende hiiiç birşey yok. Hoş olsa da doktor söylemiyor bişey
Senin de hakkında hayırlısı, o zamana kadar Allah var neler var.
Bu arada sabahki yazdığın şey aslında o kadar doğru ki....
Tamam sezeryan yine olsun ama çocuk kendi hazır olsun ve ben geliyorum desin de öyle sezeryan olsun. Herşeyin en sağlıklısı öyle olur tabi...
ayakkabiya bayildimMillet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Cnm benim hastanede de epidural sezaryenden pahalıydı, 600 tl fark vardı. Kesiden korkma, zaten epidural aldigin icin hic bir sey hisseymiceksin. Doktora bagli tabii ki, benim doktorum dikisi guzel atmis, 12 gun oldu artik dikisler eridi ve yeri bile belli degil. Tabii ki yine doktorun becerisine bagli. Bazi hastanelerse yapistirma yontemi kullaniyorlar. Şimdi eski zamandaki gibi değil, estetik dikişler atıyor doktorlar. Ama kesin kesicez demesini sevmedim. Son ana kadar beklemesi lazım, gerektiği zaman kesmeli. Tabii bu doktordan doktora değişiyor. Bizim burdaki doktorların hepsi kesi atıyor, bi tek benimki doğalcı olduğu için son ana kadar bekliyorBenimde doktorum nst hakkında yorum yapmıyor bisey sorarsam herşey normal normal diyo hepsalı günü nstde sancı çıkmış ama ben bisey hissetmiyodum nstyle uğraşan kız söyledi bu arada doğum konusunu konuştuk da doktor epidural normal doğum öneriyor eşim zararı var mı diye sordu onun zararı sana dedi gulerek. Oyle diyince bende sinir oldum hastanede en pahalisi epidural normali çünkü öyle olduğu için mi tavsiye ediyorum doktor. Diye düşünmeden edemiyorum neden normal normali onermiyoda epidural normal olsun diyor bide kesik olayı var onu biz kontrollü kescez dedi bebek yirtmasin diye çıkınca eşim de diyo haftaya sezeryan istiyoruz orası kesilirmiş ne demek kesecem diyo ben izin vermiyorum diyo bende çok korkuyorum zaten kafam çok karışık ;(
Elinde hiç nst kağıdın varmı canım, resimdeki gibi 2 bölüm oluyor, üstteki bebeğin kalp atışlarını gösteriyor, alttaki de sancı durumunu gösteriyor. Bebeğin kalp atışı olan yer her zaman düz çizgi değil, iniş çıkışlar oluyor. Ama sancı bölümü eğer sancın yoksa hep düz çizgi gibi bir düzende ilerliyor. Sancı olunca iniş çıkışlar oluyor. Benim yarım saatte 3 kez yükseliş oldu o çizgilerde, tam o anda kasılma hissettim ama acı hissetmedim. Makineye bakıncada sancıyı gösteren sayılarda artış vardı. Hemşirede doktorda ne hissettin diye sordu, sadece kasılma hissettim deyince normal dediler, eğer daha sık kasılma olursa yada sancılı kasılma olursa o zaman devam ediyorlar nst takibine, gerçekmi yalancımı anlamak için.
Bizdede var ama henüz ilaç almadık şimdilik çıkıyor gazı çok olursa kullanırım gibi daha doktorda bulamadım geçen gittiğimiz çok serttiBizde artık gaz sorunu başladı kızlar. Sizde durumlar nasıl? Doktor artıl çok sık emzirme dedi, 2 saatten bir her göğsünü 10 dak emse yeter dedi. Gaz için ilaç kullananız varmı aranızda?
Ayy bunlar çok güzel sağlıkla güle güle kullanınMillet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Kızlar geç olur diyorlar ya doğru galiba cnm benimde 39+1 de su geldiBizim kızlar ağır olacak anacım, rahatlarına düşkün ooooh
Biz de bugün devlete gittik işitme testi için, bayan doktor biri suratsız bi suratsız...Bizdede var ama henüz ilaç almadık şimdilik çıkıyor gazı çok olursa kullanırım gibi daha doktorda bulamadım geçen gittiğimiz çok sertti
Benim gittiğimde öyle çıktı özele gitmiştim aslında ama araştırayım daha güleryüzlü birini bulayım sanırsın ki sıfırcı matematik öğretmeniBiz de bugün devlete gittik işitme testi için, bayan doktor biri suratsız bi suratsız...çocuk doktorusun sonuçta, güleryüzlü olman gerekmez mi çocuğa öyle dokunuyordu ki sanki Allah korusun sokaktam hasta hayvan getirmişim iyiki kendi doktorumuz iyi valla
Ben hastaneden çıktığımın ertesi gününden itibaren yürüyorum 3.gününden sonra sadece yatıp kalkerken ağrılarım oluyordu şuanda yok ağrım doktorlar yürüyün diyorlar ne çok yürüyün nede sürekli yatın diyor ondan mı bilmem ben hemen toparlandım çok şükürEvet Can'ım zaten 10 dakka yeter hava almış oluruz senin Ağrı'lar geçtimi ben yataktan kalkarken halen sızlıyor dikişli yerim
Ne güzel şeyler yapmışsın böyle maşallahMillet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Bende gaz problemi var gazını alıyorum canım ben rezene içiyorum olmadı Sende rezene dene canımBizde artık gaz sorunu başladı kızlar. Sizde durumlar nasıl? Doktor artıl çok sık emzirme dedi, 2 saatten bir her göğsünü 10 dak emse yeter dedi. Gaz için ilaç kullananız varmı aranızda?
Ay bunlar çok güzel maşallah ne beceriklisin imrendim vallaMillet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Kızlar geç olur diyorlar ya doğru galiba cnm benimde 39+1 de su geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?